Horoscop săptămâna 18 - 24 octombrie 2021. Săgetătorii se îndrăgostesc de un prieten, Berbecii sunt preocupați de viața intimă


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în săptămâna 18 - 24 octombrie 2021.


Horoscop Berbec săptămâna 18 - 24 octombrie 2021


Dragoste– Săptămâna începe în forță pe toate planurile, dar mai ales în planul relațional, unde Mercur revine la mișcarea directă, din 18 octombrie. Poți răsufla ușurată, pentru că ai reușit, în cele trei săptămâni, să lămurești unele aspecte care țin de relații. Din 23 octombrie, Soarele, astrul care-ți guvernează casa iubirii, ajunge în zodia Scorpion și în următoarea lună vei fi interesată de partea intimă, de apropierea reciprocă, de reînvierea pasiunii în cuplu.

Bani – Odată cu intrarea Soarelui în zodia Scorpion, din 23 octombrie, se activează și sectorul financiar, al intereselor materiale, a banilor pe care îi deții în comun cu partenerul sau alți terți. Așadar, faci socoteli, încerci să reeșalonezi niște rate, să închei un credit, să obții un credit, să intri în posesia unei moșteniri sau să faci niște investiții financiare.

Muncă – Prezența Lunii în Berbec, la începutul săptămânii, îți aduce multă acțiune pe toate planurile, curaj și inițiative la serviciu. Revenirea lui Mercur la mișcarea directă, din 18 octombrie, are efect și asupra parteneriatelor, pentru că acum te vei înțelege mai bine cu cei cu care desfășori activități. Tot în 18 octombrie și Jupiter revine la mișcarea directă prin zodia Vărsător, segmentul responsabil cu planurile tale de viitor, așa că ai liber să iei decizii importante. Pe 20 octombrie are loc Luna Plină din zodia Berbec, care se formează în casa personalității tale și care aduce un succes, o realizare, recunoașterea meritelor, încheierea unor etape și începerea unor etape noi, în unele cazuri împreună cu partenerul de cuplu.

 

Horoscop Taur săptămâna 18 - 24 octombrie 2021


Dragoste– Odată cu revenirea lui Mercur, astrul care-ți guvernează planul iubirii, la mișcarea directă, din 18 octombrie, s-ar putea să se lămurească unele aspecte ale unei povești de dragoste cu cineva de la locul de muncă. Intrarea Soarelui, din 23 octombrie, în zodia Scorpion, pentru o lună de zile, va dinamiza sectorul asociat relațiilor și căsătoriei, domenii care devin prioritate pentru tine.

Bani – Revenirea lui Jupiter, guvernatorul casei intereselor materiale, din 18 octombrie, s-ar putea să deblocheze unele sume importante de bani. În weekend ai dialoguri legate de posibilitatea suplimentării veniturilor.

Muncă– Unul dintre evenimentele astrale importante ale acestei săptămâni este Luna Plină din zodia Berbec, din 20 octombrie, care se formează în sectorul asociat subconștientului, izolării, trecutului și introspecției. Este posibil să fii nevoită să-ți faci un bilanț profesional și să elimini din viața ta ce te ține în loc să evoluezi. Posibil să apară și o criză la locul de muncă, care te va determina să iei unele decizii. Mercur revine la mișcarea directă, din 18 octombrie, prin zodia Balanței, prin casa muncii, așadar lucrurile ar trebui să înceapă să se lămurească în planul profesional și să nu mai existe piedici, blocaje sau amânări. Tot pe 18 octombrie revine la mișcarea directă și Jupiter, marele benefic, prin casa carierei și aspirațiilor profesionale. Prin urmare, încă un factor major, care va face ca lucrurile să intre în normalitate în sfera socio-profesională.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 18 - 24 octombrie 2021


Dragoste– Mercur, guvernatorul tău, și Jupiter, guvernatorul casei relațiilor, revin la mișcarea directă din 18 octombrie, așa că lucrurile pot reveni la normal în planul relațiilor, după o lungă perioadă de timp. Posibil să reiei legătura cu cineva din străinătate, cunoscut în mediul academic, prin intermediul unui schimb de experiență sau cu care ai aceleași principii și valori de viață. Luna Plină din zodia Berbec, din 20 octombrie, dinamizează axa sentimentală, unde pot să apară unele evenimente neașteptate, culegerea roadelor unor demersuri sau încheierea unei etape. Posibil să apară și o criză, care să te determine să iei niște decizii importante.

Bani – Din punct de vedere financiar, joi ar putea să apară neașteptat în conturile tale niște sume de bani.

