Horoscop săptămâna 18 – 24 aprilie 2022. Gemenii sunt răscoliți de o iubire din trecut, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 18 – 24 aprilie 2022. 


Horoscop Berbec săptămâna 18 - 24 aprilie 2022

 

Dragoste– În planul relațional îți faci planuri de viitor săptămâna aceasta. În weekend, se întrevăd întâlniri  cu prietenii. Nu sunt exluse surprize neașteptate, mai ales dacă pleci în afara orașului, așa că ai grijă!

Bani – Începi săptămâna cu reorganizarea finanțelor, faci plăți, dar și încasezi un bonus de performanță sau o primă de Paști. Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea Soarelui în zodia Taur, din 20 aprilie, în sectorul asociat banilor pe care îi câștigi din muncă. Ești pe punctul de a definitiva un contract, care-ți poate aduce mai mulți bani în conturi. Există niște oportunități financiare și banii vor veni foarte ușor către tine în următoarea lună.

Muncă – La serviciu s-ar punea să simți o presiune asupra ta din cauza ta unor noi reguli. Trebuie să te conformezi asupra unor protocoale noi, iar recomandarea astrelor este să nu te pui contra deciziilor șefilor. Ai prezență de spirit și intuiție într-o chestiune profesională spre finalul săptămânii.

 

Horoscop Taur săptămâna 18 - 24 aprilie 2022

 

Dragoste– Dacă faci parte dintr-un cuplu, ai un sentiment că se încheie o etapă, că nu mai poți continua în situația dată. Ai parte de multe frămîntări interioare în prima parte a săptămânii și despici firul în patru. Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea Soarelui în zodia Taur, în casa personalității, alături de Nodul Nord (destinul), Mercur și Uranus. Astfel, în următoarea lună, dar și-n perioada ce urmează, vei fi mai deschisă către tot ce vine nou spre tine, în special către relații noi.

Bani – Marți și miercuri se activează sectorul banilor obținuți din alte surse decât salariile. Primești un bonus de performanță sau o primă, un cadou de la angajator cu ocazia sărbătorilor.

Muncă– Intrarea Soarelui în zodia Taur îți va aduce multă energie, determinare, putere și inițiative de a demara proiecte de viitor. Ești deschisă proiectelor noi și nu te mai opui schimbării. Pui bazele unor proiecte pe termen lung, care vor aduce beneficii financiare insemnate.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 18 - 24 aprilie 2022


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea Soarelui în zodia Taur, în 20 aprilie, în sectorul subconștientului, izolării, frământărilor interioare, trecutului. Îți vei redirecționa energia spre interior să-ți analizezi niște acțiuni. S-ar putea să ai niște regrete, să-ți revină în minte persoane din trecut, cu care ai trăit o poveste de dragoste sau poate chiar te caută acele persoane și atunci te răscolește și mai mult inițiativa acestora.

Bani – Săptămâna aceasta s-ar putea să ai niște idei bune, care, dacă sunt puse în practică, îți vor aduce mulți bani în conturi. Ai grijă cui îi împărtășești aceste idei, pentru că există riscul ca cineva să ți-o ia înainte și să se folosească de ele!

Muncă– Se anunță o săptămână în care ai noroc la informații ascunse, ținute secret. Poți avea dialoguri neoficiale cu persoane cu putere de decizie, care-ți fac niște oferte. Cum săptămâna este scurtă și ai intenția să-ți mai iei încă o zi liberă pe lângă liberele legale, s-ar putea să-ți concentrezi activitatea în prima parte a perioadei analizate. 

 

Horoscop Rac săptămâna 18 - 24 aprilie 2022

 

Dragoste– Dacă te temeai să abordezi niște subiecte, săptămâna aceasta este potrivită pentru a deschide niște subiecte sensibile, de a dialoga cu partenerul. S-ar putea să fii surprinsă de reacțiile acestuia și să constați care este adevărata lui față sau ce anume urmărește. S-ar putea să te trezești la realitate, să accepți că sunt unele dezechilibre în relația voastră și să fii nevoită să iei atitudine.

Bani– Weekendul vine cu încasarea unor sume de bani și cu cadouri neașteptate de la rude.

Muncă- Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea Soarelui în zodia Taur, în 20 aprilie, în sectorul care indică proiectele și planurile pe termen lung. Alături de Nodul Nord (destinul), Mercur și Uranus, planeta schimbărilor, s-ar putea să primești niște oferte neașteptate, de a te implica în noi proiecte. Momentan nu știi ce să faci, încotro s-o iei, dacă să părăsești echipa cu care lucrezi, însă cert este că nu vrei să lași un proiect nefinalizat, așa că decizi amânarea unei schimbări de natură profesională. Dacă te duci la actualul angajator și îi vei spune că ai primit o ofertă mai bună, s-ar putea să ai o surpriză, să ți se mărească salariul, să nu pleci.

