Horoscop săptămâna 21 – 27 iunie 2021. Capricornii au parte de pasiune și trăiri intense în plan amoros, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele în materie de bani, sănătate și dragoste în săptămâna 21 – 27 iunie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Horoscop Berbec săptămâna 21 – 27 iunie 2021


Dragoste– La începutul săptămânii, pe 21 iunie, Soarele, energia, intră în zodia Rac și va dinamiza sectorul asociat căminului, vieții de familie, relațiilor de familie. Așadar, următoarea lună vei fi mai preocupată de aceste domenii. Duminica, pe 27 iunie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Leu, pe sectorul iubirii, aventurii, romantismului, așa că așteaptă-te la o perioadă pasională în planul amoros.

Bani – Dacă luni întâmpini un blocaj într-un interes financiar, marți lucrurile se îndreaptă.

Muncă – Începând din 23 iunie, Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă și vei scăpa de problemele de comunicare și neînțelegerile care au apărut în ultimele trei săptămâni. Și dacă ai de făcut drumuri, treburile se vor rezolva mult mai ușor decât până acum. Un alt eveniment astral important al săptămânii este Luna Plină din 24 iunie care se formează în zodia Capricorn, în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale și anunță un succes profesional sau încheierea unui proiect. Dacă te afli într-o delegație în afara țării sau ai colaborări și legături cu străinătatea, este posibil să apară unele surprize, privind activitățile tale profesionale.

 

Horoscop Taur săptămâna 21 – 27 iunie 2021


Dragoste– Două evenimente îți dinamizează sectorul familiei și comunicării: intrarea Soarelui în Rac, din 21 iunie și a lui Venus, guvernatorul tău, din 27 iunie, prin casa vieții de familie și spațiului de locuit. Așadar, vei avea relații mai bune cu membrii familiei, fiind preocupată pentru a menține relațiile între rude.

Bani – Vestea bună pentru sectorul financiar este că din 23 iunie Mercur revine la mișcarea directă și vei putea lua lua decizii de natură financiară. Dacă în ultimele trei săptămâni ai fost confuză și nehotărâtă ce să faci cu ofertele care au venit  spre tine, acum, în urma unei analize și a unei gândiri practice și raționale, vei știi ce să faci.

Muncă– Pe 24 iunie are loc Luna Plină din zodia Capricorn, care va dinamiza sectorul asociat credințelor și principiilor de viață, pregătirii profesionale și schimburilor de experiență, semn că se încheie o etapă, culegi roadele unui proiect personal, obții o diplomă, un atestat sau folosești abilitățile și experiența pentru a obține un job mai bine plătit sau un statut profesional.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 21 – 27 iunie 2021


Dragoste– Sectorul intim și al transformărilor se activează în 24 iunie odată cu Luna Plină din zodia Capricorn. Lucrurile se pot precipita, în relația cu partenerul să apară o criză și nu vei mai trece cu vederea unele lucruri, mai ales că ții la principiile tale.

Bani – Vestea bună pentru planul financiar vine odată cu intrarea Soarelui, în 21 iunie, în zodia Rac, pe sectorul banilor pe care îi câștigi din muncă și activități extraprofesionale. Așadar, urmează treizeci de zile în care cauți soluții de suplimentare a veniturilor, negociezi și relaționezi mai mult.

Al doilea eveniment astral din această săptămână este Luna Plină din zodia Capricorn, din 24 iunie, care se formează în sectorul intereselor materiale, creditelor, datoriilor, taxelor, banilor pe care îi deții împreună cu partenerul sau alte persoane. Așadar, unele chestiuni financiare mai vechi revin în actualitate și va fi nevoie să faci niște schimbări în administrarea finanțelor, prin economisire și returnarea unei datorii. 

Muncă– Primele două zile din săptămână vor fi mai aglomerate la locul de muncă, cu tot felul de informații legate de activitatea curentă. Vestea bună este că Mercur, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă din 23 iunie și vei observa o claritate în gândire, exprimare, comunicare, te faci mai ușor înțeleasă și lucrurile încep să se lege în toate activitățile întreprinse.

