Horoscop săptămâna 18 - 24 iulie 2022. Balanțele au parte de tensiuni în cuplu, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 18-24 iulie 2022.


Horoscop Berbec săptămâna 18 - 24 iulie 2022

 

Dragoste– Cu Venus, guvernatorul casei relațiilor, din 18 iulie, în tranzit prin sectorul vieții de familie, îți dorești să te bucuri de intimitatea căminului alături de partener, să-ți îmbunătățești relațiile de familie și să faci niște modificări în spațiul de locuit, pentru confortul vostru. Pe 19 iulie, intrarea lui Mercur în zodia Leu, urmat de către Soare, din 22 iulie, în sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, cuceririlor și distracției, s-ar putea să simți să-ți declari sentimentele, să urmeze o perioadă favorabilă poveștilor de iubire.

Bani – Joi și vineri sunt două zile în care trebuie să ai grijă ce decizii iei în planul financiar, pentru că există posibilitatea să faci niște greșeli, să iei hotărâri bruște și neașteptate, pe care le poți regreta mai târziu.

Muncă – Registrul astral de la începutul săptămânii este favorabil afirmării, mai ales că Luna îți traversează semnul zodiacal și ai curajul să iei inițiative, să rezolvi chestiuni, pe care colegii tăi nu au reușit să le rezolve. Posibil să primești niște oferte, să ți se dea niște șanse, să fii recomandată într-un proiect, pentru un schimb de experiență profesional.

 

Horoscop Taur săptămâna 18 - 24 iulie 2022

 

Dragoste– Pe 19 iulie, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Leu. Îl urmează și Soarele pe 22 iulie, în aceeași zodie Leu, pe sectorul asociat familiei și căminului. Relațiile cu familia se îmbunătățesc datorită dialogului și încerci să rezolvi o serie de chestiuni, care privesc familia, spațiul de locuit, patrimoniul.

Bani – Weekendul vine cu preocupări pentru bani și administrarea finanțelor pe care le deții, cu cheltuieli mai mari. Poate participi la o petrecere, un eveniment important în viața unui prieten sau a unui membru al familiei. Posibil să apară niște cheltuieli și cu casa sau să fii nevoită să achiziționezi ceva de valoare mai mare, care s-a stricat.

Muncă– Odată cu intrarea lui Venus, guvernatorul tău, din 18 iulie, prin zodia Rac, ți se îmbunătățește comunicarea. Ai noroc în negocieri sau în prezentarea ideilor, acumulezi mai ușor informație și ești înclinată spre armonie și înțelegere în cuplu sau în relațiile cu ceilalți.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 18 - 24 iulie 2022

 

Dragoste– Venus, guvernatorul casei sentimentale, îți părăsește zodia la începutul săptămânii și nu vei mai fi asa interesată de flirt și cuceriri. Registrul astral se schimbă și preocupările tale vor fi pentru suplimentarea veniturilor.

Bani – Veste bună pe partea financiară, în această săptămână, este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Rac, pe sectorul financiar, în 18 iulie. Așadar, vin bani de la familie sau din proiectele tale profesionale, pe care le-ai început în urmă cu câteva săptămâni. 

Muncă– Intrarea lui Mercur, din 19 iulie, în zodia Leu, urmat de către Soare, din 22 iulie, prin casa comunicării, schimburilor de opinii, gândirii, ideilor, negocierilor și acumulării de informație și cunoștințe, te ajută în planul profesional. Cele două planete vor lucra în favoarea ta și ar fi bine să fii deschisă comunicării și negocierilor în relațiile de muncă.

 

Horoscop Rac săptămâna 18 - 24 iulie 2022

 

Dragoste– Începând din 18 iulie beneficiezi de prezența lui Venus, micul benefic, în zodia ta și s-ar putea să fii mai interesată de partea relațională. Dacă ești singură, decizi să fii mai deschisă flirtului, să poți atrage un partener. Vrei să te bucuri de plăcerile vieții, să-ți schimbi look-ul, să te îngrijești mai mult.

Bani – Pe 19 iulie, Mercur, astrul comunicării și negocierilor, ajunge în zodia Leu, urmat de către Soare, din 22 iulie. Ambele planete vor dinamiza casa banilor, a finanțelor pe care le obții de la serviciu sau din alte colaborări. Dacă vrei să-ți rotunjești veniturile, ai timp o lună de zile să porți negocieri în favoarea ta.

Muncă– Cele mai active zile la locul de muncă sunt joi și vineri, când pot avea loc evenimente bruște și neașteptate sau vin propuneri tentante de implicare într-un proiect nou sau o colaborare, care-ți poate mări considerabil veniturile. Dacă ești nemultumită de volumul de muncă, este posibil să iei decizia să rupi un contract.

