Horoscop săptămânal 17 - 23 august 2020. Berbecii au parte de schimbări în dragoste, vezi ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele în materie de iubire, bani și sănătate în săptămana 17 - 23 august 2020.


Horoscop Berbec săptămâna 17 - 23 august 2020

Dragoste– Sfera sentimentală va fi dinamizată în această săptămână, pe 19 august, când are loc Luna Nouă din zodia Leu. Așadar, ești invitată la noi etape în relațiile de iubire, dar și în relațiile cu copiii, dacă ești părinte, la a petrece mai mult timp în compania persoanelor dragi, prin gasirea unor preocupări comune. Dacă ești singură, fenomenul astral îți poate aduce o nouă iubire în viața ta.

Bani – Preocupări de natură financiară ai duminică după-amiază, când stabilești, împreună cu partenerul de cuplu, planul financiar pentru următoarea perioadă.

Muncă - Odată cu intrarea lui Mercur, astrul comunicării, din 20 august și a Soarelui, astrul zilei, din 23 august, în zodia Fecioarei, respectiv în casa muncii, vei observa o îmbunătățire a relațiilor cu colegii de muncă, dar și o rezolvare mai ușoară a unor probleme apărute. Dacă îți cauți loc de muncă, este o perioadă favorabilă. 

Horoscop Taur săptămâna 17 - 23 august 2020

Dragoste– Odată cu intrarea lui Mercur, astrul comunicării, din 20 august și a Soarelui, din 23 august, în zodia Fecioară, se activează sectorul asociat iubirii, pasiunilor, romantismului, copiilor, activităților artistice și valorificării unui talent/vocație. Așadar, următoarea perioadă este favorabilă iubirii. Luna Nouă din zodia Leu din 19 august anunță noi începuturi în viața de familie.

Bani – Miercuri este o zi bună pentru a face tranzacții financiare, pentru a negocia o colaborare. Posibil să primești un ajutor financiar de la familie.

Muncă– În sectorul profesional se anunță o perioadă bună, ai randament intelectual ridicat, te înțelegi bine cu colegii și deși derulezi activități care te solicită foarte mult, vei face față tuturor provocărilor.

Horoscop Gemeni săptămâna 17 - 23 august 2020

Dragoste– Intrarea lui Mercur, astrul comunicării din 20 august și a Soarelui din 23 august, ambii în zodia Fecioarei, în sectorul asociat familiei, vieții de familie și căminului, anunță o perioadă în care ar trebui să te concentrezi pe relația cu cei dragi și să lași pe planul doi activitățile profesionale.

Bani – Posibil în weekend să cauți soluții de finanțare pentru a cumpăra niște bunuri necesare casei.

Muncă– Luna Nouă din zodia Leu, din 19 august, îți dinamizează casa comunicării, a schimbului de idei, negocierile și deplasările. Prin urmare, este important cum vei comunica în preajma fenomenului astral, deoarece se pot pune bazele unui proiect, de pe urma căruia să obții beneficii financiare însemnate.

Horoscop Rac săptămâna 17 - 23 august 2020

Dragoste– Dacă unele rude ale partenerului s-au amestecat în relația ta cu acesta, din această săptămână este momentul să pui lucrurile la punct. Cele două planete, Soarele și Mercur, te vor ajuta să-ți expui opiniile, vei da dovadă de diplomație și vei reuși să spui lucrurilor pe nume, fără să strici relațiile.

Bani – Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Leu, care se formează în 19 august, în casa financiară. Așadar, te poți aștepta la șanse să-ți suplimentezi veniturile. Posibil să faci, împreună cu partenerul, un plan de econimisire.

Muncă– Intrarea lui Mercur, astrul comunicării, din 20 august și a Soarelui din 23 august, ambii în zodia Fecioarei, respectiv în casa comunicării și a învățării, aduce o intesificare a activităților intelectuale, vei învăța lucruri noi și vei negocia contracte în favoarea ta și a instituției la care lucrezi.

