Horoscop săptămâna 2 - 8 martie 2020. Racii recuperează o sumă mare de bani, vezi ce se întâmplă cu Leii


Aflați ce vă rezervă astrele în materie de dragoste, bani și carieră în săptămâna 2 - 8 martie 2020.


Horoscop Berbec săptămâna 2 - 8 martie 2020

Dragoste– De miercuri vei avea parte de o perioadă în care îți vei răsfăța partenerul la tot pasul și îi vei face tot felul de surprize. Însă dacă ești singură, ai toate șansele să-ți apară cineva neașteptat.

Bani – De miercuri, de când Venus, micul benefic, ajunge în sectorul financiar, vei vedea că sume importante o să-ți intre în conturi și toate vor veni brusc sau din proiecte pe care le vei semna în următoarea perioadă. La semnarea de contracte va ajuta și Mercur, care ajunge marți în Vărsător, în sectorul planurilor de viitor.

Muncă – În primele două zile din săptămână vei avea o perioadă dificilă la locul de muncă. Ar trebui să găsești un echilibru între muncă și relaxare. Suprasolicitarea ar putea să-ți dea o stare de nervozitate, care se poate răsfrânge asupra colegilor sau partenerului.

 

Horoscop Taur săptămâna 2 - 8 martie 2020

Dragoste– În primele două zile din săptămână ai tendința să-ți controlezi partenerul și asta poate avea repercusiuni asupra relației.

Bani – La serviciu se discută tot mai mult despre salarizare și despre înmulțirea sarcinilor. Poate e cazul, împreună cu colegii, să aveți un dialog cu șeful.

Muncă– Miercuri te agiți să semnezi un contract, însă este posibil să intervină ceva neprevăzut și să se amâne sau șefii să te anunțe că renunță la acea colaborare. Din 4 martie, de cand Venus, micul benefic, își face intrarea în zodia ta, vei avea parte de multe oportunități în carieră.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 2 - 8 martie 2020

Dragoste– Începi săptămâna în formă, plină de energie, veselie și bună dispoziție și primele două seri din săptămână le dedici partenerului de cuplu. Marți, Mercur, guvernatorul tău ajunge în casa călătoriilor și reiei dialogul cu partenerul despre următoare destinație de vacanță.

Bani – Miercuri și joi sunt zile în care vei discuta despre posibilitatea să iei un împrumut, însă acest lucru îl vei stabili după ce mai semnezi un contract de colaborare, pentru a te asigura că ai bani să și returnezi datoria.

Muncă– Miercuri și vineri se anunță zile dificile la locul de muncă, însă faci față cu brio provocărilor, chiar dacă vei avea la tot pasul blocaje și întârzieri. Mercur, patronul tău, ajunge în Vărsător din 4 martie și te ajută să găsești idei originale în activitățile curente de la locul de muncă.

 

Horoscop Rac săptămâna 2 - 8 martie 2020

Dragoste– Posibil în partea a doua a săptămânii, când Luna ajunge în zodia ta, să ai niște dialoguri în contradictoriu cu partenerul, motivul neavând nicio legătură cu relația voastră, ci cu suprasolicitarea la care ești expusă la serviciu, iar oboseala să-și spună cuvântul.

Bani – Vineri se întrevede intrarea unei sume de bani, posibil să recuperezi o sumă de bani dintr-un sejur pe care l-ai anulat. Tot în sectorul banilor ajunge și Mercur din 4 martie și te invită să-ți reevaluezi situația financiară și să-ți achiți niște impozite sau datorii restante.

Muncă– Din 5 martie Venus, micul benefic, ajunge în casa cercurilor pe care le frecventezi și a proiectelor de viitor, așa că în următoare perioadă o să apară tot felul de proiecte neașteptate, iar munca în echipă și implicarea vor fi importante.


Horoscop Leu săptămâna 2 - 8 martie 2020

Dragoste– De miercuri, Mercur, astrul comunicării, ajunge în sectorul relațiilor și invită la dialog sau la negocieri cu partenerul de cuplu sau cu partenerii de afaceri. Este momentul să îi spui partenerului ceea ce te nemulțumește și să rezolvați problemele.

Bani – Săptămâna aceasta ești nevoită să apelezi la cardurile de credit pentru a putea să mergi la shopping. Nu te poți abține să nu-ți reîmprospătezi garderoba, mai ales că ai găsit niște oferte bune.

Muncă– Sectorul cel mai favorizat în această săptămână este cariera și sfera socio-profesională pentru că de joi Venus, micul benefic, vine cu razele sale să aducă oportunități și sanșe de avansare în carieră, de investirea într-o funcție sau trecerea pe un alt post în departamentul în care lucrezi.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 2 - 8 martie 2020

Dragoste– Venus, micul benefic, ajunge în 5 martie în casa care indică activitățile sociale, călătoriile, studiile. Cum Venus este responsabilă cu iubirea, dacă ești singură și pleci într-o călătorie sau participi la diverse cursuri, seminarii, întâlniri academice, ai toate șansele să cunoști persoane noi cu care să legi întâi o prietenie și apoi o relație.

Bani – Săptămâna aceasta, un coleg de serviciu, care are și o afacere personală, îți face o propunere interesantă de colaborare, de pe urma căreia vei avea mai mulți bani în conturi. Contractul nu este pe termen lung, așa că te poți implica și astfel să faci rost de o sumă de bani, cu care să-ți mai acoperi datoriile.

