Horoscop săptămâna 22 – 28 august 2022. Peștii încheie o relație nefuncțională, Taurii au idei originale de la face bani


Află ce îți rezervă astrele în materie de bani, sănătate și dragoste în săptămâna 22 – 28 august 2022.


Horoscop Berbec săptămâna 22 – 28 august 2022

 

Dragoste– Mercur, astrul comunicării, intră în zodia Balanței, pe 26 august, pe sectorul relațiilor și comunicarea cu partenerul de cuplu se îmbunătățește. Posibil să lămurești și unele aspecte încurcate. Dacă ești singură, ești mai deschisă relaționalării și vieții sociale, dai curs întâlnirilor și petrecerii timpului cu prietenii.

Bani – Uranus, planeta imprevizibilului, începe să retrogradeze prin zodia Taur, din 24 august, prin sectorul financiar. Așadar, vei fi nevoită să-ți reevaluezi modalitatea în care administrezi banii, în special cheltuirea lor. S-ar putea să ai idei originale de suplimentare a veniturilor.

Muncă – Pe 23 august Soarele începe să traverseze zodia Fecioară, respectiv sectorul muncii și sănătății și timp de o lună vei fi preocupată de activitatea la locul de muncă, ești mai practică, atentă la detalii și dorești să-ți faci ordine în activitatea profesională. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Fecioară din 27 august, care deschide noi începuturi în activitățile profesionale, obținerea și începerea unui nou job, colaborări sau o activitate pe cont propriu.

 

Horoscop Taur săptămâna 22 – 28 august 2022

 

Dragoste– Intrarea Soarelui în zodia Fecioară, în 23 august, în sectorul iubirii, aventurilor romantice, relațiilor cu copiii, distracției, vacanțelor, îți va aduce, timp de o lună, preocupări pentru aceste domenii. A doua zi, pe 24 august, Uranus, planeta imprevizibilului, își începe mișcarea retrogradă prin casa personalității și ești invitată la o autoevaluare. S-ar putea să simți că-ți dorești mai multă libertate, că vrei o schimbare majoră în viața ta. Săptămâna se încheie cu Luna Nouă în zodia Fecioară, care se formează pe 27 august și care anunță noi începuturi în planul sentimental, al aventurilor romantice și copiilor, dacă ești părinte.

Bani – Posibil retrogradarea lui Uranus, din 24 august, prin zodia Taur, să-ți aducă idei originale de a face bani.

Muncă– Mercur, astrul comunicării, ajunge pe 26 august în zodia Balanță, pe casa muncii și activităților profesionale și aduce relații bune cu colegii, oferte de job sau de colaborări și o reorganizarea a sarcinilor curente.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 22 – 28 august 2022

 

Dragoste– Intrarea Soarelui, din 23 august, în zodia Fecioarei, îți va activa sectorul asociat vieții de familie, iar următoarea lună vei fi determinată să pui în ordine anumite chestiuni administrative ale locuinței sau de relaționare cu rudele apropiate. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Fecioară, din 27 august, care deschide noi etape în planul familial, privind administrarea patrimoniului sau relațiile cu părinții. Pe 26 august, Mercur, guvernatorul tău, ajunge în zodia Balanță, pe sectorul sentimental și vei avea o perioadă, în care îți vei analiza sentimentele sau vei încerca să-ți dai seama cât ești dispusă să investești într-o relație de iubire.

Bani – Începi săptămâna cu preocupări pentru bani, în special pentru banii pe care trebuie să-I redirecționezi către rate și datorii. S-ar putea să fi depășit bugetul în ultima perioadă și acum vin niște scadențe.

Muncă– Axa muncii va fi dinamizată de retrogradarea lui Uranus, planeta imprevizibilului, din 24 august.  S-ar putea să ai niște dialoguri cu superiorii în care să-ți spui niște nemulțumiri. Vei încerca să-ți argumentezi solicitările și să demonstrezi că ai dreptate. Îți dorești să elimini din viața ta ceea ce te ține în loc să progresezi din punct de vedere profesional, așa că vei fi foarte sinceră când vei iniția dialogul.

 

Horoscop Rac săptămâna 22 – 28 august 2022

 

Dragoste– Sectorul vieții de familie primește tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Balanței, începând cu 26 august. Așadar, în următoarea perioadă, au loc dialoguri cu familia sau despre spațiul de locuit, privind o mutare sau administrarea unui imobil.

Bani – Posibil retrogradarea lui Uranus, planeta imprevizibilului, din 24 august, prin zodia Taur, prin sectorul proiectelor, să-ți aducă o reevaluare a planurilor de viitor și găsirea unor metode noi de suplimentare a veniturilor din activităși extraprofesionale.

Muncă– Sectorul comunicării se activează începând cu 23 august, când Soarele își face intrarea în zodia Fecioară, respectiv în sectorul comunicării, informațiilor, gândirii, acumulării de cunoștințe și deplasărilor. Este o perioadă, de o lună de zile, în care ar trebui să profiți pentru că vei avea un randament intelectual ridicat și poți face impresie bună la interviuri, în ședințe sau în întâlnirile de natură profesională. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Fecioară, din 27 august, care deschide noi începuturi privind modalitatea de interacționare și comunicare cu ceilalați, dar și acumularea de cunoștințe noi.