 

Horoscop Rac săptămâna 21 – 27 iunie 2021


Dragoste– În primele două zile din săptămână ai parte de momente intense în planul amoros și ar fi bine să nu te lași copleșită, mai ales că pe 24 iunie are loc Luna Plină din zodia Capricorn, care-ți activează sectorul relațiilor și căsătoriei. Posibil să apară o criză în cuplu, să se încheie o etapă, să faci niște schimbări sau să treci la următorul nivel al relației.

Bani– În prima parte a săptămânii este posibil să apară o problemă de natură financiară, un eveniment neașteptat care poate schimba cursul planurilor tale.

Muncă– Randamentul tău va crește odată cu intrarea Soarelui în semnul nașterii tale, din 21 iunie. Mercur retrograd prin sectorul asociat universului interior și subconștientului, revine la mișcarea directă din 23 iunie, așa că ai un motiv în plus să te bucuri că scapi de unele gânduri și frământări pe care le-ai avut timp de trei săptămâni. Acum îți poți concentra atenția și energia pe activitățile profesionale. Poți lua decizii de natură profesională sau pentru revizuirea strategiilor financiare.

 

Horoscop Leu săptămâna 21 – 27 iunie 2021


Dragoste– Începând din 21 iunie, Soarele, guvernatorul tău, ajunge în zodia Rac, pe sectorul asociat universului interior, subconștientului și trecutului. Deși vei avea o energie scăzută, contextul astral îți permite să te refaci, să te reechilibrezi și ai niște revelații legate de viața ta personală și de cuplu. Duminică, Venus, planeta iubirii, ajunge în zodia ta, așa că urmează o perioadă în care se amplifică dorința de aventură, romantism și pasiune.

Bani – Mercur revine la mișcarea directă din 23 iunie, așa că, te bucuri că poți relua planurile care au stagnat. Cum Mercur este guvernatorul casei financiare, ai traversat o perioadă de trei săptămâni, în care ți-ai reevaluat obiceiurile financiare și te-ai concentrat pe returnarea unor datorii.

Muncă – Unul dintre evenimentele importante ale săptămânii vizează sectorul muncii. Așadar, Luna Plină din zodia Capricorn, din 24 iunie activează sectorul profesional, unde pot să apară evenimente care să-ți schimbe planurile stabilite. Poți să-ți găsești un alt job, să începi un proiect nou, să finalizezi proiectele demarate sau să închei etape. În ce privește starea de sănătate, pot să apară unele disfuncții organice din cauza suprasolicitării de la serviciu.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 21 – 27 iunie 2021


Dragoste– Unul dintre evenimentele astrale importante ale săptămânii este Luna Plină din zodia Capricorn, care se formează pe 24 iunie, în sectorul iubirii, aventurii și romantismului. Așadar, poate interveni o criză în cuplu și să se încheie o etapă, să apară o despărțire sau evenimente neașteptate, care să-ți aducă în viața ta un partener din trecut sau cu care ai lucrat/colaborat. Venus, micul benefic, ajunge în 27 iunie în zodia Leu, pe sectorul asociat subconștientului, izolării și trecutului, așa că poți lua în calcul reluarea unei relații cu o persoană din trecut.

Bani – În afară de faptul că faci socoteli și liste, pentru că trebuie să ai o situație clară a cheltuielilor, în această săptămână nu se întrevede intrarea niciunei sume de bani în conturile tale.

Muncă – Vestea bună din această săptămână este că Mercur, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă din 23 iunie, pe sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, așa că perioada în care ți-ai reevaluat activitatea profesională se încheie și poți lua decizii, semna contracte și alege rațional cea mai bună ofertă primită. Soarele, energia, își face intrarea în 21 iunie, în zodia Rac, pe sectorul proiectelor și prietenilor aducând energie, implicare și concentrare pe planurile de viitor.

