Horoscop săptămânal 16-22 martie 2020. Racii au parte de evenimente cu impact emoțional, ce se întâmplă cu Taurii


Aflați ce vă rezervă astrele în materie de dragoste, bani și carieră în săptămâna 16-22 martie 2020


Horoscop Berbec săptămâna 16 -22 martie 2020

Dragoste– Cum Saturn începe să tranziteze din 22 martie sectorul vieții sociale, vei avea o perioadă de câteva luni în care oamenii pe care îi vei cunoaște vor trebui să fie de calitate. La fel și partenerul, dacă vrei să intri într-o relație. Mercur, astrul comunicării ajunge în 16 martie în zodia Pești, în casa subconștientului, fapt ce ar putea să te ajute să-ți asculți vocea interioară pentru că este posibil să ai niște revelații legate viața ta de până acum.

Bani – O chestiune de natură financiară ai putea să o rezolvi joi sau vineri, când sunt șanse să încasezi mai devreme o sumă de bani.

Muncă – De luni până miercuri se activează sectorul socio-profesional, așa că, dacă apar oportunități să-ți consolidezi poziția la locul de muncă, ai toate șansele să reușești să te remarci. Soarele intră în zodia ta din 20 martie, așa că ai susținerea astrului zilei, energie și curaj să rezolvi o serie de chestiuni restante.

Horoscop Taur săptămâna 16 -22 martie 2020

Dragoste– Odată cu intrarea Soarelui din 20 martie în sectorul subconștientului, își vei pune tot felul de întrebări legate de relația ta de cuplu.

Bani – Primești o sumă de bani spre finalul săptămânii și faci niște plăți online.

Muncă– Mercur începe să traverseze din 16 martie casa planurilor de viitor și a proiectelor pe termen lung. Astfel, vei putea să ai mai multe dialoguri cu persoane care se vor implica în acțiuni umanitare sau într-un proiect cu obiective comune. Totodată, Saturn își face intrarea din 22 martie în sectorul carieră și timp de trei luni și jumătate va testa acest domeniu, Posibil să întâmpini tot felul de blocaje sau amânări, însă vei avea de învățat multe lucruri din aceste experiențe.

Horoscop Gemeni săptămâna 16 -22 martie 2020

Dragoste– Cum Soarele începe să dinamizeze axa sentimentală din 20 martie, vei avea ocazia, timp de o lună să-ți rezervi mai mult timpul partenerului de cuplu.

Bani – În prima parte a săptămânii îți faci tot felul de socoteli financiare. Posibil să apelezi la conturile de economii pentru a face niște cumpărături online.

Muncă– Soarele își face intrarea în zodia Berbec din 20 martie și va dinamiza casa planurilor pe termen lung, dar și a prietenilor cu care vei face o strategie pentru un proiect de viitor. Saturn își face intrarea din 22 martie în sectorul călătoriilor, al studiilor și al sistemului de valori și până pe 2 iulie va testa aceste domenii. Posibil să ți se amâne niște delegații, plecări în afara țării sau chiar cursuri la care te-ai înscris.

Horoscop Rac săptămâna 16 -22 martie 2020

Dragoste– În prima parte a săptămânii îți rezervi timp pentru a-l petrece cu partenerul. Chiar dacă veți mai avea tot felul de neînțelegeri, într-un final vă veți împăca și veți mai învăța o lecție. 

Bani – Saturn își face intrarea în 22 martie în casa avantajelor materiale și a banilor deținuți împreună cu partenerul și blochează până la începutul lui iulie acțiunile privind demararea unui credit imobiliar.

Muncă– Mercur ajunge la începutul săptămânii în casa care indică sistemul de valori și convingeri personale, semn că este posibil, încet-încet să și se schimbe filosofia de viață, pe fondul unor evenimente cu impact emoțional. Soarele intră în zodia Berbec din 20 martie în casa carierei, așa că este momentul să demonstrezi ce poți, să rezolvi o serie de sarcini, care de primă fază nu au rezolvare.

