Horoscop săptămâna 19 - 25 iulie 2021. Fecioarele au parte de momente tensionate la serviciu, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate în săptămâna 19 - 25 iulie 2021.


Horoscop Berbec săptămâna 19 - 25 iulie 2021

Dragoste– Soarele, energia, începe să dinamizeze zodia Leu din 22 iulie, respectiv sectorul asociat iubirii, fericirii, aventurii, cuceririlor, flirtului și distracției. Așadar, timp de o lună dragostea și distracția vor fi preocupările tale principale. Este o perioadă bună pentru vacanțe și petrecerea timpului liber într-un mod plăcut împreună cu partenerul sau prietenii.

Bani – Chestiunile financiare te preocupă în prima zi a săptămânii, iar spre finalul acesteia este posibil să închei un contract și să culegi roadele muncii tale.

Muncă – Venus, micul benefic, va intra în zodia Fecioarei începând din 22 iulie, în sectorul asociat muncii și activităților profesionale. Așadar, va opera în chip favorabil în acest domeniu. Totodată, dacă ești în căutarea unui loc de muncă, ai mari șanse să găsești ceva pe placul tău. Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează în 24 iulie în sectorul proiectelor și planurilor pe termen lung. Așadar, este posibil să aibă loc încheierea unui proiect sau culegerea roadelor unor demersuri privind implicarea ta într-o activitate independentă sau umanitară. Din configurația astrală face parte și Saturn, așa că nu sunt excluse momente tensionate cu cei cu care lucrezi, din cauze financiare.

Horoscop Taur săptămâna 19 - 25 iulie 2021

Dragoste– Venus, micul benefic și guvernatorul tău, ajunge în zodia Fecioarei pe 22 iulie, pe care o va traversa până pe 16 august, prin casa fericirii, iubirii, distracției și copiilor. Venus va opera în chip favorabil în relațiile sentimentale și totuși va aduce prundență pentru a nu grăbi lucrurile și a urma etapele firesc. Soarele, energia, ajunge în zodia Leu, pe 22 iulie, în sectorul vieții de familie, unde va sta o lună și va aduce preocupări pentru familie, locuință.

Bani – Marți și joi este posibil să primești, cu întârziere, niște sume de bani de la cei cu care desfășori activități profesionale.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează pe 24 iulie în sectorul asociat carierei, activităților profesionale, imagininii și statutului personal. Așadar, mare atenție la acțiunile pe care le vei avea în această săptămână în spațiul social, în relațiile cu șefii sau cu persoane din străinătate sau cu putere de decizie! Posibil să apară momente de tensiune, care pot duce la încheierea unei etape, la rupturi de parteneriate sau la culegerea roadelor unui proiect la care ai lucrat mai mult timp și care acum are finalitate.

Horoscop Gemeni săptămâna 19 - 25 iulie 2021

Dragoste– Venus, planeta care îți guvernează sectorul iubirii, ajunge pe 22 iulie în zodia Fecioarei, în sectorul vieții de familie și locuinței și urmează o perioadă în care te va preocupa reamenajarea casei și a spațiului de locuit. Dacă ești singură, este posibil să cunoști pe cineva, într-o împrejurare neașteptată,  la cumpărături sau atunci când achiziționezi un bun casnic.

Bani – În partea a doua a săptămânii faci calcule să vezi pe ce sume te poți baza în viitor, mai ales dacă intenționezi să faci niște investiții în casă.

Muncă– Soarele, energia, ajunge în zodia Leu în 22 iulie și va dinamiza, timp de o lună de zile sectorul comunicării, gândirii, cunoștințelor, informațiilor, deplasărilor. Așadar, este o perioadă bună pentru acumulare de cunoștințe, susținere de examene, interviuri și obținerea unor diplome sau atestate. Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Vărsător, din 24 iulie, care-ți activează sectorul principiilor, studiilor, perfecționării profesionale, planurilor personale de viitor. Deoarece din configurația astrală face parte și Saturn, este posibil să apară momente tensionate care pot duce la încheieri de etape sau schimbări bruște de direcție profesională.

