Horoscop săptămâna 17 - 23 octombrie 2022. Berbecii au parte de evenimente neașteptate în plan sentimental, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 17 - 23 octombrie 2022.


Horoscop Berbec săptămâna 17 - 23 octombrie 2022

 

Dragoste– Marți și miercuri cu Luna în tranzit prin casa iubirii, aventurilor romantice, cuceririlor, flirtului și distracției, ai parte de evenimente neașteptate în planul sentimental. S-ar putea să organizezi o ieșire în afara orașului, pe care o ții secretă, să fie o supriză pentru partener.

Bani – Sectorul intereselor financiare este activat duminică de intrarea Soarelui și a lui Venus în zodia Scorpion, semn că în următoarea lună, vei fi preocupată de acest domeniu și de destinația unor sume de bani deținute în comun cu partenerul.

Muncă – Pe 23 octombrie, Saturn, guvernatorul casei carierei, revine la mișcarea directă, după câteva luni, în care a răscolit, blocat și amânat proiectele profesionale. Vei observa că munca ta are și rezultate și că lucrurile se leagă mult mai ușor.

 

Horoscop Taur săptămâna 17 - 23 octombrie 2022

 

Dragoste– Sectorul relațiilor se activează începând cu 23 octombrie, odată cu intrarea Soarelui și a lui Venus, guvernatorul tău, în zodia Scorpion. Așadar, trăiești mai intens în planul sentimental și cauți armonie în relațiile tale. De asemenea, este posibil să ai accese de gelozie sau posesivitate, care nu vor fi pe placul partenerului. Dacă ești singură, ești atrasă de persoane misterioase, pasionale. 

Bani – Situația financiară se îmbunătățește de la o zi la alta. Chiar dacă ai cheltuieli, vei avea cu ce să le achiți. Partenerul poate susține o parte dintre cheltuieli.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii, care vizează cariera și activitatea socio-profesională este revenirea lui Saturn, din 23 octombrie, la mișcarea directă, prin zodia Vărsător, unde a adus blocaje, întârzieri și amânări. Dacă ești în căutarea unui job, acum lucrurile par să iasă așa cum îți dorești.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 17 - 23 octombrie 2022

 

Dragoste– La mijlocul săptămânii, aspectul disonant pe care Venus, planeta iubirii, îl formează cu Pluton, planeta transformărilor profunde, atrage atenția că este nevoie să lucrezi cu tine dacă îți dorești o schimbare în relație.

Bani – Începi săptămâna cu preocupări de natură financiară: încasezi bani, returnezi datorii și faci cumpărături pentru un eveniment cu familia în weekend.

Muncă– Sectorul muncii și activităților profesionale este activat începând din 23 octombrie de intrarea Soarelui și a lui Venus, micul benefic, care aduce energie și relații bune cu colegii sau cu cei cu care desfășori activități. Tot pe 23 octombrie și Saturn, planeta restricțiilor, revine la mișcarea directă, prin zodia Vărsător, după câteva luni, în care a încetinit planurile personale și profesionale.

 

Horoscop Rac săptămâna 17 - 23 octombrie 2022


Dragoste– La mijlocul săptămânii, aspectul dizarmonic care se formează între Venus, din casa vieții de familie, cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din casa relațiilor, vine să-ți atragă atenția că deciziile legate de casă și cămin ar trebui să le iei împreună cu partenerul de cuplu, nu cu alte rude, cum ar fi părinții. Intrarea Soarelui și a lui Venus, din 23 octombrie, în zodia Scorpion, în sectorul iubirii și aventurilor romantice, va activa casa sentimentală, în următoarea lună, și-ți dă ocazia să-ți recucerești partenerul.

Bani – Marți și miercuri sunt zile favorabile negocierilor. Posibil să primești un buget pe care trebuie să-l administrezi la serviciu. Saturn, planeta restricțiilor, revine la mișcarea directă, duminică, în zodia Vărsător, în casa intereselor financiare, semn că se încheie o etapă de câteva luni, în care a fost nevoie să faci niște economii sau să strângi bani pentru a returna o datorie.

Muncă– Joi și vineri sunt cele mai active zile ale săptămânii din punct de vedere profesional, pentru că se activează casa comunicării, dezbaterilor, întâlnirilor și negocierilor și ai șanse mari ca lucrurile să iasă așa cum îți dorești în proiectele tale.