 

Horoscop Leu săptămâna 18 - 24 iulie 2022

 

Dragoste–  Cu Venus, planeta iubirii, în tranzit prin zodia Rac, din 18 iulie, respectiv prin casa asociată subconștientului, izolării, introspecției și trecutului, s-ar putea să ai niște revelații, să identifici unde greșești în relație sau să te vindeci după o perioadă în care ai suferit în dragoste. Totodată, ești tentată să te întorci la cineva din trecut, să începi o relație secretă.

Bani – Joi și vineri sunt aspecte astrale care indică o preocupare pentru activitatea profesională și mărirea veniturilor. Pot veni propuneri de la foști șefi și poți face o schimbare bruscă de direcție, dacă nu reușești să te mai înțelegi cu actuala conducere.

Muncă– Evenimentele astrologice importante ale săptămânii sunt intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Leu, din 19 iulie, urmat de către Soare, din 22 iulie, ambele în casa personalității. Cele două planete te vor ajuta să te remarci, vei avea energie și determinare în atingerea obiectivelor profesionale, să-ți demonstrezi abilitățile și experiența, să strălucești. Mercur te ajută să comunici mai ușor, să negociezi în favoarea ta un contract, parteneriat, să obții beneficii financiare mai mari.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 18 - 24 iulie 2022

 

Dragoste– Viața socială se animă începând cu 18 iulie, când Venus ajunge în zodia Rac, pe sectorul prietenilor. Dacă ești singură, este posibil să ieși mai des în oraș, la evenimente, întâlniri cu prietenii și cineva din grupul tău să-ți facă cunoștință cu o persoană, care să devină, în scurt timp, partenerul tău. Pe 19 iulie Mercur, guvernatorul tău, intră în zodia Leu, urmat de către Soare, din 22 iulie, pe sectorul subconștientului, izolării, introspecției și trecutului. Posibil să-ți redirecționezi energia spre interior, să te reechilibrezi și să cauți să te vindeci, dacă ai avut niște experiențe mai puțin plăcute în planul relațional.

Bani - Posibil joi sau vineri să primești o sumă de bani neașteptat, de la serviciu, să semnezi un contract sau ți se plătească niște ore suplimentare.

Muncă– Săptămâna se anunță aglomerată în planul profesional, cu multe activități și sarcini noi, evenimente bruște și schimbări în sarcinile de muncă. Deși vei încerca să ai un dialog cu șefii, nu îi vei găsi disponibili și acest lucru te va nemulțumi, pentru că-ți dai seama, că de fapt amână o discuție.

 

Horoscop Balanță săptămâna 18 - 24 iulie 2022

 

Dragoste– Contextul astral de la începutul săptămânii vine cu dialoguri cu partenerul de cuplu legate de activitatea de la locul de muncă, mai ales dacă ești dispusă să faci o schimbare. S-ar putea să existe tensiuni în raport cu partenerul de cuplu din cauza unei situații de la serviciu, dar acesta va reuși să aplaneze un conflict. Mai mult de atât, s-ar putea să te recomande unui colaborator pentru un job și astfel se rezolvă o situație stresantă.

Bani – Joi și vineri sunt două zile cu evenimente în planul financiar, cu surprize sau răsturnări de situație în ce privește încasarea unei sume de bani sau administrarea banilor comuni deținuți cu partenerul. S-ar putea să amâni o vacanță, din lipsa banilor sau pentru că au intervenit cheltuieli neprevăzute.

Muncă– Începând din 18 iulie, Venus, guvernatorul tău, traversează zodia Rac, respectiv în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale. Apar mici noroace și oportunități în planul carierei, relațiile cu șefii se îmbunătățesc și te poți afirma, să-ți atingi obiectivele. Pe 19 iulie Mercur ajunge în zodia Leu, urmat de către Soare, din 22 iulie, pe sectorul prietenilor, grupurilor de care aparții, planurilor și proiectelor pe termen lung, semn că urmează o perioadă, în care-ți poți seta obiective de viitor, te poți asocia cu prieteni într-un proiect și poți primi recomandări pentru obținerea unei funcții.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 18 - 24 iulie 2022

 

Dragoste– Începând din 18 iulie, Venus, guvernatorul casei relațiilor, ajunge în zodia Rac, pe sectorul principiilor, perfecționării profesionale și călătoriilor. Dacă ești singură, ai putea să-ți cunoști viitorul partenerul prin intermediul studiilor sau activității profesionale, participând la un curs sau într-o călătorie. Este important pentru tine să aveți aceleași credințe și convingeri de viață, dar și pasiuni comune.

Bani – În weekend se întrevede intrarea unor sume de bani în conturile tale sau cheltuieli pe cumpărături amânate. S-ar putea unele cheltuieli să le împarți cu partenerul sau cu unul dintre membrii familiei.

