Horoscop săptămânal 19-25 aprilie 2021. Gemenii se vindecă de o decepție sentimentală cu ajutorul unei iubiri vechi, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate în săptămâna 19-25 aprilie 2021.


Horoscop Berbec săptămâna 19-25 aprilie 2021


Dragoste– Sectorul astrologic asociat vieții de familie va fi activat începând din 23 aprilie, odată cu intrarea lui Marte, guvernatorul tău, în zodia Rac. Așadar, te va preocupa familia, relațiile cu membrii acesteia, patrimoniul și vei încerca să rezolvi o serie de chestiuni care au tot fost amânate. Atenție, însă, că vei avea tendința să intri în conflicte dese cu familia și cei apropiați să nu înțeleagă intențiile tale!

Bani – Sectorul financiar se dinamizează începând din 19 aprilie, odată cu intrarea Soarelui și a lui Mercur, astrul negocierilor, în zodia Taur. Astfel, dacă ai știut să te pui în valoare, acum poți să negociezi în favoarea ta un contract și să găsești surse noi de venit, pentru că ai susținerea celor două planete.

Muncă – Evenimente neașteptate sau care te vor lua prin surprindere vor avea loc spre finalul săptămânii la locul de muncă. Posibil să se încheie o etapă, să primești alte sarcini de lucru sau poate scapi de o serie de activități, care ți-au aglomerat programul din ultimele luni.

 

Horoscop Taur săptămâna 19-25 aprilie 2021


Dragoste– Luni au loc două evenimente astrale; intrarea Soarelui și a lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Taur, în sectorul identității. Totodată, se dinamizează axa relațională, ai energie și determinare să demarezi proiecte personale și să te ocupi de relația de cuplu.

Bani – Cu Mercur în semnul nașterii tale, începând din 19 aprilie, vei știi să negociezi ofertele de job, colaborările și contractele extraprofesionale.

Muncă– Marte, planeta acțiunii, ajunge în 23 aprilie în zodia Rac, în sectorul comunicării, gândirii, dezbaterilor, exprimării ideilor, informațiilor și acumulării de cunoștințe. Așadar, îți va fi un aliat în toate activitățile intelectuale, însă va trebui să folosești constructiv energia lui, pentru că vei avea tendința să intri în conflicte verbale și riști să strici niște relații, deși ești bine intenționată.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 19-25 aprilie 2021


Dragoste– Două dintre evenimentele astrale ale săptămânii: intrarea Soarelui și a lui Mercur, guvernatorul tău, în zodia Taur, începând din 19 aprilie, îți vor activa sectorul asociat subconștientului, izolării, trecutului și vindecării. Urmează o perioadă în care-ți vei conserva energia, o vei redistribui spre interior, pentru a te reechilibra și vindeca, în urma unei decepții. Posibil să iei legătura cu persoane din trecutul tău sau un fost partener apare brusc în viața ta.

Bani – Contextul astral al începutului de săptămână îți aduce preocupări pentru situația financiară, iar din 23 aprilie, când Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Rac, respectiv în sectorul banilor pe care îi câștigi de la locul de muncă, vei face tot posibilul să-ți suplimentezi veniturile. Vei avea susținere și din partea prietenilor, care te pot recomanda într-o funcție, un proiect sau o colaborare.

Muncă– La locul de muncă se pregătesc niște schimbări, de care afli întâmplător, dar nu distribui informația, pentru că aștepți să vezi ce se întâmplă mai departe.

 

Horoscop Rac săptămâna 19-25 aprilie 2021


Dragoste– Odată cu intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în semnul nașterii tale, din 23 aprilie, urmează o perioadă dinamică în planul relațional. Posibil să-ți aduci aminte de trecut, să iei legătura cu persoane care au însemnat ceva în viața ta. Recomandarea astrelor este să valorifici experiența trecutului și să nu mai greșești în relații.

Bani – De marți până joi dimineață vei fi tentată să faci cheltuieli peste bugetul alocat, însă te răzgândești în ultimul moment și te asiguri că ai toate ratele și utilitățile achitate, după care pleci la cumpărături.

Muncă– Intrarea lui Marte, planeta care îți guvernează cariera, în zodia ta, îți aduce combativitate, initiative și curaj în proiectele pe care le ai la serviciu. Dacă luam în calcul și intrarea Soarelui și a lui Mercur, astrul comunicării și negocierilor, în zodia Taur, în sectorul astral asociat proiectelor și planurilor de viitor, atunci este posibil să fii de neoprit în îndeplinirea obiectivelor profesionale.

