Horoscop săptămânal 14 - 20 septembrie 2020. Leii o să fie remarcați de sexul opus, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate în săptămâna 14-20 septembrie 2020. 


Horoscop Berbec săptămâna 14 - 20 septembrie 2020


Dragoste– Luna îți tranzitează sectorul amoros în primele două zile ale săptămânii, iar spre finalul săptămânii ajunge în sectorul asociat relațiilor și mariajului. Prin urmare, dacă în prima parte a săptămânii ești mai deschisă flirtului, aventurii, pasiunii și distracției, începând de vineri vei discuta chestiuni importante în cuplu. Dacă ești singură, poți să încerci să ieși mai mult, pentru că sunt șanse mari să cunoști pe cineva.

Bani – La capitolul bani stai bine, nu sunt modificări în situația ta financiară din acestă săptămână. Doar duminică te gândești cum să administrezi un buget pe care l-ai primit de la șefi pentru un proiect nou.

Muncă – Activitățile de la locul de muncă te vor solicita mai mult în partea a doua a săptămânii, când are loc și Luna Nouă din zodia Fecioarei, de joi. Așadar, fenomenul astral deschide un nou ciclu în sarcinile de la serviciu și vei fi invitată să reorganizezi și eficientizezi timpul de lucru.

 

Horoscop Taur săptămâna 14 - 20 septembrie 2020


Dragoste– Sfera sentimentală se anima odată cu Luna Nouă din zodia Fecioarei de joi. Așadar, fenomenul astral deshide o nouă etapă în planul amoros, iar în săptămânile ce urmează ar trebui să te ocupi de relația de iubire, relația cu partenerul de cuplu, cu care poți să decizi că este momentul să deveniți părinți. Dacă ești singură, ai toate șansele să intri într-o relație.

Bani – Duminică faci planuri cu partenerul de cuplu pe termen mediu și lung pentru perioada următoare din an, pentru că aveți în plan să plecați în vacanța de iarnă și trebuie să știți pe ce bani vă bazați.

Muncă– În primele două zile din săptămână ești foarte activă la locul de muncă și încerci să pui în ordine tot ce ține de acte și bugete. Spre finalul săptămânii este posibil să închei termenii unui contract la care lucrezi de mult sau negociezi cu unul dintre partenerii de afaceri. 

 

Horoscop Gemeni săptămâna 14 - 20 septembrie 2020


Dragoste– Evenimentul important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Fecioarei, care se formează joi în sectorul vieții de familie. Așadar, se deschide o nouă etapă în relațiile cu membrii familiei sau în ce privește viitorul relației tale. Vineri este o zi favorabilă petrecerii timpului în compania persoanei iubite, mai ales că sunt aspecte bune să comunicați deschis despre relația voastră.

Bani – Ai redus mult cheltuielile și ți-ai învățat niște lecții importante, care privesc administrarea banilor, așa că acum te poți bucura că ai reușit să strângi o sumă de bani în conturile de economii.

Muncă– Cele mai favorabile zile pentru a negocia, pentru întâlniri, ședințe și deplasări în scop administrativ sau financiar sunt luni și marți, așa că este recomandat să ai aceste activități la început de săptămână. Și weekendul va fi destul de aglomerat în sarcini. Dacă desfășori și activități extraprofesionale, va trebui să te încadrezi în niște dead-line-uri.

 

Horoscop Rac săptămâna 14 - 20 septembrie 2020


Dragoste– Cum toată săptămâna vei fi activă la locul de muncă și în rezolvarea chestiunilor administrative de la serviciu sau ale casei, weekendul ți-l rezervi partenerului, care este încântat că ai găsit metode noi de relaxare.

Bani – Încasezi bani la începutul săptămânii sau poți negocia salariul și să obții o mărire salarială. Dacă știi cum să pui problema, vei obține suma dorită de tine.

