Horoscop săptămâna 20- 26 iulie 2020. Berbecii își întâlnesc marea dragoste, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate în săptămâna 20 - 26 iulie 2020.


Horoscop Berbec săptămâna 20- 26 iulie 2020

Dragoste– Luna Nouă din semnul Rac, care se formează pe 20 iulie în sectorul asociat familiei, locuinței și patrimoniului deschide o nouă etapă în decizii care privesc viața de familie. Miercuri, Soarele începe să traverseze zodia Leu, respectiv sectorul sentimental, al iubirii și aventurilor, așa că, următoarea lună, vei fi interesată de petrecerea timpului cu partenerul, într-o vacanță. Dacă ești singură, ești deschisă aventurii și ai toate șansele să întâlnești pe cineva cu care să-ți petreci vara.

Bani – Săptămâna aceasta nu se întrevede intrarea niciunei sume de bani în conturi, așa că vei fi nevoită să te descurci cu ce ai.

Muncă – Dacă în prima parte a săptămânii ești interesată de relația cu partenerul sau de programarea unei vancanțe, zilele cele mai active la locul de muncă vor fi joi și vineri. Vei avea un randament ridicat, însă tinzi să intri în conflicte la tot pasul. Așa că, ai grijă ce și cui spui, pentru că poți fi sancționată!

Horoscop Taur săptămâna 20- 26 iulie 2020

Dragoste– Viața de familie este activată începând de miercuri, de când Soarele își face intrarea în zodia Leu, în sectorul asociat familiei, spațiului de locuit și patrimoniului. Împreună cu partenerul este posibil să iei niște decizii privind locuința. Atenție la zilele de joi și vineri, când poți intra foarte ușor în conflict cu persoana iubită.

Bani – Săptămâna aceasta este posibil să iei un împrumut de la familie, mai exact de la părinți, pentru a achiziționa ceva pentru casă sau pentru cumpărăturile curente.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Rac, care se formează luni în sectorul asociat comunicării și schimbului de opinii. Așadar, ești invitată să-ți schimbi modalitatea de abordare și să fii mai atentă atunci când interacționezi  cu ceilalți. Asigură-te că au înțeles exact ce anume vrei să transmiți!

Horoscop Gemeni săptămâna 20- 26 iulie 2020

Dragoste– În sfera sentimentală, ai putea să mai profiți de prezența lui Venus, planeta iubirii, în semnul nașterii tale, până pe 7 august, când ajunge în Rac. În weekend se activează sectorul asociat iubirii, romantismului și aventurii, așa că nu rata oportunitățile!

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Rac, care se formează luni în casa banilor obținuți de la serviciu sau din colaborari. Așadar, se deschide o nouă etapă în administrarea banilor pe care îi câștigi.

Muncă– Începând de miercuri, Soarele, energia, va dinamiza, timp de o lună, sectorul comunicării, negocierilor, al schimbului de idei și al învățării de lucruri noi. Prin urmare, fii deschisă dacă superiorii te trimit la vreun curs de dezoltare profesională, pentru că vei avea un randament ridicat intelectual.

Horoscop Rac săptămâna 20- 26 iulie 2020

Dragoste–Primul eveniment astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Rac, care se formează în semnul nașterii tale. Este un moment bun la a reflecta asupra vieții tale și a începe un capitol nou în viața personală. 

Bani – Al doilea eveniment astral important al săptămânii, intrarea Soarelui în zodia Leu, care îți vizează sectorul financiar. Urmează o lună de zile, în care vei fi determinată să obții venituri mai mari. Dacă ai știut să te pui în valoare, acum este momentul în care poți culege și roadele.

Muncă – Toată săptămâna va fi solicitată la capitolul muncă: cu negocieri, întâlniri, prezentare de proiecte, schimb de experiență și deplasări în scop profesional.

Horoscop Leu săptămâna 20- 26 iulie 2020

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea Soarelui în semnul nașterii tale, așa că vei deborda de energie și te vei face remarcată, vei străluci, așa cum îți place. În planul relațional, vei lăsa pe locul secund dorințele partenerului și te vei ocupa de tine și de obiectivele tale.

Bani – Preocupări de natură financiară vei avea joi și vineri, când este posibil să faci niște cheltuieli mai mari, pentru că apar situații neprevăzute și la care nu te așteptai.

Muncă– Luna Nouă din zodia Rac, care se formează în prima zi a săptămânii pe axa muncii, respectiv pe casa subconștientului, a universului interior, a meditației și introspecției, îți pregătește un nou început și te îndeamnă să elimini din viața ta situațiile/persoanele de la serviciu, care îți aduc stres și neplăceri. Posibil să ai o revelație și în urma meditației să găsești soluție la o problemă sau să faci un plan pentru un proiect personal, însă deocamdată îl ții secret.

Horoscop Fecioara săptămâna 20- 26 iulie 2020

Dragoste– Odată cu intrarea Soarelui în zodia Leu, miercuri, vei deveni mai interiorizată și vei dori să stai departe de toată agitația cotidiană. Posibil o dezamăgire în dragoste să te facă să iei decizia ca o vreme să nu te mai implici în nicio relație.

Bani – În weekend încasezi o sumă de bani și nu ai de ce te plânge, deoarece în sfera financiară stai bine, iar munca susținută din ultima perioadă a fost recompensata pe masură.

Muncă– Dacă nu ai reușit să demarezi un proiect luna trecută în jurul datei de 21, acum, luni, când se formează a doua Lună Nouă din zodia Rac, ai șansa să reiei acel proiect și să încerci să-l duci la capăt.

