Horoscop săptămâna 17 - 23 mai 2021. Vărsătorii singuri se simt atrași de cineva cu pasiuni comune, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate, în săptămâna 17 - 23 mai 2021. 


Horoscop Berbec săptămâna 17 - 23 mai 2021


Dragoste– Cu Venus și Mercur prin casa comunicării și cu Soarele, din 20 mai, în zodia Gemeni, ai dispoziție de flirt, cuceriri și aventuri. Dacă ești singură, vei fi atrasă de persoane cu care să ai dialoguri interesante. Saturn retrograd, din 23 mai, va activa axa sentimentală și vei începe o revizuire a relațiilor.

Bani – Sectorul asociat negocierilor este puternic aspectat săptămâna aceasta, așa că este recomandat să închei contracte profitabile atâta timp cât ai de partea ta ajutorul planetelor.

Muncă – Pe 20 mai Soarele va intra în zodia Gemeni și timp de o lună de zile va activa sectorul comunicării, învățării, dezbaterilor, negocierilor și deplasărilor. Alături de Mercur și de Venus, contextul astral va opera în favoarea ta. Urmează o perioadă în care îți demonstrezi abilitățile de comunicare, înveți repede lucruri noi, susții examene și înregistrezi succese și ai noroc în deplasări sau negocieri. Începând din 23 martie, Saturn își începe retrogradarea prin sectorul proiectelor și planurilor de viitor, așadar urmează o perioadă în care va trebui să-ți reevaluezi proiectele la care lucrezi.

 

Horoscop Taur săptămâna 17 - 23 mai 2021


Dragoste– Din a doua parte a săptămânii se activează sectorul sentimental, unde poți avea parte de surprize plăcute, mai ales că Mercur, guvernatorul casei iubirii, va avea ajutor de la Venus, planeta iubirii. Atenție doar, că vei fi tentată să faci cadouri scumpe, cu care vrei să-ți impresionezi partenerul!

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea Soarelui, în 20 mai, în zodia Gemeni, în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă sau din valorificarea unor abilități/pasiuni. Este recomandat să profiți de contextul astral, mai ales ca planetele Venus și Mercur traversează același sector, să pui bazele unui proiect avantajos.

Muncă– Al doilea eveniment astral al săptămânii este intrarea lui Saturn în mișcare retrogradă, prin zodia Vărsător, respectiv prin sectorul carierei și aspirațiilor profesionale. Urmează o perioadă de reevaluări, revizuiri a obiectivelor profesionale. Pentru a-ți atinge țelurile, trebuie să muncești, să dai dovadă de responsabilitate și cei cu care lucrezi să se poată baza pe tine. Posibil să apară și blocaje sau amânări, însă rolul lor este să să iasă totul bine.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 17 - 23 mai 2021


Dragoste– Axa sentimentală, a distracției, socializării și petrecerii timpului într-un mod plăcut se activează în weekend, când este posibil să fii în centrul atenției.

Bani – Saturn retrogradează începând din 23 mai prin zodia Vărsător, respectiv prin sectorul asociat studiilor, perfecționării profesionale, călătoriilor, relației cu străinătatea, filosofiei și principiilor de viață. Cum este guvernatorul casei financiare, a banilor pe care îi deții în comun cu partenerul sau pe care îi administrezi, vei observa blocaje sau amânări în încasarea sumelor de bani. Posibil să fii nevoită să regândești o strategie financiară, să reeșalonezi o datorie.

Muncă– Începi săptămâna cu dorințe de afirmare în cadrul ședințelor sau întâlnirilor. Evenimentul astral important din această săptămână este intrarea Soarelui în zodia Gemeni, care va opera în favoarea ta. Alături de Soare, Venus și Mercur vor activa relaționarea, comunicarea, negocierile și deplasările.

 

Horoscop Rac săptămâna 17 - 23 mai 2021


Dragoste– Saturn, guvernatorul casei mariajului și relațiilor, îți începe retrogradarea prin zodia Vărsător, din 23 mai, prin casa avantajelor materiale, a banilor deținuți în comun cu partenerul, cu alte persoane, ai banilor obținuți din credite sau datorii pe care trebuie să le returnezi. Așadar, urmează o perioadă de reevaluare a situației financiare. Posibil să apară și blocaje, amânări sau întârzieri în obținerea unui credit sau intrarea în posesia unei moșteniri.

Bani– Începând din 20 mai, Soarele, guvernatorul casei banilor, intră în zodia Gemeni, în sectorul asociat subconștientului, izolării, trecutului, lucrurilor ascunse. Timp de o lună, cât traversează aceste domenii, este posibil să ai unele revelații privind administrarea unor sume de bani pe care le câștigi.

