Horoscop săptămâna 21 – 27 februarie 2022. Berbecii tânjesc după o iubire din trecut, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 21 – 27 februarie 2022. 

 


Horoscop Berbec săptămâna 21 - 27 februarie 2022

 

Dragoste– În planul sentimental, s-ar putea să ai niște frământări interioare, să-ți dorești să revină în viața ta persoane cu care ai avut cândva o relație. S-ar putea să dai și un semn persoanelor respective, pentru că simți că nu s-a încheiat povestea. Dacă faci parte dintr-un cuplu, este posibil să te simți singură și ai nevoie de o mai mare atenție din partea perechii de viață, dar aceasta are alte priorități.

Bani – În primele două zile din săptămână ești interesată de chestiuni financiare. Mai ales dacă îți dorești să faci niște achiziții de o valoare mai mare trebuie să știi cum stai cu bugetul. 

Muncă – La serviciu s-ar putea să întorci o situație în favoarea ta. În partea a doua a săptămânii, s-ar putea să te răgândești cu privire la o decizie pe care ai luat-o în carieră. Dacă ai decis să începi o activitate pe cont propriu, îți parvin niște informații și te oprești, analizezi și aștepți să vezi încotro se îndreaptă lucrurile. Dacă ești pe cale să renunți la o activitate pe cont propriu, s-ar putea să primești un contract important, de pe urma căruia să obții venituri mulțumitoare.

 

Horoscop Taur săptămâna 21 - 27 februarie 2022

 

Dragoste– În ce privește viața te cuplu, traversezi o perioadă bună, mai ales că săptămâna aceasta se menține conjuncția lui Venus, guvernatoarea ta, cu Marte, guvernatorul casei relațiilor. Rezonezi cu partenerul și petreceți mult timp împreună, programați călătorii și găsiți soluții la orice problemă ivită în cuplu.

Bani – De miercuri după-amiază te preocupă banii, banii tăi, dar și ai partenerului, fondurile comune. Vrei să faci o investiție sau să ții socoteala economiilor. Posibil cineva din anturaj să-ți ceară un ajutor financiar, însă nu prea ești deschisă să dai împrumuturi.

Muncă– Atenție mare în această săptămână la locul de muncă, pentru că este posibil să intri în dispute cu șefii sau cu persoane cu putere de decizie. Este posibil să nu te poți abține, să spui lucrurile pe nume, să reacționezi în așa fel încât să-ți strici imaginea în fața tuturor! De partea ta sunt prietenii, colegii, persoane apropiate, care te vor susține într-un demers sau îți vor lua apărarea, pentru că ai dreptate în tot ce spui. Că nu spui pe un ton adecvat și politicos, asta e partea a doua. În altă ordine de idei, spre finalul săptămânii s-ar putea să ai o întâlnire cu cineva care-ți poate schimba direcția profesională, să te marcheze un dialog.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 21 - 27 februarie 2022

 

Dragoste– Conjuncția lui Venus, guvernatoarea casei iubirii, cu Marte, planeta acțiunii, este activată și-n această săptămână în casa intimității, așa că vei petrece clipe romantice alături de partener. Dacă ești singură, s-ar putea să primești vești de la cineva cu care ai flirtat cândva.

Bani – Săptămâna aceasta depinzi de banii partenerului sau de bani care provin de la alte persoane din familie. Dacă reușești să recuperezi o datorie, în weekend, atunci vei putea să-ți rezolvi unele chestiuni familiale.

Muncă– Contextul astral din această săptămână îți aduce reorganizare a planurilor profesionale, iar promisiunile șefilor, dialogurile pe care le-ai avut cu aceștia, în care ți se promiteau niște lucruri, se pare că nu se întâmplă, au loc amânări și blocaje.

 

Horoscop Rac săptămâna 21 - 27 februarie 2022

 

Dragoste– În planul sentimental, relațional, traversezi o perioadă bună, în care ai aceleași idealuri și viziuni împreună cu partenerul tău. Conjuncția lui Venus cu Marte din casa relațiilor se menține activă și te ajută să-ți indeplinești un vis sau să ai o realizare împreună cu partenerul de cuplu.

Bani– Din punct de vedere financiar urmează o săptămână în care poți avea parte de niște evenimente mai puțin plăcute: să nu-ți intre în conturi sumele pe care le așteptai sau să nu primești o aprobare pentru un credit. Deși de primă fază s-ar putea să fii dezamăgită și mâhnită, vei vedea mai târziu care a fost rostul acestui obstacol.