Horoscop Balanță săptămâna 20- 26 iulie 2020

Dragoste– Soarele, energia, își face intrarea în zodia Leu de miercuri și va dinamiza axa sentimentală, mai exact casa prietenilor și a grupurilor din care faci parte. Prin urmare,ca dacă vei socializa mai mult în următoarea lună, ai toate șansele ca unul dintre prieteni să-ți prezinte pe cineva cu care să începi o relație.

Bani – La mijlocul săptămânii ai tendința să cheltui mai mult decât ți-ai propus. Nu risipi banii pe toate capriciile!

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Rac, a doua din această perioadă, care activează din nou sectorul asociat carierei, imaginii sociale și a aspirațiilor profesionale și care deschide o nouă etapă. Așadar, dacă luna trecută nu ai luat nicio decizie importantă care vizează cariera, poate acum este momentul.

Horoscop Scorpion săptămâna 20- 26 iulie 2020

Dragoste– Joi și vineri sunt două zile în care se dinamizează axa sentimentală, ieși cu prietenii și cu partenerul de viață la evenimente din sfera socială sau plecați împreună într-un sejur de câteva zile.

Bani – Micile sume de bani, care apar spre finalul săptămânii sunt insuficiente pentru planurile pe care le ai, însă ar fi bine să te încadrezi în buget sau să apelezi la familie.

Muncă– Primul eveniment astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Rac, care aduce noi începuturi în ce privesc schimburile de experiență profesionale, studiile sau urmarea unor cursuri de dezvoltare profesională, care să te ajute în carieră. Al doilea eveniment astral al săptămânii este intrarea Soarelui în zodia Leu, în sectorul asociat carierei, imaginii și aspirațiilor profesionale, semn că următoarea lună vei fi preocupată exclusiv de sfera profesională.

Horoscop Săgetător săptămâna 20- 26 iulie 2020

Dragoste– În sfera relațiilor, profită de prezența lui Venus, planeta iubirii, care încă îți traversează casa mariajului și a parteneriatelor și petrece timpul cu persoana iubită! Dacă au fost probleme, ai putea să le rezolvi până pe 7 august, când micul benefic părăsește sectorul relațiilor.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Rac, care deschide o nouă etapă în sectorul financiar. Dacă luna trecută nu ai reușit să-ți faci un plan financiar pe termen lung, acum ți se dă din nou ocazia să faci o strategie financiară.

Muncă– Ai planuri mari pentru a lansa un proiect de suflet, care nu-ți va aduce momentan beneficii financiare, dar îți va aduce satisfacții profesionale. De miercuri, de când Soarele începe să traverseze zodia Leu, respectiv casa proiectelor personale, ți se dă ocazia, timp de o lună, să lucrezi la acest plan.

Horoscop Capricorn săptămâna 20- 26 iulie 2020

Dragoste- Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Rac, care se formează în sectorul căsătoriei, al relațiilor și parteneriatelor și care deschide o nouă etapă în cuplu.

Bani – Al doilea eveniment astral important al săptămânii este intrarea Soarelui în zodia Leu, în sectorul financiar, al banilor proveniți din moșteniri, ai avantajelor materiale, ai banilor deținuți în comun cu partenerul de cuplu, semn că urmează o lună dinamică în aceste domenii.

Muncă– Dacă săptămâna aceasta ai intenția să programezi întâlniri cu asociații, colaboratorii sau sedințe cu superiorii și colegii, zilele cele mai favorabile ar fi joi și vineri. Și în weekend ai putea avea niște dialoguri interesante, în urma cărora să pui bazele unui proiect.

Horoscop Vărsător săptămâna 20- 26 iulie 2020

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea Soarelui în zodia Leu în sectorul asociat mariajului, a relațiilor și parteneriatelor. Așadar, timp de o lună te va interesa să clarifici o situație în cuplu.

Bani – Situația financiară te preocupă joi și vineri, când, împreună cu partenerul de cuplu faci un plan de returnare a unei datorii. Posibil partenerul să fie cel care susține această datorie sau să te anunțe că a primit o mărire de salariu și va fi mai ușor, în perioada următoare, chiar dacă aveți datorii.

Muncă– Prezența Soarelui, de miercuri, în sectorul parteneriatelor de afaceri ar putea să-ți aducă oportunități de încheiere a unor contracte/parteneriate profitabile. Luna Nouă din semnul Rac, care se formează luni în sectorul muncii, deschide o nouă etapă la locul de muncă, în programul de lucru, în sarcinile și activitățile curente.

Horoscop Pești săptămâna 20- 26 iulie 2020

Dragoste– Primul eveniment astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Rac, care se formează luni în sectorul sentimental și care deschide o nouă etapă în viața personală. Așadar, ești invitată să petreci mai mult timp cu persoana iubită.

Bani –Preocupări pentru situația financiară au loc în weekend, când, împreună cu partenerul de viață stabiliți că trebuie să reduceți cheltuielile, dacă vreți să puneți lunar o sumă de bani deoparte.

Muncă– Al doilea eveniment astral al săptămânii este intrarea Soarelui în zodia Leu, respectiv în sectorul muncii și al activităților curente de la serviciu, semn că următoarea lună preocupările tale principale vor fi schimbarea locului de muncă sau poate inițiezi dialoguri cu superiorii în care ceri reorganizarea activității.

related posts

Modifică setările cookies