 

Horoscop Balanță săptămâna 21 – 27 iunie 2021


Dragoste– Unul dintre evenimentele astrale din această săptămână este Luna Plină din zodia Capricorn, din 24 iunie, care se formează în sectorul asociat vieții de familie. Posibil să apară o criză în familie, să fie nevoie să rezolvi niște demersuri imobiliare, să închei o etapă. Venus, guvernatorul tău, traversează din 27 iunie sectorul prietenilor, așa că, dacă ești singură, ai toate șansele să-ți găsești pereche prin intermediul prietenilor.

Bani – În prima parte a săptămânii faci plăți și returnezi datorii. Posibil să ai parte și de o surpriză financiară neplăcută, deoarece niște drepturi bănești întârzie să apară.

Muncă– Unul dintre evenimentele astrale ale săptămânii este intrarea Soarelui în zodia Rac, în 21 iunie, respectiv în sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale. Așadar, urmează o lună de zile în care te poți afirma, primești susținere din partea șefilor și ai energie și determinare să obții o funcție sau să-ți consolidezi statutul profesional. Venus, micul benefic, ajunge în 27 iunie în zodia Leu, în sectorul proiectelor de viitor. Vei avea noroc la proiecte, propuneri, oferte de colaborări prin intermediul prietenilor sau al cunoștințelor din grupul pe care îl frecventezi.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 21 – 27 iunie 2021


Dragoste– În prima parte de săptămână, Luna traversează semnul nașterii tale și-ți imprimă inuiție, o bună gestionare și stăpânire de sine în relațiile cu partenerul de viață sau cu cei cu care interacționezi.

Bani- Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă din 23 iunie, prin sectorul intereselor materiale și a resurselor deținute împreună cu partenerul, unde ultimele trei săptămâni a adus o reevaluare a situației financiare. Acum vei putea lua decizii fără să-ți mai fie teamă că te răzgândești și ești în acord cu partenerul de cuplu.

Muncă – Unul dintre evenimentele importante ale săptămânii este Luna Plină din zodia Capricorn, din 24 iunie, care se formează în sectorul comunicării, gândirii, deciziilor, schimburilor de opinii, informațiilor, semn că poți încheia o etapă de învățare, să obții o diplomă, să iei decizii legate de viața de cuplu, de familie sau privind regimul unei locuințe. Venus, micul benefic, ajunge duminică în zodia Leu, în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale și împreună cu Marte vor opera în favoarea ta să obții notorietate, să te afirmi și să înregistrezi succese. Soarele, guvernatorul casei profesionale își începe tranzitul, din 21 iunie, prin sectorul principiilor de viață. Așadar, în alegerile sau schimbările din carieră pe care le vei face, în perioada imediat următoare, vei ține cont de convingerile și sistemul tău de valori.  

 

Horoscop Săgetător săptămâna 21 – 27 iunie 2021


Dragoste– Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă din 23 iunie, prin sectorul căsătoriei și relațiilor, așa că vei vedea o îmbunătățire a comunicării cu partenerul de cuplu. Posibil, în ultimele trei săptămâni să-ți fi dorit redefinirea vieții de cuplu și acum ai o altă perspectivă.

Bani – În ce privesc finanțele deținute în comun cu partenerul sau cu partenerii de afaceri, situația se poate îmbunătăți. Aceste domenii vor fi susținute și de către Soare, care își face intrarea în 21 iunie în zodia Rac. Pe 24 iunie are loc Luna Plină din zodia Capricorn, din sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă și activități extraprofesionale. Este posibil să aibă loc încheierea unei etape de colaborare în urma unei negocieri sau culegerea roadelor unor demersuri și încasarea unor sume de bani.

