Horoscop săptămâna 19 - 25 septembrie 2022. Scorpionii au nevoie de suport emoțional în planul iubirii, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în săptămâna  19 - 25 septembrie 2022.


Horoscop Berbec săptămâna 19 - 25 septembrie 2022


Dragoste– De marți până joi se activează casa relațiilor sentimentale, a aventurilor romantice și distracției, așa că îți vei concentra atenția pe flirt, cuceriri, relaxare și cucerirea unei persoane.

Bani – În weekend se întrevede activitate în conturile tale și vei face niște cheltuieli neprevăzute. Posibil din cauza unor deplasări sau dacă intenționezi să-I faci partenerului o surpriză.

Muncă –Sectorul muncii și activităților profesionale este activat în această săptămână de revenirea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Fecioară, în mișcare retrogradă și de intrarea Soarelui în zodia Fecioară, în 23 septembrie. Așadar, îți vei concentra atenția pe organizarea activităților de zi cu zi și pe revizuirea unora dintre acestea. Finalul de săptămână îți aduce vești bune din sfera profesională.

 

Horoscop Taur săptămâna 19 - 25 septembrie 2022

 

Dragoste– Sectorul iubirii, aventurilor romantice, pasiunii și distracției este activat în această săptămână de revenirea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Fecioară, în mișcare retrogradă și de intrarea Soarelui, în 23 septembrie, în aceeași zodie Fecioară. Prin urmare, preocupările tale, în următoarea lună vor fi pentru clarificarea unor chestiuni din sfera sentimentală. De asemenea, poți afla vești despre apariția unui copil sau să discuți acest aspect cu partenerul de viață.

Bani – Din punct de vedere financiar se poate spune că stai bine, însă nu câștigi atâția bani cât ai nevoie în momentul de față, așa că te zbați să-ți suplimentezi veniturile.

Muncă– Începi săptămâna cu rezultate bune profesionale în urma unor negocieri sau încheierea unor contracte. Recunoașterea meritelor de către superiori ar putea să-ți aducă un contract nou sau implicarea într-o nouă activitate profesională. Conjuncția pe care Luna o formează cu Venus și Mercur, duminică, vine cu oferte surpriză.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 19 - 25 septembrie 2022

 

Dragoste– Sectorul vieții de familie și relației cu membrii acesteia este activat din 23 septembrie odată cu revenirea lui Mercur, guvernatorul tău, în mișcare retrogradă, în zodia Fecioarei și intrarea Soarelui tot în zodia Fecioară, pe care o va traversa timp de o lună. Așadar, s-ar putea să reiei dialoguri care privesc relațiile de familie, reorganizarea spațiului de locuit sau administrarea unor proprietăți.

Bani – Începi săptămâna cu preocupări pentru situația financiară și este posibil să discuți cu șefii de o mărire salarială sau de trecerea pe un alt post mai bine plătit. Surpriza este că vei obține ceea ce-ți dorești foarte ușor.

Muncă– Sectorul comunicării este activat începând de marți, când ești foarte activă în sedințe, întâlniri. De asemenea faci deplasări, semnezi contracte și cauți să-ți suplimentezi veniturile și din alte activități.

 

Horoscop Rac săptămâna 19 - 25 septembrie 2022

 

Dragoste– De abia în weekend îți găsești timp și pentru partenerul de cuplu, cu care s-ar putea să pleci într-un minisejur sau în afara orașului să-ți vizitezi niște rude.

Bani – În perioada marți-joi vei fi preocupată de bani, de situația financiară, faci socoteli și încerci să fii la zi cu toate plățile, să returnezi datorii, să închei un credit.

Muncă– Sectorul comunicării, informațiilor, acumulării de cunoștințe, negocierilor și susținerii de interviuri, examene sau lucrări în fața unei comisii este activat în această săptămână de intrarea Soarelui în zodia Fecioarei, din 23 septembrie, și de revenirea lui Mercur, astrul comunicării, în mișcare retrogradă, prin aceeași zodie Fecioară. Așadar, s-ar putea să reiei niște dialoguri, să renegociezi niște contracte, să reiei niște cursuri sau să realizezi că este nevoie să-ți schimbi modalitatea de interacționare cu ceilalți, să o îmbunătățești. 

