Horoscop săptămâna 15 – 21 august 2022. Scorpionii investesc în relație și petrec timp cu partenerul, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 15 - 21 august 2022.


Horoscop Berbec săptămâna 15 – 21 august 2022

 

Dragoste– Trigonul, aspectul armonios, care se formează între Venus, planeta iubirii, în tranzit prin casa iubirii și a aventurilor romantice, cu Jupiter, marele benefic, din casa personalității tale, îți aduce dispoziție de flirt, aventuri, cuceriri și surprize în planul sentimental.

Bani – Miercuri și joi sunt zile cu evenimente neașteptate în planul financiar. Poate chiar cu instabilitate, așa că este de preferat să nu faci speculații financiare sau să achiziționezi bunuri de o valoare mai mare! De asemenea, pot intra în conturile tale sume de bani pe care nu le așteptai.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Marte, guvernatorul tău, în zodia Gemeni, în 20 august, unde va merge în mișcare directă și retrogradă până în luna martie a anului viitor. Așadar, vei investi energie în comunicare, în învățarea unor lucruri noi, vei face mai multe deplasări și întâlnirile și ședințele vor fi la ordinea zilei. Atenție la modul cum comunici sau exprimi ce simți, pentru că este posibil să fii mai agresivă și interlocutorii tăi să nu privească cu ochi buni atitudinea ta! 

 

Horoscop Taur săptămâna 15 – 21 august 2022

 

Dragoste– La mijlocul săptămânii se formează un aspect armonios, trigonul dintre Venus, guvernatoarea ta, și Jupiter, marele benefic, care vine să aducă niște rezolvări într-o chestiune sentimentală. Cei doi benefici vor lucra în favoarea ta.

Bani – Vineri și sâmbătă se activează casa banilor, așa că s-ar putea să primești bani, dar să și cheltui mai mult. Poți merge la shopping cu prietenele și să depășești bugetul. Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, pe 20 august, în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale, semn că până în martie anul viitor vei fi determinată să-ți mărești veniturile și vei investi energie în a face bani.

Muncă– Opoziția, care se formează la începutul săptămânii între Soarele în tranzit prin casa familiei și Saturn în tranzit prin casa carierei, vine să atragă atenția că trebuie să găsești un echilibru între cele două domenii de viață, pentru a evita reproșurile familiei. 

 

Horoscop Gemeni săptămâna 15 – 21 august 2022

 

Dragoste– Trigonul care se formează între Venus, micul benefic, din casa comuncării și deplasărilor, și Jupiter, marele benefic și guvernatorul casei relațiilor, vine să-ți scoată în cale perechea, dacă ești singură. Dacă ai avut unele nemulțumiri și neînțelegeri cu partenerul de cuplu, acum este momentul împăcării, pentru că ți se dă șansa să rezolvi o chestiune mai veche.

Bani – Nu se întrevăd intrarea unor sume de bani în conturile tale în această săptămână, dar vei avea niște discuții constructive, care vor duce la un contract profitabil.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Marte, planeta acțiunii și guvernatorul casei prietenilor și planurilor de viitor, în 20 august, în casa personalității tale. Până în luna martie a anului viitor, Marte te va activa cu energia lui, îți va aduce curaj, determinare, inițiative să demarezi niște proiecte noi, să fii cooptată într-o nouă echipă, să începi o activitate independentă.

 

Horoscop Rac săptămâna 15 – 21 august 2022


Dragoste– Vineri și sâmbătă nu te afli în cea mai bună formă, dar vei reuși să te înconjori de persoane dragi și prieteni optimiști, care-ți vor schimba starea.

Bani – Axa financiară este activată la începutul săptămânii de opoziția care se formează între Soarele din casa banilor cu Saturn din casa intereselor financiare și a banilor pe care îi poți obține prin intermediul altor persoane sau instituții. Posibil să te confrunți cu o serie de blocaje în ce privesc intențiile tale privind o achiziție și partenerul să fie cel care nu este de acord cu tine. Pe de altă parte, trigonul dintre Venus, în tranzit prin casa banilor, și Jupiter din casa carierei și a relațiilor cu șefii, îți poate aduce bani în plus la salariu, în următoarea perioadă.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Marte, guvernatorul casei carierei, din 20 august, în zodia Gemeni, pe care o va traversa până în luna martie a anului viitor. Așadar, este posibil ca-n perioada următoare să-ți conservi energia, să o redirecționezi spre interior, pentru că intenționezi să începi un proiect personal la care să lucrezi în secret până la lansare.