Muncă– Două evenimente astrale dinamizează sectorul muncii săptămâna aceasta. Primul este Luna Plină din zodia Berbec, din 20 octombrie, care aduce evenimente privind planurile tale pe termen lung și care îți oferă ocazia să te afirmi sau să schimbi direcția profesională, valorificându-ți un talent. Al doilea este intrarea Soarelui în zodia Scorpion, în 23 octombrie, în sectorul muncii, semn că următoarea lună vei fi interesată să rezolvi o serie de chestiuni care au legătură cu serviciu. Totodată, Soarele vine cu energie și prioritatea vor fi unele chestiuni pe care le-ai tot amânat.

 

Horoscop Rac săptămâna 18 - 24 octombrie 2021


Dragoste– Revenirea lui Mercur, la mișcarea directă, din 18 octombrie, prin sectorul vieții de familie, căminului și spațiului de locuit, ar putea să aducă deblocarea unor aspecte care țin de familie, relațiile cu familia sau administrarea unui imobil. Intrarea Soarelui, din 23 octombrie, în zodia Scorpion, în sectorul asociat iubirii, aventurii, romantismului, îți va aduce preocupări pentru aceste domenii în următoarea lună. Există și posibilitatea să se răscolească unele amintiri legate de o pasiune din trecut.

Bani– Intrarea Soarelui, astrul care-ți guvernează banii, în zodia Scorpion, din 23 octombrie, în sectorul valorificării vocației, ar putea să-ți aducă idei despre cum ai putea să te valorifici mai mult, să obții venituri suplimentare. Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă, din 18 octombrie, prin sectorul intereselor materiale, așa că se deblochează unele sume pe care trebuie să le primești de la locul de muncă, dintr-o moștenire, credit sau împrumut.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Berbec, care se formează pe 20 octombrie, în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, semn că poți înregistra un succes, o realizare, finalizarea unui proiect sau a unei etape profesionale, ți se recunosc meritele. Totodată, poți primi o ofertă din străinătate, însă este nevoie să te sfătuiești cu familia legat de decizia pe care trebuie să o iei, dacă decizi să accepți oferta.

 

Horoscop Leu săptămâna 18 - 24 octombrie 2021


Dragoste– În prima zi a săptămânii, Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă, prin sectorul asociat căsătoriei și relațiilor, așa că lucrurile încep să reintre în normal în aceste domenii. Se deblochează demersuri privind parteneriatele, iar în weekend poți avea niște dialoguri care privesc planurile tale de viitor cu partenerul de cuplu. Intrarea Soarelui, guvernatorul tău, în zodia Scorpion, din 23 octombrie, va dinamiza relațiile de familie și preocupările pentru viața de familie, spațiul de locuit, în următoarea lună.

Bani – Mercur, guvernatorul casei financiare, a banilor pe care îi câștigi din muncă, revine la mișcarea directă, din 18 octombrie, semn că se pot relua unele negociezi sau dialoguri privind proiecte pe termen lung. În weekend este posibil să iei decizii importante.

Muncă – Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, din 18 octombrie, prin sectorul comunicării, context astral care este favorabil reluării unor dialoguri, negocieri sau privind acumularea unor informații care privesc sectorul profesional. Pe fondul acesta astral se formează Luna Plină din zodia Berbec, din 20 octombrie, care poate aduce culegerea roadelor unor demersuri în sectorul studiilor, prin finalizarea unor cursuri, încheierea unei etape, dar și alegerea unei direcții profesionale.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 18 - 24 octombrie 2021


Dragoste– Mercur, guvernatorul tău, și Jupiter, guvernatorul asociat sectorului vieții de familie, revin ambele, din 18 octombrie, la mișcarea directă, așa că vei putea rezolva o serie de chestiuni administrative ale casei în următoarea perioadă.

Bani – Începând cu 18 octombrie, Mercur, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă, prin sectorul asociat banilor pe care îi câștigi din muncă, așa că este posibil să înceapă să intre în conturile tale sume de bani pe care le aștepți. Poți, totodată să inițiezi negocieri privind o mărire salarială, pentru că ai toate șansele să o obții. Pe fondul acesta astral se formează Luna Plină din zodia Berbec, din 20 octombrie, care aduce evenimente importante în planul financiar, culegerea roadelor unor demersuri privind obținerea unui credit sau returnarea unei datorii.

