Horoscop săptămâna  17 - 23 ianuarie 2022. Peștii intră într-o relație amoroasă, pe care o țin secretă, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în săptămâna 17 - 23 ianuarie 2022.


Horoscop Berbec săptămâna 17 - 23 ianuarie 2022


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Rac, care se formează pe 18 ianuarie în sectorul asociat vieții de familie, căminului și patrimoniului. Posibil să aibă loc încheieri, finalizări a unor demersuri imobiliare, dar și o criză în familie care să te determine să te concentrezi mai mult pe acest domeniu în perioada următoare.

Bani – Situația financiară se deblochează începând din 18 ianuarie, când Uranus, planeta imprevizibilului, revine la mișcarea directă prin zodia Taur. 

Muncă – Intrarea Soarelui în zodia Vărsător, pe 20 ianuarie, îți aduce, timp de o lună, preocupări pentru proiectele profesionale pe termen mediu și lung. Ai putea relua un proiect mai vechi, pe care să-l implementezi cu un prieten sau cu cineva cu care lucrezi. Cele mai active zile din săptămână sunt joi și vineri, când Luna traversează zodia Fecioarei, respectiv sectorul muncii și al activităților profesionale. Ești organizată și încerci să pui în ordine o serie de sarcini.

 

Horoscop Taur săptămâna 17 - 23 ianuarie 2022


Dragoste– Uranus, planeta schimbărilor, revine la mișcarea directă din 18 ianuarie, prin casa personalității, semn că vei știi mai clar direcția spre care te îndrepți într-o relație și nu vei mai simți că partenerul îți îngrădește libertatea. Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Rac, din 18 ianuarie, care se formează în casa comunicării. Posibil să apară niște discuții, care pot duce la tensiuni și conflicte din cauza mentalităților diferite, însă astrele te îndeamnă să fii deschisă și să accepți și alte păreri. 

Bani – Dacă aștepți o sumă de bani la mijlocul săptămânii, s-ar putea să ai parte de o amânare, așa că nu-ți programa cumpărături sau plăți.

Muncă– Luna Plină din zodia Rac, din 18 ianuarie, se formează în sectorul asociat învățării, comunicării, gândirii și informațiilor. Așadar, apar informații importante, care pot schimba cursul unui proiect sau al intențiilor tale privind direcția profesională. Odată cu intrarea Soarelui în 20 ianuarie în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale ești invitată să-ți demonstrezi abilitățile, experiența și să obții niște avantaje profesionale. Fii pe fază la șanșele care pot să apară în următoarea lună!

 

Horoscop Gemeni săptămâna 17 - 23 ianuarie 2022


Dragoste– Odată cu revenirea la mișcarea directă a lui Uranus, guvernatorul casei principiilor, în 18 ianuarie, prin sectorul frământărilor interioare, ți se vor clarifica o serie de sentimente, trăiri și experiențe. În partea a doua a săptămânii, dialogul cu partenerul poate să te ajute într-o chestiune de familie.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Rac, din 18 ianuarie, care se formează și activează sectorul banilor pe care îi câștigi din muncă. S-ar putea să intervină niște probleme într-un context financiar și să ai nevoie de o sumă de bani mai mare, să ceri un împrumut sau să încerci să-ți suplimentezi veniturile.

Muncă– Intrarea Soarelui din 20 ianuarie în zodia Vărsător, îți aduce, timp de o lună, preocupări pentru proiecteler personale profesionale, pentru o recalificare profesională, schimburi de experiențe, participare la seminarii, ateliere sau cursuri într-un domeniu de interes pentru tine.

Horoscop Rac săptămâna 17 - 23 ianuarie 2022


Dragoste– Evenimentul astral important la săptămânii este Luna Plină din zodia Rac, din 18 ianuarie, care se formează în sectorul personalității tale. Are loc o încărcătură astrală mare, mai ales că Luna îți guvernează zodia, se dinamizează axa relațiilor și este posibil să fii mai iritată, suprasolicitată, să nu-ți intre nimeni în voie, din cauza unui eveniment petrecut în familie. 

Bani– Intrarea Soarelui în zodia Vărsător, din 20 ianuarie, în sectorul intereselor materiale și a banilor proveniți din alte surse decât salariul, te invită la preocupări de natură financiară, socoteli, strategii și planuri de returnare a unei datorii și/sau de accesare a unui credit de nevoi personale.

Muncă– Luna Plină din 18 ianuarie, care se formează în casa personalității tale, ar putea să-ți aducă un succes, o realizare profesională. În preajma Lunii Pline, ai parte de încununarea unor eforturi, mai ales că în aceeași zi și Uranus revine la mișcarea directă prin casa proiectelor pe termen lung.