 

Horoscop Leu săptămâna 15 – 21 august 2022

 

Dragoste– Săptămâna aceasta ar putea să te preocupe plecarea într-o călătorie în străinătate, la invitația unei persoane cu care ai flirtat cândva. Dacă faci parte dintr-un cuplu, opoziția care se formează luni între Soarele din casa personalității cu Saturn, planeta restricțiilor, din casa relațiilor, vine să aducă unele blocaje în relația cu partenerul de cuplu. Cum Saturn guvernează casa muncii, motivul disputei poate fi serviciul și timpul petrecut mai mult în sfera profesională.

Bani – Miercuri și joi sunt zile favorabile pentru a renegocia termenii unui contract sau pentru a merge la interviuri și a obține un salariu mai mare sau mai multe beneficii. 

Muncă– La mijlocul săptămânii se formează un trigon între Venus, micul benefic, în tranzit prin casa personalității, și Jupiter, marele benefic, semn că vei avea oportunități de dezvoltare profesională. Vei știi să te pui în valoare și vei ieși în față.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 15 – 21 august 2022

 

Dragoste– Miercuri și joi primești vești surpriză de la cineva din afara țării sau persoane cu care lucrezi sau studiezi într-un proiect. Posibil să fii tentată să reiei o legătură din trecut, însă gândește-te de două ori înainte să te implici!

Bani – În primele două zile din săptămână este posibil să primești o sumă de bani de la cineva din familie sau de la o instituție, unde ai făcut niște demersuri și acum primești aprobarea.

Muncă– Evenimentul astral important din această săptămână este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, din 20 august, în zodia Gemeni, respectiv în casa carierei și aspirațiilor socio-profesionale. Până în luna martie a anului viitor vei fi determinată să investești în carieră și-n imaginea ta. Atenție la faptul că s-ar putea să te implici în mai multe proiecte deodată și să nu le poți duce pe toate! 

 

Horoscop Balanță săptămâna 15 – 21 august 2022

 

Dragoste– Dacă ești singură și visezi la o poveste de iubire, ar putea să te ajute trigonul dintre Venus, guvernatoarea ta, în tranzit prin casa prietenilor, cu Jupiter, marele benefic, din casa relațiilor. Cei doi benefici își unesc forțele să te ajute să intri într-o relație. Pe de altă parte, opoziția dintre Soarele din casa prietenilor și Saturn din casa aventurilor sentimentale, nu te lasă să faci greșeli și să intri într-o relație nepotrivită. Așa că, dacă ai impresia ca ai întâlnit persoana potrivită, dar lucrurile nu se leagă sau evenimentele, care se desfășoară îți sunt potrivnice, lasă lucrurile așa, pentru că Saturn are grijă să nu intri într-o relație, care te poate dezamăgi!

Bani – Miercuri și joi Luna va intra într-un aspect strâns cu Uranus, în tranzit prin casa avantajelor materiale, așa că s-ar putea să ai parte de surprize în planul financiar sau răsturnări de situație într-un context financiar.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în 20 august, în zodia Gemeni, respectiv pe casa asociată studiilor, perfecționării și dezvoltării profesionale, a schimburilor de experiență și a principiilor și credințelor. Până în luna martie a anului viitor, Marte te va ajuta cu energia lui să investești în pregătirea ta profesională.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 15 – 21 august 2022

 

Dragoste– Planul relațional este activat miercuri și joi, când sunt și posibile evenimente neașteptate sau surprize în relațiile tale. Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Marte, guvernatorul tău, din 20 august, în zodia Gemeni, pe sectorul intimității și încrederii reciproce. Așadar, vei investi mai mult în relație, în petrecerea timpului cu partenerul, să-ți relansezi relația.

Bani – Marte, planeta acțiunii, va activa din 20 august, și sectorul intereselor financiare, a banilor pe care îi poți obține prin intermediul altor persoane sau instituții și până în luna martie a anului viitor te va susține să-ți vezi interesele financiare.

