Horoscop săptămâna 20-26 iunie 2022. Gemenii au dispoziție de cuceriri, flirt și oportunități în relații, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 20 - 26 iunie 2022.


Horoscop Berbec săptămâna 20 - 26 iunie 2022

 

Dragoste– Intrarea Soarelui, din 21 iunie, în zodia Rac, pe sectorul vieții de familie și spațiului de locuit, îți va aduce, pentru următoarea lună, preocupări pentru casă și familie. Vei avea nevoie de mai mult timp pentru a-ți încărca bateriile și acest lucru îl vei simți alături de familie. Dacă ești singură, partenerul îl poți cunoaște la un drum scurt sau participând la un curs.

Bani – Evenimente neașteptate în planul financiar sau surprize pot să apară vineri sau sâmbătă, când este posibil să apară și cheltuieli neprevăzute sau să-ți vină niște bani dintr-un proiect/o colaborare.

Muncă – Se anunță o săptămână plină de acțiune, mai ales că Luna îți va traversa semnul nașterii și-ți imprimă mult curaj, inițiative, determinare și rezolvarea tuturor provocărilor, care vin spre tine. Deși s-ar putea să întâmpini și unele blocaje, ai ajutor, iar lucrurile merg ca pe roate. Al doilea eveniment astral al săptămânii este intrarea lui Venus, micul benefic, din 23 iunie, în zodia Gemeni, pe sectorul comunicării, negocierilor, învățării, acumulării de cunoștințe și schimburilor de opinii. Micul benefic va opera în favoarea ta, mai ales dacă știi să negociezi sau ești dispusă să închei niște contracte, care-ți pot aduce mai mulți bani în conturi.

 

Horoscop Taur săptămâna 20 - 26 iunie 2022

 

Dragoste– Evenimente neașteptate sau surprize, răsturnări de situație în planul relațional pot avea loc vineri sau sâmbătă. Contextul astral îți pregătește niște schimbări majore în planul personal.

Bani – Intrarea lui Venus, guvernatoarul tău, din 23 iunie, în zodia Gemeni, pe sectorul financiar, vine cu suplimentarea veniturilor, dar și cu cheltuieli mai mari, pentru că vei avea tendința să nu te uiți la bani, atunci când vrei să-ți faci o plăcere. Totodată, mai mulți bani pot veni de la serviciu sau din alte activități profesionale.

Muncă– Perioada marți-joi va fi mai aglomerată la serviciu, cu multe sarcini sau tu vei simți o presiune sau vei reuși cu greu să faci față provocărilor. Intrarea Soarelui, din 21 iunie, în zodia Rac, pe sectorul comunicării și învățării, negocierilor și  acumulării de cunoștințe, te va ajuta în sarcinile tale. Pe de altă parte, în primele două săptămâni, vei avea tendința să rănești prin comunicare, să critici și să fii veșnic nemulțumită.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 20 - 26 iunie 2022

 

Dragoste– Cu Venus în zodia ta, din 23 iunie, ești norocoasa zodiacului, pentru că micul benefic, care este si guvernatorul casei sentimentale, îți va duce dispoziție de cuceriri, flirt și oportunități în relații. Te faci plăcută și cucerești pe toată lumea prin atitudine și farmecul tău. Așadar, până pe 18 iulie, fii atentă la oportunitățile care vin spre tine în planul relațional!

Bani – Intrarea Soarelui, din 21 iunie, în zodia Rac, pe sectorul financiar, vine cu suplimentarea veniturilor în următoarea lună. Așadar, te preocupă situația financiară și cum poți face să-ți mărești veniturile. Ai multe idei și până la urmă una dintre ele se va concretiza.

Muncă– Dacă deja ai primit o propunere de a prelua un proiect, la începutul săptămânii, vei da răspunsul șefilor sau celor care ți-au făcut propunerea. Până joi ești foarte activă din punct de vedere profesional și vei avea șansa să-ți demonstrezi abilitățile și experiența. Contextul astral îți aduce implicare în mai multe activități, dar și ajutor să le poți duce pe toate.

 

Horoscop Rac săptămâna 20 - 26 iunie 2022

 

Dragoste– Venus ajunge în Gemeni, în 23 iunie, zodie pe care o va traversa până pe 18 iulie, pe sectorul asociat subconștientului, izolării, frământărilor interioare, introspecției și trecutului. Posibil, ca în următoarea perioadă, te să simți răscolită, să revină trecutul, aduceri aminte, să-ți faci un bilanț și să încerci să lași în urmă acele trăiri și situații, care te-au marcat la un moment dat.

Bani– Spre finalul săptămânii organizezi o petrecere cu prietenii și este posibil să cheltui mai mult decât ai anticipat, însă merită, pentru că distracția va fi garantată.