Muncă – Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă, din 18 octombrie, prin sectorul muncii, după câteva luni în care ai simțit că lucrurile merg mai greu în tot ce ține de activitățile profesionale. Posibil să observi, în următoarea perioadă că se îmbunătățesc condițiile de muncă. Începând din 23 octombrie, Soarele intră în zodia Scorpion, prin sectorul comunicării, dezbaterilor, opiniilor și acumultării de cunoștințe, semn că, în următoarea lună, vei învăța lucruri noi la serviciu.

 

Horoscop Balanță săptămâna 18 - 24 octombrie 2021


Dragoste– Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă din 18 octombrie, prin zodia ta, semn că nu vei mai fi indecisă atunci când  trebuie să iei decizii legate de tine și relația cu partenerul de cuplu. Și Jupiter, marele benefic, revine în 18 octombrie, la mișcarea directă, prin sectorul sentimental. Așadar, se deblochează lucrurile în planul asociat iubirii, aventurii și romantismului. Pe fondul acesta astral are loc Luna Plină din zodia Berbec, din 20 octombrie, care aduce evenimente importante în planul asociat relațiilor, parteneriatelor și căsătoriei. Este momentul culegerii roadelor unor demersuri relaționale sau încheierea unei etape. 

Bani – Intrarea Soarelui, din 23 octombrie, în zodia Scorpion, respectiv în sectorul banilor pe care îi câștigi din muncă, va aduce prioritate în activitățile tale din următoarea lună. Posibil să fii interesată să-ți suplimentezi veniturile.

Muncă– Revenirea lui Mercur la mișcare directă, din 18 octombrie și Luna Plină din 20 octombrie, din zodia Berbec, au efecte și asupra parteneriatelor și asocierilor din sfera profesională, unde poți încheie contracte profitabile, cu beneficii financiare importante.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 18 - 24 octombrie 2021


Dragoste– După o perioadă de trei săptămâni, Mercur, revine la mișcare directă, din 18 octombrie, prin sectorul subconștientului și universului interior, unde, timp de trei săptămâni, ți-a răscolit amintirile, trecutul, sentimentele. Ești invitată să privești cu mai multă deschidere, să treci peste o suferință, să te vindeci de o traumă din trecut.

Bani- Jupiter, guvernatorul casei banilor, revine la mișcarea directă, din 18 octombrie, prin zodia Vărsător, sectorul care guvernează familia, relațiilor cu părinții. Așadar, este posibil să recuperezi niște bani de la familie, în următoarea perioadă. Și în weeked este posibil să iei decizii financiare și să schimbi strategia privind obținerea unor sume suplimentare de bani. 

Muncă – Începi săptămâna în forță la locul de muncă. Pe fondul acesta astral are loc Lun Plină din 20 octombrie, din zodia Berbec, care activează sectorul asociat activităților profesionale, unde este posibil să aibă loc încheieri de etape, finalizarea unui proiect, culegerea roadelor unor demersuri profesionale. Posibil să apară și o criză și să fii nevoită să iei unele decizii. Intrarea Soarelui, guvernatorul casei carierei, în 23 octombrie, în semnul nașterii tale, pe casa personalității, îți aduce energie, pentru următoarea lună și-ți vei îndeplini mai ușor sarcinile.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 18 - 24 octombrie 2021


Dragoste– Începi săptămâna cu preocupări privind sfera sentimentală și planurile tale de viitor împreună cu partenerul de cuplu. Pe fondul acesta astral are loc Luna Plină din zodia Berbec, din 20 octombrie, care aduce evenimente importante, încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri. Dacă ești singură, s-ar putea să intri într-o relație cu cineva din grupul pe care îl frecventezi sau să cunoști pe cineva prin grupul de prieteni.

Bani – Săptămâna aceasta faci eforturi deosebite pentru a-ți recupera niște sume de bani din proiecte care au ajuns la finalitate.

Muncă – Mercur revine la mișcarea directă, din 18 octombrie, prin sectorul proiectelor pe termen lung și prietenilor. Tot pe 18 octombrie, revine la mișcarea directă și Jupiter, guvernatorul tău, prin sectorul comunicării. Așadar, cele două planete vor debloca anumite proiecte, care ți-au dat bătăi de cap, însă ai și descoperit o serie de nereguli pe care acum ai ocazia să le îndrepți. Intrarea Soarelui, din 23 octombrie, în zodia Scorpion, pe o casă a izolării și frământărilor interioare, în următoarea lună, vei observa că lucrezi mult mai ușor izolată, departe de toată agitația cotidiană, fără să mai faci parte dintr-o echipă. Ai mai mult randament dacă lucrezi singură.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 18 - 24 octombrie 2021


Dragoste– Începi săptămâna cu preocupări pentru viața de familie și spațiul de locuit. Pe fondul acesta astral are loc Luna Plină din zodia Berbec, din 20 octombrie, care activează sectorul vieții de familie, unde este posibil să apară evenimente care să aducă încheieri, finalizări a unor demersuri privind un imobil, a spațiulul de locuit, privind o renovare, reamenajare a locuinței.