Muncă– Sectorul profesional se activează din 20 mai, când dialogurile cu partenerii de afaceri, colaboratorii sau colegii, vor duce la înțelegeri privind încheierea unui contract. Saturn retrograd, din 23 mai, va avea efect și asupra parteneriatelor profesionale și vei începe o reevaluare a contractelor. 

 

Horoscop Leu săptămâna 17 - 23 mai 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea Soarelui, guvernatorul tău, în zodia Gemeni, în 20 mai, în sectorul asociat relațiilor de prietenie, grupului pe care îl frecventezi. Totodată, se va dinamiza și axa sentimentală, așa că este posibil ca un flirt să se transforme într-o poveste de dragoste. Saturn își începe retrogradarea din 23 mai, prin Vărsător, prin casa relațiilor, așa că urmează o perioadă de reevaluări și reviziuri a relațiilor. Posibil să apară blocaje sau teste din partea lui Saturn, pentru a verifica relația în care te afli.

Bani – Joi și vineri se întrevede activitate în conturile tale. Posibil să recuperezi niște sume de bani sau pregătești o petrecere surpriză unui prieten, a cărei zi de naștere se apropie.

Muncă – Intrarea Soarelui în zodia Gemeni, din 20 mai, în sectorul proiectelor și retrogradarea lui Saturn, guvernatorul sectorului muncii, din 23 mai, prin sectorul parteneriatelor profesionale, te invită, în perioada următoare, să faci niște schimbări în sfera profesională.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 17 - 23 mai 2021


Dragoste– Saturn, guvernatorul casei sentimentale, își începe retrogradarea din 23 mai. Așadar, urmează o perioadă în care-ți vei reevalua sentimentele față de partener, modul de manifestare a iubirii sau cum abordezi chestiunile în viața de cuplu. Dacă ești singură, este posibil să-ți dorești o relație serioasă, însă în perioada următoare vei avea parte de unele blocaje sau amânări, rolul tranzitului lui Saturn fiind să se așeze lucrurile în așa fel încât să-ți fie bine.

Bani – În weekend primești o sumă de bani de la cineva din familie, care îți face o vizită.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea Soarelui, din 20 mai, în zodia Gemeni, respectiv în sectorul carierei și ambițiilor profesionale, al succesului și funcției. Alături de Venus, micul benefic, și de Mercur, guvernatorul tău, ai posibilitatea să te afirmi, să-ți demonstrezi abilitățile și experiența și să obții o funcție sau conducerea unui proiect sau echipă. Ți se pot face propuneri  de job sau chiar de schimbare a domeniului de activitate. Retrogradarea lui Saturn, din 23 mai, prin sectorul pasiunilor și vocației ar putea să-ți aducă o revelație privind valorificarea unui potential de care nu ai fost conștientă până acum.

 

Horoscop Balanță săptămâna 17 - 23 mai 2021


Dragoste– Contextul astral al acestei săptămâni te ajută să depui toate eforturile pentru a-ți relansa relația de cuplu. Nu mai stai peste program la serviciu, ieși cu partenerul în oraș și petreceți mai mult timp împreună. Saturn începe retrogradarea din 23 mai, prin zodia Vărsător, prin sectorul sentimental și anunță o perioadă de testări a relațiilor de iubire. Dacă ești singură, îți dorești o relație stabilă, însă este posibil să ai parte și de unele blocaje până ajungi la armonia pe care ți-o dorești.

Bani – Posibil, în partea a doua a săptămânii, să primești neașteptat un cadou sau o sumă de bani de la cineva din familie. Se menține contextul astral prin care pot să apară surprize plăcute sau mai puțin plăcute în administrarea sumelor de bani pe care le deții, așa că este de evitat să faci artificii financiare.

Muncă– Sectorul perfecționării profesionale este dinamizat începând din 20 mai, când Soarele ajunge în zodia Gemeni. Tot acolo se află și Venus, micul benefic, guvernatorul tău și Mercur, astrul comunicării și învățării. Cele trei planete vor încuraja toate demersurile legate de învățare, perfecționare profesională, schimburile de experiență și deplasările.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 17 - 23 mai 2021


Dragoste– Saturn, guvernatorul sectorului comunicării, își începe retrogradarea din 23 mai, prin zodia Vărsător, în sectorul vieții de familie, spațiului de locuit și patrimoniului. Posibil să fie nevoie să faci niște deplasări pentru administrarea sau valorificarea unui imobil sau a unor bunuri de valoare mai mare. În următoarea perioadă, Saturn poate aduce blocaje, dar și o reevaluare a relațiilor de familie sau realizezi că este momentul să te așezi la casa ta.

