Horoscop săptămâna 16-22 mai 2022. Balanțele au o situație conflictuală în planul amoros, Taurii își măresc veniturile


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 16-22 mai 2022 


Horoscop Berbec săptămâna 16 - 22 mai 2022

 

Dragoste– Sectorul sentimental rămâne pe locul doi în această săptămână, când importante sunt cariera și situația financiară. Pentru că Luna îți guvernează casa familiei, Eclipsa de Lună ar putea să aducă evenimente neprevăzute în familie sau care au legătură cu patrimoniul.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Scorpion, din 16 mai, care se formează și aduce evenimente neprevăzute, surprize și răsturnări de situație, dar și încheieri de etape în sectorul intereselor financiare, a resurselor comune deținute cu partenerul sau alți terți, privind administrarea unei moșteniri sau a patrimoniului. Este însoțită de o Eclipsă de Lună, care poate aduce trăiri intense și profunde și schimbări majore.

Muncă – Pe 21 mai Soarele va intra în zodia Gemeni și timp de o lună de zile va activa sectorul comunicării, învățării, dezbaterilor, negocierilor și deplasărilor. Așadar, alături de Mercur, în mișcare retrogradă, cele două planete vor aduce preocupări pentru modalitatea de interacționare cu ceilalți. Apar multe deplasări în scop administrativ sau personal, așa că va trebui să-ți reorganizezi activitatea la serviciu, astfel încât să le poți face pe toate. În partea a doua a săptămânii, se activează sectorul carierei și relațiilor cu șefii, prin urmare, vei iniția niște dialoguri pentru a pune la punct detaliile unui proiect.

 

Horoscop Taur săptămâna 16 - 22 mai 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Scorpion, din 16 mai, care se formează în sectorul relațiilor și căsătoriei. Eclipsa de Lună, formată în aceeași zi, ar putea să aducă unele evenimente neprevăzute, încheieri de etape sau răsturnări de situație, care să plece de la un dialog sau de la o informație/veste primită.

Bani – Al doilea eveniment astral al săptămânii este intrarea Soarelui în zodia Gemeni, în 21 mai, în sectorul financiar, al banilor pe care îi obții din muncă sau activități extraprofesionale. Prin urmare, ai șanse, o lună de zile, să-ți mărești veniturile.

Muncă– Săptămâna se anunță dificilă la capitolul încheieri de parteneriate, deoarece pot să apară surprize în negocieri sau în termenii contractelor, care pot fi modificați. Dacă primești în weekend o ofertă de job sau de colaborare, cere un răgaz pentru a analiza, dacă activitatea, pe care ar urma să o desfășori, intră în acord cu principiile și viziunea ta!

 

Horoscop Gemeni săptămâna 16 - 22 mai 2022

 

Dragoste– Intrarea Soarelui în zodia Gemeni, pe 21 mai, în casa personalității, va dinamiza, totodată, și axa relațională și este posibil, ca în următoarea lună, să nu mai treci cu vederea unele lucruri partenerului, pentru că astrul zilei s-ar putea să te influențeze, să fii mai orgolioasă și să nu mai lași de la tine, dacă apar dispute. Cum și Mercur, guvernatorul tău, este în mișcare retrogradă tot prin Gemeni, s-ar putea să fii indecisă, să te răzgândești și să nu știi ce vrei. Partenerul s-ar putea să fie bulversat de comportamentul tău, însă decide să te lase să te hotărăști pe ce drum vrei să mergi.

Bani – Sectorul avantajelor materiale se activează spre finalul săptămânii, când Luna ajunge în zodia Capricorn. Deși vei face niște cheltuieli mai mari, vei avea grijă să nu depășești bugetul și socotelile inițiale.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Scorpion, din 16 mai, care activează sectorul muncii și al activităților profesionale. Pot avea loc încheieri de etape, înregistrarea unor succese, culegerea roadelor unor demersuri, dar și răsturnări de situație și evenimente neprevăzute, pentru că fenomenul astral este însoțit de o Eclipsă de Lună. Cum Luna îți guvernează casa banilor, este posibil să-ți dorești o schimbare profesională, pentru a putea obține mărirea veniturilor.

 

Horoscop Rac săptămâna 16 - 22 mai 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Scorpion, din 16 mai, care se formează pe sectorul sentimental, al copiilor, aventurii, flirtului și romantismului. Prin urmare, pot avea loc încheierei de etape în planul amoros sau o criză apărută în cuplu să rezolve niște chestiuni mai vechi. Eclipsa de Lună, care o însoțește, poate aduce surprize sau răsturnări de situație, și pentru că Luna este guvernatoarea ta, s-ar putea ca evenimentele ce vor avea loc, să te impacteze din punct de vedere emoțional.