Horoscop Leu săptămâna 17 - 23 august 2020

Dragoste– Luna nouă din 19 august se formează în semnul nașterii tale, așa că poți lua decizii privind viața personală sau cea profesională. Este momentul tău de afirmare din an, în care îți poți seta obiective, poți face schimbări în viața personală și dacă ești singură, ești deschisă unei noi relații.

Bani –Începând din 20 august, Mercur, astrul negocierilor, ajunge în zodia Fecioarei, urmat de către Soare, în 23 august, în sectorul financiar. Așadar, poți cere o mărire salarială, pentru că vei știi să negociezi în favoarea ta sau îți poți suplimenta veniturile din activități extraprofesionale. 

Muncă– Săptămâna se anunță relaxată la locul de muncă, cu mai puține sarcini. Poate reușești și-ți iei câteva zile libere, pentru că pâna în anul următor vei duce dorul vacanțelor, activităților în aer liber, în natură.

Horoscop Fecioara săptămâna 17 - 23 august 2020

Dragoste– Evenimentul astrologic din această săptămână este Luna Nouă din 19 august, care se formează în zodia Leu, respectiv în casa subconștientului și a universului interior. În urma procesului de introspecție, a meditației, dar și a izolării față de factorii care îți provoacă stres, vei avea unele revelații și vei înțelege de ce se întâmplă unele lucruri în viața ta de cuplu.

Bani – Vineri și sâmbătă sunt două zile în care poți să încasezi bani, să mergi la cumpărături, să cumperi un cadou pentru un prieten sau pentru cineva drag din familie.

Muncă– Cu Mercur, astrul comunicării, în zodia ta, din 20 august, urmat de Soare, din 23 august, vei avea energia necesară să faci ce ți-ai propus în sfera profesională. Vei fi foarte activă în perioada următoare să-ți demonstrezi abilitățile, experiența și să te folosești de toate oportunitățile care-ți vin în cale. Foloșește-te de energia celor două astre în favoarea ta și nu rata șansele!

Horoscop Balanță săptămâna 17 - 23 august 2020

Dragoste– Luna Nouă din 19 august se formează în zodia Leu și activează axa sentimentală, așa că ai putea avea parte de unele surprize în planul amoros. Cu Mercur din 20 august, urmat de către Soare în 23 august, în zodia Fecioarei, în sectorul asociat subconștientului și izolării, poți afla niște secrete, îți vei face un bilanț în viața personală și vei lua decizii radicale.

Bani – Ești preocupată de bani la finalul acestei săptămâni, când decizi să investești o sumă mai mare de bani în cele necesare casei.

Muncă– Evenimentul astrologic important din această săptămână este Luna Nouă din 19 august, care se formează în casa planurilor și proiectelor tale de viitor, așa că te poți concentra în următoarele săptămâni pe aceste domenii. Ai șanse să cunoști oameni noi cu care să colaborarezi foarte bine în sfera profesională.

Horoscop Scorpion săptămâna 17 - 23 august 2020

Dragoste– Mercur, astrul comunicării, ajunge în 20 august în zodia Fecioarei și este urmat de către Soare, în 23 august, în aceeași zodie, în sectorul asociat grupurilor de prieteni, vieții sociale și a planurilor de viitor. Urmează o perioadă în care viața ta socială se intensifică, îți lărgești cercul de cunoștințe, cunoști persoane care pot deveni în scurt timp foarte apropiate sau cu care să începi o relație.

Bani – Nu se întrevede nicio schimbare în situația ta financiară în această săptămână. Poate, doar vei avea impulsul să cheltui peste buget, însă nu este o problemă, pentru că ai bani cu care să-ți faci mici plăceri.

Muncă– Evenimentul astrologic important din această săptămână este Luna Nouă din 19 august, care se formează în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale și-ți deschide o nouă etapă în viața profesională. Urmează o perioadă favorabilă, în care ar fi bine să nu ratezi oportunitățile care vin spre tine. Te poți afirma și să obții o funcție mult dorită.

Horoscop Săgetător săptămâna 17 - 23 august 2020

Dragoste– Luna Nouă din zodia Leu din 19 august se formează în casa filosofiei și principiilor de viață și deschide o nouă etapă în viața ta personală, mai ales că și Mercur, guvernatorul casei relațiilor, face parte din această configurație astrală. Așadar, niște situații sau evenimente care au loc, au darul să te apropie mai mult de partenerul tău și să înțelegi mai clar niște lucruri care s-au întâmplat în viața ta.

