Horoscop săptămânal 15-21 iunie 2020. Racii au parte de o răsturnare de situație în dragoste, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, carieră și sănătate în săptămâna 15-21 iunie 2020.


Horoscop Berbec săptămâna 15 - 21 iunie 2020

Dragoste– Cel mai activat domeniu din această săptămână este cel familiei și al locuinței. Astfel, pe 18 iunie Mercur își începe mersul retrograd până pe 12 iulie, Soarele intră în 20 iunie în zodia Rac, în același domeniu al relațiilor de familie și al căminului, iar pe 21 iunie are loc Luna Nouă, care-ți deschide o nouă etapă în familie, în ceea ce privește patrimoniul, spațiul de locuit și relațiile cu părinții. Totodată, pe 21 iunie are loc și o Eclipsă de Soare. Prin urmare, te poți aștepta la evenimente cu impact emoțional, care privesc domeniile enumerate mai sus.

Bani – Marți sau miercuri ești tentată să achiziționezi o vacanță, însă astrele te sfătuiesc să ai puțină răbdare până se așează lucrurile, să fii sigură că nu apar surprize și ești nevoită să-ți recuperezi banii.

Muncă – Vineri este o zi favorabilă deplasărilor pentru a rezolva chestiuni administrative, birocratice, dar și pentru ședințe, întâlniri și negocieri.

Horoscop Taur săptămâna 15 - 21 iunie 2020

Dragoste– Ziua de marți stă sub semnul surprizelor în relație. Posibil să-ți surprinzi partenerul prin atitudine, acțiuni sau decizii care ar trebui să le luați împreună.

Bani – Vineri se întrevede intrarea unei sume de bani dintr-o activitate extraprofesională, însă poți avea o dezamăgire, să afli că banii nu intră toți, ci în două tranșe.

Muncă– Săptămâna se anunță dinamică în sfera comunicării, acumulării de informație, a schimbului de idei și al deplasărilor. Așadar, pe 18 iunie, Mercur își începe mersul retrograd până pe 12 iulie, pe 20 iunie Soarele intră în zodia Rac, iar pe 21 iunie are loc Luna Nouă din Rac, care deschide o nouă etapă în ceea ce privește comunicarea, negocierea, susținerea de cursuri de perfecționare profesională/interviuri, dar și relațiile cu colegii. Un proiect important va depinde de felul cum îl vei prezenta sau vei negocia cu partenerii de afaceri. Nu sunt excluse răsturnări de situație și surprize.

Horoscop Gemeni săptămâna 15 - 21 iunie 2020

Dragoste– Sectorul sentimental se activează vineri și continua și weekend-ul, așa că ai trei zile în care le poți petrece cu partenerul de cuplu. Te bate gândul să-ți iei liber în ultima zi lucrătoare din săptămână și să plecați într-un minisejur în afara orașului. Aștepți de mult acest moment, prin urmare a venit timpul să te bucuri de relaxare.

Bani – Cel mai activ domeniu din această săptămână va fi sectorul financiar. Așadar, pe 18 iunie, Mercur, patronul tău, își începe retrogradarea până pe 12 iulie prin sectorul banilor obținuți din muncă, apoi Soarele vine să îl acompanieze pe Mercur, din 20 iunie, ca în ultima zi din săptămână, să se formeze Luna Nouă din zodia Rac. Prin urmare, ești invitată de către astre să începi o nouă etapă în sfera financiară, să echilibrezi cheltuielile cu sumele pe care le câștigi.

Muncă– Cea mai activă zi din săptămână la locul de muncă, dar și cea cu cele mai multe succese înregistrate va fi ziua de vineri. Chiar dacă vei întâmpina unele probleme în rezolvarea sarcinilor, de fiecare dată îți va ieși în cale cineva să te ajute sau să-ți ofere cea mai bună soluție. 

 

Horoscop Rac săptămâna 15 - 21 iunie 2020

Dragoste– Cea mai solicitată zodie din această săptămână este zodia ta. Astfel, din 18 iunie, Mercur, astrul comunicării, își începe mersul retrograd până pe 12 iulie, Soarele ajunge în 20 iunie în zodia ta, ca în ultima zi din săptămână să se formeze evenimentul astral important al săptămânii: Luna Nouă din zodia Rac. Prin urmare, ești invitată de către astre să-ți setezi obiective pentru următorul an, iar viața personală devine prioritară. Cum din configurația astrală face parte și o Eclipsă de Soare, pot să apară și surprize și răsturnări de situație în relația cu partenerul de cuplu.

Bani – Sectorul asociat finanțelor se dinamizează miercuri. În urma unor negocieri, reușești să obții o sumă de bani pe care o depui în conturile de economii.