Muncă- Intrarea Soarelui, din 21 iunie, în zodia ta, vine cu preocupări pentru propria persoană și vei avea energie și determinare, în următoarea lună, să alegi acele lucruri, care îți aduc beneficii sau te pun în valoare din punct de vedere profesional, dar și personal.

 

Horoscop Leu săptămâna 20 - 26 iunie 2022

 

Dragoste– Intrarea lui Venus, guvernatoarea casei comunicării, în 23 iunie, în zodia Gemeni, respectiv pe casa asociată vieții sociale și prietenilor, îți va aduce ieșiri mai multe, iar dacă ești singură, ai șanse să întâlnești pe cineva cu care să ai o aventură sau poate să începi o relație. Momentan ești interesată doar de distracție și de petrecere a timpului cu prietenii. Cu Soarele, guvernatorul tău, din 21 iunie, pe casa subconștientului, trecutului și secretelor, s-ar putea să fii tentată, ca-n următoarea lună, să ai relații secrete, ascunse, să revină persoane din trecut în viața ta.

Bani – Din punct de vedere financiar, se întrevede activitate în conturile tale luni și în weekend, când s-ar putea să primești niște bani sau să ți se returneze o datorie.

Muncă – La serviciu se anunță o săptămână cu participarea la schimburi de experiență profesională și prezentarea unui proiect/idee. Finalul de săptămână vine cu evenimente neașteptate în planul carierei, în relația cu șefii sau privind conducerea firmei unde lucrezi. Totodată, ți se poate încredința un proiect nou, conducerea unei echipe.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 20 - 26 iunie 2022

 

Dragoste– Odată cu intrarea Soarelui, din 21 iunie, în zodia Rac, se va activa axa sentimentală, a distracției și aventurilor romantice. Vei observa, că în următoarea lună, vei primi mai multe propuneri de la prieteni de a ieși cu ei, iar dacă ești singură, ești deschisă unei noi relații.

Bani – Sectorul intereselor financiare, al banilor pe care îi poți obține prin intermediul altor persoane sau instituții este activat de marți până joi, așa că ești preocupată să faci rost de bani, să închei colaborări, să-ți suplimentezi veniturile sau să obții un credit, un împrumut.

Muncă – Intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Gemeni, din 23 iunie, pe casa carierei și ambițiilor profesionale, îți poate aduce oportunități profesionale și înregistrarea unor succese. Posibil munca să-ți fie apreciată și cum Venus este guvernatorul casei banilor, să primești o mărire salarială. Intrarea Soarelui, din 21 iunie, în zodia Rac, pe sectorul proiectelor și planurilor de viitor, vine, pentru următoarea lună, cu preocupări pentru implicarea într-un proiect nou.

 

Horoscop Balanță săptămâna 20 - 26 iunie 2022

 

Dragoste– Planul sentimental se activează la finalul săptămânii, când au loc și surprize sau răsturnări de situație într-o relație, evenimente bruște, dar plăcute.

Bani – Finalul de săptămână poate veni cu surprize de natură financiară, cu cheltuieli, dar și cu încasarea unor sume de bani, posibil venite prin partener.

Muncă– Începi săptămâna cu preocupări pentru sarcinile de muncă, semnarea unui contract sau a unei înțelegeri privind activitățile profesionale sau o activitate extraprofesională. Intrarea Soarelui, din 21 iunie, în zodia Rac, pe sectorul carierei și activităților profesionale, îți va aduce, pentru următoarea lună, o preocupare pentru a pune în ordine unele chestiuni. Dacă ești nemulțumită de relația cu șefii, te gândești serios la o schimbare. Din 23 iunie, Venus, guvernatorul tău, începe să traverseze zodia Gemeni, respectiv casa asociată idealurilor, principiilor, credințelor, educației superioare, pregătirii profesionale și vei fi interesată să înveți lucruri noi, mai ales dacă ai în plan să faci o schimbare. 

 

Horoscop Scorpion săptămâna 20 - 26 iunie 2022

 

Dragoste– Intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Gemeni, pe 23 iunie, în sectorul asociat intimității, va aduce, până pe 18 iulie, pasiune în cuplu și posibilitatea de a-ți relansa relația de cuplu. Finalul de săptămână îți aduce evenimente surpriză în planul relațiilor, pentru că din configurația astrală face parte și Uranus, planeta imprevizibilului și a evenimentelor neașteptate.

Bani – Din 23 iunie, Venus începe să tranziteze și sectorul asociat intereselor financiare, așa că se va observa o îmbunătățire a situației banilor din conturi.