Horoscop Leu săptămâna 16 -22 martie 2020

Dragoste– Saturn își face intrarea din 22 martie în casa cuplului, a mariajului și a relațiilor, semn că până în 2 iulie îți va testa relația. Tu și partenerul veți vedea dacă veți trece cu bine peste testele date de Saturn.

Bani – Spre finalul săptămânii, te sfătuiești cu partenerul de cuplu să gestionați rațional banii pe care îi dețineți în comun. Dacă aveai de gând să ceri o mărire salarială, amână negocierea pentru câteva săptămâni, pentru că acum nu este un moment bun.

Muncă– În primele două zile din săptămână vei fi mai agitată în ceea ce privesc sarcinile pe care le ai de îndeplinit. Posibil în urma unor evenimente neprevăzute să fi rămas cu sarcini restante și acum să ceri ajutorul unor colegi. Împărțiți treaba și reușiți în două zile să fiți la zi cu tot. Intrarea Soarelui din 20 martie în sectorul studiilor și al cursurilor de perfecționare ar putea să-ți aducă gânduri să mai faci un curs sau să te perfecționezi într-un anume domeniu, care te-ar putea în carieră. Cel mai comod este un curs online, așa că nu mai sta pe gânduri și caută!

Horoscop Fecioara săptămâna 16 -22 martie 2020

Dragoste– La începutul săptămânii ești deschisă dialogului cu o persoană pe care ai cunoscut-o online și cu care ai vrea să te întâlnești. Aveți multe lucruri în comun și-ți surâde ideea să vă vedeți cândva, dar nu înainte să îl mai testezi puțin. 

Bani – Soarele își face intrarea în Berbec din 20 martie în casa avantajelor materiale și a moștenirilor. Urmează o lună de zile în care preocuparea ta principală este cum să faci rost de o sumă de bani pentru a completa suma pe care deja o deții, să achiziționezi un bun de valoare mai mare. 

Muncă– Saturn își face intrarea din 22 martie în sectorul care guvernează serviciul, sarcinile și sănătatea. Așadar, urmează o perioadă de trei luni în care vei face față cu greu sarcinilor de la serviciu. Posibil și din cauza unor afecțiuni care se pot acutiza și care necesită investigații și tratament.

Horoscop Balanță săptămâna 16 -22 martie 2020

Dragoste– Din 22 martie de când Saturn își face intrarea în sfera sentimentală, vei avea o perioadă de trei luni și jumătate în care vei deveni mult mai responsabilă în iubire. Sentimentele față de o persoană îți vor fi testate, iar tu vei fi mai atentă la nevoile partenerului. Din 20 martie și Soarele începe să traverseze pentru o lună sectorul mariajului și al parteneriatelor, dinamizând relațiile.

Bani – În partea a doua a săptămânii este posibil să primești o sumă de bani dintr-o speculație financiară.

Muncă– Finalul săptămânii este cel mai agitat în privința sarcinilor pe care le ai de îndeplinit. Posibil un coleg să încurce niște lucruri și să fii tu nevoită să refaci niște rapoarte. 

Horoscop Scorpion săptămâna 16 -22 martie 2020

Dragoste– De duminică Saturn ajunge în Vărsător, în casa care indică familia și relația cu membrii familiei. Așadar, urmează o perioadă în care se vor testa relațiile de familie. Te vei gândi tot mai des la întemerierea unei familii alături de partenerul tău.

Bani – Săptămâna aceata ajuți un membru al familiei cu o sumă de bani, pentru că este posibil să apară un eveniment neprevăzut în casă.

Muncă– Sectorul muncii primește Soarele din 20 martie. Astfel, timp de o lună, vei avea energia necesară să faci un plan/o strategie pentru un proiect nou la serviciu. Cele patru planete care îți susțin casa comunicării și a schimbului de opinii, te vor ajuta să înveți multe lucruri, dar își vor da și ocazia să folosești experiența acumulată pentru a-ți demonstra abilitățile.