 

Horoscop Leu săptămâna 19-25 aprilie 2021


Dragoste– Începând din 23 aprilie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Rac, în sectorul astral asociat subconștientului, trecutului și introspecției. Așadar, urmează o perioadă în care vei avea energie scăzută și vei renunța să mai iei decizii. Te vei lăsa mai mult condusă de către partener. Dacă ești singură, vei traversa o perioadă în care vei fi mai interiorizată și vei renunța la socializare până te reechilibrezi.

Bani – Vineri încasezi o sumă de bani sau afli vești legate de niște bani, un bonus, o primă, pe care o poți încasa de la serviciu.

Muncă – Sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale este dinamizat din 19 aprilie de intrarea Soarelui, guvernatorul tău și a lui Mercur, astrul comunicării, semn că urmează o perioadă activă în planul profesional, cu propuneri, oferte, dialoguri cu șefii legate de activitățile desfășurate. Vei fi determinată să-ți obții o funcție sau să primești un proiect important. Te vei face auzită și vei ieși în evidență, în următoarea perioadă, în orice domeniu ai lucra.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 19-25 aprilie 2021


Dragoste– Sectorul asociat studiilor, mediului academic, călătoriilor, perfecționării profesionale, relației cu persoane din străinătate, filosofiei de viață și principiilor după care te ghidezi este activat începând din 19 aprilie, de când va fi traversat de către Soare și Mercur, guvernatorul tău. Așadar, pot să apară surprize în viața ta personală, mai ales dacă ești singură și pleci într-o călătorie, o delegație, participi la un curs sau susții un proiect într-un schimb de experiență profesională.

Bani – Situația financiară se îmbunătățește la începutul săptămânii, când este posibil să primești cadou o sumă de bani de la familie, un prieten sau cineva apropiat.

Muncă –Începând din 19 aprilie, Soarele și Mercur ajung în configurație cu Venus, micul benefic, și cu Uranus, planeta surprizelor și guvernatorul casei muncii. Așadar, apar schimbări la serviciu și o răsturnare într-o situație care privește regimul de muncă. Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Rac pe 23 aprilie, în casa proiectelor, planurilor de viitor și a prietenilor. Posibil să primești o ofertă de a te implica într-un proiect cu un prieten sau gășești susținere financiară.

 

Horoscop Balanță săptămâna 19-25 aprilie 2021


Dragoste– Începând din 19 aprilie, Soarele și Mercur vor activa zodia Taur, respectiv sectorul intimității și relațiilor, așa că urmează o perioadă în care vrei să-ți relansezi relația, să reaprinzi flacăra pasiunii și ești determinată să faci niște schimbări în abordarea, rezolvarea problemelor și crizelor în cuplu.

Bani – Sectorul resurselor pe care le deții împreună cu partenerul, al avantajelor materiale, creditelor, impozitelor, datoriilor, primește tranzitul Soarelui și a lui Mercur, din 19 aprilie. Așadar, importante sume de bani vor intra în conturile tale, unele de unde nu aștepti, însă există și posibilitatea să primești o inștiințare că ai de făcut niște plăți restante, care nu vin tocmai bine acum înainte de sărbători.

Muncă– Sectorul carierei și al aspirațiilor profesionale se activează începând din 23 aprilie, odată cu intrarea lui Marte, planeta acțiunii și guvernatorul casei relațiilor, în zodia Rac. Următoarea perioadă vei avea ambiții mari în carieră și vei fi determinată să-ți îndeplinești obiectivele setate. Cum Marte este și guvernatorul casei relațiilor și parteneriatelor de afaceri, vei primi o serie de propuneri de asociere.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 19-25 aprilie 2021


Dragoste– Începând din 19 aprilie, sectorul relațiilor și al mariajului se activează prin tranzitul Soarelui și a lui Mercur, prin zodia Taur. Așadar, vei avea ocazia să-ți exprimi sentimentele și să-ți dai seama ce anume îți dorești într-o relație. Totodată, cele două planete ar putea să-ți aducă stabilitatea pe care o dorești în relație.

Bani- Întrarea Soarelui și a lui Mercur în sectorul parteneriatelor profesionale, din 19 aprilie, ar putea să-ți aducă încheierea unor contracte surpriză, apărute neașteptat, în urma unor negocieri care nu vor dura prea mult. Atenție, totuși la ce semnezi, pentru că Uranus, planeta imprevizibilului, poate să aducă și surprize neplăcute!

Muncă – Începând din 23 aprilie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Rac, în sectorul asociat studiilor, pregătirii profesionale, călătoriilor, delegațiilor și filosofiei de viață. Urmează o perioadă în care îți dorești să explorezi domenii care te pasionează și vei munci mult, vei depune eforturi pentru a obține rezultate bune la examene, cursuri, prezentări de proiecte sau îți vei lărgi orizonturile cunoașterii. 