Muncă– Sectorul comunicării, al schimbului de opinii, negocierilor, deplasărilor și întâlnirilor pentru a încheia unele contracte/parteneriate este activat în partea a doua a săptămânii, mai exact joi, când se formează Luna Nouă din zodia Fecioarei. Totodată, poți să decizii să începi niște cursuri de perfecționare profesională, pentru că este o perioadă propice să acumulezi informație mai ușor.

 

Horoscop Leu săptămâna 14 - 20 septembrie 2020


Dragoste– Ziua de luni vine la pachet cu oportunități în dragoste. Ești deschisă flirtului, vrei să cucerești și să te pui în valoare. Sexul opus te observă și vei primi complimente, dar și invitații la întâlniri. Dacă ești într-o relație, vei știi cum să faci ca partenerul să se simtă fericit în prezența ta.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Fecioarei, de joi, care deschide o nouă etapă în sectorul asociat finanțelor pe care le obții de la locul de muncă sau din activități extraprofesionale. Dacă îți dorești o mărire salarială, următoarele două săptămâni ai putea să soliciți acest lucru superiorilor.

Muncă– Începi săptămâna cu o dispoziție bună, ești optimistă, dorești să te afirmi și să te pui în valoare. Ai toate șansele să te faci remarcată de către șefi și să ți se propună să preiei un proiect nou. Succesul este de partea ta, așa că nu rata oportunitățile!

 

Horoscop Fecioara săptămâna 14 - 20 septembrie 2020


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă de joi, care se formează în semnul nașterii tale, așa că vei fi vedeta săptămânii. Vei avea parte de inceputuri în viața personală și ești invitată de către astre să-ți setezi obiective pe termen lung împreună cu partenerul de cuplu. Dacă ești singură, poți lua decizii care privesc un potential partener.

Bani – Sectorul financiar se activează vineri, când faci rost de o sumă de bani cu care îți rezolvi niște chestiuni rămase restante, posibil utilități sau returnezi o datorie.

Muncă – Deși săptămâna se anunță solictantă în toate domeniile, fenomenul astral de Luna Nouă, care se formează joi în zodia ta, ar putea să deschidă o nouă etapă și în sfera profesională. Totodată, îți poți seta obiective pe termen lung, este momentul tău de afirmare din an, în care ești invitată să te pui în valoare. Weekendul se anunță aglomerat privind sarcinile de lucru. Atenție, nu te suprasolicita prea mult, ia și pauze, pentru că vei resimți din plin toată această suprasolicitare!

 

Horoscop Balanță săptămâna 14 - 20 septembrie 2020


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Fecioarei, de joi, care se formează în sectorul asociat universului interior, al izolării, meditației, trecutului și introspecției. Așadar, astrele te invită să-ți faci un bilanț în planul relațional și să încerci să identifici ce anume îți dorești pentru a știi pe ce drum să continui să mergi.

Bani – Cea mai solicitantă perioadă din punct de vedere financiar este weekendul, când, deși încasezi niște sume de bani, vei face plăți și vei merge la shopping, unde ai tendința să depășești bugetul.

Muncă– Începi săptămâna cu surprize într-un proiect sau de la persoane cu care desfășori activități. Posibil să primești și o sponsorizare, să găsești resurse financiare sau șefii să-ți dea pe mână un buget pe care să-l administrezi și care să fie cu mult peste ce ai cerut tu.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 14 - 20 septembrie 2020


Dragoste– Axa sentimentală se activează joi, odată cu formarea fenomenului astral de Lună Nouă din zodia Fecioarei. Ești invitată să-ți faci planuri pe termen lung, să analizezi relația actuală, dar și sentimentele pe care le ai față de persoana iubită și să încerci să iei cele mai bune decizii. Meditația și introspecția te vor ajuta să iei deciziile cele mai bune. În weekend Luna îți traversează semnul nașterii, așa că vei fi mai sensibilă decât de obicei, iar partenerul ar trebui să încerce să înțeleagă că ai nevoie de spațiul tău personal.

Bani – În funcție de cum vei știi luni să negociezi un contract/partenerul, vei obține și beneficii financiare.

