Horoscop săptămâna 21-27 noiembrie 2022. Balanțele încep săptămâna cu preocupări de natură financiară, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 21 - 27 noiembrie 2022.


Horoscop Berbec săptămâna 21 - 27 noiembrie 2022

 

Dragoste– Revenirea lui Jupiter la mișcarea directă, din 24 noiembrie, prin zodia Pești, pe sectorul subconștientului, izolării, trecutului și introspecției, ar putea să te ajute să regăsești direcția pierdută în planul sentimental, mai ales dacă în primăvară au apărut sau ai reluat legături cu persoane din trecut.

Bani – În primele zile ale săptămânii te preocupă situația financiară, însă vei evita să iei decizii importante, pentru a nu greși. Ai senzația că nu ești suficient de informată să faci niște speculații financiare, să accesezi un credit sau un împrumut.

Muncă – Intrarea Soarelui, în 22 noiembrie în zodia Săgetător, urmat de formarea Lunii Noi din 24 noiembrie, tot în Săgetător, anunță noi etape în planul perfecționării profesionale, privind educația superioară și schimburile de experiență profesională. Posibil să ai niște revelații și să realizezi, care este drumul tău profesional. 

 

Horoscop Taur săptămâna 21 - 27 noiembrie 2022

 

Dragoste– Venus, guvernatoarea ta, alături de Mercur, planeta comunicării, traversează casa transformărilor profunde și este posibil să-ți schimbi viziunea și perspectiva în relații, să privești spre viitor cu mai multă încredere și să faci primii pași spre un viitor așa cum ți-l dorești.

Bani – Soarele își face intrarea pe 22 noiembrie în zodia Săgetător, respectiv pe sectorul avantajelor financiare, a banilor deținuți la comun cu partenerul, privind creditele, taxele, impozitele și moștenirile și va dinamiza acest sector timp de o lună. Tot aici are loc Luna Nouă din zodia Săgetător, din 24 noiembrie, care anunță noi începuturi în acest sector, prin reorganizarea situației materiale.

Muncă– Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă din 24 noiembrie, în zodia Pești, pe sectorul grupurilor de apartenență, prietenilor, proiectelor și planurilor de viitor și face un aspect armonios cu Luna Nouă din zodia Săgetător, semn că este posibil să reiei niște proiecte mai vechi, să-ți vină ajutor de la prieteni sau cineva cu putere de decizie să te susțină într-un proiect profesional.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 21 - 27 noiembrie 2022

 

Dragoste– Soarele începe să dinamizeze zodia Săgetător, din 22 noiembrie, respectiv sectorul relațiilor și căsătoriei și urmează o lună de zile, în care vei fi preocupată de acest sectorul de viață, mai ales dacă ești singură. Pe 24 noiembrie are loc Luna Nouă din zodia Săgetător, care anunță noi etape în planul relațional, așa că fii deschisă unor noi oportunități.

Bani – În weekend, Luna traversează zodia Capricorn, respectiv sectorul intereselor financiare. Așadar, faci planuri de returnare a unor datorii sau poate vrei să accesezi un credit, să faci niște achiziții pentru casă sau pui bani deoparte pentru o călătorie.

Muncă– Luna Nouă din 24 noiembrie din zodia Săgetător deschide noi etape și-n planul parteneriatelor profesionale, iar aspectul armonios pe care îl formează cu Jupiter, marele benefic, din zodia Pești, din casa carierei, vine să-ți aducă oportunități profesionale și încheierea unor contracte profitabile sau schimbarea termenilor contractelor pe care le ai acum în derulare. Acest context astral este susținut și de revenirea lui Jupiter, marele benefic, la mișcarea directă, prin zodia Pești, începând din 24 noiembrie.

 

Horoscop Rac săptămâna 21 - 27 noiembrie 2022

 

Dragoste– Preocupări pentru relația de cuplu și pentru a-I face o surpriză partenerului vei avea în weekend, când Luna traversează zodia Capricorn, respectiv casa relațiilor.

Bani – Vești bune despre salarizare vin spre finalul săptămânii, când ți se dau sarcini în plus, dar vei fi remunerată pentru proiectele noi.