Horoscop Rac săptămâna 19 - 25 iulie 2021

Dragoste– Sectorul relațiilor se intensifică joi și vineri, când pot exista dialoguri contradictorii referioatoare la petrecerea timpului liber sau a achiziționării unei vacanțe.

Bani– Axa banilor obținuți din muncă proprie, dar și din alte surse decât salariile va fi dinamizată săptămâna aceasta odată cu Luna Plină din zodia Vărsător, din 24 iulie. Cum Vărsătorul este semnul imprevizibilului și din configurația astrală face parte și Saturn, cel care aduce lecțiile de viață și restricțiile, nu sunt excluse momente tensionate și surprize în administrarea banilor proveniți dintr-un credit, bani împrumutați sau bani de care ai nevoie pentru o chestiune personală. Totodată, se poate încheia o etapă sau poți culege roadele unor demersuri financiare. Si Soarele va intra din 22 iulie în zodia Leu, pentru o lună de zile, în sectorul banilor pe care îi câștigi din muncă proprie și vei dori suplimentarea veniturilor.

Muncă– Sectorul comunicării, învățării, negocierilor și al deplasărilor primește din 22 iulie tranzitul lui Venus, micul benefic și până pe 16 august va opera în favoarea ta în toate demersurile privind negocieri, interviuri sau prezentare de proiecte, situații solicitate de către șefi. 

Horoscop Leu săptămâna 19 - 25 iulie 2021

Dragoste– Vestea bună pentru tine este că din 22 iulie Soarele, guvernatorul tău, va străbate timp de o lună semnul nașterii tale, așa că vei avea susținere din astral, energie și poftă de viață. Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Vărsător care se formează în 24 aprilie în sectorul relațiilor, mariajului și parteneriatelor. Așadar, pot să apară momente tensionate care pot duce la finaluri în relație sau în cele mai fericite cazuri la trecerea unui alt nivel al relației.

Bani – Venus, micul benefic, își începe tranzitul prin zodia Fecioarei din 22 iulie, respective prin sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă. Așadar, până pe 16 august, te vei putea reechilibra financiar prin administrarea rațională a veniturilor de care dispui.

Muncă – Cele mai active zile din săptămână vor fi joi și vineri, când Luna traversează sectorul muncii și al activităților profesionale. Posibil să afli unele secrete și să te folosești de informațiile aflate în interesul tău. În ce privește starea de sănătate este recomandat să nu faci excese pentru că în weekend este activată axa cardio-vasculară.

Horoscop Fecioara săptămâna 19 - 25 iulie 2021

Dragoste– Începând din 22 iulie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia ta și până pe 16 august îți va aduce protecție și dispoziție de flirt, cuceriri și deschidere către noi relații. Așadar, bucură-te de o perioadă bună din punct de vedere sentimental!

Bani – S-ar putea în partea a doua a săptămânii să faci mici comisioane sau să încasezi sume de bani din niște colaborari.

Muncă – În 22 iulie Soarele ajunge în zodia Leu, pe sectorul subconștientului, universului interior, introspecției, trecutului și sănătății. Timp de o lună de zile nu vei mai avea randamentul cu care te-ai obișnuit, va trebui să te oprești din cursa în care ai pornit și să încerci să te reechilibrezi. Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Vărsător, din 24 iulie, care se formează în casa muncii și a sănătății. Posibil să apară momente tensionate la serviciu, încheieri de etape, de proiecte sau culegerea roadelor unui proiect mai amplu. Nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație în regimul muncii și programului curent. 