Muncă – Intrarea Soarelui, din 21 iunie, in zodia Rac, pe sectorul pregătiri profesionale, îți va aduce impulsul, în următoarea lună, să înveți lucruri noi, să te perfecționezi într-un domeniu de interes pentru tine.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 20 - 26 iunie 2022

 

Dragoste – În perioada marți-joi se activează sectorul sentimental, al aventurilor romantice și este posibil să fii mai interesată de viața personală decât de alte domenii. Îți dorești o relansare a relației de cuplu, mai multă relaxare și petrecere a timpului liber împreună cu partenerul. Pe fondul acesta astral are loc intrarea Soarelui, din 21 iunie, în zodia Rac, respectiv pe sectorul intimității, care va fi activat timp de o lună. Pe 23 iunie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Gemeni, pe sectorul relațiilor și căsătoriei și vine cu armonie, înțelegere, împăcări, dacă este cazul. Dacă ești singură, vor veni mai mulți pretendenți spre tine, așa că vei avea de unde alege.

Bani – Intrarea Soarelui, în zodia Rac, pe 21 iunie, în sectorul asociat și intereselor  financiare, a banilor pe care îi deții la comun cu partenerul sau cu alți terți, îți va aduce, pentru următoarea perioadă eforturi să lămurești o situație financiară, să obții niște beneficii, de pe urma muncii tale.

Muncă – Finalul de săptămână se anunță mai aglomerat la locul de muncă, cu deplasări sau evenimente neașteptate, care-ți pot da planurile peste cap. Din configurația astrală face parte Uranus, planeta surprizelor, așa că așteaptă-te la răsturnări de situație!

 

Horoscop Capricorn săptămâna 20 - 26 iunie 2022

 

Dragoste– Intrarea Soarelui, din 21 iunie, în zodia Rac, pe sectorul relațiilor și căsătoriei, îți va aduce, în următoarea lună, preocupări pentru relațiile de cuplu. Dacă există nemulțumiri, s-ar putea să iasă la suprafață unele situații, care necesită rezolvare. Dacă ești singură, este posibil să fii ispitită să intri într-o relație cu o persoană, care nu-și dorește relație pe termen lung, ci doar distracție și aventură.

Bani – Finalul de săptămână poate aduce surprize în situația financiară, încasarea unor sume de bani sau cheltuieli neprevăzute.

Muncă– Începând din 23 iunie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Gemeni, pe sectorul muncii și activităților profesionale și până pe 18 iulie aduce îmbunătățirea relațiilor cu colegii, îndeplinirea sarcinilor cu mai multă ușurință și pot veni și oferte de job sau propuneri de la șefi.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 20 - 26 iunie 2022

 

Dragoste – Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Gemeni, din 23 iunie, în sectorul sentimental, al aventurilor romantice, distracției și creativității. Așadar, până pe 18 iulie, micul benefic aduce noroc, șanse în iubire și dispoziție de flirt și cuceriri, dacă ești singură.

Bani – Începi săptămâna cu preocupări financiare, socoteli, liste și pregătiri pentru o călătorie. Partenerul este cel care va susține cheltuielile vacanței, așa că nu-ți faci griji prea mari.

Muncă – Intrarea Soarelui, din 21 iunie, în zodia Rac, respectiv în casa muncii și activităților profesionale, îți va aduce, timp de o lună de zile, preocupări pentru activitatea profesională. Fiind perioadă de concedii, s-ar putea să lucrezi mai mult, să ții locul și altor colegi și atunci vei avea impresia că este mai greu, având timp liber mai puțin.

 

Horoscop Pești săptămâna 20 - 26 iunie 2022

 

Dragoste – Săptămâna începe cu intrarea Soarelui, din 21 iunie, în zodia Rac, pe sectorul asociat iubirii, fericirii, aventurilor romantice, distracției, vacanțelor. Al doilea aspect astral este intrarea lui Venus, micul benefic, din 23 iunie, în zodia Gemeni, pe sectorul vieții de familie, unde va opera favorabil, timp de o lună și va aduce rezolvări în chestiuni familiale, dar și petrecerea timpului liber mai mult cu familia. 

Bani – În perioada marți-joi vei fi interesată de situația ta financiară, să-ți faci un bilanț și să vezi pe ce sume de bani te poți baza în următoarea perioadă. Finalul de săptămână vine cu preocupări financiare, evenimente neașteptate în situația financiară a partenerului de cuplu.

Muncă – Începi săptămâna cu preocupări pentru proiectele personale profesionale și pentru încheierea unor contracte/parteneriate. Finalul de săptămână ar putea să vină cu vești sau informații surpriză, răsturnări de situație într-un proiect/strategie. Chiar dacă ești bulversată de evenimente, realizezi că lucrurile se aranjează mult mai bine decât ți-ai fi imaginat.

 

related posts

Modifică setările cookies