Muncă –Miercuri îți vine o idee strălucită și vrei să o pui în aplicare, însă ai nevoie de acordul șefilor. Ești foarte încrezătoare în forțele proprii și muncești din greu pentru a-ți atinge obiectivele. Deși vineri se anunță o zi dificilă la locul de muncă, ai parte de ajutorul unei colege care te scoate dintr-o situație limită. 

Horoscop Leu săptămâna 15 - 21 iunie 2020

Dragoste– Joi sau vineri, o situație neașteptată ar putea să schimbe cursul evenimentelor și evoluția relației voastre. Stai departe de prietenii care se implică prea mult în relația ta!

Bani – Stai bine cu finanțele și lucrurile evoluează într-o direcție bună, prin urmare joi mergi la shopping să cumperi un cadou pentru unul dintre prietenii care își serbează ziua în weekend.

Muncă– Cea mai dinamizată axa a acestei săptămâni este axa muncii, a activităților curente de la locul de muncă și a sănătății, din cauza suprasolicitării. Astfel, pe 18 iunie Mercur își începe retrogradarea, pe 20 iunie își face intrarea și Soarele în același sector al subconștientului și al izolării, ca în ultima zi din săptămână să se formeze Luna Nouă din zodia Rac. Așadar, ești invitată de către astre să lași în urmă trecutul, să-ți faci un bilanț și să elimini din viața ta lucrurile și persoanele care te blochează în evoluție.

Horoscop Fecioara săptămâna 15 - 21 iunie 2020

Dragoste– Sectorul asociat iubirii, romantismului, al aventurii și flirtului este activat în această săptămână pentru că se află pe axa sentimentală, care va fi dinamizată de Eclipsa de Soare din zodia Rac, de duminică. Așteaptă-te la evenimente care te vor lua prin surpridere!

Bani –Posibil joi să încasezi o sumă de bani sau să primești vești de la un partener de afaceri care îți mai propune implicarea într-un proiect.

Muncă– Sectorul proiectelor pe termen lung va fi puternic zguduit în această săptămână de evenimentele astrale care au loc în acest domeniu, în zodia Rac. Așadar, pe 18 iunie, Mercur, patronul tău, își începe retrogradarea până pe 18 iulie, pe 20 iunie Soarele ajunge și el în zodia Rac, ca în ultima zi a săptămânii să se formeze Luna Nouă. Prin urmare, se deschide o nouă etapă în sectorul proiectelor pe termen lung și nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație, evenimente neprevăzute din partea prietenilor care-ți propun o afacere.

Horoscop Balanță săptămâna 15 - 21 iunie 2020

Dragoste– Zile active în sectorul sentimental și cel relațional sunt joi și vineri, când plănuiești o vacanță împreună cu partenerul de cuplu. Posibil el să-ți facă o surpriză și deja să fi achiziționat un sejur și te anunță în weekend.

Bani – Miercuri, o speculație financiară ar putea să-ți rotunjească conturile, iar cu banii care vin neașteptat să-ți achiți niște datorii.

Muncă– Cel mai dinamic sector al săptămânii este cel asociat sferei profesionale. Așadar, pe 18 iunie, Mercur, astrul comunicării, intră în retrogradare până pe 12 iulie, Soarele își începe traseul prin zodia Rac din 20 iunie, ca în ultima săptămână să se formeze Luna Nouă din zodia Rac. Prin urmare, se deschide o nouă etapă în carieră, iar astrele te invită să iei decizii importante. Posibil să aibă loc și evenimente neprevăzute, surprize și răsturnări de situație la nivelul conducerii departamentului sau instituției unde lucrezi.

Horoscop Scorpion săptămâna 15 - 21 iunie 2020

Dragoste– Deși astrele favorizează relațiile de iubire, ai tot mai multe nemulțumiri legate de relația cu acesta. Lucrurile nespuse te frustrează și ar fi bine să ai o discuție serioasă cu partenerul. Ai ocazia începând cu 18 iunie, când Mercur, astrul comunicării, își începe retrogradarea și nu vei mai putea să lași lucrurile nelămurite.

Bani – Vineri primești o sumă de bani sau un cadou de la partenerul de cuplu.

Muncă– Cel mai activ domeniu din această săptămână este cel asociat delegațiilor, al schimbului de experiență, al cursurilor de perfecționare profesională, dar și al principiilor și convingerilor după care te ghidezi în viață. Astfel, Mercur își începe retrogradarea din 18 iunie, Soarele își începe tranzitul prin zodia Rac, prin aceleași domenii, ca în ultima zi a săptămânii să aibă loc Luna Nouă. Fiind însoțită de o eclipsă de Soare, pot să apară evenimente neașteptate dacă pleci într-o călătorie, delegație sau dacă urmezi niște cursuri de perfecționare profesională.