 

Horoscop Leu săptămâna 18 - 24 aprilie 2022

 

Dragoste– În prima parte a săptămânii s-ar putea să ai parte de presiuni din partea partenerului. Poate chiar accese de gelozie sau posesivitate. Dacă până acum ai trecut cu vederea și ai tolerat o astfel de atitudine, acum nu mai poți tolera. Îți dorești o relație armonioasă, așa că o discuție sinceră și directă nu ar strica, să pui la punct lucrurile.

Bani – Cu patru planete care-ți tranzitează casa intereselor financiare nu se poate să nu ai proecupări pentru a rezolva un context financiar, să intri în posesia unor bani, a unor bunuri de valoare. Poate împrumuți pe cineva sau returnezi o datorie.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea Soarelui în zodia Taur, în 20 aprilie, în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale. Recomandarea astrelor este ca în următoarea lună să te afirmi, să te faci remarcată, să încerci să obții ceva ce-ți dorești din punct de vedere profesional. Nu vei duce lipsă de surprize sau de răsturnări de situație, de oferte venite neașteptate, de care sunt responsabile Mercur, astrul comunicării, Uranus, planeta imprevizibilului și Nodul Nord (Destinul). Pregătește-te să schimbi direcția!

 

Horoscop Fecioara săptămâna 18 - 24 aprilie 2022

 

Dragoste– Pregătești o ieșire în afara orașului și grupul din care faci parte cooperează cu propunerile tale, așa că nu-ți mai rămâne decât să te ocupi de organizare. Atenție că weekendul vine și cu surprize neașteptate! 

Bani – În prima parte a săptămânii s-ar putea să ți se ceară un împrumut sau tu ești cea care ai reușit să strângi o sumă de bani, pe care o vei returna unui prieten, care te-a ajutat când aveai nevoie.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea Soarelui în zodia Taur, în 20 aprilie, tranzit astral care durează o lună și-ți aduce preocupări de schimbare a direcției profesionale. Te gândești să mai începi un curs sau să reiei un curs abandonat, să obții o diplomă sau un atestat. Cele patru planete din zodia Taur: Soare, Mercur, Uranus și Nodul Nord aduc schimbare și vei fi deschisă să încerci și alt domeniu profesional. Vrei mai multă acțiune în viața ta profesională și contextul astral îți promite că vei avea în următoarea perioadă. Nu rămâne decât să faci față provocărilor!

 

Horoscop Balanță săptămâna 18 - 24 aprilie 2022

 

Dragoste– În familie și în relația cu partenerul de cuplu s-ar putea să fii mai solicitată în această săptămână. Resimți o presiune din partea membrilor familiei, care fiecare vrea ceva, au nevoie de tine, de susținere morală. Toate treburile gospodărești s-ar putea să fie pe umerii tăi, însă vei reuși să faci față tuturor provocărilor.

Bani – Evenimentul astral important din această săptămână este intrarea Soarelui în zodia Taur, din 20 aprilie, în sectorul intereselor financiare, a banilor și resurselor pe care le deții împreună cu partenerul de cuplu. Vin vești bune de la partener, care te anunță că a primit o mărire salarială, care s-ar putea să vă acopere o parte din datorii, credite, restanțe.

Muncă– Se anunță o săptămână în care vei încerca să îndrepți unele lucruri, să împaci unii colegi, care au avut neînțelegeri, să preiei un proiect, care necesită multă muncă și dedicație. Cele patru planete din zodia Pești, din sectorul activităților profesionale: Marte, Neptun, Venus și Jupiter îți vin în ajutor și asemeni luptătorilor din arenă (casa serviciului) te vor ajuta să duci la capăt ce ți-ai propus. Nu duci lipsă de ajutoare, așa că poți merge liniștită pe drumul tău.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 18 - 24 aprilie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea Soarelui în zodia Taur, din 20 aprilie, respectiv în sectorul relațiilor și căsătoriei. Așadar, în următoarea lună, se vor dinamiza cele două domenii. Alături de astrul zilei sunt Uranus, planeta imprevizibilului, Nodul Nord (destinul) și Mercur, care vor aduce surprize, evenimente neașteptate în planul relațional.

Bani – Marți și miercuri sunt zile în care faci niște cheltuieli mai mari pentru sărbători, dar și primești niște sume de bani în avans sau sub formă de bonus/primă.

Muncă – Începi săptămâna în forță la locul de muncă și până intră Soarele în zodia Taur, pe 20 aprilie, mai ai două zile în care s-ar putea să ți se pară dificil, să fie un volum mare de muncă, dar reușești să gestionezi treaba, astfel încât să faci față provocărilor. Începând din partea a doua a săptămânii, simți că lucrurile devin mai ușoare. Poate îți vin niște ajutoare, colegi noi, care mai preiau din ce faci tu și te degrevează de unele sarcini, care-ți ocupau mult timp. 

