Horoscop săptămâna 21 – 27 martie 2022. Taurii ar putea începe o relație secretă cu cineva din trecut, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 21 – 27 martie 2022.


Horoscop Berbec săptămâna 21 - 27 martie 2022

 

Dragoste– Contextul astral al acestei săptămâni s-ar putea să-ți modifice planurile, mai ales dacă aveai programată o călătorie cu partenerul de cuplu. S-ar putea să afli unele secrete sau o informație pe care să nu știi cum să o folosești. Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia ta, în 27 martie. Astfel, după o perioadă în care ai analizat ce se întâmplă cu viața ta personală, ai putea să îi mărturisești și partenerului la ce concluzii ai ajuns.

Bani – Registrul astral din perioada analizată aduce o instabilitate în planul financiar, cu evenimente care te pot lua prin surprindere. Deși te așteptai la o schimbare de plan, această schimbare nu vine de la cine te aștepți, ci de la o altă persoană.

Muncă – La serviciu, începi să vezi cu totul altfel lucrurile și mai ales relațiile cu colegii, pentru că afli informații care îi pun într-o lumină mai puțin favorabilă pe unii și mai favorabilă pe alții. Din 27 martie, Mercur în zodia Berbec vine cu o comunicare și interacționare mai bună. Atenție la faptul că vei avea tendința să spui sincer, direct și răspicat ce gândești și nu toate opiniile tale vor fi laude! În relația cu șefii este recomandat să adopți o altă strategie spre finalul săptămânii.

 

Horoscop Taur săptămâna 21 - 27 martie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur, guvernatorul casei sentimentale, în 27 martie, în zodia Berbec, pe sectorul subconștientului, izolării, introspecției. Aici sunt mai multe posibilități: revine cineva din trecut în viața ta și începi o relație secretă, ai niște revelații și ajungi la niște concluzii, unde ai greșit în raport cu partenerul de cuplu sau decizi să petreci mai mult timp cu persoana iubită, fără să mai amestecați în activitățile voastre de relaxare și alte persoane. 

Bani – În partea a doua a săptămânii intervin chestiuni financiare. Dacă ai nevoie de niște bani, poți apela la cardurile de credit sau la conturile de economii.

Muncă– Atenție la imagine în această săptămână, pentru că este posibil să strici toată munca și notorietatea pe care ți-ai construit-o până acum! La serviciu, ai impresia ca trebuie să muncești mai mult, că nu-ți iese nimic fără eforturi. Spre finalul săptămânii ai multă presiune din partea șefilor într-un proiect la care trebuie să respecți un termen limită.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 21 - 27 martie 2022

 

Dragoste– Dacă miercuri se anunță o zi în care relația cu partenerul de cuplu intră într-o nouă etapă, în urma unor cereri de logodnă sau poate chiar căsătorie, joi lucrurile se schimbă, pentru că evenimentul mult așteptat nu poate fi programat din cauza unor rude sau prieteni, care nu pot fi prezenți. Așadar, toată bucuria momentului s-ar putea să fie stricată de faptul că vrei să-I mulțumești pe toți, să fie toată lumea disponibilă.

Bani – Situația financiară intră în atenția ta vineri și sâmbătă când primești niște vești de la drum, posibil din străinătate și începi pregătirile pentru o plecare, faci calcule, cauți oferte de avion, cazare.

Muncă– În perioada analizată ar fi recomandat să stai mai retrasă, în banca ta, pentru că un gest, o acțiune, o critică, un cuvânt spus într-un context, ar putea să-ți strice imaginea. Nu intra în conflicte pe teme de principii și convingeri, pentru că nu vei avea câștig de cauză! Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur, guvernatorul tău, în 27 martie, în zodia Berbec, respectiv în sectorul planurilor și proiectelor pe termen lung. Așadar, urmează o perioadă în care-ți poți pune niște planuri în aplicare, să faci strategii, să începi niște schimburi de experiență profesională.

 

Horoscop Rac săptămâna 21 - 27 martie 2022

 

Dragoste– Vineri și sâmbătă ai niște dialoguri cu partenerul de cuplu, vă sfătuiți într-o chestiune care ține de casă, familie, spațiul de locuit, relațiile  cu părinții.

Bani– Spre finalul săptămânii, deși așteptai niște sume de bani, afli că acestea vor întârzia și acest lucru te va enerva la culme. Faci tot posibilul să se respecte termenul și pui presiune pe cei care trebuie să-ți vireze banii.

Muncă- Miercuri și joi sunt zile mai dificile la locul de muncă, dar vei reuși, într-un final, să rezolvi toate sarcinile. Poate mai greu joi, când nu ești pe aceeași lungime de undă cu cei cu care lucrezi. S-ar putea ceva să te deranjeze și să începi să-ți depui CV-uri la firme din afara țării, să lucrezi remote. Ai deja niște oferte, dar mai cauți. Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în 27 martie, în zodia Berbec, respectiv în casa carierei. Așadar, vei avea o minte mai clară și vei putea lua decizii profesionale, fără să-ți mai fie teamă că greșești, că ești confuză sau că nu intuiești bine ce trebuie să faci.

