Horoscop săptămâna 2 – 8 mai 2022. Fecioarele au parte de o perioadă plină de pasiune în cuplu, Leii încasează niște sume de bani


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 2 – 8 mai 2022. 


Horoscop Berbec săptămâna 2 - 8 mai 2022

 

Dragoste– Cu Venus, micul benefic, din 2 mai, în zodia ta, vei avea parte de o perioadă plină de pasiune. S-ar putea să fii tentată să ai o aventură sau dacă ești singură, să intri într-o relație, care să se aprindă ca un foc de paie și în scurt timp să se stingă la fel de repede! Al doilea aspect astral al săptămânii îți vizează tot și sfera sentimentală. Conjuncția Soarelui, guvernatorul casei iubirii, cu Uranus, planeta surprizelor, se formează în data de 5 mai și-ți aduce un comportament neașteptat în planul sentimental, cu decizii bruște.

Bani – Și planul financiar este activat în această săptămână de conjunția Soarelui cu Uranus, care se formează în casa banilor pe care îi câștigi de la serviciu. Vine cu evenimente neașteptate, cheltuieli neprevăzute, dar și intrarea unor sume importante de bani.

Muncă – Marți și miercuri, Luna traversează zodia Gemeni, respectiv casa comunicării, negocierilor și deplasărilor, așa că sunt două zile favorabile întâlnirilor, negocierilor și perfectării termenilor unor contracte. Vei avea intuiție într-o chestiune profesională, iar o idee pe care o prezinți șefilor se poate transforma într-un proiect nou.

 

Horoscop Taur săptămâna 2 - 8 mai 2022

 

Dragoste– Intrarea lui Venus, guvernatoarea ta, în 2 mai, în zodia Berbec, îți va activa casa subconștientului, izolării, trecutului și introspecției. S-ar putea să revină cineva din trecut în viața ta, să începi o relație secretă sau dacă ești singură, să-ți faci un bilanț, să încerci să înțelegi unde ai greșit în relațiile trecute. Dacă faci parte dintr-un cuplu, perioada 2-28 mai este favorabilă să petreci timp doar cu partenerul, pentru a vă rezolva unele probleme.

Bani – Marți și miercuri sunt două zile active în planul financiar, cu dialoguri și negocieri și încheierea unor contracte.

Muncă– Conjuncția Soarelui din Taur, casa identității tale, cu Uranus, guvernatorul casei carierei, care se formează în 5 mai, îți aduce o nevoie mai mare de independență din punct de vedere profesional. Posibil să iei decizia să-ți faci afacerea ta sau să faci o schimbare de direcție. Contextul astral ți-este favorabil, așa că nu mai rămâne decât să acționezi.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 2 - 8 mai 2022

 

Dragoste– Începând din 2 mai, Venus, guvernatoarea casei iubirii, ajunge în zodia Berbec, pe sectorul vieții sociale și relațiilor de prietenie. Se intensifică ieșirile și întâlnirile cu prietenii, iar dacă ești singură, s-ar putea, prin intermediul unui prieten, să cunoști pe cineva cu care să începi o relație. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, îți vei face planuri de viitor cu partenerul. Contextul astral poate aduce și surprize datorită conjuncția Soarelui cu Uranus, planeta evenimentelor neașteptate, din casa frământărilor interioare și secretelor, trecutului și subconștientului, care poate veni cu dorințe ascunse, mai ales dacă te caută cineva din trecut.

Bani – Sectorul financiar este activat spre finalul săptămânii, când Luna ajunge în zodia Rac, în sectorul banilor pe care îi câștigi. Posibil să încasezi niște sume de bani dintr-o colaborare, să faci plăți, să-ți reorganizezi cheltuielile.

Muncă– Marți și miercuri, când Luna îți traversează zodia și face un aspect de conjuncție cu Mercur, ai putea să pui la punct niște planuri, care privesc activitățile profesionale. Posibil să impresioneazi cu abilitățile și experiența ta, să-I înveți și pe alții, să predai o parte din sarcini unor colegi noi.

 

Horoscop Rac săptămâna 2 - 8 mai 2022


Dragoste– Spre finalul săptămânii, Luna, guvernatoarea ta, ajunge în Rac și vei fi mai sensibilă și dornică de mai multă atenție din partea partenerului.

Bani– Conjuncția Soarelui, guvernatorul casei banilor, cu Uranus, planeta imprevizibilului,  din 5 mai, care se formează în casa proiectelor de viitor, îți poate aduce un contract nou, de pe urma căruia să ți se suplimenteze veniturile. Totul poate veni brusc și să te ia prin surprindere, dar accepți imediat provocarea.

Muncă- Sectorul carierei primește tranzitul lui Venus, micul benefic, din 2 mai, prin zodia Berbec și anunță o perioadă, până pe 28 mai, în care s-ar putea să culegi roadele muncii tale. Se ivesc oportunități noi, de avansare, de a prelua conducerea sau coordonarea unei echipe.

 

Horoscop Leu săptămâna 2 - 8 mai 2022

 

Dragoste– Venus, planeta iubirii, ajunge pe 2 mai în zodia Berbec, pe sectorul călătoriilor și principiilor de viață. Dacă ești singură și pleci într-o călătorie sau începi o nouă formă de învățământ, s-ar putea să te îndrăgostești brusc și neașteptat, să petreci niște zile pline de pasiune. Contextul astral este susținut și de conjuncția Soarelui, guvernatorul tău, cu Uranus, guvernatorul casei relațiilor, care te pot determina să intri într-o relație sau să faci o schimbare majoră în relația în care te afli.

Bani – Posibil, luni, în partea a doua a zilei și marți să încasezi niște sume de bani, să faci plăți și să mergi la cumpărături.

Muncă – Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec, din 2 mai, pe sectorul perfecționării profesionale și aduce preocupări pentru cursuri, seminarii, activitați, care presupun schimburi de experiență profesională. Vei avea ocazia să-ți lărgești orizonturile cunoașterii, să pleci în delegații sau să predai din experiența ta. Conjuncția Soarelui, guvernatorul tău, cu Uranus, planeta surprizelor și schimbărilor, care se formează, pe 5 mai, în casa carierei, îți poate aduce o schimbare de direcție. Schimbările pot avea loc și doar la nivelul conducerii firmei unde activezi.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 2 - 8 mai 2022

 

Dragoste– Sectorul intimității, transformărilor profunde și a încrederii reciproce este activat de prezența lui Venus, planeta iubirii, așa că, până pe 28 mai ai ocazia să reaprinzi flacăra pasiunii în cuplu.

Bani – Sectorul asociat intereselor financiare, a banilor pe care îi deții cu partenerul sau a banilor pe care îi obții din alte surse decât salariile, este și el dinamizat, din 2 mai, de tranzitul lui Venus, micul benefic, prin zodia Berbec. Așadar, Venus aduce, în perioada următoare, sume de bani cât să-ți rezolvi anumite chestiuni personale.

Muncă – Luna îți traversează casa carierei marți și miercuri și apar oportunități de a discuta și negocia unele contracte. Ești în centrul atenției și te faci remarcată prin experiența și abilitățile tale. Al doilea aspect astral al săptămânii este conjuncția Soarelui cu Uranus, planeta imprevizibilului, care se formează în casa principiilor și credințelor. Cum Uranus îți guvernează casa muncii, s-ar putea să ai niște revelații, să aibă loc niște schimbări la locul de muncă, schimbări și de viziune și să privești și din altă perspectivă unele lucruri. Vei accepta schimbările și deciziile șefilor doar dacă intră în acord cu principiile tale, altfel s-ar putea să schimbi direcția și să accepți o nouă ofertă.

 

Horoscop Balanță săptămâna 2 - 8 mai 2022

 

Dragoste– Intrarea lui Venus, planeta iubirii, din 2 mai, în zodia Berbec, în casa relațiilor, va aduce, până pe 28 mai armonie, înțelegere și împăcări, dacă știi cum să abordezi problemele. Evită să te arunci cu capul înainte, să-ți exprimi brusc sentimentele, iar dacă ești singură, asigură-te că și partenerul tău are aceleași dorințe ca ale tale! Al doilea aspect astral are legătură tot cu sfera relațiilor și cu planul sentimental. Este vorba de conjuncția Soarelui cu Uranus, guvernatorul casei iubirii, care se formează pe 5 mai și poate aduce un eveniment neașteptat, o schimbare, o transformare în relație sau printr-o situație care schimbă datele problemei.

Bani – În planul financiar nu se întrevăd preocupări decât spre finalul săptămânii, duminică, când este posibil să apară niște cheltuieli neprevăzute.

Muncă– Joi și vineri sunt cele mai active în planul profesional, cu dialoguri cu șefii, cu propuneri și idei pe care le prezinți șefilor.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 2 - 8 mai 2022

 

Dragoste– Conjuncția Soarelui cu Uranus, planeta imprevizibilului din zodia Taur, respectiv din sectorul relațiilor și căsătoriei vine cu evenimente neprevăzute și surprize, răsturnări de situație în viața de cuplu.

Bani – Marți și miercuri ai preocupări pentru situația financiară, faci niște plăți sau negociezi niște contracte. Posibil să încerci să rezolvi o situație juridică sau pui în ordine niște acte la notar.

Muncă – Sectorul muncii se activează din 2 mai de tranzitul lui Venus,  micul benefic. Până pe 28 mai este posibil să ți se îmbunătățească activitatea la locul de muncă, condițiile, poate și programul să fie mai flexibil, ai ajutor de la colegi și pare că ești mulțumită din punct de vedere profesional.

Cum Soarele îți guvernează casa carierei, te poți aștepta la schimbarea cursului direcției profesionale în preajma zilei de 5 mai, atunci când se formează conjuncția Soarelui cu Uranus, planeta schimbărilor.

 

 Horoscop Săgetător săptămâna 2 - 8 mai 2022

 

Dragoste– Sectorul iubirii și aventurii primește tranzitul lui Venus, planeta iubirii, din 2 mai, prin zodia Berbec, așa că urmează o perioadă, până pe 28 mai, în care vei dori să-ți petreci mai mult timp în compania persoanei iubite. Dacă ești singură, ai dispoziție de flirt și cuceriri, însă atenție, pentru că s-ar putea să te pripești în luarea unor decizii!

Bani – Contextul astral al săptămânii aduce preocupări pentru bani vineri și sămbătă, când este nevoie să faci niște plăți, pe care nu le mai poți amâna. Totodată, poți obține un împrumut de la o persoană apropiată sau de la familie.

Muncă – Conjuncția Soarelui cu Uranus, planeta imprevizibilului, care se formează pe 5 mai, în casa muncii, s-ar putea să-ți aducă surprize și evenimente/situații neașteptate în regimul muncii, al activităților profesionale, dar și-n relațiile cu colegii.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 2 - 8 mai 2022

 

Dragoste– Intrarea lui Venus, micul benefic, din 2 mai, în sectorul asociat vieții de familie și căminului ar putea aduce dorință de a petrece mai mult timp cu persoanele dragi, părinții. Posibil să fii interesată să-ți reamenajezi și spațiul de locuit. Conjuncția Soarelui cu Uranus, planeta imprevizibilului, care se formează pe 5 mai, în casa sentimentală favorizează o întânire neașteptată, cu o persoană care-ți poate schimba viața, mai ales dacă ești singură și-n căutare de partener. 

Bani – Cum Uranus este guvernatorul casei banilor pe care îi câștigi din muncă, în preajma zilei de 5 mai, ai putea să ai niște încasări de bani neașteptate, să apară surprize plăcute de natură financiară, dar și cheltuieli neprevăzute.

Muncă– Cele mai active zile la locul de muncă sunt marți și miercuri, cu dialoguri și planuri și multe idei pe care le prezinți șefilor, pentru că vrei să faci o figură frumoasă în fața acestora.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 2 - 8 mai 2022

 

Dragoste – Conjuncția Soarelui, guvernatorul casei relațiilor, cu Uranus, guvernatorul tău și planeta imprevizibilului, care se formează pe 5 mai, în sectorul vieții de familie și spațiului de locuit, ar putea să aducă decizii neașteptate, pe care le iei împreună cu partenerul și care vizează casa, o mutare, o reamenajare sau administrarea unor bunuri de o valoare mai mare.

Bani – În ce privește situația financiară, Venus, micul benefic, părăsește casa banilor, așa că, din 2 mai va fi nevoie să fii atentă la ce cheltuieli faci, pentru a te încadra într-un buget stabilit.

Muncă – Sectorul informațiilor, comunicării, cunoștințelor este activat, începând din 2 mai, de tranzitul lui Venus, micul benefic, prin zodia Berbec. Așadar, ai noroc la informații și le acumulezi ușor. Totodată, dacă ai de susținut un proiect, examen sau lucrare în fața unei comisii sau a unui angajator, este posibil să înregistrezi un succes, să primești o aprobare. Finalul de săptămână se anunță aglomerat, cu multe sarcini și termene limită de rezolvat.

 

Horoscop Pești săptămâna 2 - 8 mai 2022

 

Dragoste – Spre finalul săptămânii se activează sectorul sentimental și s-ar putea să organizezi o excursie cu prietenii. Dacă ești singură, este posibil să ai parte de evenimente și multă acțiune în planul amoros.

Bani - Dacă ai știut să te pui în valoare, începând din 2 mai, de când Venus, micul benefic, începe să-ți traverseze casa asociată banilor pe care îi obții din muncă, vei vedea și roadele muncii în conturile tale.

Muncă – Conjuncția Soarelui, guvernatorului casei serviciului, cu Uranus, planeta imprevizibilului, care se formează în 5 mai, în casa comunicării, vine cu vești și informații surpriză, care te pot ajuta în activitatea profesională. Totodată, pot avea loc schimbări în departamentul în care lucrezi sau chiar tu poți face schimbarea. Dacă ai primit oferte mai bune, s-ar putea să îndrepți spre o nouă direcție.

 

 

related posts

Modifică setările cookies