Horoscop săptămâna 20 - 26 septembrie 2021. Vărsătorii au chef de aventuri amoroase și cuceriri, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate în săptămâna 20 - 26 septembrie 2021.


Horoscop Berbec săptămâna 20 - 26 septembrie 2021


Dragoste– Sectorul sentimental este activat pe întreg parcursul săptămânii. Primul eveniment astral este Luna Plină din zodia Pești, din 21 septembrie, care-ți poate răscoli sentimentele, amintirile, trecutul, vis-à-vis de situație sau o persoană, fenomen ce va amplifica toate trăirile. Al doilea eveniment este intrarea Soarelui în 22 septembrie, în sectorul asociat relațiilor, semn că urmează o perioadă de o lună în care prioritatea ta vor fi relațiile.

Bani – Spre finalul săptămânii conjuncția Lunii cu Uranus, planeta imprevizibilului, în zodia Taur îți va aduce surprize de natură financiară, încasarea unor sume de bani sau apar cheltuieli neprevăzute cu casa sau în familie.

Muncă – Cu Luna în zodia ta, marți și miercuri și prima parte a zilei de joi urmează o perioadă activă la locul de muncă, în care vei rezolva multe situații. Cei care s-au îndoit vreodată de capacitatea ta de a face față unor probleme dificile, îți vor recunoaște meritele.

 

Horoscop Taur săptămâna 20 - 26 septembrie 2021


Dragoste– S-ar putea, spre finalul săptămânii, să-ți iei niște zile libere, pentru a te reechilibra fizic și emotional, după o perioadă cu trăiri profunde. Vineri, în partea a doua a zilei, te vei afla față în față cu o propunere din partea partenerului, iar reacțiile și atitudinea ta îl vor surprinde.

Bani – În weekend primești niște sume de bani sau un cadou venit neașteptat de la partenerul de cuplu.

Muncă– Luna Plină din zodia Pești, din 21 septembrie îți activează sectorul prietenilor și proiectelor de viitor, se pot încheia etape, se finalizează un proiect de pe urma căruia să culegi roadele. Al doilea eveniment astral este intrarea Soarelui, din 22 septembrie, în zodia Balanței, în sectorul muncii și sănătății. Așadar, următoarea lună este dinamică la capitolul activități profesionale, ai energie să desfășori activități noi sau să începi o nouă etapă la job. Totodată, sănătatea se poate îmbunătăți datorită schimbărilor în bine pe care le-ai făcut la job. Duminică iei o decizie importantă care privește direcția profesională.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 20 - 26 septembrie 2021


Dragoste– Intrarea Soarelui, din 22 septembrie, în zodia Balanței, îți va aduce, timp de o lună, preocupări pentru sfera sentimentală, relațiile cu copiii dacă ești părinte sau activități de creație și valorificarea unui talent. Așadar, traversezi o perioadă favorabilă relațiilor de iubire, aventurii, distracției, flirtului și cuceririlor.

Bani – În partea a doua a săptămânii s-ar putea să discuți despre participarea într-un proiect, dar încă nu ești sigură că îți dorești să te implici, din cauza timpului și așa prea puțin pe care îl ai în momentul de față.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Pești, din 21 septembrie, care se formează în sectorul carierei și ambițiilor profesionale, unde vei înregistra un succes, vei primi aprecieri de la șefi și te vei face remarcată.

 

Horoscop Rac săptămâna 26 - 26 septembrie 2021


Dragoste– Începând din 22 septembrie, timp de o lună, urmează o perioadă în care vei fi precupată de casă, familie, spațiul de locuit, activitățile casnice, relațiile cu părinții. Posibil să închei un contract imobiliar, să ajungi la un punct comun cu cineva din familie cu care deții în comun un bun de o valoare mai mare. Partenerul te susține în toate activitățile.

Bani– La finalul săptămânii apar evenimente neașteptate într-un context financiar. S-ar putea să afli că vei primi un bonus sau te bate gândul să începi o activitate independentă de pe urma căreia să obții niște venituri suplimentare.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Pești, care se formează pe 21 septembrie, în sectorul asociat perfecționării profesionale, schimburilor de experiență, studiilor și relației cu străinătatea. Posibil să obții o diplomă, un act important, să primești un raspuns favorabil de la o firmă care lucrează cu străinătatea. Totodată, s-ar putea să aibă loc niște situații cu impact emotional, care să-ți schimbe filosofia de viață.

