Horoscop săptămâna 18 - 24 ianuarie 2021. Vărsătorii sunt orbiți de pasiune în dragoste, ce se întâmplă cu Peștii 


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 18 - 24 ianuarie 2021.


Horoscop Berbec săptămâna 18 - 24 ianuarie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea Soarelui în zodia Vărsător, în 19 ianuarie, în sectorul care reprezintă proiectele și planurile tale de viitor. Totodată, se dinamizează și axa sentimentală și este posibil să devii mai apropiată de o persoană pentru care aveai până acum o iubire platonică.

Bani – Miercuri și joi faci eforturi deosebite să rezolvi niște chestiuni financiare, care au legătura cu o datorie la un prieten. Posibil și la serviciu să ți se ceară să faci un buget pentru un proiect nou sau să fie nevoie să cauți surse de finanțare pentru un proict personal.

Muncă – Cu Luna în semnul tău zodiacal, luni și marți, se anunță două zile aglomerate și pline de dinamism, mai ales că vei dori să conduci toate proiectele sau să decizi tu în privința unor sarcini sau activități pe care le desfășori la locul de muncă. Atenție, că este posibil să fii prea agresivă în comunicarea cu superiorii și acest lucru să dăuneze, să-ți strice imaginea!

 

Horoscop Taur săptămâna 18 - 24 ianuarie 2021


Dragoste– În sfera sentimentală ar putea să apară, la finalul săptămânii, niște evenimente, situații, care să schimbe relația ta cu unul dintre superiori. Ești pe cale să te îndrăgostești de acesta și nu știi dacă să dai frâu sentimentelor sau să te oprești.

Bani – Sectorul financiar se activează la finalul săptămânii, mai exact în weekend, când îți faci niște socoteli și realizezi că ai strâns o sumă de bani considerabilă și că poți începe să-ți achiți din datorii.

Muncă– Deși începi săptămâna în forță, nu prea ești în apele tale, pentru că ceva te nemulțumește. Un dialog, o consversație cu un coleg, o prietenă sau cineva apropiat, ți-a răscolit convingerile și principiile de viață și te-a făcut să vezi și din altă perspectivă lucrurile. Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea Soarelui, în 19 ianuarie, în zodia Vărsător, în sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale, așa că folosește acest tranzit pentru a te afirma, a străluci și a demonstra că meriți să primești o funcție sau un job la care visezi de mult.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 18 - 24 ianuarie 2021


Dragoste– În planul sentimental vrei să iei o pauză și îi spui acest lucru partenerului, pentru că simți să stai singură o perioadă, să-ți dai seama ce-ți dorești în cuplu. Ești într-un proces de schimbare privind convingerile tale de viață și nu vrei să te influențeze nimeni.

Bani – Săptămâna aceasta se mențin preocupările tale pentru suplimentarea veniturile. La serviciu ceri o mărire salarială sau cauți surse noi de venit.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii are loc marți și este vorba de intrarea Soarelui în zodia Vărsător, în sectorul asociat studiilor, cursurilor de pregătire profesională, a principiilor, convingerilor și sistemului de valori. Posibil să te gândești serios, în următoarea perioadă, la o recalificare, să te perfecționezi într-un alt domeniu și să iei în calcul, poate un serviciu în străinătate. Îți dorești o schimbare și vei face tot ce-ți stă în putere să-ți urmărești obiectivele. Nodul Nord în Gemeni te forțează să iei initiative, să-ți pui în practică ideile.

 

Horoscop Rac săptămâna 18 - 24 ianuarie 2021


Dragoste– Atenția ta este îndreptată spre sfera profesională, iar preocupările pentru proiectele de la serviciu îți consumă din timpul petrecut cu persoana iubită, însă Venus, micul benefic, poziționat pe casa relațiilor, aduce înțelegere și susținere din partea acesteia, astfel încât nu trebuie să-ți faci probleme și aici.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea Soarelui, în 19 ianuarie, în zodia Vărsător, în sectorul asociat banilor pe care îi deții cu partenerul de cuplu sau cu alte persoane, banii proveniți din alte surse decât salariile. Așadar, vei începe o revaluare a situației financiare, îți faci un bilanț și iei decizii să economisești mai mulți bani.

Muncă– Primele două zile din săptămână sunt cele mai active în sfera profesională. Vei avea o serie de întâlniri și ședințe cu superiorii și veți face planuri și strategii pe termen lung.