Horoscop Săgetător săptămâna 15 - 21 iunie 2020

Dragoste– Vineri și sâmbătă ai șansa să cucerești pe cineva cu care flirtezi de mai mult timp. Onorezi invitația de a merge împreună cu prietenii la o petrecere și acolo îl întâlnești și pe cel cu care îți dorești o relație.

Bani – Cel mai dinamic sector al săptămânii este sectorul financiar. Astfel, Mercur își începe retrogradarea din 18 iunie până pe 12 iulie, Soarele începe să tranziteze zodia Rac din 20 iunie, prin același sector financiar, ca în ultima zi din săptămână să se formeze Luna Nouă din zodia Rac. Prin urmare, ești invitată de către astre să reorganizezi situația financiară și să echilibrezi cheltuielile cu încasările. Totodată, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație în planul financiar.

Muncă–Miercuri și joi ești concentrată în a găsi unele soluții pentru a moderniza activitatea de la locul de muncă. Abilitățile tale de socializare și comunicare sunt susținute și te vei descurca de minune în ședințe sau în întâlnirile programete cu partenerii de afaceri, asociații, colaboratorii și șefii. 

Horoscop Capricorn săptămâna 15 - 21 iunie 2020

Dragoste– Cel mai dinamic sectorul al săptămânii este sectorul relațiilor și al parteneriatelor. Astfel, Mercur își începe retrogradarea prin zodia Rac din 18 iunie, Soarele intră și el în Rac în 20 iunie, ca în ultima zi din săptămână să se formeze Luna Nouă și să deschidă o nouă etapă în sectorul asociat căsătoriei și relațiilor. Cum din configurația astrală face parte și o Eclipsă de Soare, nu sunt excluse schimbări, evenimente bruște, cu surpriză și răsturnări de situație. 

Bani – Miercuri ar putea să apară oportunități financiare de unde te aștepți mai puțin, dintr-o speculație financiară sau prin intermediul unor prieteni, care te recomandă într-un proiect. Îți dorești stabilitate materială și vei face tot posibilul să o ai.

Muncă– Cea mai activă zi la locul de muncă este ziua de vineri, care vine cu tot felul de provocări, însă comunicarea te va salva și vei alege cele mai bune soluții la problemele apărute. Relațiile cu colegii se îmbunătățesc și afli informații despre cum se va reorganiza departamentul în care lucrezi. 

Horoscop Vărsător săptămâna 15 - 21 iunie 2020

Dragoste– Sfârșitul de săptămână îți aduce întâlniri cu prietenii, nevoia de a socializa și de a participa la evenimente în aer liber. Dacă ești singură, cunoști persoane interesante, cu care vei rezona, poate și pentru că aveți pasiuni în comun. 

Bani – Dacă ai achiziționat on line niște produse, care nu au fost de calitatea descrisă în specificații, în prima parte a săptămânii returnezi produsele și încerci să recuperezi banii.

Muncă– Sectorul cel mai bogat în evenimente astrale este cel al muncii și al sănătății. Astfel, Mercur, astrul comunicării, își începe mersul retrograd din 18 iunie până pe 12 iulie, Soarele intră pe 20 iunie în zodia Rac, ca în ultima zi a săptămânii să se formeze Luna Nouă din zodia Rac. Prin urmare, se deschide o nouă etapă în activitățile și în sarcinile de lucru. Cum din configurația astrală face parte și o Eclipsă de Soare, pot să apară evenimente neașteptate la locul de muncă, care să te ia prin surpridere.

Horoscop Pești săptămâna 15 - 21 iunie 2020

Dragoste– Sectorul cel mai bogat în evenimente astrale din această săptămână este cel sentimental. Astfel, din 18 iunie Mercur își începe retrogradarea până pe 12 iulie, din 20 iunie Soarele își face intrarea în zodia Rac, iar în ultima zi a săptămânii se formează Luna Nouă din zodia Rac, care-ți deschide o nouă etapă în viața sentimentală. Tot duminică se formează și o Eclipsă de Soare, care va aduce surprize și răsturnări de situație, dar și evenimente cu impact emotional în planul iubirii.

Bani – Vineri încasezi bani de la serviciu, dintr-o colaborare sau primești un cadou.

Muncă– Dacă ești nemulțumită de salarizare, ai putea, miercuri, să prezinți un raport șefilor direcți în care să le explici că sarcinile tale s-au înmulțit și că meriți o mărire salarială. Cineva de la serviciu, cu putere de decizie, te susține și eforturile tale nu vor fi în zahar.

Secretul lui Radu Palaniță, câștigătorul Românii au talent 2020 - Trending Review cu Daragiu - Episodul 33

related posts

Modifică setările cookies