 

Horoscop Leu săptămâna 17 - 23 ianuarie 2022


Dragoste– Intrarea Soarelui în zodia Vărsător, pe sectorul relațiilor și mariajului va aduce, timp de o lună, preocupări pentru relații. Este un moment bun pentru a clarifica anumite chestiuni în cuplu sau a începe o relație. Luna Plină din zodia Rac, din 18 ianuarie poate să-ți aducă niște conștientizări și revelații.

Bani – Preocupări pentru bani ai joi și vineri și chiar încerci o renegociere salarială. Contextul astral este bun, așa că nu-ți rămâne decât să acționezi.

Muncă – Primul eveniment astral este revenirea lui Uranus, planeta schimbărilor, la mișcarea directă, din 18 ianuarie, prin casa carierei. Așadar, încep să intre pe o linie directă unele proiecte profesionale și nu mai întâmpini probleme. Axa muncii va fi activată tot pe 18 ianuarie de Luna Plină din zodia Rac și poate scoate la suprafață unele nereguli, să intervină o criză profesională, care poate duce la rezolvarea multor probleme.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 17 - 23 ianuarie 2022


Dragoste– Multitudinea de planete plasate în sectorul sentimental îți aduce preocupări pentru viața afectivă. Dacă faci parte dintr-un cuplu, vrei să reînvii flacăra pasiunii și dacă ești singură decizi să ai o viața socială activă, pentru a cunoaște cât mai multe persoane. 

Bani – Luna Plină din zodia Rac care se formează pe 18 ianuarie în sectorul proiectelor pe termen lung ar putea să-ți aducă o suplimentare a veniturilor, dacă știi să negociezi și să te pui în valoare.

Muncă – Intrarea Soarelui în 20 ianuarie în zodia Vărsător va dinamiza, timp de o lună, sectorul muncii și activităților curente de la serviciu. Așadar, ai energie și determinare să rezolvi o serie de sarcini, să începi proiecte noi. Joi și vineri, când Luna îți traversează zodia, cu Mercur, guvernatorul tău, plasat în casa muncii, vei fi foarte activă și eficientă la locul de muncă. Revenirea lui Uranus la mișcarea directă, din 18 ianuarie, prin sectorul perfecționării profesionale, îți va arata mai clar direcția către care trebuie să te îndrepți în următoarele luni.

 

Horoscop Balanță săptămâna 17 - 23 ianuarie 2022


Dragoste– Intrarea Soarelui în zodia Vărsător, din 20 ianuarie, va aduce, timp de o lună, preocupări pentru sfera sentimentală, aventură, flirt, distracție și trairea vieții la cote înalte. Din 18 ianuarie, Uranus, guvernatorul casei iubirii, revine la mișcarea directă, prin sectorul intimității și al transformărilor, semn că se deblochează o situație în cuplu, care privește apropierea și încrederea reciprocă.

Bani –Revenirea lui Uranus la mișcarea directă, din 18 ianuarie, prin sectorul care semnifică interesele financiare, va aduce o deblocare a unor demersuri, privind administrarea unor sume de bani,, pe care le ai în comun cu partenerul, cu alți terți sau a unor sume de care ai nevoie și le poți obține sub formă de credit sau împrumut.

Muncă– Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Rac, care se formează pe 18 ianuarie și aduce evenimente în sfera carierei și aspirațiilor profesionale. Încărcătura astrală este mare și poate să apară și o criză, care necesită rezolvare. Nu sunt recomandate decizii importante care privesc schimbări în această perioadă. Totodată, se poate încheia o etapă sau se culeg roadele unor acțiuni de natură profesională, poți înregistra un succes sau primești o funcție.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 17 - 23 ianuarie 2022


Dragoste– Odată cu revenirea lui Uranus la mișcarea directă, din 18 ianuarie, prin sectorul relațiilor, vei observa o îmbunătățire a relațiilor, în special a relației de cuplu, se lămuresc unele lucruri și vezi mai clar direcția spre care vă îndreptați. Intrarea Soarelui, din 20 ianuarie, în zodia Vărsător, îți va aduce, timp de o lună de zile, preocupări pentru viața de familie și rezolvarea unor chestiuni locative. 

Bani – Săptămâna aceasta nu ai nicio intrare de bani în conturile tale. Poate doar cheltuieli neprevăzute cu casa sau în familie.

