Horoscop săptămâna 19 -25 octombrie 2020. Berbecii intră într-o relația ascunsă cu un coleg, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în săptămâna 19-25 octombrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Două aspecte astrale importante se evidențiază în această săptămână: intrarea Lunii Negre în zodia Taur, în 21 octombrie și a Soarelui, în zodia Scorpion, în data de 23 octombrie. În astrologie Luna Neagră sau Lilith este responsabilă cu acele aspecte ale vieții, unde avem un blocaj, iar primul element pe care îl afectează este încrederea. Totodată, are legătură cu obsesiile, sexualitatea, instinctele, magnetismul, temerile și dependența. Luna Neagră în zodia Taur poate aduce, în următoarele nouă luni, fie o posesivitate și o aviditate materială exagerate până la obsesie, împreună cu tendința de a experimenta din toate plăcerile vieții, fie abstinența și negarea plăcerilor fizice sau frica de atașamente și posesii. Așadar, trebuie să conștientizăm acele laturi întunecate, exprimate de Luna Neagră, să le acceptăm, să le înțelegem cauzele, să le aducem la suprafață, transformându-le în lucruri constructive.

Soarele reprezintă sursa vieții, energia, iar această poziție, în zodia Scorpion, oferă un puternic simț al autocontrolului, tendința de a domina sau de a manevra sentimentele celorlalți, de a fi interesați de chestiunile financiare, de secrete sau de intimitate.

 

Horoscop Berbec săptămâna 19 - 25 octombrie 2020


Dragoste– Posibil, începând din această săptămână, să fii tentată să începi o relație ascunsă cu unul dintre colegi. Atenție la faptul că Mercur este retrograd și se poate afla destul de repede! Dacă niciunul dintre voi nu este angajat într-o altă relație, lăsați lucrurile să decurgă normal!

Bani – Luna Neagră ajunge în zodia Taur, în 21 octombrie și-ți va activa, pentru următoarele nouă luni, sectorul banilor și al resurselor, pe care le câștigi din muncă proprie, unde este posibil să apară o serie de probleme, încurcături. Pe de altă parte, Soarele va intra în zodia Scorpion și va dinamiza, pentru o lună de zile tot o casă financiară, dar de data aceasta, a avantajelor materiale și a banilor proveniți din moșteniri, credite, datorii, împrumuturi sau banii la comun deținuți împreună cu partenerul de cuplu. Așadar, mare atenție la cum administrezi banii și la deciziile pe care le vei lua în perioada următoare.

Muncă – Cele mai active zile la locul de muncă și în relația cu superiorii vor fi joi și vineri, când, din nou, revin în actualitate nemulțumirile tale privind deciziile șefilor. Dacă în weekend te întâlnești cu unii colegi de serviciu, veți discuta mai mult de proiectele avute în derulare și la care vreți să aduceți îmbunățățiri. 

 

Horoscop Taur săptămâna 19 - 25 octombrie 2020


Dragoste– Începând din 21 octombrie, Luna Neagră începe să-ți traverseze semnul nașterii, iar următoarele nouă luni te vei confrunta cu o serie de probleme personale, relaționale. Mare atenție la sfera sentimentală, pentru că vei fi tentată să faci obsesie pentru o persoană care nu ți se potrivește! Al doilea eveniment al săptămânii este intrarea Soarelui în zodia Scorpion, în sectorul asociat relațiilor, care va fi puternic dinamizat în următoarea lună.

Bani – Începi săptămâna cu preocupări de natură financiară și te sfătuiești cu partenerul de cuplu pentru destinația unei sume de bani. Posibil să mai aveți nevoie de o sumă de bani și să faceți un împrumut.

Muncă– Cele mai active zile în sfera profesională vor fi sâmbătă și duminică, când este posibil să ți se dea tot programul peste cap și să fii nevoită să lucrezi. Așadar, pentru cele două zile de weekend îți vei lua liber în timpul săptămânii, numai bine să-ți rezolvi niște chestiuni administrative sau financiare ale casei.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 19 - 25 octombrie 2020


Dragoste– Începând din 21 octombrie, Luna Neagră își face intrarea în zodia Taur, pe domeniul casei subconștientului, a universului interior și a trecutului. Așadar, următoarele nouă luni, vor exista momente în care vei simți blocaje și amânări și vei avea impresia că nu merge nimic în direcția dorită de tine. Dacă vei conștientiza greșelile trecutului, vei avea ocazia să te vindeci și să începi o nouă viață.

Bani – Luna îți traversează joi și vineri sectorul avantajelor materiale și vor fi tot felul de dialoguri legate de bani, de posibilitatea obținerii unui împrumut sau reeșalonezi niște rate.

Muncă– Al doilea eveniment astral important al săptămânii este intrarea Soarelui, din 23 octombrie, în zodia Scorpion, în sectorul care indică activitățile curente de la locul de muncă și sectorul profesional în general. Așadar, urmează o lună de zile, în care vei fi determinată să îți faci ordine în viața profesională, poți să negociezi salariul sau să începi noi proiecte.