Bani– Începând din 21 mai, Soarele, guvernatorul casei banilor, intră în zodia Gemeni, în sectorul asociat subconștientului, izolării, trecutului, lucrurilor ascunse. Timp de o lună este posibil să ai unele revelații privind administrarea banilor pe care îi câștigi.

Muncă- Cele mai active zile în planul muncii, dar și în relațiile cu șefii vor fi marți și miercuri, când Luna activează sectorul profesional, așa că pregătește-te să faci față provocărilor! S-ar putea să ai mult de lucru, să stai peste program, așa că nu-ți programa alte activități, pentru că este posibil să fii nevoită să le amâni.

 

Horoscop Leu săptămâna 16 - 22 mai 2022

 

Dragoste– Unul dintre evenimentele astrale importante ale săptămânii este intrarea Soarelui, guvernatorul tău, în zodia Gemeni, în 21 mai, în sectorul asociat relațiilor de prietenie, grupurilor pe care îl frecventezi. Totodată, se va dinamiza și axa sentimentală, așa că este posibil ca un flirt să se transforme într-o poveste de iubire, însă la fel de repede cum se naște pasiunea, așa poate să și dispară.

Bani – Pentru că Mercur, astrul care-ți guvernează banii, este în mișcare retrogradă,  și în această săptămână este recomandat să ai grijă cât cheltui, pentru că nu se întrevedere intrarea niciunei sume de bani în conturile tale. 

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Scorpion, din 16 mai, care se formează în sectorul vieții de familie și aduce evenimente neprevăzute și răsturnări de situație în familie, evenimente care pot să afecteze și sectorul profesional, pentru că este activată axa carieră-familie. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună, s-ar putea să fii nevoită să găsești un echilibru între viața de familie și carieră.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 16 - 22 mai 2022

 

Dragoste– Finalul săptămânii vine cu preocupări pentru situația în planul sentimental, privind relația cu partenerul de cuplu, programarea unei vacanțe sau a unor modalități de petrecere a timpului în mod plăcut.

Bani – Nu se întrevăd intrarea unor sume de bani în conturile tale în această săptămână. Mai degrabă cheltuieli marți și miercuri pentru casă.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Scorpion, din 16 mai, care se formează pe casa comunicării, învățării, informațiilor și aduce încheieri de etape sau culegerea roadelor privind obținerea unui atestat/diplome. Eclipsa de Lună, care o însoțește, poate aduce răsturnări de planuri, în urma unor informații sau vești venite cu surpriză. Al doilea evenimentel astral important ale săptămânii este intrarea Soarelui, din 21 mai, în zodia Gemeni, pe sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, unde va sta timp de o lună și va aduce oportunități de a rezolva niște chestiuni profesionale. 

 

Horoscop Balanță săptămâna 16 - 22 mai 2022

 

Dragoste– Marți și miercuri s-ar putea să ai niște dialoguri cu partenerul de cuplu legate de cum decurge relația voastră, iar duminică este posibil să apară o situație conflictuală în planul amoros. Prin urmare, dacă nu vrei să strici relația sau să eviți tensiuni, ar fi bine să nu reacționezi în niciun fel, să te abții de la a-ți critica partenerul.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Scorpion, din 16 mai, care îți activează sectorul banilor din muncă proprie, unde pot avea loc încheieri de etape sau să încasezi niște sume importante de bani. Banii pot veni și de la familie sau dintr-o tranzacție imobiliară, moștenire. Pentru că fenomenul astral este însoțit de o Eclipsă de Lună, nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație în planul financiar, așa că ai grijă cum gestionezi sumele de care dispui!

Muncă– Sectorul asociat perfecționării profesionale este dinamizat începând din 21 mai, când Soarele ajunge în zodia Gemeni. Astrul zilei va  încuraja toate demersurile legate de învățare, perfecționare profesională, schimburile de experiență și deplasările. Pentru că Mercur retrogradează, tot în zodia Gemeni, încă o săptămână, s-ar putea să ai tot felul de surprize, amânări, blocaje sau planuri date peste cap în aceste domenii.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 16 - 22 mai 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Scorpion, care te vizează, pentru că are loc în casa identității și totodată, dinamizează și axa relațională. Fenomenul astral este însoțit de o Eclipsă de Lună, care poate aduce surprize și răsturnări de situație în relații, în planurile tale privind direcția personală. Posibil să aibă loc încheieri de etape sau să culegi roadele unor demersuri relaționale, dar și profesionale.

Bani – Al doilea eveniment astral al săptămânii este intrarea Soarelui în zodia Gemeni, în 21 mai, în sectorul intereselor financiare, a banilor care provin din alte surse decât salariile. Astrul zilei va sta o lună și va aduce preocupări pentru administrarea cât mai eficientă a resurselor financiare. Pentru că și Mercur este în mișcare retrogradă prin același domeniu, va aduce o reorganizare a cheltuielilor și găsirea unor soluții de suplimentare a veniturilor.