Horoscop Săgetător săptămâna 16 -22 martie 2020

Dragoste– Dacă aveai în plan să schimbi locuința, săptămâna aceasta este posibil să amâni o mutare, din cauza apariției unor evenimente neprevăzute. În planul sentimental va intra Soarele din 20 martie și următoarea lună te va preocupa mai mult petrecerea timpului cu persoana iubită și activițățile de relaxare, activitățile de creație sau artistice.

Bani – Dacă așteptai să încasezi o sumă de bani luni sau marți, află că va apărea o amânare din cauza partenerilor de afaceri sau a angajatorului, care va întârzia plățile.

Muncă– Sectorul comunicării primește prezența lui Saturn din 22 martie până în 2 iulie. Astfel, vei avea multe de învățat de la ceilalți, posibil și de la oameni în vârstă, cărora le vei mulțumi la finalul perioadei pentru lecțiile pe care le vei primi.

Horoscop Capricorn săptămâna 16 -22 martie 2020

Dragoste– În prima parte a săptămânii, când Luna îți traversează casa personalității, vei fi mai sensibilă, dar receptivă la nevoile partenerului, care va aprecia grija ta. Din 20 martie Soarele începe să traverseze casa familiei, așa că preocuparea ta principală pentru următoarea lună va fi viața de familie.

Bani – Din 22 martie, de când Saturn ajunge în Vărsător, în sectorul care indică banii, urmează o perioadă în care va trebui să reduci cheltuielile, pentru că acest domeniu va fi destul de încercat până pe 2 iulie.

Muncă– Mercur ajunge în Pești pe 16 martie, în casa comunicării și a schimbului de opinii, așa că va fi un aliat în toate procesele de comunicare, învățare de lucruri noi sau de acumulare de cunoștințe. Vei avea noroc să afli diverse informații, care îți vor fi foarte utile la locul de muncă.

Horoscop Vărsător săptămâna 16 -22 martie 2020

Dragoste– Dacă au existat neînțelegeri cu partenerul de cuplu, acestea ar putea fi rezolvate în luna următoare, deoarece Soarele ajunge în Berbec, în 20 martie, în sectorul care indică comunicarea. Numai de tine ține dacă vrei sau nu o împăcare.

Bani – Din 16 martie, Mercur, astrul tranzacțiilor, ajunge în sectorul financiar, iar spre finalul săptămânii poți să primești o propunere interesantă de job, cu un salariu mult mai mare decât ai acum. Încă nu dai raspuns, deoarece dorești să analizezi situația.

Muncă– Din 22 martie, Saturn ajunge în Vărsător, în casa personalității, și te face mai responsabilă la serviciu și în îndeplinirea sarcinilor. Dacă ideile orginale pe care le-ai avut săptămâna trecută au fost apreciate de către șefi, acum este momentul să faci și un plan pentru următoarea perioadă.

Horoscop Pești săptămâna 16 -22 martie 2020

Dragoste– Îți vei prelungi weekendul cu primele două zile din săptămâna în curs pentru a petrece timpul alături de familie. Aveți mai multe activități în comun, de făcut planuri pentru demararea unei afaceri pe care a-ți vrea să o porniți în următoarele luni.

Bani – Sectorul financiar primește prezența Soarelui din 20 martie, așa că timp de o lună, se va simți o îmbunătățire a situației financiare.

Muncă– Odată cu intrarea lui Saturn, din 22 martie în Vărsător, în casa care indică subconștientul, vei începe să fii predispusă la stări psihice care te vor face să te izolezi. Cum Saturn va dinamiza în următoarele luni și axa serviciului, posibil toate aceste stări să aibă legătură cu nemulțumirile tale de la locul de muncă. Schimbă serviciul dacă nu te mai regășești!

Pe protvplus.ro poți vedea gratuit toate emisiunile preferate: 

related posts

Modifică setările cookies