Muncă – Prima parte a săptămânii va fi mai aglomerată la locul de muncă. Ai energie, determinare, implicare și curaj să iei decizii amânate în timpul retrogradării lui Mercur. Din 23 iunie însă faci ordine în sectorul profesional și renunți la o serie de colaborări care nu-ți mai aduc beneficii financiare pe măsura muncii tale.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 21 – 27 iunie 2021


Dragoste– Pe 21 iunie Soarele intră în zodia Rac și va tranzita sectorul asociat căsătoriei și relațiilor personale. Timp de o lună va aduce energie și preocupări pentru viața de cuplu. Luna Plină din 24 iunie se formează în semnul nașterii tale și anunță evenimente în planul personal. Venus, planeta iubirii ajunge în 27 iunie în zodia Leu, pe sectorul intimității și invită la o relansare a vieții de cuplu. Vei avea parte de pasiune și trăiri intense.   

Bani – Venus, micul benefic, tranzitează și sectorul asociat intereselor materiale, a resurselor pe care le deții împreună cu partenerul și aduce mici sume de bani, cadouri și avantaje materiale.

Muncă– Pe 23 iunie Mercur, planeta comunicării revine la mișcarea directă prin casa muncii. Astfel, reorganizarea activităților profesionale sau renegocierea contractelor se încheie și vei putea lua decizii privind actualul job sau un altul. Luna Plina din 24 iunie din zodia Capricorn va aduce evenimente în planul profesional, un succes, o realizarea profesională.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 21 – 27  iunie 2021


Dragoste– Mercur, planeta comunicării revine la mișcarea directă din 23 iunie, prin sectorul sentimental, așa că acum poți să rezolvi niște chestiuni, care te-au frământat și le-ai tot amânat din diverse motive. Vestea bună pentru tine este că duminică Venus, micul benefic, ajunge în zodia Leu, în sectorul relațiilor și mariajului și va aduce înțelegere, armonie, împăcări și vei acorda o mai mare atenție partenerului.

Bani – În partea a doua a săptămânii te preocupă sectorul financiar și mai ales evaluarea situației financiare.

Muncă – Soarele ajunge în zodia Rac, din 21 iunie, pe sectorul muncii, așa că timp de o lună te preocupă activitățile curente de la locul de muncă, relațiile cu colegii, cu superiorii, mai ales dacă ai nemulțumiri și vrei să le rezolvi. Luna Plină din 24 iunie, din zodia Capricorn activează axa muncii, mai exact sectorul asociat subconștientului, trecutului, introspecției. Posibil să apară o criză, să ai unele revelații și să schimbi direcția profesională. Se poate încheia o etapă și poți pregăti în secret un plan de relansare. 

 

Horoscop Pești săptămâna 21 – 27  iunie 2021


Dragoste– Soarele ajunge în zodia Rac în 21 iunie și-ți dinamizează, pentru o lună, sectorul sentimental, așa că bucură-te de razele astrului zilei și de oportunitățile care vin spre tine în această perioadă, mai ales dacă ești singură! Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă din 23 iunie, prin sectorul vieții de familie, moment bun pentru a relua discuții în familie legate de spațiul de locuit sau chestiunile familiale. Vei observa o mai bună înțelegere cu membrii familiei, iar lucrurile se vor rezolva ușor, fără amânări sau blocaje.

Bani – Posibil în partea a doua a săptămânii să soliciți implicarea într-un proiect nou pentru a putea să încasezi un bonus sau să primești niște bani în plus la salariu.

Muncă – Luna Plină din 24 iunie, din zodia Capricorn, se formează pe sectorul proiectelor de viitor și a prietenilor, așa că evenimente cu impact vor avea loc în aceste domenii. Depinde mult și de harta ta astrală dacă te vei confrunta cu o criză sau vei culege roadele unor demersuri, a unui proiect, vei încheia o relație de prietenie sau părășești echipa cu care lucrezi in motive personale. Vestea bună este că Venus, micul benefic, ajunge duminică în zodia Leu, în sectorul muncii și-ți vei îndeplini mai ușor sarcinile, te vei înțelege mai bine cu colegii și vei primi ajutorul lor. Dacă ai fost la interviuri, începi să primești vești bune și oferte, pe care începi să le iei în calcul.

related posts

Modifică setările cookies