Bani – Vineri și sâmbătă încasezi o sumă de bani dintr-un proiect mai mare, la care ai lucrat și a căror beneficii le primești acum.

Muncă– Începând din 20 august Mercur, astrul negocierilor, ajunge în zodia Fecioarei, urmat de către Soare, în 23 august, în sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale. Prin urmare, se intensifică activitatea în carieră și poți încheia niște parteneriate profitabile.

Horoscop Capricorn săptămâna 17 - 23 august 2020

Dragoste– Începând din 20 august, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Fecioarei și este urmat de către Soare, din 23 august prin casa călătoriilor, a studiilor, schimburilor de experiență, a relației cu persoane din străinătate. Este posibil ca următoarea perioadă să legi prietenii apropiate cu unii dintre aceștia.

Bani – Luna Nouă din 19 august se formează în zodia Leu, respectiv în casa avantajelor materiale, a moștenirilor, a banilor pe care îi deții împreună cu partenerul de cuplu, a transformărilor profunde. Așadar, urmează o perioadă de două săptămâni în care trebuie să-ți concentrezi atenția pe a rezolva o serie de chestiuni financiare. Nu sunt excluse evenimente sau situații cu impact emotional, care te vor face să schimbi cumva direcția spre care te îndrepți.

Muncă– Dacă lucrezi cu persoane/instituții din străinătate sau publice, se va intensifica relația cu aceștia în următoarea perioadă. Posibil să aveți schimburi de experiență și să colaborați în proiecte de interes comun.

Horoscop Vărsător săptămâna 17 - 23 august 2020

Dragoste– Evenimentul astrologic important al acestei săptămâni este Luna Nouă din 19 august, care se formează în zodia Leu și care deschide o nouă etapă în relația cu partenerul de cuplu. Comunicarea cu persoana iubită este importantă, iar neînțelegerile se pot aplana numai dacă vei știi să gestionezi o criză apărută. Este un moment bun pentru a-ți îmbunătăți relația și să-ți setezi obiective comune cu partenerul de cuplu.

Bani – Începând din 20 august, Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, ajunge în zodia Fecioarei, urmat de către Soare, din 23 august. Prin urmare, cele două planete vor dinamiza banii și bunurile pe care le ai în comun cu partenerul de cuplu. Posibil să decideți, de comun acord, să deschideți un cont de economii comun sau dacă lucrurile nu mai merg bine între voi, să vă separați.

Muncă– La serviciu lucrurile se desfășoară în liniște. Nu ai mari bătăi de cap în perioada următoare. Poate și pentru că veghează Venus, micul benefic, și te ajută să-ți îndeplinești sarcinile cu ușurință.

Horoscop Pești săptămâna 17 - 23 august 2020

Dragoste– Începând din 20 august, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Fecioarei, urmat de către Soare din 23 august, prin casa care reprezintă mariajul și relațiile. Așadar, cele două planete te vor ajuta să-ți petreci mai mult timp cu partenerul de cuplu. Te vei implica și în problemele acestuia, vei prelua tu o serie de sarcini, care-i reveneau în casă, să îl ajuți să treacă peste perioada grea pe care o traversează la locul de muncă.

Bani – Săptămâna aceasta partenerul este cel care susține cheltuielile. Vineri sau sâmbătă va încasa o sumă de bani, cu care decideți să achiziționați un minisejur sau să mergeți undeva să vă relaxați.

Muncă– Luna Nouă din 19 august se formează în zodia Leu, respectiv în casa muncii și a activităților curente de la serviciu și anunță începerea unei noi etape. Următoarele două săptămâni ești invitată să-ți concentrezi atenția pe organizarea eficientă a sarcinilor și a timpului de lucru. Cum fenomenul astral activează și casa sănătății, ar fi recomandat să începi o dietă, să faci sport și să eviți suprasolicitarea.

 

related posts

Modifică setările cookies