 

Horoscop Rac săptămâna 19 - 25 octombrie 2020


Dragoste– Sectorul afectiv primește prezența Soarelui din 23 octombrie, prin zodia Scorpion. Așadar, următoarea lună de zile, ești preocupată de sfera sentimentală. Atenție însă la faptul că poți avea accese de posesivitate, gelozie sau să vrei să-ți domini partenerul, care va fi deranjat foarte mult. Alege să-ți redirecționezi aceste energii pentru activități constructive!

Bani –În weekend ești preocupată de situația financiară și de resursele în comun pe care le ai cu partenerul de cuplu și cu care vreți să achiziționați niște bunuri de o valoare mai mare. Posibil un prieten să-ți ceară un ajutor financiar și să-l refuzi.

Muncă– Începi săptămâna în forță la locul de muncă și dacă trebuie să administrezi sau să obții un buget, trebuie să fii foarte atentă cum le argumentezi șefilor pentru ce ai nevoie. În partea a doua a săptămânii, poți avea întâlniri cu partenerii de afaceri sau cu colaboratorii și de data aceasta să vă înțelegeti asupra termenilor unui contract. Din 21 octombrie, Luna Neagră ajunge în zodia Taur, în sectorul asociat proiectelor și în următoarele nouă luni, posibil să ai parte de blocaje, încurcături și să iasă la suprafață o serie de secrete legate de colegii cu care lucrezi.

 

Horoscop Leu săptămâna 19 - 25 octombrie 2020


Dragoste– Începând din 23 octombrie, Soarele, energia, vine și activează sectorul familiei și timp de o lună va aduce preocupări pentru viața de familie și pentru spațiul de locuit, pentru patrimoniu sau pentru relația cu părinții. În weekend ești preocupată de activitatea din sfera profesională și îi vei cere părerea partenerului în ce privesc unele chestiuni față de care nu ești lămurită.

Bani – Săptămâna aceasta nu se întrevăd modificări în situația ta financiară, așa că va trebui să te limitezi la bugetul stabilit.

Muncă– Începând din 21 octombrie, Luna Neagră ajunge în zodia Taur, în sectorul care reprezintă cariera și ambițiile profesionale. Imaginea și statutul personal ar putea fi lezate dacă nu vei știi cum să gestionezi, la timpul potrivit, evenimentele apărute. Vor exista încurcături sau trădări din partea unor persoane cu funcție, posibil șefi. Fii atentă și îndeplinește-ți cu responsabilitate sarcinile pentru a fi acoperită!

 

Horoscop Fecioara săptămâna 19 - 25 octombrie 2020


Dragoste– Începând din 21 octombrie, Luna Neagră va începe să traverseze zodia Taur, respectiv sectorul conștiinței, al principiilor de viață și al sistemului de valori personale, care poate fi destabilizat prin evenimentele, care vor avea loc în următoarele nouă luni. Posibil să revină în actualitate o persoană, cu care ai flirtat cândva, dar acum să locuiască în străinătate și să nu știi, din nou, ce să alegi.

Bani – Este recomandat să ieși din zona de confort și să dai curs propunerilor de colaborare care vin spre tine, pentru a-ți suplimenta veniturile.

Muncă – Soarele, energia, începe să-ți traverseze, din 23 octombrie, sectorul comunicării și al schimbului de opinii, așa că urmează o lună de zile dinamică la acest capitol. Totodată, dacă lucrezi în presă, PR, comerț, publicitate sau mediul academic, vei fi implicată în lansarea unor proiecte, care îți pot aduce venituri suplimentare, pentru că vei înregistra succese, grație abilităților tale de comunicare.

 

Horoscop Balanță săptămâna 19 - 25 octombrie 2020


Dragoste– În weekend, când Luna traversează zodia Vărsător, respectiv, sectorul afectiv, te poți aștepta la surprize din partea partenerului. Dacă au existat neînțelegeri, acum este un moment bun pentru împăcare.

Bani – Axa banilor va fi puternic activată din această săptămână. Din 21 octombrie, Luna Neagră intră în zodia Taur, respectiv în casa avantajelor materiale, a banilor proveniți din credite, moșteniri, împrumuturi. Va aduce pentru următoarele nouă luni o serie de încurcături, blocaje în recuperarea unor sume de bani sau pentru accesarea unor credite. În 23 octombrie, însă, Soarele, ajunge în zodia Scorpion, în casa banilor obținuți din muncă și pentru o lună de zile va aduce oportunități de suplimentare a veniturilor.

Muncă– Posibil spre finalul săptămânii să afli că trebuie să pleci într-o delegație sau într-un schimb de experiență. Totul se desfășoară foarte rapid încât de abia ai timp să-ți lași în ordine sarcinile de serviciu.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 19 - 25 octombrie 2020


Dragoste– Primul eveniment astral al săptămânii este intrarea Lunii Negre în zodia Taur, în sectorul relațiilor, din 21 octombrie, unde, pentru următoarele nouă luni va aduce complicații, încurcături, trădări în relație. Posibil evenimentele care vor avea loc, te vor face să nu mai ai încredere în partener și de aici să apară o ruptură. Totuși astrele au și o veste bună pentru tine, pentru că Soarele, energia, ajunge în semnul nașterii tale, în 23 octombrie și-ți va aduce putere, determinare, energie fizică și mentală și rezistență la factorii de stres. 