Muncă– Opoziția care se formează, în prima parte de săptămână, între Soarele din casa carierei și Saturn din casa familiei, atrage atenția că este nevoie să găsești un echilibru între cele două domenii de viață. Pe de altă parte, trigonul care se formează între Venus, micul benefic, în tranzit prin casa carierei, și Jupiter, marele benefic, în tranzit prin casa muncii și activităților curente, vine să-ți aduce relații bune cu șefii, cu colegii, iar lucrurile să se miște într-o direcție bună pentru tine, mai ales că ești bine văzută și ți se apreciază munca.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 15 – 21 august 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, din 20 august, în zodia Gemeni, respectiv în sectorul relațiilor și căsătoriei, semn că până în martie anul viitor, vei investi energie în relațiile tale. De asemenea, trigonul care se formează la mijlocul săptămânii între Venus, micul benefic, din zodia Leu, și Jupiter, guvernatorul tău, în tranzit prin casa iubirii și aventurilor romantice, vine să-ți aducă șanse și oportunități în dragoste.

Bani – Din punct de vedere  financiar stai bine, chiar dacă ai multe cheltuieli, totuși reușești să-ți permiți orice ai nevoie, să-ți faci mici plăceri și să ieși cu prietenii în oraș sau în weekenduri în afara orașului.

Muncă– Opoziția care se formează, la începutul săptămânii, între Soarele în tranzit prin zodia Leu și Saturn în tranzit prin zodia Vărsător, va dinamiza axa cunoașterii, a ideilor, opiniilor și principiilor de viață. Posibil să ai puncte de vedere și principii diferite de ale celor cu care interacționezi și de aici să apară unele conflicte sau să te simți judecată.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 15 – 21 august 2022

 

Dragoste– Miercuri și joi sunt zile active în sectorul amoros, cu surprize și răsturnări de situație și evenimente neașteptate, așa că fii pregătită să faci față provocărilor, care se anunță a fi plăcute!

Bani – Opoziția, care se formează la începutul săptămânii între Soarele din casa avantajelor materiale și Saturn din casa banilor, pe care îi câștigi din muncă, vine să-ți aducă niște blocaje în administrarea banilor pe care îi căștigi sau de care dispui. Însă vei observa că acest lucru îți va salva din bani, pe care vei decide să îi pui în conturile de economii.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, din 20 august, în zodia Gemeni, respectiv în casa muncii și activităților profesionale. Până în luna martie a anului viitor vei investi energie în planul profesional, în sarcinile de muncă. Vei încerca să eficientizezi timpul și să iei inițiative pentru a te relansa.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 15 – 21 august 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, din 20 august, în zodia Gemeni, pe care o va traversa până în luna martie a anului viitor. Așadar, vei investi energie în planul amoros, în relațiile cu copiii, dacă ești părinte, în vacanțe și activități de relaxare, de creație, în pasiunile tale.

Bani – Situația financiară din această săptămână este bună și s-ar putea să primești bani din mai multe direcții, așa că nu trebuie să-ți faci probleme.

Muncă– Trigonul care se formează între Soarele din casa relațiilor/parteneriatelor și Jupiter, marele benefic, din casa comunicării, ar putea să-ți aducă dialoguri constructive privind încheierea unor contracte noi.

 

Horoscop Pești săptămâna 15 – 21 august 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în 20 august, în zodia Gemeni, pe sectorul vieții de familie. Așadar, până în martie a anului viitor vei investi energie în familie, în reamenajarea spațiului de locuit sau în administrarea unui imobil, de pe urma căruia ai putea să obții beneficii financiare.

Bani – Miercuri și joi sunt zile în care este posibil să primești niște informații sau vești surpriză, care implică salarizarea sau încasarea unor sume de bani, pe care le poți obține dintr-o activitate extraprofesională, dacă te decizi să închei un contract.

Muncă– Opoziția, care se formează, la începutul săptămânii, între Soarele din casa muncii și Saturn din casa subconștientului și introspecției poate să-ți aducă evenimente, care să te determine să faci niște schimbări majore în planul profesional. Pe de altă parte, aceste schimbări ar putea fi susținute de aspectul armonios dintre cei doi benefici Venus și Jupiter, care vin cu oportunități de suplimentare a veniturilor.

related posts

Modifică setările cookies