 

Horoscop Leu săptămâna 19 - 25 septembrie 2022

 

Dragoste– Registrul astral de marți până joi îți aduce preocupări pentru proiectele și planurile personale, dar și pentru relația cu partenerul sau un partener cu care flirtezi sau încerci să ai o relație. Ești determinată să clarifici anumite aspecte în relație și săptămâna aceasta vei avea prilejul.

Bani – Sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă este activat din această săptămână de intrarea Soarelui în zodia Fecioară, din 23 septembrie și de revenirea lui Mercur, astrul comunicării și negocierilor, în mișcare retrogradă tot prin zodia Fecioară. Așadar, îți vei îndrepta atenția spre rezolvarea unor chestiuni financiare și găsirea unui echilibru.

Muncă– La serviciu se anunță o săptămână agitată, cu multe sarcini și implicare. Chiar dacă vei mai întâmpina blocaje, ai ajutorul colegilor și împreună o să puteți face față volumului mare de lucru.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 19 - 25 septembrie 2022

 

Dragoste– Intrarea Soarelui în casa personalității, din 23 septembrie, urmat în aceeași zi de Mercur, guvernatorul tău, care ajunge prin retrogradare, vine să-ți aducă multă energie, pentru următoarea lună, dar și invitația de a-ți face un bilanț personal și profesional. Simți că trebuie să te concentrezi pe chestiunile personale, relaționale pentru a putea merge mai departe.

Bani – Weekendul vine cu preocupări pentru situația financiară și pentru încasarea unor sume de bani, care vin într-un moment în care ai nevoie.

Muncă– Relația cu șefii este tensionată și-ți dorești să clarifici anumite aspecte legate de activitatea profesională. Ești determinată să rezolvi cât mai repede posibil. În caz contrar, decizi să-ți cauți serviciu în altă parte.

 

Horoscop Balanță săptămâna 19 - 25 septembrie 2022

 

Dragoste– Sectorul subconștientului și frământărilor interioare, a trecutului și introspecției este activat din 23 septembrie de intrarea Soarelui în zodia Fecioară și de revenirea lui Mercur, planeta comunicării, în mișcare retrogradă, înapoi în zodia Fecioară. Ești invitată la un bilanț și la revizuirea planurilor de viitor.

Bani – Din punct de vedere financiar este o săptămână în care nu trebuie să-ți faci probleme, pentru că dispui de fonduri să achiziționezi ce ai nevoie.

Muncă– Începi săptămâna în forță cu preocupări de natură profesională, dialoguri cu șefii și discutarea termenilor unor noi contracte, proiecte de viitor. Poți avea întâlniri cu persoane din trecut. Poate foști colegi sau superiori care vor să te coopteze în echipa lor. 

 

Horoscop Scorpion săptămâna 19 - 25 septembrie 2022

 

Dragoste– Săptămâna aceasta este posibil să apară niște discuții cu prietenii legate de evenimente care s-au desfășurat în cuplu. Ai nevoie de niște sfaturi, de suport emoțional, pentru că simți că frământările pe care le experimentezi, îți afectează activitatea de zi cu zi.

Bani – Din punct de vedere financiar nu se întâmplă nimic deosebit în această săptămână. Doar trebuie să fii atentă la cheltuieli, pentru că tinzi să cheltui mai mult decât îți permiți!

Muncă– Sectorul planurilor și proiectelor de viitor este activat odată cu intrarea Soarelui în zodia Fecioară din 23 septembrie și de revenirea lui Mercur, astrul comunicării, în mișcare retrogradă, în aceeași zi, tot în zodia Fecioară. Așadar, va spori atenția și concentrarea pe proiectele profesionale și pe implicarea într-o activitate nouă.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 19 - 25 septembrie 2022

 

Dragoste– În planul sentimental/relațional ai niște dezamăgiri și s-ar putea să-ți redirecționezi energia către sfera profesională, până reușești să-ți dai seama cum poți rezolva problema.