Muncă– Soarele începe să dinamizeze zodia Săgetător, din 22 noiembrie, respectiv sectorul muncii, activităților profesionale și timp de o lună ești preocupată să faci niște schimbări în acest sector. Pe 24 noiembrie se formează Luna Nouă din zodia Săgetător, care aduce noi începuturi la serviciu, în activitățile și rutina zilnică, în colaborări, proiecte sau o activitate profesională pe care vrei să o începi pe cont propriu. Din configurația astrală face parte și Jupiter, marele benefic, care formează un aspect armonios cu Luna Nouă. În aceeași zi revine la mișcarea directă prin zodia Pești, unde vine cu șanse de perfecționare profesională în următoarea perioadă.

 

Horoscop Leu săptămâna 21 - 27 noiembrie 2022

 

Dragoste– Intrarea Soarelui, din 22 noiembrie, în zodia Săgetător, pe sectorul iubirii, aventurilor romantice și fericirii, vine să-ți aducă preocupări pentru sectorul sentimental în următoarea lună. Tot aici se formează pe 24 noiembrie Luna Nouă din zodia Săgetător, care anunță noi începuturi. Pentru că fenomenul astral formează un aspect armonios cu Jupiter din zodia Pești, din casa transformărilor profunde, este posibil să faci niște schimbări majore în viața ta de cuplu.

Bani – Revenirea lui Jupiter, marele benefic, la mișcarea directă, din 24 noiembrie, prin sectorul interselor financiare vine cu oportunități în planul financiar, în ce privesc sume de bani care provin din alte surse decât salariile.

Muncă– Din punct de vedere profesional ești deschisă la anumite schimbări. Devii mai flexibilă, nu te mai opui și unele propuneri pe care le primești în această săptămână îți stârnesc interesul.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 21 - 27 noiembrie 2022


Dragoste– Intrarea Soarelui în 22 noiembrie în zodia Săgetător, pe sectorul vieții de familie și spațiului de locuit, îți aduce, în următoarea lună, preocupări pentru casă și familie. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Săgetător, din 24 noiembrie, care anunță noi începuturi. Fenomenul astral formează un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, din zodia Pești, din sectorul relațiilor. Pe 24 noiembrie Jupiter revine la mișcarea directă și va aduce oportunități, pentru următoarele două luni, în planul relațiilor.

Bani – În prima parte a săptămânii s-ar putea să încasezi niște sume de bani sau discuți/negociezi un contract, o colaborare.

Muncă– Săptămâna aceasta te gândești cum să-ți faci viața mai ușoară la serviciu, să te reorganizezi, astfel încât să-ți rămână timp și pentru tine.

 

Horoscop Balanță săptămâna 21 - 27 noiembrie 2022

 

Dragoste– În weekend, Luna îți traversează casa familiei și-ți dorești să organizezi o întâlnire cu rudele sau poate îți vizitezi părinții și stabiliți programul sărbătorilor, mai ales că ai în plan să pleci împreună cu partenerul de cuplu câteva zile la relaxare.

Bani – Începi săptămâna cu preocupări de natură financiară, socoteli, cheltuieli și încerci să găsești soluții pentru o chestiune administrativă a locuinței sau a unui imobil, pe care îl deții și vrei să-l valorifici.

Muncă– Intrarea Soarelui, în 22 noiembrie, în zodia Săgetător, pe sectorul comunicării, gândirii, învățării, îți aduce, pentru următoarea lună, oportunități să înveți lucruri noi, care te vor ajuta în sfera socio-profesională. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Săgetător, din 24 noiembrie, care deschide noi etape în procesul de învățare, privind o negociere și interacționarea cu ceilalți. Studiul personal este important în următoarea perioadă. Fenomenul astral formează un aspect armonios cu Jupiter din casa muncii, așa că te poți aștepta la șanse profesionale însemnate, mai ales că în aceeași zi Jupiter revine la mișcarea directă prin zodia Pești.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 21 - 27 noiembrie 2022

 

Dragoste– Revenirea lui Jupiter, marele benefic, la mișcarea directă, din 24 noiembrie, prin zodia Pești, pe sectorul sentimental, și formearea unui aspect armonios cu Luna Nouă din zodia Săgetător, vine să-ți aducă fericire și împlinire în planul relațional.

Bani – Intrarea lui Jupiter, marele benefic, în 22 noiembrie, în zodia Săgetător, pe sectorul financiar, îți aduce, în următoarea lună, preocupări pentru situația financiară, pentru mărirea veniturilor. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din 24 noiembrie, din zodia Săgetător, care anunță noi etape privind administrarea banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale.