Muncă- Începi săptămâna cu gânduri de a începe niște cursuri și le propui șefilor să te trimită la cursuri sau la un schimb de experiență. Dacă acest lucru nu se poate prin intermediul serviciului, vei face pe cont propriu, pentru că mai ai nevoie de niște calificări pentru a putea să obții un post mai bun în firma în care lucrezi sau dacă vrei să faci o schimbare.

 

Horoscop Leu săptămâna 21 - 27 februarie 2022

 

Dragoste– Atenție în această săptămână la tendința de a intra în conflicte cu partenerul de cuplu din cauza faptului că ai pretenția ca toată lumea să facă așa cum dictezi tu! Vei realiza spre finalul săptămânii că pretențiile tale au fost prea mari și vei sfârși prin a-ți cere scuze.

Bani – Posibil în această săptămână să primești o mărire salarială, un bonus dacă închei un contract avantajos sau poate închei o colaborare extraprofesională, care-ți va mări veniturile cu o sumă considerabilă.

Muncă – Din punct de vedere profesional se anunță o săptămână bună, pentru că ești creativă, ai imaginație și capacitatea de a găsi soluții bune la unele probleme apărute. Chiar dacă vor exista unele divergențe între colegi, reușești să restabilești ordinea, să reorganizezi niște sarcini pentru ca totul să meargă ușor și fără probleme. Se menține conjuncția lui Venus cu Marte din casa muncii, așa că ai putea avea parte de o încununare cu succes a roadelor muncii.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 21 - 27 februarie 2022

 

Dragoste– În planul relațional traversezi o perioadă bună, ești relaxată și te bucuri la final de săptămână de un sejur romantic împreună cu partenerul de cuplu. Conjuncția lui Venus cu Marte din casa iubirii și fericirii se menține și-n această săptămână și-ți aduce relaxare, petreceri, bună dispoziție, imaginație și creativitate atunci când vine vorba de petrecerea timpului liber. 

Bani – Posibil în acestă săptămână să-ți faci niște socoteli financiare pentru că ai de gând să pleci cu un grup de prieteni într-o călătorie și trebuie să știi pe ce te poți baza. S-ar putea să începi un proiect nou profesional, care să-ți suplimenteze veniturile, așa că nu-ți rămâne decât să faci planuri de viitor.

Muncă – Registrul astral din această săptămână vine cu un volum mare de muncă la serviciu, dar și cu tensiuni între colegi. Deși îți dorești să lucrezi bine în echipă, vei realiza că unii colegi nu sunt ceea ce par și atunci când ai nevoie, își văd de interesele lor, fără să le pese atunci când ceri ajutorul.

 

Horoscop Balanță săptămâna 21 - 27 februarie 2022

 

Dragoste– În săptămâna analizată se menține conjuncția dintre Venus, guvernatoarea ta, și Marte, guvernatorul casei relațiilor, plasată în casa familiei, așa că îți unești forțele cu partenerul pentru a rezolva o serie de chestiuni gospodărești, locative sau care privesc relația cu rudele, în special cu părinții. Dacă intenționezi să cumperi o casă, vei găsi exact ceea ce cauți sau dacă ai un imobil care este liber, ai putea să-l închiriezi.

Bani – S-ar putea să fii destul de iritată atunci când afli că unul dintre membrii familiei a făcut o achiziție de o valoare mai mare fără să te consulte. Dacă ești părinte, s-ar putea să trebuiască să plătești ceva ce strică copilul.

Muncă– În a doua parte a zilei de miercuri și joi intervin multe sarcini la serviciu, volum mare de muncă, comunici foarte mult, gândești strategii și faci planuri pe termen lung.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 21 - 27 februarie 2022

 

Dragoste– Din punct de vedere sentimental, relațional, se menține conjuncția lui Marte, guvernatorul tău, cu Venus, guvernatoarea casei relațiilor, în sectorul comunicării și deplasărilor, așa că în weekend ai șansa să cunoști persoane noi, pe care să le impresionezi cu cunoștințele tale. Contextul astral te ajută doar dacă te faci remarcată. Nu sta în casă, ieși la cât mai multe întâlniri cu prietenii sau colegii, pentru că sigur apare cineva în viața ta!