Muncă– Luna Nouă din 17 septembrie din zodia Fecioarei activează și casa proiectelor pe termen lung, așa că deschide un capitol important în planurile tale care privesc sfera profesională.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 14 - 20 septembrie 2020


Dragoste– Îți dorești mai multă independență personală. Și partenerul este important pentru tine, însă îți este mult mai ușor să faci schimbări în viața ta pentru a fi fericită, dacă iei decizii fără să fii influențată.

Bani – Dacă organizezi un eveniment în familie, în weekend, săptămâna aceasta vei fi mai mult pe drumuri la cumpărături. Posibil să depășești bugetul și să fii nevoită să apelezi la conturile de economii.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Fecioarei de joi, care îți deschide un nou capitol în sfera socio-profesională. Ești invitată de către astre să-ți setezi noi obiective, să-ți concentrezi atenția următoarelor două săptămâni pe a prinde oportunitățile care-ți vor ieși în cale. Termini săptămâna în forță, cu multe sarcini și dead-line-uri.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 14 - 20 septembrie 2020


Dragoste– Posibil neînțelegerile tale cu partenerul de cuplu să aibă legătură cu interacțiunea ta cu rudele acestuia, Așa că, programează o vizita la rudele partenerului și încearcă să te apropii mai mult, chiar dacă aveți mentalități diferite. Partenerul va aprecia eforturile tale.

Bani – Îți începi săptămâna cu preocupări financiare, faci socoteli pentru că vrei să mergi cu prietenii să sărbătorești un eveniment important în viața ta și trebuie să știi ce buget ai nevoie. Încasezi și bani luni sau marți, așa că o parte din sumă o faci rost imediat.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Fecioarei, care se formează joi și care aduce noi începuturi în sectorul asociat călătoriilor, personale sau de afaceri, studiilor și cursurilor de perfecționare profesională și interacțiunii cu insituții de unde ai de obținut diverse acte/documente.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 14 - 20 septembrie 2020


Dragoste– Primele două zile din săptămână, ai parte de relații bune cu partenerul de cuplu. Posibil să vă împăcați, dacă ați avut neînțelegeri și să realizezi că nu-ți face bine să-ți consumi energia pe dispute, ci pe a-ți consolida relația.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Fecioarei, de joi, care anunță noi începuturi în administrarea finanțelor pe care le deții împreună cu partenerul de cuplu sau cu alți terți, în ce privește o moștenire sau returnarea unei datorii. Totodată, ți se poate aproba un credit de nevoi personale.

Muncă– În această săptămână faci progrese mai lente la locul de muncă. Întârzierile și blocajele sunt inevitabile, însă dacă îți dai toată silința, poți minimalize efectele acestor încurcături. Și în weekend, când Luna îți traversează casa carierei, vei avea preocupări de natură profesională și ar trebui să te concentrezi pe aspectele practice.

 

Horoscop Pești săptămâna 14 - 20 septembrie 2020


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Fecioarei, care se formează joi și care deschide o nouă etapă în relația cu partenerul de cuplu, pentru că se dinamizează axa relațiilor. Așadar, este recomandat ca în următoarele două săptămâni să-ți concentrezi atenția pe a-ți petrece timp mai mult cu partenerul și pe a lămuri unele aspecte ale vieții voastre în doi.

Bani – Vineri primești o sumă de bani de la serviciu, sub formă de bonus sau poate partenerul este cel care te anunță că primește o mărire salarială.

Muncă– Cele mai active zile la locul de muncă, dar și cele în care vei înregistra succese, sunt luni și marți, așa că pune-te în valoare, ia inițiativa în ședințele cu superiorii, pentru că aceștia te vor remarca și în viitor vei primi un proiect nou sau ți se va propune o funcție de conducere.

 

Jorge, despre cel mai bine păstrat secret de la PRO TV! ”E șocant! E chiar șocant” 

 

related posts

Modifică setările cookies