Horoscop săptămâna 2 – 8 august 2021. Berbecii au parte de câștiguri financiare neașteptate, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 2 – 8 august 2021.


Horoscop Berbec săptămâna 2 - 8 august 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Leu, din 8 august, care deschide noi începuturi în sectorul iubirii, aventurii, creativității și relațiilor afective. Așadar, faci planuri în aceste domenii și chiar dacă apar unele blocaje, rolul acestora este să testeze o relație. Următoarele două săptămâni sunt importante să-ți concentrezi atenția pe sectorul afectiv.

Bani – În prima parte a săptămânii pot să apară câștiguri financiare neașteptate, grație aspectului benefic dintre Venus, guvernatorul casei banilor, și a lui Uranus, planeta imprevizibilului. Faci achiziții inspirate și apar bani de acolo de unde nu te aștepți.

Muncă – Sectorul comunicării este activ în prima jumătate de săptămână, cu vești care te pot duce în eroare și de pe urma cărora să iei niște decizii greșite. Verifică bine înainte să transmiți mai departe o informație! Totodată, încerci să rezolvi o serie de chestiuni administrative, faci deplasări, însă nu se leagă lucrurile așa cum ți-ai dori. 

 

Horoscop Taur săptămâna 2 - 8 august 2021

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din 8 august, din zodia Leu, care deschide noi începuturi în sectorul asociat vieții de familie, patrimoniului și spațiului de locuit. Următoarele două săptămâni sunt importante pentru a rezolva o chestiune în familie, negocieri pentru cumpărarea unei case sau administrarea unui imobil. În planul sentimental, traversezi o perioadă bună, mai ales că la începutul săptămânii, când Venus, guvernatoarea ta, și Uranus, planeta imprevizibilului, intră într-un aspect astral benefic și poți avea parte de surprize plăcute din partea perechii de viață sau dacă ești singură, apare cineva brusc în viața ta.

Bani – În prima parte a săptămânii, ai preocupări de natură financiară, faci niște planuri pe termen lung și încerci să schimbi atitudinea privind cheltuielile. Posibil să negociezi un contract sau să începi niște dialoguri pentru un nou job, iar salarizarea va fi cea mai importantă pentru tine.

Muncă– A doua parte din săptămânii ai parte de întâlniri și dialoguri pentru a începe unele proiecte. Posibil să reiei unele proiecte sau un angajator, care ți-a mai făcut o ofertă, să te caute din nou pentru a te convinge să mergi la încă un interviu.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 2 - 8 august 2021

 

Dragoste– În planul sentimental apar oportunități legate de persoane din străinătate, din alte orașe sau persoane care călătoresc mult sau pleacă în delegații în interes de serviciu. 

Bani – Joi și vineri ești preocupată de situația financiară, încasezi niște sume de bani și încerci să le administrezi cât mai bine.

Muncă– În prima parte a săptămânii Luna îți traversează semnul zodiacal și se asociază, la un moment dat, cu Luna Neagră, lucru care ar putea să-ți aducă tentanția să faci niște declarații pe care să le regreți. În altă ordine de idei, evenimentul astral important din această săptămână este Luna Nouă din zodia Leu, din 8 august, care deschide noi etape în sectorul comunicării, gândirii, acumulării de cunoștințe, informațiilor și deplasărilor. Următoarele două săptămâni este recomandat să-ți concentrezi atenția pe începerea unor cursuri de perfecționare sau pentru a negocia în favoarea ta un contract.

 

Horoscop Rac săptămâna 2 - 8 august 2021

 

Dragoste– Joi și vineri Luna, guvernatoarea ta, îți traversează zodia și te ajută în toate activitățile pe care le întreprinzi. În relația de cuplu ești mai îngăduitoare și nu mai ai confruntări cu partenerul de cuplu.

Bani– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Leu, din 8 august, care deschide un nou ciclu în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă și activități extraprofesionale. Așadar, următoarele două săptămâni ești invitată să-ți concentrezi atenția pe a-ți suplimenta veniturile sau a rezolva o nemulțumire salarială, care durează de mai mult timp.