Horoscop Balanță săptămâna 19 - 25 iulie 2021

Dragoste– Evenimentul astal important al săptămânii este Luna Plină din zodia Vărsător, din 24 iulie, care activează sectorul sentimental. Din configurația astrală face parte și Saturn, cel care aduce teste de viață, restricții și obstacole, așa că este posibil să apară momente tensionate în raport cu partenerul sau cu persoanele dragi, răsturnări de situație și evenimente neprevăzute, care să aducă încheieri de etape sau o altă traiectorie privind viața ta personală. Al doilea aspect al săptămânii este intrarea lui Venus, guvernatorul tău, în 22 iulie, în zodia Fecioarei, respective pe domeniul casei a XII-a, a subconțientului, izolării, introspecției, trecutului și meditației. Până pe 16 august ai șansa să lămurești unele aspecte în viața personală, să descoperi ce anume nu a mers într-o relație sau poate chiar să începi o relație secretă.

Bani – În prima parte din săptămână ești preocupată de bani, mai ales dacă sunt unele întărzieri în plata salariului sau a unor sume pe care trebuie să le încasezi din activități extraprofesionale.

Muncă– Începând din 22 iulie, Soarele, energia, intră în zodia Leu, pe sectorul casei proiectelor de viitor și a prietenilor sau a grupurilor pe care le frecventezi. Așadar, timp de o lună de zile preocuparea ta principală va fi lărgirea cercului de cunoscuți și concentrarea pe un proiect nou.

Horoscop Scorpion săptămâna 19 - 25 iulie 2021

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Vărsător care se formează în 24 iulie în sectorul vieții de familie, patrimoniului, spațiului de locuit și relației cu părinții. Nu sunt excluse momente tensionate și răsturnări de situație într-o chestiune familială.

Bani- Marți și miercuri sunt zile în care te vei concentra pe a încasa o sumă de bani sau faci planuri privind un proiect personal pe care îl ai de mai mult timp. Posibil să investești o sumă de bani pentru o activitate de relaxare, vacanță sau pentru o pasiune.

Muncă – Începând din 22 iulie, Soarele, energia, ajunge în zodia Leu, în sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale, semn că în următoarea lună atenția ta va fi concentrată pe sfera profesională, pe afirmare, pe a-ți demonstra abilitățile și experiența. Vei avea susținere astrală, așa că nu-ți rămâne decât să dovedești ce poți. Tot din 22 iulie și Venus, micul benefic, își începe traseul prin zodia Fecioarei, prin casa prietenilor, proiectelor și planurilor de viitor. Astfel, va aduce șanse și oportunități profesionale prin prieteni.

Horoscop Săgetător săptămâna 19 - 25 iulie 2021

Dragoste– În weekend este posibil să pleci într-un minisejur cu partenerul de cuplu sau într-o vizită la părinți. Oricare ar fi situația, îți dorești niște momente de liniște și de a petrece, în tihnă, cu familia.

Bani – Joi și vineri Luna îți traversează sectorul financiar, așa că vei căuta să încasezi sumele de bani ce ți se cuvin, faci plăți, achiți datorii și încerci să fii prudentă în ce privesc cheltuielile.

Muncă – Începând din 22 iulie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Fecioarei, în sectorul carierei, unde va sta până pe 16 august. Așadar, Venus va aduce protecție și șanse pentru a obține o funcție sau o realizare profesională. Soarele ajunge în zodia Leu, în 22 iulie, în sectorul perfecționării profesioanale și în următoarea lună, te vei concentra pe a-ți lărgi universul cunoașterii, a căuta și începe un curs de recalificare profesională sau pentru obținerea unei diplome/atestat. Luna Plină din 24 iulie din zodia Vărsător poate aduce momente tensionate, care pot duce la finaluri, încheieri de etape privind un proiect în desfășurare, care nu-ți mai aduce beneficii financiare.

Horoscop Capricorn săptămâna 19 - 25 iulie 2021

Dragoste– Dacă ești singură, din punct de vedere sentimental ești confuză, cauți răspunsuri și încerci să te menții pe linia de plutire dacă un eveniment din ultima perioadă te-a dat peste cap.