Bani – Începi săptămâna cu preocupări de natură financiară, pentru  că vrei să-ți cumperi un bun de valoare mai mare și încerci să faci rost de bani. Posibil să te hotărăști să folosești un card de credit și așa nu mai este nevoie să te împrumuți.

Muncă- Zilele cele mai dinamice la locul de muncă vor fi joi și vineri, când este activată casa comunicării, a negocierilor, întâlnirilor și deplasărilor.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 19 - 25 octombrie 2020


Dragoste– Soarele ajunge în zodia Taur în 23 octombrie, în sectorul asociat subconștientului, frământărilor interioare, a izolării și trecutului, așa că urmează o lună de zile în care vei reflecta mai mult la viața ta, la greșelile din trecut, pe care acum vrei să le îndrepți sau să eviți să le mai faci. 

Bani – Joi și vineri sunt zile în care se activează sectorul financiar, încasezi bani, dar faci și plăți.

Muncă– Începând din 21 octombrie, Luna Neagră ajunge în zodia Taur, respectiv în sectorul asociat muncii și activităților de natură profesională. Așadar, următoarele nouă luni se anunță complicații la locul de muncă, în relațiile cu colegii și în îndeplinirea sarcinilor de serviciu, pe care le vei duce la capăt mult mai greu, pentru că pot să apară blocaje sau unii colegi să-ți saboteze munca. Din cauza stresului acumulat și a nemulțumirilor, este posibil să fii tentată să-ți cauți alt job.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 19 - 25 octombrie 2020


Dragoste– Începând din 21 octombrie, Luna Neagră ajunge în zodia Taur, în sectorul sentimental. Așadar, în următoarele nouă luni, se complică viața afectivă, relația cu partenerul de cuplu, unde vor exista tot mai multe blocaje de comunicare, principii de viață diferite. Totodată, dacă ești singură, ai tendința să faci obsesii pentru unele persoane, cu care știi că nu te potrivești, dar nu poți renunța.

Bani – Zile active în sectorul financiar vor fi sâmbătă și duminică, când vei avea parte de surprize sau evenimente neașteptate și cheltuieli neprevăzute.

Muncă– Începând din 23 octombrie, Soarele ajunge în zodia Scorpion și va dinamiza, timp de o lună, sectorul proiectelor, planurilor de viitor și relațiile cu prietenii, cu care desfășori activități în sectorul profesional.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 19 - 25 octombrie 2020


Dragoste– Începând din 21 octombrie, Luna Neagră ajunge în zodia Taur, în sectorul asociat vieții de familie. Se anunță o perioadă de nouă luni, în care o să fie tot mai dese probleme în familie, în relațiile cu membrii familiei, situații complicate, încurcate și care, pe moment, vei avea impresia că nu le găsești rezolvare.

Bani – Săptămâna aceasta s-ar putea să te confrunți cu unele instabilități financiare și de cheltuieli neprevăzute sau să trebuiască să returnezi niște datorii.

Muncă– Al doilea eveniment astral al săptămânii este intrarea Soarelui în zodia Scorpion, în sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale. Următoarea lună trebuie să-ți concentrezi atenția pe a-ți folosi resursele să te faci remarcată, să obții un proiect pe care ți-l dorești. Totodată, trebuie să fii atentă la imaginea ta în fața șefilor sau a unor comisii/angajator, unde trebuie să susții un proiect/interviu.

 

Horoscop Pești săptămâna 19 - 25 octombrie 2020


Dragoste– Începând din 21 octombrie, Luna Neagră ajunge în zodia Taur, în sectorul asociat comunicării și schimbului de opinii. Așadar, urmtătoarele nouă luni, vor apărea blocaje și situații complicate în relațiile cu cei dragi. Informațiile care vin spre tine trebuie să le verifici din mai multe surse pentru că vei fi tentată să intri des în dispute.

Bani – Poate nu ar fi rău să-ți deschizi un cont de economii, pentru că în ultima perioadă ai fost cheltuitoare și acum ar fi recomandat să echilibrezi cumva câștigurile cu sumele cheltuite.

Muncă– Sectorul studiilor, al schimburilor de experiență profesională, al cursurilor de pregătire și dezvoltare în carieră se activează odată cu intrarea Soarelui în zodia Scorpion, în 23 octombrie. Așadar, următoarele treizeci de zile ar trebui să-ți concentrezi atenția pe a identifica ce schimbare îți dorești în viața profesională pentru a știi încotro te îndrepți, ce cursuri de recalificare începi sau dacă reiei unele cursuri abandonate de mai demult. 

Alex Velea rupe contractele cu Lino Golden și Mario Fresh! - Trending Review cu Daragiu - episodul 42

related posts

Modifică setările cookies