Muncă– Contextul astral al săptămânii, mai ales în prima parte, îți aduce niște vești surpriză. Vei fi sprijinită în proiectele tale de un prieten sau ți se apreciază munca și ești cooptată într-o echipă nouă.

 

Horoscop Leu săptămâna 2 - 8 august 2021

 

Dragoste– Evenimentul astral important din această săptămână este Luna Nouă din zodia Leu, din 8 august, care deschide o nouă etapă în planul personal, în relația cu partenerul de cuplu. Dacă ești singură, accepți propuneri și începi o nouă poveste de iubire. Dacă faci parte dintr-un cuplu unde au existat tensiuni și conflicte, se poate încheia relația.

Bani – Posibil în prima parte de săptămână să cheltui o sumă mai mare de bani, dacă ești plecată cu un grup de prieteni.

Muncă – Luna Nouă din zodia Leu, din 8 august, se formează în semnul nașterii tale aduce noi începuturi și la locul de muncă, în sfera profesională. Așadar, este momentul tău de afirmare din an, în care-ți poți seta obiective, iar următoarele două săptămâni sunt importante să-ți concentrezi atenția pe a începe ceva nou, să dai formă unor idei, eforturile tale fiind răsplătite.


Horoscop Fecioara săptămâna 2 - 8 august 2021

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Leu, din 8 august, care se formează pe sectorul asociat subconștientului, izolării, trecutului și introspecției. Așadar, ești invitată să elimini din viața ta tot ce nu-ți mai este necesar, să faci pace cu trecutul, să închei niște etape, pentru a fi deschisă unui nou început relațional.

Bani – Nu se vede intrarea niciunei sume de bani în această săptămână, însă contextul astral aduce surprize de ordin financiar. Totodată, poți primi o invitație de a pleca în străinătate. Mai mult de atât, te poți trezi și cu biletul de avion pe email.

Muncă – Începutul de săptămână îți poate aduce dialoguri sau întâlniri cu persoane care te pot sprijini să evoluezi într-un proiect, să te pui în valoare și să elimini niște principii învechite, care nu se mai regăsesc în filosofia ta de viață. Totodată, este recomandat să fii atentă la declarațiile din spațiul social, pentru că este posibil să nu fii destul de informată și să-ți strici imaginea!

 

Horoscop Balanță săptămâna 2 - 8 august 2021


Dragoste– Contextul astral din această săptămână, mai exact aspectul armonios între Venus, guvernatoarea ta, și Uranus, planeta imprevizibilului, ar putea să-ți aducă niște surprize în planul afectiv. Te poți îndrăgosti la prima vedere sau începe o relație ascunsă/extraconjugală.

Bani – S-ar putea să faci rost de o sumă de bani sau să intre în conturile tale niște bani pe care îi credeai pierduți sau pe care nu sperai să-I mai recuperezi. Surpriza este plăcută și te gândești cum să îi folosești.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Leu, din 8 august, care deschide noi etape în sectorul prietenilor, grupurilor pe care le frecventezi și proiectelor pe termen lung. Așadar, ești invitată, ca în următoarele două săptămâni, să-ți concentrezi atenția pe un plan de viitor și pe implementarea unui proiect profesional. Chiar dacă apar și constrângeri profesionale, vei face față provocărilor. Totodată, vei avea dialoguri privind pregătirea profesională și vei solicita sfaturi unor persoane cu mai multă experiență.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 2 - 8 august 2021

 

Dragoste– Axa sentimentală este dinamizată în această săptămână. Pot să apară evenimente bruște, cu surpriză din partea partenerului și propuneri de planuri de viitor din partea acestuia, dar și dezamăgiri, dacă ești singură și nu ai răbdare, o perioadă, să testezi relația pe care vrei să o începi.

Bani- Atenție în primele două zile ale săptămânii la investiții financiare neinspirate! Amână achiziționarea, chiar dacă găsești niște oferte tentante, pentru că este posibil să apară vicii mai tîrziu! Nu împrumuta bani și nu semna contracte de credit până nu studiezi bine termenii contractului!