 

Horoscop Săgetător săptămâna 19-25 aprilie 2021


Dragoste– În această săptămână Marte eliberează casa relațiilor și nu vei mai simți presiune și tensiuni din partea perechii tale. Odată intrat în sectorul transformărilor profunde și a intimității, vei deveni mai pasională și poți încerca să-ți relansezi relația.

Bani – Începând din 23 aprilie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Rac, în sectorul resurselor pe care le deții împreună cu partenerul, a banilor pe care îi datorezi, semn că preocuparea ta se va îndrepta spre a face ordine în situația financiară, să obții venituri suplimentare.

Muncă– Intrarea Soarelui și a lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Taur, în 19 aprilie, în sectorul asociat muncii, îți va aduce mai multă energie în îndeplinirea activităților curente. Posibil să ai parte de propuneri noi de job, relațiile cu colegii se îmbunătățesc și vei începe o reorganizare a activităților.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 19-25 aprilie 2021


Dragoste– Intrarea Soarelui și a lui Mercur, din 19 aprilie, în zodia Taur, îți va activa sectorul iubirii, aventurii, romantismului, flirtului și cuceririlor. Așadar, în săptămâna analizată vei avea parte de surprize și răsturnări de situație, deoarece cele două planete se vor alătura lui Uranus, planeta imprevizibilului și a schimbărilor. Și Marte, planeta acțiunii, va tranzita, din 23 aprilie, zodia Rac, respectiv sectorul asociat relațiilor, mariajului și parteneriatelor. Folosește constructiv energia lui Marte, nu da curs disputelor și nu proiecta tensiunile și frustrările tale pe partener, ci alege să investești în momente frumoase petrecute cu acesta!

Bani –Chestiunile financiare te preocupă începând de marți, când Luna îți tranzitează sectorul avantajelor materiale. Vei căuta resurse sau vei face niște artificii financiare pentru a achiziționa niște bunuri.

Muncă– Evenimentele care vor avea loc în această săptămână te vor ajuta să te pui în valoare. Vei fi apreciată de către colegi și este posibil să ți se propună niște oferte de job, însă nu te pripi să semnezi încă, ci doar analizează! Marte, planeta acțiunii, poziționată în casa relațiilor parteneriale îți poate aduce impulusuri, care nu se vor dovedi inspirate.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 19-25 aprilie 2021


Dragoste– Sectorul vieții de familie și al patrimoniului se va activa, în următoarele săptămâni, datorită tranzitul Soarelui și a lui Mercur, astrul comunicării, din 19 aprilie, prin zodia Taur. Evenimente și răsturnări de situație vor avea loc în familie, deoarece cele două planete se vor alătura lui Uranus, planeta imprevizibilului, dar și guvernatorul tău, care va provoca aceste schimbări.

Bani – Sectorul financiar te preocupă spre finalul săptămânii, când vei face o reorganizare financiară. În restul săptămânii, mergi la cumpărături și cheltui mai mult decât îți permiți, pentru a cumpăra cadouri celor dragi.

Muncă – Începând din 23 aprilie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Rac, în sectorul muncii și al activităților curente, semn că urmează o perioadă dinamică la serviciu. Atenție la conflictele în care vei fi tentată să intri! Rezolvă pe cale pașnică neînțelegerile cu colegii sau nemulțumirile și stai departe de tensiuni, pentru că este posibil să fii mustrată de către șefi, dacă te amesteci în treburile altora!

 

Horoscop Pești săptămâna 19-25 aprilie 2021


Dragoste– Sfera sentimentală se activează începând din 23 aprilie, odată cu intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Rac. Vei fi mai preocupată de relația de cuplu, de petrecerea timpului împreună cu partenerul sau cu copiii, dacă ești părinte, dar și de a găsi modalități noi de relaxare și distracție. Dacă ești singură, nu te grăbi să te implici prea mult într-o relație, până nu-ți dai seama că este ceea ce-ți trebuie!

Bani – Deși nu te aștepti, o surpriză financiară poate veni de la partenerul de cuplu, care, spre finalul săptămânii, primește un bonus sau o primă pentru activitatea depusă în prima parte a anului.

Muncă – Începând din 19 aprilie, Soarele și Mercur, astrul comunicării, ajung în zodia Taur, în sectorul comunicării, gândirii, schimburilor de opinii, cunoștințelor și informațiilor. Urmează o perioadă bună pentru a acumula informație, pentru a susține proiecte și lucrări. Totodată, o idee originală ar putea să-ți aducă mai mulți bani în conturi. Spre finalul săptămânii vei primi vești surpriză, care pot să schimbe o situație la locul de muncă.

Întrebarea Mesei Rotunde cu Vlad Voiculescu: "Ministerul Sănătății e în colaps"
 

related posts

Modifică setările cookies