 

Horoscop Săgetător săptămâna 18 - 24 aprilie 2022

 

Dragoste– Dacă ești singură, s-ar putea să cunoști pe cineva prin intermediul serviciului sau la un drum scurt, într-o deplasare, la o întâlnire cu prietenii. Evenimente neașteptate pot să apară în planul relațional. Direcția ta se va schimba cu 180 de grade în următoarea perioadă, așa că fii pregătită să faci față provocărilor în segmentul relațional!

Bani – Finalul de săptămână aduce activitate în conturile tale: încasezi sume de bani și cheltui pe cadouri sau cumpărături pentru sărbători. O singură atenționare: ai grijă când faci plăți, pentru că există riscul să greșești o plată. Ori nu plătești cât trebuie și ți se închide serviciul/ una dintre utilități, ori plătești prea mult și încerci să-ți recuperezi banii dați în avans.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea Soarelui în zodia Taur, din 20 aprilie, în sectorul muncii și activităților profesionale. În următoarea lună, te vei concentra îndeosebi pe activitatea profesională. Alături de Mercur, Uranus și Nodul Nord vei avea parte de niște schimbări neașteptate în planul profesional. Posibil să primești și niște oferte, să negociezi în favoarea ta un contract/parteneriat.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 18 - 24 aprilie 2022

 

Dragoste– Începi săptămâna cu discuții în familie, cu partenerul, cu părinții, cu rudele apropiate. Nu sunteți pe aceeași lungime de undă, aveți mentalități diferite și de aici se iscă conflicte de idei, tensiuni. Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea Soarelui în zodia Taur, în 20 aprilie, în sectorul sentimental, al aventurii, romantismului, flirtului. Dacă ești singură, prezența Soarelui în casa iubirii, alături de Uranus, planeta imprevizibilului, Mercur și Nodul Nord (destinul) poate aduce evenimente neprevăzute. Ai nevoie de mai multă relaxare, să-ți trăiești viața, să te deconectezi de la tot ce te suprasolicită, de la toate discuțiile din familie.

Bani – O mărire salarială este tot ce-ți dorești în perioada următoare. Cheltuielile tale au crescut și trebuie să faci mai mult pentru a-ți suplimenta veniturile. Și o colaborare extraprofesională ți-ar fi de mare ajutor.

Muncă– Se anunță o săptămână dificilă la serviciu, cu multe sarcini și idei, pe care le prezinți șefilor. Sectorul comunicării, gândirii și ideilor este puternic susținut de cei doi benefici: Jupiter și Venus, dar și de Marte, planeta acțiunii, așa că nu-ți rămâne decât să-ți prezinți ideile, care sigur vor prinde la șefi.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 18 - 24 aprilie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea Soarelui în zodia Taur, din 20 aprilie, în sectorul vieții de familie, locuinței, unde se află deja Uranus, guvernatorul tău și planeta schimbărilor, dar și Mercur și Nodul Nord (destinul). Evenimente neașteptate pot să apară în perioada urmăroare în familie sau care au legătură cu casa, cu o mutare, achiziționarea unui imobil/teren. Este posibil să ai de mult planuri de o schimbare, care nu s-au materializat, însă acum încep să se lege lucrurile și faci pași mici spre obiectivele tale.

Bani – În prima parte de săptămână vei fi tentată să faci cheltuieli peste bugetul alocat, însă te răzgândești în ultimul moment și te asiguri că ai toate ratele și utilitățile achitate, după care pleci la cumpărături.

Muncă – Evenimentele care vor avea loc în această săptămână te vor ajuta să te pui în valoare. Ești  apreciată de către colegi, șefi, dar și de foști angajatori și este posibil să ți se propună niște oferte de job. Nu te pripi în luarea deciziilor! Ia-ți timp pentru a analiza ofertele, după care poți da un raspuns!

 

Horoscop Pești săptămâna 18 - 24 aprilie 2022


Dragoste– Cu Marte și Venus în tranzit prin zodia ta nu se poate să nu ai dispoziție de cuceriri/flirt sau dacă faci parte dintr-un cuplu, să vrei să-ți relansezi relația. Spre finalul săptămânii îți surprinzi partenerul cu o cină romantică.

Bani- Posibil la începutul săptămânii să ai niște experiențe neplăcute, care privesc relația cu un prieten, care are să-ți returneze niște bani și nu se ține de cuvânt. Pe viitor să ai mai multă grijă, atunci când împrumuți bani!

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea Soarelui în zodia Taur, din 20 aprilie, în sectorul comunicării, învățării, informațiilor, unde, alături, de Uranus, planeta imprevizibilului, Mercur și Nodul Nord (Destinul) vei avea parte de o serie de informații, care vor veni spre tine să te ajute în activitatea profesională. Vei învăța lucruri noi, te vei adapta și vei folosi informațiile pe care le deții în proiectele ce urmează

related posts

Modifică setările cookies