 

Horoscop Leu săptămâna 18 - 24 ianuarie 2021


Dragoste– Sfera sentimentală se activează în weekend, când ai parte de o surpriză în planul amoros. Dacă ești singură, dialogurile sau întâlnirile pe care le vei avea cu cineva pe care îl consideri prieten, vor duce în altă direcție. Ești surprinsă de evoluția lucrurilor, însă decizi să cooperezi cu tot ce vine spre tine.

Bani – Sectorul financiar este și el activat în această săptămână și este recomandat să te folosești te oportunități să ceri o mărire salarială. 

Muncă –În primele două zile ale săptămânii poți să susții o lucrare, un proiect, un examen sau un interviu. Vei face impresie și vei avea mult de cîștigat de pe urma acestei prestații. Evenimentul astral important din această săptămână este intrarea Soarelui în zodia Vărsător, marți, în sectorul parteneriatelor de afaceri. Prin urmare, ai la dispoziție o lună de zile în care poți pune bazele unor noi proiecte, să închei parteneriate sau să renunți la unele contracte, care nu mai funcționează.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 18 - 24 ianuarie 2021


Dragoste– Și săptămâna aceasta te poți baza pe Venus, micul benefic și planeta iubirii, poziționat în sectorul asociat sferei sentimentale. Dacă ești singură, ai parte de surprize plăcute, într-o deplasare sau cunoști persoane interesante prin intermediul serviciului sau al cursurilor de perfecționare pe care dorești să le urmezi.

Bani – Începi săptămâna cu preocupări de natură financiară și este posibil să încasezi niște sume de bani. Posibil să afli vești despre salarizare sau despre implicarea ta în noi proiecte la locul de muncă, care presupun un volum mai mare de muncă, dar și bani mai mulți. În partea a doua a săptămânii este posibil să ai parte și de surprize financiare.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea Soarelui, marți, în zodia Vărsător, în sectorul asociat sarcinilor și activităților din sfera profesională. Așadar, timp de o lună, urmează o perioadă aglomerată la locul de muncă, cu multe schimbări care-ți vor da peste cap tot programul de până acum.

 

Horoscop Balanță săptămâna 18 - 24 ianuarie 2021


Dragoste– Sfera relațională, a intimității și a relațiilor de cuplu este puternic aspectată și îți dorești să faci unele schimbări. Ești mai deschisă să experimentezi și să abordezi nonconformist planul iubirii. Îți dorești ca pasiunea pe care o simți, să o împărtășești cu o persoană care să-ți ofere siguranță emoțională. Dacă ești singură, poate fi cineva din anturajul tău, pe care deja îl cunoști. Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea Soarelui, marți, în zodia Vărsător, în sectorul sentimental și va susține timp de o lună inițiativele tale în acest domeniu.

Bani – Se anunță o săptămână activă în planul financiar, privind resursele pe care le deții, administrarea acestora, dar și resursele sau bugetele de care dispui la serviciu. Posibil să fii nevoită să închei niște contracte și să cauți alți colaboratori sau furnizori cu care lucrezi. Totodată, dacă ai credite, împrumuturi sau de achitat taxe/impozite, faci un plan de returnare sau de achitare a acestora.

Muncă– În sfera profesională cauți să faci niște schimbări. Vrei să faci ceva ce-ți place, să te duci cu drag la serviciu și să fii înconjurată de colegi cu care rezonezi și împărtășești aceleași idealuri și convingeri de viață. Trebuie să ai răbdare și dacă ți se oferă șansa să faci o schimbare, să fii deschisă noului.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 18 - 24 ianuarie 2021


Dragoste– Contextul astral din această săptămână aduce preocupări pentru cămin, viața de familie, spațiul de locuit, mai ales pe fondul intrării Soarelui, marți, în zodia Vărsător. Îți dorești o schimbare de casă sau în familie, unde ai simțit presiuni în ultimul an. Cu Marte și Uranus în sectorul asociat relațiilor, te poți aștepta la evenimente neprevăzute în planul relațional, care să-ți dea peste cap viața și relația. Dacă te afli într-o relație în care nu ești fericită, acum poate fi momentul în care să simți că trebuie să închei o etapă.