 

Horoscop Leu săptămâna 21 - 27 martie 2022

 

Dragoste– Ai grijă, săptămâna aceasta, pentru că în cuplu pot să apară conflicte, care pot duce la rupturi de relație! S-ar putea, după un astfel de eveniment, să ai niște revelații și să vezi unde ai  greșit în tot acest timp, ce nu a mers și ce ar trebui să schimbi pe viitor.

Bani – S-ar putea, la mijlocul săptămânii să fii tentată să investești niște bani într-un proiect sau să împrumuți o sumă de bani unui prieten, de la care îi vei recupera mai greu, așa că, gândește-te bine înainte!

Muncă – La serviciu sau în relațiile cu șefii pot să apară evenimente neașteptate încă din prima zi a săptămânii, să se schimbe conducerea sau să-ți dorești o schimbare majoră în sfera profesională. Pot avea loc discuții despre o mărire salarială sau despre alte beneficii pe care ar trebui să le primești în perioada următoare. Intrarea lui Mercur în zodia Berbec, din 27 martie,  vine cu preocupări pentru studii, cursuri, schimburi de experiență profesională, lărgirea orizonturilor cunoașterii, obținerea unor burse sau avantaje materiale dintr-un proiect.


Horoscop Fecioara săptămâna 21 - 27 martie 2022

 

Dragoste– Săptămâna aceasta se întâmplă ceva în planul relațional, fie că ești într-o relație, fie că ești singură. Te caută cineva din trecut și cum Mercur, guvernatorul tău, se află lângă Jupiter, ambii plasați pe casa relațiilor, tinzi să-ți faci planuri nerealiste, să visezi cu ochii deschiși, mai ales dacă ești singură.

Bani – În partea a doua a săptămânii, pot să apară dialoguri despre renovarea casei, pentru achiziționarea unor bunuri pentru casă, chemi meșteri și-ți faci niște socoteli, să știi la ce sume să te aștepți. Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur, guvernatorul tău, în zodia Berbec, în sectorul intereselor financiare, așa că urmează o perioadă mai activită în acest  domeniu.

Muncă – Luni se anunță o zi destul de agitată și dificilă la serviciu, pentru că nu poți avansa într-un proiect din cauza unor colegi. De aici pot să apară tensiuni și discuții în contradictoriu și chiar conflicte. Sectorul profesional este activat, însă nu toate acțiunile tale vor merge în direcția bună.

 

Horoscop Balanță săptămâna 21 - 27 martie 2022

 

Dragoste– Planul sentimental este activat în această săptămână de evenimente astrale mai puțin plăcute, care aduc tensiuni și schimbări de direcție în relație. Acțiunile tale ar putea fi pripite în unele cazuri. Nu te grăbi, și analizează în profunzime, după care împărtășește-I gândurile și partenerului de cuplu! Evenimentul astral al săptămânii este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Berbec, în casa relațiilor, care vine cu dialoguri, împăcări și rezolvarea unor chestiuni pe care le-ai tot amânat.

Bani – Luni și marți sunt zile în care se vede activitate în conturile tale. Poate mai multe cheltuieli decât sume încasate. S-ar putea să primești niște oferte de job, însă înainte să iei o decizie de a schimba, verifică, pentru că, deși Jupiter, marele benefic, aduce oportunități în sfera profesională, este posibil să te înșeli cu privire la alegerea făcută și mai târziu să-ți pară rău că nu ai mai așteptat.

Muncă– Miercuri și joi sunt două zile destul de aglomerate la serviciu, dar cu multe realizări. Totuși, este recomandat să acorzi o mai mare atenție și odihnei, să reduci stresul și să ceri ajutorul atunci când ai nevoie.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 21 - 27 martie 2022

 

Dragoste– Primele două zile din săptămână Luna îți traversează zodia și face niște aspecte benefice cu planetele din zodia Pești, din sfera sentimentală, așa că inspirația și intuiția sunt la cote înalte. Deși ești foarte ocupată cu planul profesional, fii atentă și-n jurul tău, pentru că poți rata niște oportunități relaționale dacă ești singură! Dacă faci parte dintr-un cuplu, nu uita de partener, pentru  că și el are nevoie de atenție!

Bani – Miercuri sau joi sunt zile cu activitate în conturile tale. S-ar putea să împrumuți pe cineva cu o sumă de bani sau să cheltui mai mult, să-ți satisfaci mici plăceri, să investești în pasiunile tale.