Muncă – Evenimentul astrologic important din această săptămână este Luna Plină din zodia Rac, care se formează pe sectorul perfecționării profesionale și principiilor, unde este posibil să apară o criză din cauza încărcăturii astrale. Totodată, este posibil să te ajute cineva la un examen sau să susții o lucrare, să ai o prestație bună și să impresionezi.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 17 - 23 ianuarie 2022


Dragoste– S-ar putea, în prima parte din săptămână, să-ți dorești o schimbare în planul relațional, în ce privește intimitatea și încrederea reciprocă. Pot să apară unele situații, care să ducă la o criză relațională, care te obligă să nu mai amâni dialogul cu partenerul de viață privind anumite chestiuni care trebuie discutate.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Rac, din 18 ianuarie, care se formează în casa intereselor financiare, semn că poate interveni o criză. Este nevoie să faci o strategie pe termen mediu și lung privind banii pe care îi câștigi, astfel încât să returnezi o datorie. Dacă ai nevoie să accesezi un credit, sfatul astrelor este să aștepți luna februarie.

Muncă – Uranus, planeta schimbărilor, revine la mișcarea directă din 18 ianuarie prin zodia Taur, respectiv prin casa asociată muncii și activităților profesionale. După o perioadă de câteva luni, în care Uranus a adus o serie de schimbări, acum totul intră într-o direcție nouă. Pe 20 ianuarie are loc intrarea Soarelui în zodia Vărsător, în sectorul comunicării, gândirii, învățării, negocierilor și acumulării de cunoștințe, semn că în următoarea lună, este invitată să pui bazele unor noi proiecte, planuri sau strategii pe termen lung.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 17 - 23 ianuarie 2022


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Rac, care se formează pe sectorul relațiilor și căsătoriei. S-ar putea să apară o criză în cuplu și la fel de bine poți culege și roadele unor demersuri dacă ești singură. Încărcătura astrală poate aduce încheierea unei relații care nu mai funcționează, iar în cele mai fericite cazuri o cerere în căsătorie. Revenirea lui Uranus la mișcarea directă prin sectorul vieții afective, din 18 ianuarie, deblochează acest domeniu. Se va simți o îmbunătățire a situației în cuplu.

Bani – Miercuri și joi sunt zile cu preocupări de natură financiară, negocieri sau intrarea în posesia unor bunuri, bani, cadouri. Intrarea Soarelui în zodia Vărsător, din 20 ianuarie, îți va aduce, timp de o lună, o perioadă favorabilă încheierii unor parteneriate profitabile.

Muncă– La serviciu ai parte de multe provocări, volum mare de muncă și reorganizarea sarcinilor. S-ar putea să înveți lucruri noi, să participi la niște cursuri.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 17 - 23 ianuarie 2022


Dragoste– Revenirea lui Uranus, guvernatorul tău, la mișcarea directă, din 18 ianuarie, prin sectorul asociat vieții de familie, ar putea să-ți deblocheze anumite planuri pe care le ai cu familia, cu locuința, o mutare sau administrarea unui bun imobiliar.

Bani – Vineri și sâmbătă sunt două zile cu preocupări de natură financiară, în care decizi, împreună cu partenerul de cuplu să strângeți o sumă de bani pentru vacanța de vară. De fapt aveți în plan mai multe ieșiri și s-ar putea să fiți nevoiți să faceți economie pentru a vă permite sejururile.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Rac, din 18 ianuarie, care se formează în casa muncii și activităților curente. Încărcătura astrală poate aduce încheierea unei etape profesionale sau încheierea cu succes a unui proiect. Intrarea Soarelui, din 20 ianuarie, prin zodia ta, îți aduce, timp de o lună, energie și determinare în toate activitățile.

 

Horoscop Pești săptămâna 17 - 23 ianuarie 2022


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Rac, din 18 ianuarie, care se formează în sectorul sentimental. Încărcătura astrală poate să scoată la suprafață niște chestiuni mai vechi în cuplurile deja formate. Dacă ești singură, este posibil să te lași cucerită de o persoană cu care rezonezi. Intrarea Soarelui, din 20 ianuarie, în zodia Vărsător, respectiv în sectorul asociat subconștientului și izolării, îți aduce, timp de o lună, redirecționarea energiei spre interior. Dacă intri într-o relație nouă, vei avea tendința să o ții secretă.

Bani- În această săptămână partenerul este cel care susține cheltuielile, iar cea mai favorabilă zi pentru încasarea unor sume de bani, poate a unei datorii, este duminică.

Muncă – Revenirea lui Uranus, planeta imprevizibilului, la mișcarea directă, din 18 ianuarie, prin sectorul comunicării, gândirii, informațiilor, acumulării de cunoștințe, îți aduce o gândire mai clară de acum încolo. Poți să acumulezi mult mai ușor informații.

 

Sruvivor România 2022: Prima dimineață în junglă începe și cu primele conflicte. "Ține de bun simț"

related posts

Modifică setările cookies