Bani – Joi și vineri iei bani sau faci niște plăți. Te preocupă situația financiară pentru că vrei să achiziționezi niște bunuri pentru hobby-urile tale.

Muncă – Săptămâna aceasta ești foarte apreciată la serviciu pentru munca depusă. Contextul astral este în favoarea ta, așa că s-ar putea să se ivească ocazia să schimbi funcția și astfel să obții o mărire salarială.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 21 - 27 februarie 2022

 

Dragoste– Faci față cu greu obligațiilor de familie si poți să ai dispute cu partenerul de viață din cauza activităților profesionale. Ești foarte iritată de ce se întâmplă la serviciu, însă reușești să ai un dialog cu partenerul în care să-i explici că suprasolicitarea și respectarea termenelor limită îți aduc o stare de nervozitate. Ai noroc că acesta înțelege, te susține și astfel puneți capăt unor dispute care nu-și au rostul.

Bani – Conjuncția lui Venus cu Marte din casa banilor, pe care îi câștigi din muncă, se menține și-n această săptămână și ai rezultate frumoase. Vei avea bani să faci o investiție pentru casă.

Muncă – La birou se pare că vei reveni asupra unor sarcini de la mai multe ori, pentru că apar tot felul de încurcături și evenimente neprevăzute.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 21 - 27 februarie 2022

 

Dragoste– În weekend, când se activează conjuncția dintre Marte și Venus din casa personalității, te pregătești să ieși la întâlniri cu prietenii sau cu partenerul de cuplu. Te preocupă propria persoană, cum arăți, mergi la un salon de înfrumusețare, îți schimbi look-ul, garderoba și vrei să ai parte de o înnoire.

Bani – Contextul astral din această săptămână vine cu preocupări pentru administrarea banilor, pentru că s-ar putea să ai unele discuții cu partenerul de cuplu care se interesează de sumele cheltuite de tine. Ai făcut niște achiziții mai mari și, se pare, că ai destabilizat bugetul. Dacă totuși nu ai apucat să faci acele cheltuieli pe care intenționezi să le faci, ar trebui să te mai gândești dacă este momentul.

Muncă– La serviciu se întâmplă tot felul de lucruri neașteptate. Șefii schimbă de la o săptămâna la alta direcția profesională, sarcinile, vin cu idei care dau peste cap tot fluxul. Ai impresia că trebuie să o iei de la capăt la fiecare început de săptămână și tot ce ai clădit în săptămâna care trece, se dărâmă.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 21 - 27 februarie 2022

 

Dragoste– Deși contextul astral în care este implicat Mercur plasat în zodia ta și Uranus, guvernatorul tău, îți aduce un fel de agitație mentală și revolte, la începutul săptămânii sunt zile bune pentru a analiză atentă a ultimelor evenimente și informații care-ți parvin. S-ar putea familia să nu fie de acord cu deciziile tale și ale partenerului și de aici să apară conflicte de idei, mentalități.

Bani – Chiar dacă nu ai reușit să pui niște bani deoparte, așa cum ai stabilit la începutul anului, stai bine financiar și nu ai de ce te plânge. Ești mulțumită de situația prezentă și mai ales de veniturile partenerului care se măresc.

Muncă – La serviciu este recomandat să stai în banca ta și doar să asiști la deciziile șefilor. Ar trebui să ții pentru tine ceea ce gândești, pentru că nu vei face decât să complici lucrurile dacă intervii.

 

Horoscop Pești săptămâna 21 - 27 februarie 2022


Dragoste– Dacă ești singură, contextul astral din această săptămână te ajută să te integrezi într-un grup, unde vei cunoaște persoane cu care vei rezona din punct de vedere al pasiunilor și preocupărilor. Dacă faci parte dintr-un cuplu, sărbătorești împreună cu partenerul de cuplu un eveniment important din viața voastră.

Bani- Din punct de vedere financiar poți primi informații legate de salarizare sau de condițiile unui loc de muncă unde vrei să te angajezi.

Muncă – Dacă ai traversat o perioadă mai aglomerată la locul de muncă, acum începi să-ți revii, pentru că ai ascultat sfaturile medicilor și te-ai odihnit mai mult. Evită provocările la locul de muncă și nu-ți strica imaginea în fața celorlalți dacă vrei să faci ordine într-o chestiune profesională, care nici nu depinde de tine!

related posts

Modifică setările cookies