Horoscop săptămânal 18 - 24 noiembrie 2019. Racii încep războiul cu persoana iubită, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele pentru aceasta perioadă și citește mai jos horoscopul săptămânii 18 - 24 noiembrie 2019. 


Horoscop Berbec săptămâna 18 -24  noiembrie 2019

Dragoste– Faci față cu greu obligațiilor de familie si poți să ai dispute cu partenerul de viață la începutul săptămânii. Lasă la o parte orgoliile și bucurați-va împreună de prezența celuilalt!
Bani – Joi poți încasa o sumă de bani dintr-o colaborare. Nu ai în cont toți banii pe care îi aștepți, însă cu suma respectivă vei reuși să-ți achiți niște datorii. Din 19 noiembrie, Marte, guvernatorul tău își face intrarea în zona financiară, iar din 20 noiembrie Mercur revine în mers direct și lucrurile vor începe să se miște mai ușor în planul financiar.
Muncă- Din data de 22 noiembrie, când Soarele începe să traverseze sectorul călătoriilor și al deplasărilor pe distanțe lungi, este posibil să pleci în deplasări sau să începi niște cursuri de dezvoltare personală. Ai nevoie de schimbări în viața profesională și vei începe din această săptămână să te mobilizezi.

Horoscop Taur săptămâna 18 -24  noiembrie 2019

Dragoste– Sectorul cuplului și al mariajului devine activ din 19 noiembrie, deoarece aici își face intrarea Marte, planeta acțiunii. Dacă alegi să folosești energia lui Marte în mod constructiv și vei folosi orice ocazie pentru a o petrece împreună cu partenerul, atunci lucrurile vor merge bine. Dacă vei sta numai în conflicte, relația voastră se va sfârși.
Bani – Soarele începe să dinamizeze de miercuri sectorul financiar al banilor deținuți împreuna cu partenerul și urmează o luna de zile în care tu și partenerul veți face economii pentru a vă putea lua un bun de valoare în casă.
Muncă– Joi și vineri se anunță zile favorabile la locul de muncă. Analizezi toate propunerile și investești numai în momentul în care ești sigură că treaba merge, altfel poți avea de pierdut.

Horoscop Gemeni săptămâna 18 -24  noiembrie 2019

Dragoste–Cu prezența Soarelui din 22 noiembrie în casa mariajului, vei beneficia de o lună de zile în care poți să te ocupi în principal de relația cu partenerul de viață. Dacă ați tot avut neînțelegeri, acum este momentul să le rezolvați.
Bani – Săptămâna aceasta nu se prea întrevăd modificări în conturile tale. În weekend îți poate veni o idee din care să obții un beneficiu financiar.
Muncă– Din 20 noiembrie scapi de retrogradarea lui Mercur, care a tot răscolit sectorul muncii si beneficiezi de prezența lui Marte, planeta acțiunii, care te va ajuta în toate activitățile și sarcinile. Datorită lui Mercur vei gestiona cum trebuie situațiile și problemele apărute. Relația cu colegii se îmbunătățește.

Horoscop Rac săptămâna 18 - 24  noiembrie 2019

Dragoste– Deși îți dorești armonie în cuplu, din această săptămână, mai exact de marți, de când își face intrarea Marte, planeta acțiunii, în sfera sentimentală, începi războiul cu persoana iubită. Noroc că Mercur își revine în mers direct și nu-ți mai răscolește toate sentimentele și trăirile și măcar comunicarea să vă salveze.
Bani – La început de săptămână te preocupă chestiunile financiare. Ai grijă să recuperezi o sumă de bani, pe care o cheltui imediat pe achiziționarea unor articole de îmbrăcăminte.
Muncă– Din 22 noiembrie Soarele începe să-ți dinamizeze casa muncii, semn că în urmatoarea lună de zile vei fi preocupat de proiectele pentru următorul an. Faci un plan de strategie pe care urmează să îl implementezi.

Horoscop Leu săptămâna 18 -24  noiembrie 2019

Dragoste–La începutul săptămânii, cand Luna îți traversează casa personalității, există posibilitatea să fii căutată de un fost partener de viață, lucru ce nu te va deranja, din contră, ai de gând să reiei legătura.
Bani – Miercuri și joi când se activează sectorul financiar, ai toate șansele să încasezi în conturi o sumă de bani. Posibil un membru al familiei să îți facă această surpriză.
Muncă– Ai niste întâlniri spre sfarșitul săptămânii legate de noi parteneriate sau de proiecte pe care urmează să le lansezi în viitorul apropiat. Poți semna niște contracte importante cu firmele partenere.

Horoscop Fecioara săptămâna 18 -24  noiembrie 2019

Dragoste– Din 22 noiembrie Soarele începe să-ți traverseze sectorul vieții de familie, semn ca în următoarea lună, vei iniția niște dialoguri cu partenerul despre posibilitatea mutării împreună, achiziționarea unui imobil sau inchirierea unuia.
Bani – Vineri semnezi un contract sau discuți termenii unui parteneriat, care să îți aducă mai mulți bani în conturi.
Muncă– Sectorul comunicării și al acumulării de cunoștințe se dinamizează din 19 noiembrie de când își face intrarea Marte, planeta acțiunii. Totodată, Mercur, astrul comunicării și guvernatorul tău, își revine în mers direct din 20 noiembrie, semn că de acum încolo nu va mai fi afectată comunicarea și transmiterea informațiilor.