Bani- Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea Soarelui în zodia Gemeni, în 20 mai, în sectorul financiar, al banilor pe care îi deții împreună cu partenerul sau ai banilor pe care îi obții de la/prin alte persoane. Alături de Venus, micul benefic, și de Mercur, vei avea idei de suplimentare a veniturilor sau de investiții.

Muncă – La serviciu, în părima parte a săptămânii, este recomandat să eviți confruntările cu șefii sau cu persoane cu autoritate. 

 

Horoscop Săgetător săptămâna 17 - 23 mai 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea Soarelui, din 20 mai, în zodia Gemeni, în sectorul mariajului și relațiilor. Alături de Venus, micul benefic, și de Mercur, comunicarea cu partenerul devine deschisă. Vei coopera în toate activitățile comune, veți sta mult la povești și veți face planuri de viitor.

Bani – Saturn, guvernatorul casei banilor obținuți din muncă, își începe retrogradarea din 23 mai, prin zodia Vărsător, respectiv prin casa comunicării, acumulării de cunoștințe, negocierilor și deplasărilor. Așadar, în următoarea perioadă, trebuie să-ți faci o reevaluare a finanțelor, să găsești un echilibru între banii câștigați și cheltuielile, să administrezi cu responsabilitate veniturile.

Muncă– Partea a doua a săptămânii este mai aglomerată la locul de muncă și ai preocupări pentru sarcinile și activitățile profesionale pentru care ai un termen de respectat. Ești deschisă noilor proiecte și progresului. Posibil să semnezi niște contracte profitabile sau să închei pe cele care nu-ți mai aduc profit.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 17 - 23 mai 2021


Dragoste–Venus este guvernatorul sectorului iubirii și aventurii și acum se află în compania Soarelui și a lui Mercur, semn că ești tentată să începi o relație cu cineva de la serviciu sau cunoscut prin intermediul serviciului sau colegilor.

Bani –Saturn, guvernatorul tău, intră în mișcare retrogradă din 23 mai, prin zodia Vărsător, respectiv prin sectorul banilor pe care îi obții din muncă. Contextul astral își cere să-ți reevaluezi situația financiară și să administrezi finanțele cu mai multă resposabilitate.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea Soarelui, din 20 mai, în zodia Gemeni, în sectorul muncii și al activităților profesionale, unde se află deja Venus, micul benefic, și Mercur. Așadar, urmează o lună de zile, în care vor exista dialoguri constructive la locul de muncă, înțelegere bună cu colegii, cu cei cu care desfășori activități. Este o perioadă bună de a învăța lucruri noi, pentru că ai un randament intelectual ridicat.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 17 - 23 mai 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea Soarelui, din 20 mai, în zodia Gemeni, în sectorul iubirii, romantismului, aventurii, flirtului, cuceririlor. Așadar, urmează o lună de zile, în care relațiile sentimentale vor fi centrul tău de interes. Dacă ești singură, te simți atrasă de persoane cu care ai ce discuta sau aveți pasiuni comune. 

Bani – Joi și vineri te ocupi de partea financiară și încerci să administrezi cu responsabilitate sumele de care dispui. Renunți la shopping și pui niște bani deoparte.

Muncă – Începând din 23 mai, Saturn, guvernatorul tradițional al zodiei tale, intră în mișcare retrogradă și în următoarea perioadă vei resimți unele blocaje sau restricții și lucrurile nu se vor mai desfășura usor. Saturn îți cere responsabilitate, încredere în forțele proprii și determinare în îndeplinirea obiectivelor profesionale.

 

Horoscop Pești săptămâna 17 - 23 mai 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea Soarelui, în 20 mai, în zodia Gemeni, respectiv în sectorul asociat vieții de familie și spațiului de locuit. Te poți sfătui cu partenerul de cuplu legat de vânzarea sau cumpărarea unui imobil sau poate începeți o renovare sau o rearanjare a spațiului de locuit.

Bani – Partenerul îți dă o veste bună în weekend: situația financiară se îmbunătățește datorită unei măriri salariale.

Muncă – Al doilea eveniment astral al săptămânii este retrogradarea lui Saturn, guvernatorul casei proiectelor de viitor, din 23 mai, prin zodia Vărsător, respectiv prin sectorul lucrurilor secrete, a trecutului, a persoanelor care se prezintă ca fiind prieteni, dar sunt pe departe de a fi. Este recomandat, ca în următoarele luni, să fii atentă la prieteni, la persoanele cu care lucrezi în echipă, la modul cum îți alegi anturajul, să nu mai ajungi să fii dezamăgită. Totodată, vei avea noroc la informații secrete sau vei afla din timp de schimbările care au loc în sfera profesională.

related posts

Modifică setările cookies