Bani – Începi săptămâna cu preocupări de natură financiară și cu administrarea unor sume sau a unui buget, pe care l-ai primit de la superiori și trebuie să-l gestionezi cât mai bine. În ce privește situația financiară comună cu partenerul, decideți să amânați niște investiții.

Muncă– Sectorul profesional, al carierei și imaginii este activat din 23 septembrie de intrarea Soarelui în zodia Fecioară și de revenirea lui Mercur, planeta comunicării, în mișcare retrogradă tot prin zodia Fecioară. Așadar, urmează o perioadă în care-ți vei reevalua proiectele personale și vei încerca să-ți reorganizezi sarcinile și activitățile, astfel încât să ai un randament mai bun.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 19 - 25 septembrie 2022

 

Dragoste– Săptămâna începe cu tranzitul Lunii prin casa relațiilor, ceea ce înseamnă că te preocupă o situație în cuplu, pe care vrei să o rezolvi cât mai repede. Îți dorești să reînvii pasiunea în cuplu și să ai o viață socială mai activă, așa că vei căuta să te ocupi de ieșiri la evenimente.

Bani – De marți până joi se activează sectorul financiar și este posibil să cheltui niște sume de bani pentru pregătirea ta profesională, să achiziționezi niște cursuri sau cărți, să plătești o taxă pentru o formă de școlarizare.

Muncă– Sectorul perfecționării profesionale și schimburilor de experiență este activat de intrarea Soarelui în zodia Fecioarei, din 23 septembrie, urmat în aceeași si de Mercur, planeta comunicării, care revine în zodia Fecioară prin mișcarea retrogradă. Așadar, urmează o perioadă în care-ți vei reevalua direcția profesională, reiei niște cursuri sau o acțiune începută mai demult privind studiile. Dacă ai nevoie de niște calificări, acum este momentul să le iei, să le adaugi în palmares.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 19 - 25 septembrie 2022

 

Dragoste– Perioada marți-joi este activată în această sptămână în planul relațiilor de cuplu și este posibil ca dialogurile pe care le ai cu partenerul de cuplu să fie despre administrarea banilor și a resurselor pe care le dețineți împreună sau le puteți obține de la familie sau din alte surse.

Bani – Sectorul avantajelor financiare, a banilor pe care îi deții cu partenerul sau cu alte persoane, a banilor pe care îi poți obține prin intermediul unor instituții, se activează odată cu intrarea Soarelui în zodia Fecioară, din 23 septembrie, urmat de către Mercur, astrul comunicării, care revine prin retrogradare în același domeniu. Așadar, au loc reevaluări și revizuiri a deciziilor privind banii sau obținerea unor bani.

Muncă– Începi săptămâna în forță la servciu, unde pot să apară evenimente neașteptate și decizii surpriză ale superiorilor. 

 

Horoscop Pești săptămâna 19 - 25 septembrie 2022

 

Dragoste– Sectorul relațiilor și căsătoriei este activat odată cu intrarea Soarelui în zodia Fecioară, din 23 septembrie, urmat de către Mercur, astrul comunicării, care revine în zodia Fecioară prin mișcare retrogradă. Așadar, în următoarea lună, atenția ți-e îndreptată spre relația de cuplu. De asemenea, vei relua dialoguri și-ți vei reevalua relația sau revizui planurile relaționale.

Bani – Finalul de săptămână vine cu preocupări pentru relația de cuplu și planurile financiare. Posibil tu să fii cea care a susținut mai mult cheltuielile și inițiezi un dialog cu partenerul pentru a reorganiza situația financiară.

Muncă– Luna îți traversează casa muncii de marți până joi, așa că principala ta preocupare va fi activitatea profesională și rezolvarea unor chestiuni mai vechi. S-ar putea să ai niște dialoguri cu șefii legate de volumul de muncă și de eficientizarea timpului.

related posts

Modifică setările cookies