Bani – Axa financiară va fi puternic dinamizată în această săptămână de intrarea Soarelui și zodia Leu, din 22 iulie și de Luna Plină din zodia Vărsător, din 24 iulie. Astfel, primul aspect astral va dinamiza sectorul asociat intereselor materiale și va ajuta în rezolvarea unor situații care țin de patrimoniu, resurse în comun cu partenerul, avantaje materiale obținute prin persoane sau instituții, altele în afara salariului. Al doilea fenomen astral, cel de Lună Plină, din a cărui configurație face parte și Saturn, cel care aduce restricții și lecții de viață, poate aduce un moment tensionat legat de finanțele pe care le câștigi din muncă proprie, cu încheierea unei etape privind o speculație financiară neinspirată sau culegerea roadelor unor demersuri, dacă ai dat dovadă de responsabilitate.

Muncă– Venus, micul benefic, ajunge în zodia Fecioarei, în 22 iulie, pe sectorul conștiinței, ideilor, principiilor și formării profesionale și până pe 16 august când va traversa acest sector de viață va ajuta în deciziile importante privind cariera și proiectele personale. 

Horoscop Vărsător săptămâna 19 - 25 iulie 2021

Dragoste– Soarele, energia, ajunge în zodia Leu în 22 iulie, pe sectorul asociat mariajului, relațiilor și parteneriatelor. Așadar, timp de o lună va susține și va aduce energie în rezolvarea unor chestiuni relaționale. Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Vărsător, din 24 iulie, care se formează în casa identității tale. Deoarece din configurația astrală face parte și Saturn, astrul care aduce lecții de viață și restricții, pot să apară momente tensionate, pe care nu vei știi să le gestionezi, în relațiile cu membrii familiei și de aici pot să apară rupturi, finaluri, încheieri de etape.

Bani – Axa financiară, mai exact sectorul asociat intereselor materiale, ai banilor pe care îi deții în comun cu partenerul, creditele, împrumutururile, taxele, primește tranzitul planetei Venus, micul benefic, care va aduce până pe 16 august soluții financiare de moment.

Muncă – Contextul astral al săptămânii, cu cele două evenimente astrale: intrarea Soarelui, în 22 iulie, în sectorul asocierilor și parteneriatelor și Luna Plină din semnul nașterii tale, din 24 iulie, va aduce evenimente neașteptate și răsturnări de situație în ce privește un parteneriat, un contract, care poate ajunge la final.

Horoscop Pești săptămâna 19 - 25 iulie 2021

Dragoste– Venus, micul benefic, ajunge în 22 iulie, în zodia Fecioarei, respectiv în sectorul mariajului și relațiilor, ajutând în toate demersurile privind menținerea unei armonii în cuplu și evitarea unor relații tensionate.

Bani – S-ar putea să ai nevoie de o sumă de bani pentru casă, însă momentan nu-ți ies socotelile și nu poți achiziționa niște bunuri de o valoare mai mare. Decizi să aștepți până mai economisești și găsești oferte mai bune.

Muncă – Axa muncii și a sănătății va fi puternic aspectată în această săptămână, așa că este recomandată prudență în orice acțiune care privește sectorul muncii și al activităților profesionale, dar și privind starea de sănătate, fiind activată axa cardio-vasculară. Astfel, pe 22 iulie, Soarele ajunge în zodia Leu, pe sectorul muncii, unde va sta timp de o lună și va aduce preocupări pentru sarcinile curente, programul și relațiile cu colegii, dar și pentru începerea unor investigații medicale. Al doilea fenomen astral este Luna Plină din zodia Vărsător, din 24 iulie, care activează sectorul asociat universului interior, secretelor, lucrurilor ascunse, introspecției și trecutului și care poate aduce o criză în relațiile de orice fel, personale, profesionale, familiale, încheieri de etape și lecții de viață importante.

related posts

Modifică setările cookies