Muncă – Luni și marți sunt două zile în care faci strategii și încerci să te organizezi cât mai eficient, astfel încât să rezolvi tot ce este de rezolvat la serviciu și mai ales dacă ești implicată și-n activități extraprofesionale. Vineri faci mai multe deplasări și stai în ședințe, întâlniri și încerci să dai o mână de ajutor colegilor care au nevoie. Intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în 27 martie, în zodia Berbec, pe casa muncii, vine cu reorganizare și multe dialoguri și inițiative în planul profesional.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 21 - 27 martie 2022

 

Dragoste– Luni și marți nu ești în cea mai bună formă, nici fizică, nici psihică, dar ai susținerea celor din familie, așa că simți că grijile nu mai apasă doar pe umerii tăi. Intrarea lui Mercur, astrul comunicării și guvernatorul casei relațiilor, în zodia Berbec, pe casa sentimentală, vine cu dialoguri despre viața afectivă, declarații și preocupări pentru activități de a petrece timpul liber într-un mod plăcut.

Bani – Vineri și sâmbătă încasezi bani, faci plăți, achiți datorii, negociezi contracte și colaborări. S-ar putea să nu stai prea bine la capitolul încasări în această săptămână și să te îngrijoreze unele evenimente care se petrec, însă nu ai de ce să-ți faci griji, pentru că este doar o perioadă în care trebuie să-ți reorganizezi cheltuielile.

Muncă – La serviciu ai impresia că nu mai ajungi la zi cu treburile, că volumul de muncă crește și că nu mai poți face față tuturor provocărilor. Săptămâna aceasta există riscul să intri în conflicte, pentru că te simți depășită de niște termene limită sau sarcini pe care nu mai ajungi să le faci din lipsa de timp. Cere ajutor dacă simți că nu mai faci față!

 

Horoscop Capricorn săptămâna 21 - 27 martie 2022

 

Dragoste– În planul sentimental, dacă ești singură, decizi să te oprești din căutări, pentru că observi că lucrurile nu se mișcă în direcția dorită de tine. Ce nu știi este că pot să apară surprize neașteptate, să cunoști persoane noi prin intermediul anturajului.

Bani – Luni și marți sunt două zile în care te sfătuiești cu cineva apropiat de la serviciu cum să pui problema pentru o mărire salarială. Muncești foarte mult și consideri că meriți mai mult, mai ales că nevoile tale au crescut.

Muncă– La serviciu ai un randament ridicat intelectual, iar casa comunicării, gândirii, învățării și cunoștințelor dobândite este activată de planete, care te ajută să faci față provocărilor. Spre finalul săptămânii s-ar putea o persoană de la serviciu să te rănească, însă într-un final își va cere scuze, când realizează că a greșit.


Horoscop Vărsător săptămâna 21 - 27 martie 2022

 

Dragoste– Spre finalul săptămânii ai niște revelații privind relația în care te afli. Dacă până acum ceva timp nu-ți doreai ceva serios, acum vrei siguranță, o relație stabilă dacă ești singură. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, faci tot ce-ți stă în putere să-ți consolidezi relația.

Bani – Preocupări pentru bani ai miercuri și joi, când faci planuri de viitor, care privesc o plecare într-o vacanță sau planuri care includ locuința, o mutare, achiziționarea unui imobil, a unui teren sau a unei mașini.

Muncă – Cariera profesională intră în atenția ta la începutul săptămânii, iar relațiile cu șefii sau cu persoane cu autoritate/care reprezintă instituții, pot deveni conflictuale. Atenție la felul cum vorbești, cum îți exprimi opiniile, astfel încât interlocutorii tăi să nu se simtă atacați! Intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Berbec, din 27 martie, ar putea să-ți aducă o comunicare mai agresivă, directă, dar sinceră. Totodată, Mercur vine cu vești și informații, care-ți vor fi de folos în perioada următoare.

 

Horoscop Pești săptămâna 21 - 27 martie 2022

 

Dragoste– În planul sentimental, al vieții afective, dacă ești singură, visezi la o poveste de dragoste, faci scenarii, în loc să treci la acțiune, să iei inițiative dacă-ți place o persoană.

Bani- Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur în zodia Berbec, respectiv în casa banilor pe care îi obții de la serviciu sau din alte activități extraprfesionale. Așadar, urmează o perioadă în care-ți poți negocia salariul. Trebuie doar să găsești un moment potrivit pentru a cere șefilor o mărire salarială sau pentru a încheia un contract favorabil din punct de vedere financiar.

Muncă – În primele două zile din săptămână ești mai tensionată și nu ai dispoziție de a relaționa. Dacă ai de susținut un examen sau să te pregătești pentru o lucrare, un proiect, un interviu, te simți foarte tensionată și ai impresia că nu te poți concetra, că nu ai capacitatea să treci cu bine peste această provocare. Totul este doar o impresie, pentru că aspectele astrale, deși sunt tensionate, sunt constructive și te vor ajuta.

related posts

Modifică setările cookies