 

Horoscop Leu săptămâna 20 - 26 septembrie 2021


Dragoste– Fii atentă la relațiile cu cei din jur, în special la relația cu persoana iubită! Este posibil să mai apară unele complicații sentimentale.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Pești, care se formează pe 21 septembrie, în sectorul asociat intereselor materiale, a banilor proveniți de la/prin intermediul altor persoane și a banilor pe care îi deții în comun cu partenerul de cuplu. Așadar, s-ar putea să-ți intre în conturi sume importante de bani.

Muncă – Începând din 22 septembrie, sectorul comunicării capătă putere prin intrarea Soarelui în zodia Balanței. Așadar, timp de o lună de zile, ai ocazia să negociezi, să susții interviuri, să te prezinți în fața unor comisii și să înregistrezi rezultate bune.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 20 - 26 septembrie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Pești, din 21 septembrie, care se formează în sectorul relațiilor și căsătoriei. Așadar, pot să aibă loc împăcări cu partenerul, dacă ai avut neînțelegeri, se atenuează tensiunile sau se încheie o etapă și se trece la nivelul următor al relației.

Bani – Din 22 septembrie sectorul financiar devine activ prin intrarea Soarelui în zodia Balanței, care va influența pozitiv planul financiar, banii pe care îi câștigi din muncă, de la serviciu sau din activități extraprofesionale. Ți se dă ocazia să speculezi oportunitățile prin care poți câștiga mai mulți bani.

Muncă – Contextul astral din a doua parte a săptămânii activează sectorul muncii, prin semnarea sau prelungirea unui contract. Posibil să apară și evenimente neprevăzute, care să schimbe direcția dorită de tine. Poate că nu te mai regăsești într-un colectiv, într-un grup care nu este pe aceeași lungime de undă sau aveți viziuni și mentalități diferite. Ideile și opiniile celorlați colegi nu sunt în acord cu sistemul tău de valori.

 

Horoscop Balanță săptămâna 20 - 26 septembrie 2021


Dragoste– Intrarea Soarelui în zodia Balanței, în 22 septembrie, în sectorul personalității îți va aduce preocupări pentru propria persoană și pentru relația cu partenerul de cuplu. Prin urmare, timp de o lună sunt favorizate toate acțiunile pe care le întreprinzi în planul relațional.

Bani – Joi si vineri ai putea să-ți pui ordine în situația financiară, pot să apară neașteptat sume de bani, care au fost blocate sau amânate. Evită speculațiile financiare sau nu împrumuta bani, pentru că este posibil să îi recuperezi mai greu!

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Pești, care se formează în 21 septembrie, în sectorul muncii și activităților profesionale. Așadar, este posibil să închei o etapă la locul de muncă, să obții un job nou sau culegi roadele unui proiect la care ai muncit mai mult timp.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 20 - 26 septembrie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Pești, din 21 septembrie, care se formează în sectorul asociat iubirii, fericirii, aventurii, flirtului, cuceririlor, copiilor și creativității. Așadar, dacă ești singură au loc evenimente neașteptate în planul sentimental. Din 22 septembrie când Soarele ajunge în zodia Balanței, în sectorul subconștientului, meditației, trecutului și introspecției s-ar putea să traversezi o perioadă de o lună de zile în care să revină în viața ta cineva din trecut. Sau poate doar revin amintiri care te răscolesc. 

Bani- În weekend primești niște sume de bani, cadouri sau ți se returnează o datorie.