Horoscop Balanță săptămâna 18 -24  noiembrie 2019

Dragoste– Deși în sfera sentimentală nu stai foarte bine, cu Jupiter si Venus pe casa comunicării și cu Soarele, care intra pe 22 noiembrie în același sectorul al comunicării, ai putea să rezolvi foarte ușor neînțelegerile din cuplu, numai să vrei și să fii deschisă să repari ceea ce ai stricat de-a lungul ultimelor luni.
Bani – Poți rasufla ușurată din 20 noiembrie de când Mercur își reia mersul direct pentru că nu mai răscolește situația financiară și vei știi de acum încolo să negociezi. Totodată, din 19 noiembrie și Marte, planeta acțiunii, își face intrarea în zona banilor și vei fi determinată să câștigi mai mult.
Muncă– Miercuri si joi se anunță zile dificile la locul de muncă cu multe sarcini de rezolvat și dead-line-uri de respectat. Dacă ai niște nemulțumiri, ai grijă cui decizi să le împărtășești, pentru că riști să te destăinui cui nu trebuie, să ducă vorba mai departe, iar discuțiile să-ți afecteze imaginea.

Horoscop Scorpion săptămâna 18 -24  noiembrie 2019

Dragoste–În weekend când configurația astrală activează planeta Marte, pe casa personalității tale, ar fi de preferat ca toată lumea să stea departe de tine pentru că vor fi tensiuni în cuplu și-ți vei vărsa nervii pe oricine îți iese în cale.
Bani – Cauți soluții pentru suplimentarea veniturile. Vei avea ocazia să-ți intre mai mulți bani în conturi din 22 noiembrie, când Soarele începe să-ți traverseze sectorul banilor. Ai timp o lună de zile să închei niște contracte profitabile.
Muncă– Este posibil ca volumul de muncă din această săptămână să te forțeze să îți iei de lucru și acasă pe perioada weekendului. Cel mai bine ar fi să stabilești care sunt prioritățile și să lași o serie de sarcini pentru începutul săptămânii viitoare.

Horoscop Săgetător săptămâna 18 -24  noiembrie 2019

Dragoste– Cu cei doi benefici pe casa personalității și din 22 noiembrie și cu Soarele, ce-ți poți dori mai mult? Profită de perioada imediat următoare împreună cu partenerul sau dacă ești singură, norocul îți surâde și contextul astral creează premizele unei relații de iubire.
Bani – La începutul săptămânii primești o propunere de colaborare din partea unor prieteni care te-au recomandat. Ți-ar prinde bine o sursă nouă de venit, însă analizează bine înainte să iei o decizie. Ar fi bine să astepți să treacă 20 noiembrie și Mercur să fie direct pentru a nu-ți afecta judecata.
Muncă– Sectorul muncă devine activ la mijlocul săptămânii, cand ar fi indicat să te abții de la unele comentarii în fața șefilor dacă nu ești de acord cu ideile lor. Încearcă să nu te consumi prea mult, pentru că vei avea un nivel scăzut de energie săptămâna aceasta. Pe 22 noiembrie este posibil să pui bazele unui nou proiect cu un prieten.

Horoscop Capricorn săptămâna 18 -24  noiembrie 2019

Dragoste– Zile favorabile pentru a le petrece în tihnă alături de partener se anunță luni și marți. Dacă dai curs unei invitații pentru a petrece weekend-ul împreună cu un grup de prieteni, vă veți distra de minune.
Bani – Miercuri ești preocupată de situația financiară, iar spre finalul săptămânii încerci să faci niște artificii din care să scoți un profit.
Muncă– Dacă ai de finalizat un proiect sau o lucrare ar fi bine să o termini până pe data de 22 noiembrie când ai ajutorul Soarelui, deoarece pe urmă îți va scădea energia, vei sta mai retrasă, vei medita mai mult și nu vei mai fi asa în formă să rezolvi totul cum ai făcut în ultima lună.

Horoscop Vărsător săptămâna 18 -24  noiembrie 2019

Dragoste– Luni și marți Luna îți traversează casa mariajului, semn că te preocupă în special relația cu partenerul de cuplu. Posibil să mai existe neînțelegeri, însă cu răbdare, calm și diplomație puteți trece ușor peste o criză în cuplu.
Bani – Săptămâna aceasta partenerul este cel care susține partea financiară, așa că ar fi bine să fii atentă la cheltuieli și să nu depășești bugetul.
Muncă– Pe 20 noiembrie Mercur își reia mersul direct pe casa carierei, semn că de acum încolo nu va mai răscoli acest domeniu și vei știi ce drum să urmezi de acum încolo. Din 19 noiembrie Marte, planeta acțiunii și guvernatorul sectorului comunicării, începe să tranziteze același sectorul profesional aducând combativitatea de care ai nevoie să îți duci la îndeplinire obiectivele.

Horoscop Pești săptămâna 18 -24  noiembrie 2019

Dragoste– Cu trei planete importante: Jupiter, Venus și Soare pe sectorul imagine și statut profesional, ai toate șansele ca săptămâna aceasta să-ți schimbi statutul. Te poate lua prin surprindere o cerere în căsătorie.
Bani – În weekend primești o sumă de bani de la o rudă aflată în străinătate și te hotărăști ca destinația acesteia să fie către un curs de dezvoltare personală.
Muncă– Din 22 noiembrie Soarele începe să-ți dinamizeze sectorul socio-profesional, unde alaturi de Jupiter și de Venus, pe ultima sută de metri poziționate în Săgetător, ai toate șansele să obții un post important, o funcție sau faci o schimbare în carieră, așa cum îți dorești.

Vezi și: Rețetă Mousse de ciocolată amară cu lichior de portocale

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies