Horoscop săptămâna 21 - 27 decembrie 2020. Vărsătorii sunt tentați să înceapă o relație ascunsă, ce se întâmplă cu Peștii


Aflați ce vă rezervă astrele, în materie de dragoste, sănătate și bani, în săptămâna 21 - 27 decembrie 2020.


Horoscop Berbec săptămâna 21 - 27 decembrie 2020


Dragoste– Marți și miercuri, Luna îți traversează semnul zodiacal și nimeni nu-ți poate ține pasul. Posibil să intervină și dialoguri în contradictoriu, atunci când partenerul nu este de acord cu tine. În weekend faci niște deplasări pe distanțe scurte la rude.

Bani – Surprize de ordin financiar apar în partea a doua a săptămânii, când vei încasa niște sume de bani mai devreme decât te așteptai.

Muncă – Sectorul carierei și al aspirațiilor profesionale primește tranzitul lui Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, din 21 decembrie și al Soarelui din 22 decembrie, așa că urmează o perioadă activă din punct de vedere profesional. Vei fi preocupată de implicarea în noi proiecte, care să-ți aducă reușite. În ce privește energia marii conjuncții între Jupiter și Saturn, acesta se va forma în zodia Vărsător și totodată, se va manifesta în toate relațiile tale sociale, privind grupurile sociale din care faci parte, prin implicarea ta în cauze umanitare și privind ajutorul necondiționat pe care îl vei da celor cu care interacționezi.

 

Horoscop Taur săptămâna 21 - 27 decembrie 2020


Dragoste– Cu Mercur și Soarele în casa spiritualității și a filosofiei de viață, din 21 decembrie, și cu Luna, care îți traversează semnul zodiacal, în partea a doua a săptămânii, vei avea niște revelații privind relațiile tale personale. Dacă ești singură îți dorești ca partenerul să împărtășească aceleași principii de viață cu ale tale. 

Bani – În weekend primești bani și multe cadouri și ești fericită să îi ai alături pe cei dragi.

Muncă– Primele două evenimente astrale ale săptămânii: intrarea lui Mercur, 21 decembrie și a Soarelui, în 22 decembrie, ambele în Capricorn, activează sectorul educației, al schimburilor de experiență profesională și a cursurilor de dezvoltare personală. Prin urmare, este posibil să te gândești serios să te mai specializezi într-un domeniu. În ce privește marea conjuncție dintre Jupiter, marele benefic, și Saturn, din 21 decembrie, aceasta se va manifesta în sectorul asociat carierei și a imaginii cu care te prezinți în fața lumii. Îți vei stabili niște obiective, însă de data aceasta nu vei mai ține cont doar de interesele tale, ci și de ale celorlalți.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 21 - 27 decembrie 2020


Dragoste– În planul sentimental nu ai de ce să te plângi sau să-ți faci griji, pentru că Venus, micul benefic, își face treaba și aduce oportunități de a intra într-o relație sau ai înțelegere și o relație bună cu partenerul. Posibil la jumătatea săptămânii să ai mici divergențe cu partenerul din cauza banilor.

Bani – Posibil în prima parte a săptămânii să încasezi o sumă de bani dintr-o colaborare sau de la unul dintre părinți. Totodată, dacă ai împrumutat pe cineva, acesta îți returnează datoria. Mercur, din 21 decembrie, și Soarele din 22 decembrie, ambele în Capricorn, poziționate pe casa banilor proveniți din alte surse decât salariul, vor ajuta să-ți intre în conturi sume însemnate de bani.

Muncă– În ce privește marea conjuncție dintre Jupiter, marele benefic, și Saturn, aceasta se va manifesta în sectorul asociat dezvoltării personale, al schimburilor de experiență profesională, a relațiilor cu instituții sau persoane din străinătate. Vei fi deschisă noilor proiecte, lărgirii orizonturilor și vei căuta să lucrezi într-un domeniu care-ți aduce satisfacție personală.

Horoscop Rac săptămâna 21 - 27 decembrie 2020


Dragoste– Săptămâna începe cu intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în 21 decembrie și a Soarelui, în 22 decembrie, ambele în zodia Capricorn, respectiv în planul relațional. Așadar, cele două planete vin să-ți aducă oportunități în planul relațional. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, dialogurile vor fi în jurul problemelor concrete.

Bani – În ce privește marea conjuncție dintre Jupiter, marele benefic, și Saturn, aceasta se va manifesta în planul financiar, al banilor care provin din alte surse decât salariul și marchează începutul unei etape cu schimbări/transformări importante de viață. Posibil să-ți schimbi atitudinea față de bani, să nu mai fii așa interesată de partea materială. Totodată, munca îți va fi recunoscută și poți să primești niște bonusuri sau o mărire salarială. 

Muncă– Cele mai active zile din săptămână sunt marți și miercuri, când se activează casa carierei și a șefilor, cu care vei avea o întâlnire importantă, în care vei afla despre intențiile acestora de a te muta pe o altă funcție, grație rezultatelor înregistrate din ultimul an. 

 

Horoscop Leu săptămâna 21 - 27 decembrie 2020


Dragoste– Marea conjuncție dintre Jupiter, marele benefic, și Saturn, care se formează în 21 decembrie în zodia Vărsător, se va manifesta în casa relațiilor tale. Așadar, dacă ți-ai învățat lecțiile lui Saturn, acum poți atrage spre tine un partener cu care să începi o relație bazată pe toate caracteristicile Vărsătorului: originalitate, independență, creativitate, umanitate, prietenie adevărată.

Bani – Începi săptămâna cu cadouri, cu mici atenții, pe care le primești de la prieteni sau de la cei cu care desfășori activități.

Muncă –La începutul săptămânii, Mercur și Soarele vor ajunge în zodia Capricorn și vor dinamiza sectorul muncii și al sănătății. Chiar dacă se întrevede activitate intensă la locul de muncă, este posibil să fii puțin reticentă atunci când vei primi tot felul de propuneri sau implicarea în proiecte noi. Vrei să faci niște verificări înainte să dai un raspuns. Totodată, spre finalul săptămânii, pot să apară surprize în sectorul asociat carierei și nu sunt excluse răsturnări de situație.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 21 - 27 decembrie 2020


Dragoste– Două dintre evenimentele săptămânii au loc în sfera sentimentală. Astfel, Mercur intră în 21 decembrie în Capricorn, urmat de către Soare în același semn zodiacal. Pot să înceapă să apară blocaje de comunicare în dialogul cu persoana iubită, însă rolul planetei comunicării este să te ajute să identifici ceea ce trebuie să lămurești în cuplu, chiar dacă, de prim moment, lucrurile nu vor sta prea bine.

Bani – Marți și miercuri poți încasa niște sume de bani restante sau dintr-o activitate extraprofesională pe care o desfășori. Totodată, poți face eforturi pentru a rezolva o chestiune financiară.

Muncă – Marea conjuncție dintre Jupiter și Saturn, din 21 decembrie, se formează în zodia Vărsător, pe domeniul casei muncii și marchează începutul unei noi etape, în care nu vei mai fi așa interesată de partea materială, cât de faptul că vrei să fii implicată în activități care să-ți aducă satisfacție personală.

 

Horoscop Balanță săptămâna 21 - 27 decembrie 2020


Dragoste– Marea conjuncție Jupiter-Saturn din 21 decembrie, care se formează în zodia Vărsător, marchează o nouă etapă în sfera sentimentală, prin schimbarea atitudinii în relații, unde îți dorești stabilitate. Tot în 21 decembrie și Mercur va intra în zodia Capricorn, în sectorul vieții de familie, urmat de către Soare și ambii vor introduce o notă de responsabilitate în abordarea problemelor legate de familie, de cămin sau privind spațiul de locuit.

Bani – Spre finalul săptămânii se întrevede intrarea unor sume de bani în conturile tale. Totodată poți primi cadouri și ai parte de tot felul de înlesniri financiare. Este recomandată evitarea deciziilor majore privind speculațiile financiare.

Muncă– Primele două zile sunt mai aglomerate la locul de muncă. În rest, este posibil să fie liniște sau să-ți termini din timp toate sarcinile. Dacă îți aprobă șefii, ai vrea să-ți iei câteva zile libere.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 21 - 27 decembrie 2020


Dragoste– Marea conjuncție Jupiter-Saturn, care se formează în 21 decembrie în zodia Vărsător, se va manifesta în sectorul asociat vieții de familie. Vei realiza că familia este fundamentul vieții și contribuie la stabilitatea ta emoțională. 

Bani- La capitolul financiar nu te poți plânge, pentru că Venus, micul benefic, îți aduce sume importante de bani, fără să faci prea mari eforturi.

Muncă- Intrarea lui Mercur în 21 decembrie în zodia Capricorn, urmat de către Soare, în casa comunicării, îți atrage atenția la felul cum vei comunica până la finalul primei săptămâni din ianuarie. Posibil să nu fii prea deschisă și să ai niște blocaje în exprimarea opiniilor. Totodată, ai putea folosi energia Soarelui și a planetei comunicării, să o investești într-un proces de învățare, de acumulare de cunoștințe. La serviciu nu vei accepta niște proceduri stabilite de către șefi.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 21 - 27 decembrie 2020


Dragoste– Dacă în prima zi a săptămânii, ești liniștită, ai o stare de calm și liniște atunci când ești cu familia, registrul astral se schimbă de marți, când ai parte de evenimente intense în planul sentimental.