Muncă – Sectorul subconștientului primește tranzitul Soarelui din 22 septembrie. Cum Soarele este guvernatorul casei carierei și aspirațiilor profesionale, poziționat pe o casă ascunsă, a secretelor, karmică, s-ar putea să ai parte de niște revelații legate de activitatea ta profesională. Totodată, poți afla secrete despre colegi, șefi sau decizii luate de către aceștia. Așadar, urmează o perioadă în care preferi să stai în umbra și să vezi ce fac ceilalți.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 20 - 26 septembrie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Pești din 21 septembrie, care se formează în sectorul asociat familiei, căminului, relațiilor cu părinții. Posibil unele dialoguri cu familia, legate de patrimoniu sau de administrarea unui bun imobiliar să aducă niște înțelegeri, după o perioadă destul de agitată în acest domeniu. Partenerul va fi de acord cu deciziile tale.

Bani – La capitolul bani stai bine, nu te poți plange, doar să mai reduci din cheltuieli.

Muncă – Intrarea Soarelui, din 22 septembrie, în zodia Balanței, în sectorul planurilor de viitor și a relațiilor de prietenie, a grupurilor sociale pe care le frecventezi, îți va aduce contracte și asocieri noi. Joi sau vineri așteaptă-te la evenimente neprevăzute la serviciu. Posibil să se strice un calculator/laptop, așa că fii prevăzătoare și salvează permanent tot ce lucrezi, să nu te trezești la finalul zilei ca ai pierdut tot ce ai făcut până la momentul respectiv!

 

Horoscop Capricorn săptămâna 20 - 26 septembrie 2021


Dragoste– Sectorul iubirii se activează spre finalul săptămânii și este posibil să apară evenimente neprevăzute în relația cu cineva de la serviciu.

Bani – În prima parte a săptămânii este posibil să primești vești care te vor surprinde, legate de niște plăți, pe care trebuie să le faci, însă ori se amână, ori se anulează și astfel rămâi cu o sumă însemnată de bani în buzunar.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Pești, din 21 septembrie, care se formează în sectorul comunicării, informațiilor, acumulării de cunoștințe, deplasărilor și dezbaterilor. Afli vești, informații prețioase, care te pot ajuta în activitatea profesională, închei cu succes un curs, ești preocupată de carieră și te faci remarcată. Intrarea Soarelui, din 22 septembrie, în zodia Balanței, îți activează sectorul profesional, al carierei și imaginii. Așadar, timp de o lună se intensifică preocupările pentru a-ți demonstra abilitățile și experiența.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 20 - 26 septembrie 2021


Dragoste– Finalul de săptămână se anunță activ în planul sentimental, al distracției, aventurii, flirtului și cuceririlor. Relațiile cu persoane din străinătate devin mai strânse, odată cu intrarea Soarelui în zodia Balanței, în 22 septembrie. Cum Soarele este guvernatorul casei relațiilor, poziționat pe o casă a relațiilor cu străinii, a mediului academic, sferei sociale, este posibil să fii interesată să legi prietenii cu persoane cu care ai pasiuni sau viziuni comune.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Pești, care se formează pe 21 septembrie, în sectorul financiar. Primești sume importante de bani și vei avea o tendință mai mare de a cheltui. 

Muncă – Primești vești bune de la serviciu la începutul săptămânii. Faci planuri și încerci pe cât posibil să le respecți. În partea a doua a săptămânii este posibil să fii mai directă în comunicare și s-ar putea să ai niște dispute cu unii colegi din cauza atitudinii tale agresive.

 

Horoscop Pești săptămâna 20 - 26 septembrie 2021


Dragoste– În planul relațional este posibil să apară conflicte, certuri și să constați că este foarte greu să ajungeți la un punct comun privind mentalitățile și viziunea asupra unor chestiuni pe care le dezbateți în cuplu.

Bani- Intrarea Soarelui în zodia Balanței din 22 septembrie îți va activa sectorul intereselor materiale, a banilor pe care îi deții împreună cu partenerul, dar și a banilor pe care îi poți obține prin intermediul altor persoane sau instituții. Așadar, ești interesată să stabilești, împreună cu partenerul de cuplu, destinația unor sume de bani, dar și să deschideți un cont de economii comun.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Pești, care-ți activează sectorul asociat personalității. Este momentul tău din an în care culegi roadele. Se întâmplă ceva bun în viața ta, în sfera profesională, privind un proiect la care lucrezi, o asociere sau ți se răsplătesc eforturile muncii depuse.

 

related posts

Modifică setările cookies