Muncă– Sectorul muncii primește vizita lui Mercur, astrul comunicării și al negocierilor din 4 martie. Așadar, dialogurile ce privesc activitățile curente de la locul de muncă se intensifică, mai ales că vei fi nevoită să mai preiei niște sarcini în această perioadă. 

 

Horoscop Balanță săptămâna 2 - 8 martie 2020

Dragoste– Miercuri, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Vărsător, în planul amoros, așa că, dacă ai unele neînțelegeri cu partenerul de cuplu, acum ai putea să le rezolvi, prin comunicare. Dacă nu o faci de bună voie, se vor reedita unele ipostaze de la începutul lunii februarie, care te vor obliga să rezolvi situația. 

Bani – Venus, micul benefic și guvernatorul tău, ajunge joi în zodia Taur și dinamizează finanțele, banii deținuți în comun cu partenerul. Posibil, partenerul să primească un bonus sau o primă sau să își schimbe jobul cu unul mai bine plătit.

Muncă– Mijlocul săptămânii va fi cel mai dinamic din punct de vedere profesional, mai ales vei fi nevoită să iei niște decizii importante în carieră, nu înainte de a te sfătui cu partenerul de cuplu.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 2 - 8 martie 2020

Dragoste– Evenimentul important al săptămânii este intrarea lui Venus, micul benefic, în 5 martie în sectorul mariajului și al relațiilor, semn că urmează o perioadă de calm, armonie, întelegere cu partenerul de cuplu. Profită de această perioadă frumoasă și pregătește-i niște surprize partenerului!

Bani – Luni și marți ai putea să încasezi niște sume de bani, pe care să le investești într-o activitate artistică, sportivă sau de creație. Mercur ajunge marți în sectorul care indică familia, iar banii ar putea să vină și de la părinți.

Muncă– Săptămâna pare să fie destul de liniștită la locul de muncă, poate doar niște surprize să apară în negocierea sau încheierea unor contracte, însă cele mai active zile din punct de vedere profesional vor fi vineri, sâmbătă și duminică.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 2 - 8 martie 2020

Dragoste– Mercur, astrul sectorului relațiilor, ajunge miercuri în casa comunicării, a schimbului de opinii și al informării, semn că poate ajuta în perioada următoare în achiziționarea unei locuințe sau demersurile care țin de achiziționarea sau mutarea într-un imobil nou.

Bani – Miercuri ai un dialog pe teme financiare cu partenerul de cuplu, iar dacă ești părinte, hotărâți împreună la ce activități să participe în afara școlii și ce costuri ar fi.

Muncă– Cel mai favorizat sector este cel al muncii, unde ajunge Venus, micul benefic, din 5 martie. Condițiile de muncă se îmbunătățesc, posibil să fii degrevată de niște sarcini sau dacă ai aplicat pentru un job, primești vești bune. Totodată, te poți îndrăgosti de o persoană pe care o poți cunoaște prin intermediul serviciului.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 2 - 8 martie 2020

Dragoste– Cel mai favorizat domeniu al tău este cel sentimental pentru că aici ajunge, joi, Venus, micul benefic, și urmează o perioadă în care îți revine dispoziția de a primi și oferi dragoste, de distracție și relaxare în compania partenerului.

Bani – De vineri până duminică sunt șanse să primești o sumă de bani, deci până atunci ai grijă cum îți gestionezi banii pe care îi ai.

Muncă– Cum Mercur, guvernatorul casei muncii, ajunge din nou în sectorul financiar, ai putea să încerci să renegociezi salariul sau să obții un bonus pentru orele lucrate peste program sau în weekend. Dacă nu reușești, măcar libere să poți obține!

 

Horoscop Vărsător săptămâna 2 - 8 martie 2020

Dragoste– Cu Venus, micul benefic, langă Uranus, guvernatorul tău, vei fi fermecătoare, o prezență plăcută și dorită și vei știi cum să te pui în valoare. Dacă ești singură vei atrage mulți pretendenți, iar dacă te îndrăgostești, vei radia și vei fi într-o formă excelentă.

Bani – Mercur ajunge din 4 martie în zodia ta și ajută în toate procesele de comunicare, în special în cele de negociere financiare.

Muncă– Prezența lui Mercur în zodia ta va avea efect și asupra activităților curente de la locul de muncă, pentru că vei impresiona prin cunoștințele pe care le deții. Bine informată, ești interesată de schimbul de idei și opinii, îți vei împărtăși cunoștințele și te vei adapta în orice situație apărută.

 

Horoscop Pești săptămâna 2 - 8 martie 2020

Dragoste– Cum Mercur, guvernatorul casei cuplului, ajunge în sectorul izolării, al meditației, introspecției și secretelor, vei începe un proces de analiză a relației tale de cuplu, pentru că te simți de multe ori în afara relației și nu știi dacă să mai continui sau nu. Vei știi din a doua jumătate a lunii martie, când Mercur, ajunge la tine în zodie și poți lua decizii. 

Bani – Ești tentată să faci niște cheltuieli pe lucruri de care nu ai neapărat nevoie. Ar fi bine să te gândești bine înainte să achiziționezi ceva, dacă întradevăr îți trebuie acel lucru.

Muncă– Cea mai activă zi din săptămână este vineri, nu că celelalte nu ar fi destul de aglomerate, însă finalul săptămânii te va suprasolicita la maximum. Posibil să-ți impresionezi colegii prin încrederea în forțele proprii.

related posts