 

Horoscop Leu săptămâna 17 - 23 octombrie 2022

 

Dragoste– Două evenimente astrale importante au loc duminică: intrarea Soarelui și a lui Venus, micul benefic, în zodia Scorpion, pe sectorul vieții de familiei și căminului, semn că urmează o lună de zile, în care ești invitată să-ți rezolvi sau clarifici o serie de chestiuni administrative ale casei sau relaționale cu familia. Tot duminică, Saturn, planeta restricțiilor, revine la mișcarea directă, după câteva luni, în care a adus blocaje în segmentul relațional.

Bani – Joi și vineri sunt zile active în planul financiar, când Luna traversează zodia Fecioară. Poți negocia sau obține un contract/colaborare, prin care să-ți mărești veniturile.

Muncă– Contextul astral de la mijlocul săptămânii, în care Venus, guvernatoarea casei comunicării, formează un aspect tensionat cu Pluton din casa muncii, atrage atenția asupra felului în care ar fi bine să-ți comunici nemulțumirile profesionale. Dacă-ți vei schimba abordarea, vei avea numai de câștigat.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 17 - 23 octombrie 2022

 

Dragoste– La finalul săptămânii, când Luna traversează casa personalității și-ți dinamizează axa relațională, te ocupi de relația de cuplu și cauți metode noi de relaxare și de petrecere a timpului liber.

Bani – Marți și miercuri sunt zile favorabile negocierilor sau schimbării termenilor unui contract care este deja în derulare, prin prelungirea acestuia sau obținerea unei măriri.

Muncă– În prima parte a săptămânii este posibil să ai zile mai dificile la locul de muncă, cu multe provocări. Evenimentul astral important al săptămânii, care vizează sectorul profesional, este revenirea lui Saturn la mișcarea directă, din 23 octombrie, prin zodia Vărsător. Așadar, după mai multe luni de zile, în care ai avut o perioadă mai stresantă la serviciu, acum poți răsufla ușurată, pentru că te mai degrevezi de anumite sarcini. Intrarea Soarelui și a lui Venus, micul benefic, din 23 octombrie, în casa comunicării, învățării și acumulării de cunoștințe, te va ajuta în interacționarea cu ceilalți, poți învăța lucruri noi, te înscrii la cursuri sau te implici în activități, care presupun studiu personal.

 

Horoscop Balanță săptămâna 17 - 23 octombrie 2022

 

Dragoste– Saturn, planeta restricțiilor, revine la mișcarea directă de duminică, prin zodia Vărsător, respectiv prin casa iubirii, aventurilor romantice, flirtului și distracției. După câteva luni, în care a adus restricții, a blocat și a testat relațiile sentimentale, acum vei simți o ușurare, pentru că lucrurile reintră în normal.

Bani – Intrarea Soarelui și a lui Venus, din 23 octombrie, în zodia Scorpion, îți aduce, pentru următoarea lună, preocupări pentru suplimentarea veniturilor din activități extraprofesionale.

Muncă– În prima jumătate de săptămână, Luna traversează casa carierei, a activităților profesionale și a proiectelor pe termen lung, semn că te vei concentra pe a obține niște aprobări, poți prezenta un proiect într-o ședință, ai idei și propuneri interesante.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 17 - 23 octombrie 2022

 

Dragoste– Duminică este o zi importantă pentru că au loc trei aspecte astrale. Intrarea Soarelui și a lui Venus, micul benefic, în casa personalității aduce șanse și oportunități de avansare într-o relație, dacă ești singură, iar dacă faci parte dintr-un cuplu, îți dorești să-ți relansezi viața de cuplu. Revenirea lui Saturn, planeta restricțiilor, la mișcarea directă, din 23 octombrie, prin zodia Vărsător, prin sectorul vieții de familie și căminului, te scapă de blocajele pe care le-ai experimentat în ultimele luni și care au avut legătură cu familia și casa.

Bani – În prima parte a săptămânii ești tentată să faci niște cheltuieli extravagante, însă recomandarea astrelor este să ai grijă de bugetul tău, pentru că vei avea nevoie de bani în următoarea perioadă.

Muncă– Începând cu ziua de marți și până la finalul săptămânii se activează casele astrale care guvernează cariera și activitățile profesionale, semn că-ți vei concentra atenția pe aceste domenii. Se întrevede o perioadă de schimbări importante. Ai rezistență și capacitate de mobilizare de a folosi eficient abilitățile pentru a realiza ceea ce ți-ai propus.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 17 - 23 octombrie 2022

 

Dragoste– Intrarea Soarelui și a lui Venus, planeta iubirii, în zodia Scorpion, din 23 octombrie, vin să-ți răscolească trecutul și să te îndemne la izolare, introspecție și analizarea unor situații și acțiuni, a unor decizii greșite pe care le-ai luat în trecut.