Bani – Spre finalul săptămânii, joi și vineri, niște bani intră neașteptat în conturile tale, fără să mai faci eforturi să inițiezi dialoguri sau solicitări. Acest lucru se datorează și lui Jupiter, marele benefic, care revine la mișcarea directă din 18 octombrie, prin zodia Vărsător, prin sectorul banilor pe care îi câștigi din muncă sau activități extraprofesionale.

Muncă– Odată cu revenirea lui Mercur, din 18 octombrie, la mișcarea directă, prin sectorul carierei și a relațiilor cu șefii, se deblochează unele dialoguri cu aceștia. Totodată, vei putea analiza rațional, fără să te mai răzgândești asupra unor decizii, care privesc activitatea ta profesională și direcția spre  care te îndrepți. Totodată, intrarea Soarelui, din 23 octombrie, în zodia Scorpion, îți va aduce aduce preocupări, în următoarea lună, pentru planurile de viitor, lărgirea cercului de cunoscuți și lansarea în noi proiecte.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 18 - 24 octombrie 2021


Dragoste– Revenirea lui Mercur, guvernatorul casei iubirii, la mișcarea directă, din 18 octombrie, ar putea să te ajute să-ți dai seama ce-ți dorești în relație sau cât ești dispusă să investești. Dacă ești singură, după trei săptămâni în care ai analizat toate aspectele, ai ajuns la concluzia că ești dispusă să intri într-o relație numai cu o persoană cu care rezonezi din punct de vedere al principiilor și viziunilor de viață.

Bani – Un eveniment neprevăzut poate să aibă loc în familie joi și vineri și vine și cu cheltuieli neprevăzute.

Muncă – Începând din 18 octombrie, Mercur revine la mișcarea directă prin zodia Balanței, urmat de către Jupiter, marele benefic, care revine și el la mișcarea directă prin semnul nașterii tale. Așadar, cele două planete te vot ajuta să-ți dai seama care este direcția spre care vrei să te îndrepți în carieră. Dacă pregătești o lucrare, un proiect, pe care trebuie să-l susții în fața unei comisii sau un interviu, Luna Plină din zodia Berbec, din 20 octombrie, are putea să-ți aducă un succes, culegerea roadelor. Totodată, poți afla niște vești surpriză legate de o activitate profesională pe care o desfășori sau care ar putea să-ți aducă o ofertă de la o persoană/instituție publică sau din străinătate. Intrarea Soarelui, din 23 octombrie, în zodia Scorpion, va susține și el demersurile tale profesionale pentru următoarea lună.

 

Horoscop Pești săptămâna 18 - 24 octombrie 2021


Dragoste– Mercur, astrul guvernator al relațiilor, revine la mișcarea directă, din 18 octombrie, prin sectorul resurselor pe care îi deții cu partenerul de cuplu, dar și prin sectorul intimității și încrederii reciproce. Prin urmare, acum poți deschide niște subiecte de conversație mai sensibile, fără să-ți mai fie teamă că întâmpini amânări din partea perechii de viață.

Bani- Începi săptămâna cu preocupări de natură financiară. Posibil să te intereseze și veniturile partenerului de cuplu și să te sfătuiești cu acesta legat de destinația unor sume de bani. Pe fondul acesta astral are loc Luna Plină din zodia Berbec, din 20 octombrie, care aduce evenimente de natură financiară, privind banii pe care îi câștigi de la locul de muncă sau din activități extraprofesionale. Posibil să primești o mărire salarială.

Muncă – Jupiter, guvernatorul casei carierei, revine la mișcarea directă din 18 octombrie, prin zodia Vărsător, semn că s-ar putea debloca unele demersuri ale tale privind obținerea unei funcții, conducerea unui proiect, unde ai întâmpinat blocaje sau amânări. Intrarea Soarelui, din 23 octombrie, în zodia Scorpion, prin sectorul asociat perfecționării profesionale și schimburilor de experiență, îți dă ocazia să susții un examen, să obții un atestat, o diplomă, care te poate ajuta în ascensiunea ta în carieră.

related posts

Modifică setările cookies