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Leu, din 8 august, care deschide o nouă etapă în planul profesional, al carierei, imaginii și statutului profesional. Așadar, ești invitată de către astre, în următoarele două săptămâni, să prinzi ofertele și oportunitățile profesionale.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 2 - 8 august 2021


Dragoste– Săptămâna aceasta cunoști pe cineva prin intermediul serviciului sau poate sunteți colegi și ești tentată să ai o aventură.

Bani – Interesele materiale te preocupă joi și vineri, când este posibil să primești bani. Așa cum îi încasezi, așa îi vei și cheltui, deci nu-ți pune prea mare speranțe că vei putea economisi.

Muncă – Contextul astral al începutului de săptămână îți aduce riscul să intri într-o activitate, afacere sau contract, să te lași păcălită de vorbe frumoase de cineva care stăpânește bine arta comunicării și a negocierilor. Astrele îți recomandă răbdare, oricât de frumos ar suna oferta primită. Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Leu, din 8 august, care se formează în sectorul principiilor și filosofiei de viață, experiențelor de natură profesională, studiilor și relației cu străinătatea. Așadar, se deschide o nouă etapă în aceste domenii, iar deciziile pe care le vei lua, vor fi în acord cu principiile și sistemul tău de valori.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 2 - 8 august 2021

 

Dragoste– Dacă ești singură, contextul astrologic te ajută să cunoști persoane noi, cu care să ieși, să socializezi. O prietenie se poate transforma repede într-o poveste de iubire, pentru că ai șanse să te îndrăgostești la prima vedere.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Leu, din 8 august, care se formează în sectorul financiar, al resurselor deținute împreună cu partenerul, a intereselor materiale și a banilor sau bunurilor care vin de la/prin intermediul altor persoane sau instituții. Se deschide o nouă etapă privind administrarea finanțelor, prin întocmirea unui plan de economisire sau de schimbare a obiceiurilor financiare.

Muncă– Contextul astral din primele două zile ale săptămânii nu este favorabil declarațiilor și expunerii ideilor sau opiniilor la serviciu, pentru că acestea pot fi interpretate sau nu se va înțelege exact ce vrei să transmiți. Dacă ai de susținut un proiect, o lucrare, participi la o ședință, atunci când te lansezi în declarații, fii informată și sigură pe tine, pentru că altfel îți vei strica imaginea!

 

Horoscop Vărsător săptămâna 2 - 8 august 2021

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Leu, din 8 august, care se formează în sectorul relațiilor, asocierilor, parteriatelor și mariajului și deschide o nouă etapă, trecerea la următorul nivel al relației.

Bani – Ai în plan să recuperezi o sumă de bani dintr-o investiție financiară, să vinzi un imobil sau un bun de valoare mai mare. S-ar putea să-ți faci iluzii că poți obține suma la care te-ai gândit, așa că fii realistă!

Muncă – Posibil, unele idei ale tale să se lovească de refuzul șefilor, colegilor, partenerilor sau asociaților din sfera profesională pentru schimbările pe care le propui în firmă, în regimul muncii sau într-un contract care se află în derulare.

 

Horoscop Pești săptămâna 2 - 8 august 2021

 

Dragoste– Posibil, în primele două zile ale săptămânii, să intervină unele conflicte în raport cu partenerul de cuplu, din cauza unor chestiuni gospodărești, decizii pe care trebuie să le luați cu spațiul de locuit sau poate părinții se amestecă în treburile voastre și apar tensiuni din cauza lor. Lucrurile se mai așează joi și vineri, când se activează sectorul sentimental și ești decisă să treci cu vederea evenimentele peste evenimentele care au avut loc și să te bucuri de timp petrecut în compania partenerului.

Bani- O idee de proiect ar putea să-ți aducă mai mulți bani în conturi, pentru că Venus și Uranus intră într-un aspect armonios și susțin începerea unui parteneriat profitabil din punct de vedere financiar.

Muncă –Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Leu, din 8 august, care se formează în sectorul profesional și deschide noi etape în sectorul muncii, în relația cu colegii, colaboratorii și asociații.

related posts

Modifică setările cookies