Bani- Sectorul financiar, al banilor pe care îi deții cu partenerul sau alte persoane, se activează în weekend, așa că este posibil să discuți chestiuni importante, de familie, împreună cu partenerul de viață sau cu cineva apropiat, căruia să îi împărtășești intențiile tale.

Muncă- Relațiile de la locul de muncă, cu colegii, cu cei cu care desfășori activități sau cu superiorii, pot să fie în centrul atenției tale în a doua parte a săptămânii. Atenție la faptul că ești pe cale să declanșezi un adevărat război celor care nu își îndeplinesc corect sarcinile la serviciu și-ți afectează și ție activitatea! 

 

Horoscop Săgetător săptămâna 18 - 24 ianuarie 2021


Dragoste– Dacă în primele două zile din săptămână te preocupă relația cu partenerul sau cu copiii, dacă ești părinte, în partea a doua a săptămânii, pot să apară evenimente neprevăzute, care să schimbe cu totul datele în planul iubirii sau în relația cu persoanele dragi. 

Bani – Dialoguri despre bani, investiții, administrarea bugetului și planuri de economisire, poți avea în weekend, când Luna traversează zodia Gemeni, respectiv sectorul asociat mariajului și relațiilor. Posibil să-ți vină o idee de proiect, de pe urma căruia să obții venituri suplimentare, în urma unei conversații, în care să abordezi subiecte diverse, care nu au nicio legătură cu planul financiar.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea Soarelui, marți, în zodia Vărsător. Așadar, următoarea perioadă, este favorizat tot ce ține de comunicare, schimb de opinii, negocieri, prezentare de proiecte, susținere de examene, interviuri, asimilare de informații noi.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 18 - 24 ianuarie 2021


Dragoste– Sectorul sentimental se dinamizează în partea a doua a săptămânii, când poți avea parte de momente intense, de surprize, de experiențe care să te motiveze în alte planuri, unde credeai că ești blocată. 

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea Soarelui, marți, în zodia Vărsător, în sectorul asociat finanțelor. Așadar, urmează o perioadă favorabilă tranzacțiilor financiare, negocierilor salariale și suplimentării veniturilor. Și Venus, micul benefic, care îți traversează casa personalității, va ajuta să te pui în valoare, așa că depinde de tine de cum vei știi să obții ceea ce ai nevoie.

Muncă– Cu un sector financiar puternic, ești determinată să te implici în mai multe proiecte deodată, motivată de avantajele materiale pe care le vei obține.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 18 - 24 ianuarie 2021


Dragoste– Contextul astral din partea a doua a săptămânii îți aduce conversații mai aprinse cu partenerul de cuplu, așa că ar trebui să-ți temperezi ieșirile și să nu te lași pradă influențelor lui Marte, planeta războiului, care îți poate orbi rațiunea!

Bani – Configurația astrală a săptămânii nu-ți aduce bani în conturi, ci doar dialoguri despre bani și despre proiectele din care ai putea saă-ți suplimentezi veniturile.

Muncă– Odată cu intrarea Soarelui, marți, în semnul nașterii tale, vei avea parte de energie să te pui în valoare. Așa că, următoarea lună, nu rata oportunitățile care vin spre tine, ieși în evidență, expune-ți ideile, urmează-ți obiectivele stabilile la începutul anului și concentrează-te pe sfera profesională! Ai șanse anul acesta să-ți aranjezi viața profesională așa cum visezi de o perioadă bună de timp!

 

Horoscop Pești săptămâna 18 - 24 ianuarie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea Soarelui în zodia Vărsător, marți, în sectorul asociat subconștientului, izolării, meditației, introspecției, trecutului și vindecării. Ți se dă ocazia să-ți faci un bilanț relațional, să-ți lămurești niște aspecte care vizează relația sau relațiile din trecut și să identifici unde anume ai greșit.

Bani – Luni și marți sunt două zile în care preocuparea ta principală vor fi banii și valorificarea unui bun de valoare pe care îl deții. Așadar, aproape toată săptămâna vei căuta informații, iei legătura cu multe persoane, ești foarte activă în planul comunicării, al informării, acumulării de cunoștințe sau deplasărilor.

Muncă– La serviciu, este o perioadă favorabilă să înveți lucruri noi, să acumulezi informație, să te perfecționezi, pentru că ai multe planuri privind ascensiunea ta în carieră, însă ai nevoie să realizezi că trebuie să fii bine pregătită să poți obține ceea ce îți dorești.

related posts

Modifică setările cookies