Bani – Începi săptămâna cu preocupări de natură financiară și încerci să clarifici o situație în familie. S-ar putea să primești niște bani de la părinți sau tu să fii cea care îi ajută cu o sumă de bani. 

Muncă– Revenirea lui Saturn, planeta restricțiilor, la mișcarea directă, din 23 octombrie, prin zodia Vărsător, prin casa comunicării și deplasărilor, după câteva luni, în care a încetinit activitatea profesională, comunicarea, interacționarea cu ceilalți și deplasările, este de bun augur, pentru că nu te vei mai simți blocată. Reușești să-ți programezi niște întâlniri, pe care le tot amâni de o perioadă mai lungă de timp și pui pe roate niște proiecte de viitor. 

 

Horoscop Capricorn săptămâna 17 - 23 octombrie 2022

 

Dragoste– Aspectul dizarmonic pe care Venus, guvernatoarea casei sentimentale, din zodia Balanță, îl formează cu Pluton, din casa personalității, îți atrage atenția că este momentul să faci o schimbare în relație, în modul cum abordezi lucrurile. Dacă ești singură, s-ar putea să te simți atrasă de un șef sau de o persoană din conducerea firmei. Gândește-te de două ori înainte să amesteci relațiile sentimentale cu cele profesionale!

Bani – Marți și miercuri se activează casa intereselor financiare, a banilor pe care îi deții cu partenerul, a banilor proveniți din alte surse decât salariile, semn că vei încerca să obții niște sume de bani sau să negociezi un buget. Duminică, Saturn, planeta restricțiilor, revine la mișcarea directă, prin zodia Vărsător, prin casa banilor obținuți din muncă, unde a adus blocaje și restricții, amânări. De asemenea, se pot relua discuții despre o mărire salarială. 

Muncă– Sectorul proiectelor și planurilor de viitor este dinamizat de către intrarea Soarelui și a lui Venus, micul benefic, din 23 octombrie, în zodia Scorpion, unde timp de o lună, vei încerca să pui pe roate un proiect. S-ar putea și prietenii sau un coleg cu care ai lucrat să-ți facă o propunere de implicare într-un proiect/job nou.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 17 - 23 octombrie 2022

 

Dragoste–  Luna îți traversează casa relațiilor și căsătoriei marți și miercuri și ești determinată să rezolvi anumite chestiuni care privesc relația. S-ar putea să deschizi subiecte sensibile, să căutați să ajunge la un numitor comun în viziunea și credințele voastre despre viață.

Bani – Joi și vineri s-ar putea să ai niște discuții cu partenerul de cuplu legate de o excursie sau un sejur pe care trebuie să-l achitați. Sâmbătă pot să intervină discuții în contradictoriu și tensiuni din cauza banilor.

Muncă– Intrarea Soarelui și a lui Venus, micul benefic, în 23 octombrie, în sectorul carierei și sferei socio-profesionale, îți aduce, în următoarea lună, oportunități și te îndeamnă să-ți concentrezi eforturile să-ți atingi obiectivele. Tot pe 23 octombrie și Saturn, planeta restricțiilor, revine la mișcarea directă, prin casa personalității, semn că nu vei mai resimți ca o povară pe umeri tot ce se întâmplă în viața ta personală sau profesională.

 

Horoscop Pești săptămâna 17 - 23 octombrie 2022

 

Dragoste– Posibil la începutul săptămânii să fii pusă în situația în care să iei o decizie importantă în legătură cu relația de iubire. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi este posibil să-ți faci planuri de căsătorie, iar dacă ești singură, să intri într-o relație.

Bani – În ce privesc veniturile financiare nu trebuie să disperi, dacă lucrurile nu s-au legat așa cum îți dorești. În scurt timp, s-ar putea să ți se ofere ceva neașteptat, într-un domeniu nou.

Muncă– Intrarea Soarelui, guvernatorul casei muncii, și a lui Venus, guvernatoarea casei comunicării, în zodia Scorpion, din 23 octombrie, îți aduce preocupări pentru a învăța lucruri noi,  de începere a unor cursuri de dezvoltare profesională sau poate un job care are legătură cu sistemul educațional. Revenirea lui Saturn, guvernatorul casei proiectelor și planurilor de viitor, la mișcarea directă, din 23 octombrie, va avea elimina blocajele cu care te-ai confruntat în ultimele luni.

 

related posts

Modifică setările cookies