Bani – Sectorul financiar se dinamizează începând din 21 decembrie, când Mercur ajunge în zodia Capricorn, urmat de către Soare. Așadar, te va preocupa administrarea finanțelor, începi negocieri și-ți revendici niște drepturi. Posibil, în unele negocieri, să fii mai rigidă și să nu te lași până nu obții ce-ți dorești.

Muncă– Marea conjuncție Jupiter-Saturn, care se formează în 21 decembrie în zodia Vărsător se va manifesta în sectorul asociat comunicării, schimbului de idei, învățării și deschide o nouă etapă în care va fi nevoie să fii deschisă noului în ce privesc sarcinile de serviciu, dar și activităților pe care le desfășori. Posibil vei dori să-ți schimbi domeniul în care activezi.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 21 - 27 decembrie 2020


Dragoste– Săptămâna începe cu intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în 21 decembrie și a Soarelui, în 22 decembrie, ambele în zodia Capricorn, respectiv în casa personalității. Așadar, ai grijă că gândirea ta ar putea deveni mai rigidă în dialogurile cu partenerul de cuplu! Vei avea tendința să discuți doar de problemele concrete, iar cele de suflet să le lași deoparte, lucru care-l va afecta pe partener.

Bani – În ce privește marea conjuncție dintre Jupiter, marele benefic, și Saturn, care se formează în zodia Vărsător, în 21 decembrie, aceasta se va manifesta în sectorul financiar. Tendința va fi să oferi din tot ce ai și celor care au nevoie. Simți nevoia să faci gesturi caritabile.

Muncă– Intrarea Lui Mercur și a Soarelui, la începutul săptămânii, în semnul nașterii tale, va întări prudența și evitarea riscurilor, atunci când iei decizii, care privesc sfera profesională. Astfel, este o perioadă bună de analiză rațională a tuturor ofertelor sau propunerilor, care vin spre tine până la finalul primei săptămâni din luna ianuarie.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 21 - 27 decembrie 2020


Dragoste– Două dintre evenimentele astrale ale aceste săptămâni au loc în sectorul asociat subconștientului și al frământărilor interioare: intrarea lui Mercur, astrul comunicării, din 21 decembrie în zodia Capricorn, urmat de către Soare, în 22 decembrie. Cum Mercur este guvernatorul casei sentimentale, este posibil să ai o revelație și să fii rațională atunci când vei lua decizii care privesc relația ta de acum. Mai este posibil să fii tentată să începi o relație ascunsă.

Bani – Marți sau miercuri este posibil să primești o sumă de bani sub formă de bonus sau primă.

Muncă– Marea conjuncție dintre Jupiter, marele benefic și Saturn, din 21 decembrie, care se manifestă în casa personalității tale, deschide o nouă etapă în gândirea, idealurile, planurile pe termen lung și deschiderea față de provocările, care vor veni spre tine de acum încolo. Vei avea șansă să mergi pe un drum nou.

 

Horoscop Pești săptămâna 21 - 27 decembrie 2020


Dragoste– Marea conjuncție dintre Jupiter, marele benefic, guvernatorul tău, și Saturn, care se formează în 21 decembrie, se manifestă în casa asociată subconștientului, izolării, trecutului, introspecției și frământărilor interioare. Așadar, ești invitată să lași în urmă trecutul, să te eliberezi de ce este vechi, pentru a face loc noului. Posibil să ai niște revelații și să ajungi la niște concluzii, care-ți vor schimba cu totul viziunea asupra vieții.

Bani – Marți și miercuri ești interesată să pui la punct niște chestiuni financiare, administrative.

Muncă– Două dintre evenimentele astrale ale săptămânii se formează în sectorul asociat proiectelor pe termen lung, a prietenilor și a grupurilor sociale pe care le frecventezi. Este vorba despre intrarea lui Mercur în 21 decembrie, în zodia Capricorn, care va fi urmat de către Soare, în același Capricorn. Prin urmare, îți vei analiza relația cu prietenii, cu cei cu care lucrezi sau desfășori activități și nu vei mai tolera unele abordări sau atitudini. Vei ține foarte mult la respect, iar cu Soarele în Capricorn, te vei impune în grupul sau echipa din care faci parte.

Irina Rimes și-a pus piercing-uri! - Trending Review cu Daragiu - episodul 51

related posts

Modifică setările cookies