Muncă– Două evenimente dinamizează în această săptămână casa carierei: intrarea lui Mercur în zodia Leu, pe 19 iulie și a Soarelui, în 22 iulie. Așadar, sfera profesională devine importantă. Este posibil să primești oferte de job, să conduci o echipă, să ți se propună o funcție. Te vei exprima bine în public, în cadrul ședințelor și întâlnirilor și vei impresiona prin cunoștințele și experiența acumulată.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 18 - 24 iulie 2022

 

Dragoste– Pe 19 iulie, Mercur ajunge în zodia Leu, urmat de către Soare, din 22 iulie, pe sectorul călătoriilor, studiilor, schimburilor de experiență profesională. Urmează o perioadă favorabilă studiului și călătoriilor, lecțiilor de viață ușoare, pe care le poți învăța din propriile experiențe. Cum Mercur este guvernatorul casei relațiilor, vei dori să împărtășești aceste experiențe cu partenerul de cuplu. Dacă ești singură, poți cunoaște pe cineva cu aceleași pasiuni și principii.

Bani – Pe 18 iulie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Rac, respectiv pe casa avantajelor financiare, a banilor pe care îi deții cu partenerul, familia sau partenerii de afaceri, ai banilor proveniți din alte surse decât salariile și datoriilor. Așadar, micul benefic vine cu îmbunătățirea situației financiare. Vin bani și poți achita niște taxe sau impozite, fără să ți se dea peste cap bugetul.

Muncă– Surprize și răsturnări de situație în regimul muncii pot avea loc joi și vineri, când contextul astral este sub influența lui Uranus, planeta schimbărilor și imprevizibilului, așa că fii pregătită să faci față provocărilor!


Horoscop Capricorn săptămâna 18 - 24 iulie 2022

 

Dragoste– Pe 18 iulie, Venus, planeta iubirii, ajunge în zodia Rac, pe sectorul relațiilor și căsătoriei și urmează o perioadă de împăcări, armonie și înțelegere în cuplu.  Îi acorzi mai multă atenție partenerului și ești deschisă către noi relații, dacă ești singură.

Bani – Intrarea lui Mercur, din 19 iulie, în zodia Leu, urmat de către Soare, din 22 iulie, pe sectorul intereselor financiare, dinamizează sectorul banilor pe care îi deții la comun cu partenerul sau cu alte persoane, a banilor proveniți din alte surse decât salariile. Dacă ai de încasat niște sume de bani, returnarea unei datorii, acum este momentul să faci demersuri.

Muncă– Din punct de vedere profesional intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Rac, din 18 iulie, pe sectorul parteneriatelor și asocierilor porfesionale, ar putea să-ți aducă înțelegere și perfectarea termenilor unui contract favorabil din punct de vedere financiar pentru ambele părți.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 18 - 24 iulie 2022

 

Dragoste– Sectorul relațiilor și căsătoriei se activează începând cu 19 iulie, odată cu intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Leu. Va fi urmat de către Soare, din 22 iulie. Așadar, relațiile devin importante pentru tine în perioada următoare și-ți faci planuri de viitor cu partenerul. Totodată, Mercur te ajută să lămurești anumite aspecte în relație, nemulțumiri sau conflicte relaționale și duce la finalizarea unor acțiuni în planul relațional.

Bani – Nu se întrevede intrarea unor sume de bani în conturile tale săptămâna aceasta. Pot avea loc doar discuții și negocieri.

Muncă– Intrarea lui Venus, micul benefic, din 18 iulie, în zodia Rac, pe sectorul muncii și activităților profesionale, aduce oportunități de implicare în noi proiecte sau oferte de job mai bine plătite. Totodată, te înțelegi mai bine cu colegii și vă ajutați reciproc în sarcinile curente.


Horoscop Pești săptămâna 18 - 24 iulie 2022

 

Dragoste– Sectorul sentimental primește tranzitul lui Venus prin zodia Rac, din 18 iulie. Așadar, urmează o perioadă favorabilă poveștilor de iubire, petrecerii timpului cu partenerul, persoanelor dragi sau în compania copiilor. Ai multă inspirație într-o activitate de creație, pentru că ești motivată de partener.

Bani – Joi și vineri s-ar putea să faci niște artificii financiare, să duci niște negocieri, să obții niște sume de bani, în urma unor demersuri și dialoguri. Evenimente neprevăzute pot să apară în planul financiar, așa că ar fi bine să administrezi rațional bugetul de care dispui, dacă au loc răsturnări de situație.

Muncă– Sectorul muncii și activităților profesionale primește tranzitul lui Mercur din 19 iulie și Soarelui, din 22 iulie. Cei doi vor aduce energie și te va preocupa reorganizarea sarcinilor de lucru, pentru eficientizarea timpului. Posibil să primești oferte noi de job și să observi o îmbunătățire a comunicării cu colegii.

 

related posts

Modifică setările cookies