Muncă – Finalul de săptămână vine cu dialoguri, strategii, întâlniri, ședințe, planuri pe termen lung, deplasări și prezentări de proiecte. 

 

Horoscop Săgetător săptămâna 16 - 22 mai 2022

 

Dragoste– Intrarea Soarelui în zodia Gemeni, din 21 mai, în sectorul relațiilor și mariajului va aduce o preocupare pentru aceste domenii în următoarea lună. Vei coopera mult mai bine cu partenerul în toate activitățile comune și vă veți rezerva mai mult timp pentru a-l petrece împreună.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Scorpion, din 16 mai, care se formează pe sectorul frământărilor interioare, a trecutului, introspecției și meditației. S-ar putea să simți să-ți faci un bilanț. Pentru că fenomenul astral este însoțit de o Eclipsă de Lună, aduce evenimente surpriză, iar Luna îți guvernează casa intereselor financiare, a banilor pe care îi poți obține din alte surse decât salariile,  așa că s-ar putea să apară o problemă în planul financiar, pe care va trebui să o rezolvi neapărat, să achiți niște datorii, plăți, impozite.

Muncă – Cu Luna în zodia ta, marți și miercuri, se anunță zile favorabile rezolvării activităților profesionale într-o notă optimistă și plină de încredere, că vei reuși tot ce ți-ai propus.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 16 - 22 mai 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Scorpion, din 16 mai, care activează axa sentimentală și aduce încheieri sau culegerea roadelor unor demersuri privind o relație de prietenie, care se poate transforma brusc într-o poveste de iubire. Fenomenul astral este susținut de Eclipsa de Lună, care aduce surprize și răsturnări de situație în planul relațional, mai ales că Luna îți guvernează casa relațiilor.

Bani – Weekendul vine cu o ofertă de job mai bine plătită și s-ar putea să fii tentată să dai un răspuns favorabil. Ai nevoie de o suplimentare a veniturilor, pentru că au crescut cu mult cheltuielile tale din ultima perioadă.

Muncă– Al doilea eveniment astral important al săptămânii este intrarea Soarelui, din 21 mai, în zodia Gemeni, în sectorul muncii și activităților profesionale, unde, pentru o lună, va aduce energie să-ți îndeplinești mult mai ușor sarcinile.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 16 - 22 mai 2022

 

Dragoste – Unul dintre evenimentele astrale ale săptămânii este intrarea Soarelui în zodia Gemeni, din 21 mai, în sectorul iubirii, flirtului, aventurii, romanstismului, copiilor, creativității și distracției. Așadar, urmează o lună de zile, în care relațiile sentimentale vor fi centrul tău de interes. Dacă ești singură, te simți atrasă de persoane cu care ai ce discuta sau aveți pasiuni comune.

Bani – Marți și miercuri faci planuri pe termen mediu, pentru a strânge o sumă de bani pentru vacanța de vară. Faci calcule și le comunici partenerului de cuplu, să știți pe ce vă puteți baza în următoarea perioadă.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Scorpion, din 16 mai, care se formează în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale și anunță încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind obținerea unei funcții, preluarea unui proiect sau conducerea unei echipe. Eclipsa de Lună, care o însoțește, poate să aducă surprize și răsturnări de situație, evenimente neașteptate în activitățile curente de la locul de muncă, pentru că Luna guvernează casa muncii.

 

Horoscop Pești săptămâna 16 - 22 mai 2022

 

Dragoste – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Scorpion, din 16 mai, care se formează în sectorul asociat principiilor și credințelor, unde pot să apară schimbări de mentalități. Pentru că fenomenul astral este însoțit de o Eclipsă de Lună, iar Luna îți guvernează casa sentimentală și a copiilor, este posibil să apară surprize sau răsturnări de situație în aceste domenii de viață. Intrarea Soarelui în zodia Gemeni, din 21 mai, în sectorul vieții de familie, locuinței și patrimoniului, aduce, pentru o lună de zile, preocupări pentru casă și familie. Posibil să te gândești să faci niște modificări în spațiul de locuit, să începi o renovare sau să te preocupe administrarea unui imobil.

Bani – Stai bine la capitolul bani și tu și partenerul de cuplu, așa că vă puteți permite să rezervați o vacanță în străinătate sau să plecați mai des în vara aceasta.

Muncă –  Traversezi o perioadă la locul de muncă, în care totul se schimbă de la o zi la alta, ai învățat lucruri noi și acum le poți aplica în activitățile tale curente. Marți și miercuri se activează casa asociată sferei profesionale și șefii s-ar putea să-ți pregătescă o surpriză: preiei conducerea unei echipe, a unui proiect nou și trebuie să administrezi un buget. Responsabilitățile vin la pachet și cu beneficii financiare, așa că ești mulțumită din acest punct de vedere.

related posts

Modifică setările cookies