Muncă– La serviciu ești bine văzută, chiar dacă nu ești remunerată pe măsura implicării tale. Dacă ai răbdare, va veni și promovarea mult dorită.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 21 - 27 noiembrie 2022

 

Dragoste– Intrarea Soarelui în casa personalității, pe 22 noiembrie, vine, pentru următoarea lună, cu preocupări pentru propria persoană și pentru relația de cuplu. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Săgetător, din 24 noiembrie, care anunță noi etape. Este momentul tău din an în care-ți poți seta obiective personale. Tot pe 24 noiembrie și Jupiter, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă. Luna Nouă formează un aspect armonios cu Jupiter din casa vieții de familie, semn că poți rezolva o serie de chestiuni administrative sau relaționale în familie.

Bani – În weekend, Luna traversează zodia Capricorn, respectiv casa financiară, așa că va fi activitate în conturile tale: încasări și cheltuieli.

Muncă– Luna Nouă din zodia Săgetător, din 24 noiembrie, aduce noi începuturi și-n planul profesional, mai ales dacă vrei să începi o activitate independentă.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 21 - 27 noiembrie 2022

 

Dragoste– Intrarea Soarelui, din 22 noiembrie, în zodia Săgetător, pe sectorul subconștientului, izolării, frământărilor interioare și trecutului, îți aduce, pentru următoarea lună, o stare de interiorizare, meditație și introspecție asupra trecutului. Posibil să ai niște revelații și conștientizări, mai ales că Luna Nouă din zodia Săgetător, din 24 noiembrie, formează un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, din zodia Pești, din casa comunicării și gândirii.

Bani – Posibil, în această săptămână, să începi un proiect extraprofesional, care să-ți aducă venituri suplimentare.

Muncă– Luna Nouă din zodia Săgetător din 24 noiembrie în trigon cu Jupiter, marele benefic, care revine la mișcarea directă prin zodia Pești în aceeași zi, vine cu oportunități de a învăța lucruri noi. Folosește energia fenomenului astral în mod constructiv și redirecționeaz-o către un proces de învățare, pentru că vei avea satisfacții profesionale importante!

 

Horoscop Vărsător săptămâna 21 - 27 noiembrie 2022

 

Dragoste– Posibil în weekend să ai parte de conștientizări, să stai mai retrasă să analizezi niște situații și acțiunile tale din ultimul an, care nu toate au fost benefice. Ai învățat ceva din tot ce ai experimentat și acum ești decisă să fii mai atentă atunci când iei o decizie importantă.

Bani – Revenirea lui Jupiter, marele benefic, la mișcarea directă, din 24 noiembrie, prin zodia Pești, respectiv prin casa financiară, îți deblochează acțiunile în acest sector. În următoarea perioadă vor intra mai ușor bani în conturile tale. Posibil să recuperezi și niște bani pe care i-ai împrumutat sau să returnezi niște datorii.

Muncă– Intrarea Soarelui, din 22 noiembrie, în zodia Săgetător, îți aduce, în următoarea lună, preocupări pentru proiecte de grup și planurile de viitor. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Săgetător, care anunță noi începuturi. Dacă implementezi ideile tale originale, vei avea câștiguri financiare însemnate, mai ales că fenomenul astral formează un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, din zodia Pești, din casa financiară, a banilor pe care îi câștigi din muncă.

 

Horoscop Pești săptămâna 21 - 27 noiembrie 2022

 

Dragoste– Cu Luna în zodia Capricorn, în weekend, petreci cu prietenii, participați la diverse evenimente, spectacole, concerte. Dacă ești singură, poți cunoaște persoane noi.

Bani –  Din punct de vedere financiar stai bine, mai ales că Luna Nouă din Săgetător se formează în casa carierei trimite raze benefice către sectorul banilor. 

Muncă– Intrarea Soarelui, din 22 noiembrie, în zodia Săgetător, dinamizează, pentru următoarea lună, sectorul carierei și activităților socio-profesionale. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Săgetător, din 24 noiembrie, care anunță noi începuturi în planul carierei, mai ales că fenomenul astral formează un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, în tranzit prin zodia ta, proaspă revenit la mișcarea directă.

related posts

Modifică setările cookies