 

Horoscop Leu săptămâna 22 – 28 august 2022

 

Dragoste– Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Balanței pe 26 august, pe sectorul comunicării și ești deschisă dialogului cu partenerul sau să faci declarații unei persoane pe care dorești să o cucerești.

Bani – Intrarea Soarelui în zodia Fecioară, din 23 august, vine să aducă preocupări pentru situația financiară și mai mulți bani în conturi, timp de o lună, așa că dacă intenționezi să obții o mărire salarială sau o negociere acum este momentul. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din 27 august, care deschide noi etape în segmentul financiar.  

Muncă–Uranus, planeta imprevizibilului, începe să retrogradeze din 24 august, prin zodia Taur, respectiv prin sectorul carierei, semn că urmează o perioadă de câteva luni în care va trebui să-ți reevaluezi activitatea și direcția profesională.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 22 – 28 august 2022

 

Dragoste– Soarele începe să-ți traverseze casa personalității începând cu 23 august și va dinamiza, timp de o lună de zile, axa relațională, așa că te vor preocupa proiectele personale și relația de cuplu. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Fecioară, din 27 august, care vine cu noi începuturi. Este momentul tău de afirmare din an, în care-ți poți seta obiective personale.

Bani – Mercur, guvernatorul tău, intră în zodia Balanță, pe sectorul financiar, din 26 august, semn că poți începe negocieri salariale, să semnezi contracte sau să analizezi ofertele pe care le-ai primit. Mercur te va ajuta să găsești un echilibru între cheltuieli și sumele pe care le câștigi.

Muncă– Începând din 24 august, Uranus, guvernatorul casei muncii, își începe mișcarea retrogradă prin sectorul perfecționării profesionale, studiilor, principiilor, convingerilor și te invită la o reevaluare a proiectelor profesionale. În următoarele luni vei ajunge la concluzia că trebuie să accepți doar acele proiecte cu care rezonezi din punct de vedere al credințelor și sistemului tău de valori.

 

Horoscop Balanță săptămâna 22 – 28 august 2022

 

Dragoste– Primul aspect astral al săptămânii este intrarea Soarelui în zodia Fecioară pe 23 august, unde va sta o lună de zile și-ți va răscoli sectorul frământărilor interioare și trecutului. Așadar, ar trebui să lași în urmă lucrurile și persoane, care te țin în loc să progresezi. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Fecioară, din 27 august, care te invită la un bilanț, să-ți faci ordine în viață.

Bani – Uranus, planeta imprevizibilului, își începe mișcarea retrogradă, din 24 august, prin zodia Taur, respectiv prin sectorul intereselor financiare, semn că va fi nevoie să-ți reevaluezi situația financiară, a banilor pe care îi deții cu partenerul, a banilor pe care îi poți obține prin intermediul altor persoane sau instituții și în general la cum te raportezi la banii altora.

Muncă– Mercur, planeta comunicării, va opera în favoarea ta în toate formele de comunicare și negociere, din 26 august, când va intra în zodia Balanță. S-ar putea să ai idei sau viziuni noi, să fii deschisă către o reorganizare a muncii, a sarcinilor și timpului de lucru.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 22 – 28 august 2022

 

Dragoste– Uranus, planeta imprevizibilului, începe să retrogradeze, din 24 august, în zodia Taur, respectiv în sectorul relațiilor și căsătoriei. Așadar, urmează o perioadă, de câteva luni, în care-ți vei reevalua relațiile. S-ar putea să ai nevoie de o libertate mai mare de mișcare, să te simți constrânsă de partener și să îi ceri acestuia să-ți ofere libertatea de care ai nevoie. Pe 26 august Mercur, astrul comunicării, începe să traverseze prin zodia Balanță, respectiv prin sectorul frământărilor interioare și trecutului. Posibil să apară persoane din trecut în viața ta, care să te tulbure din punct de vedere emoțional.

Bani – Din punct de vedere financiar stai bine, chiar dacă nu ești mulțumită de salariul pe care îl câștigi. Știi să-ți administrezi banii, astfel încât să nu fii nevoită să te împrumuți. Posibil, în partea a doua a săptămânii, să primești niște bani pe care nu îi așteptai.

Muncă– Intrarea Soarelui în 23 august în zodia Fecioară, în sectorul relațiilor de prietenie, vieții sociale, proiectelor și planurilor de viitor, îți poate aduce implicare în noi proiecte alături de prieteni sau de colegi cu care ai o relație mai apropiată. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Fecioarei, din 27 august, care deschide noi etape în sectorul proiectelor profesionale. 

 

Horoscop Săgetător săptămâna 22 – 28 august 2022

 

Dragoste– Axa sentimentală este dinamizată de intrarea lui Mercur, planeta comunicării, din 26 august, în zodia Balanță. Mercur te va ajuta să socializezi mai mult și dacă ești singură să cunoști persoane noi.

Bani – În primele două zile din săptămână te preocupă situația financiară. Atenție la ce plăți online faci, pentru că este posibil să pierzi niște sume de bani sau banii să nu ajungă acolo unde trebuie!

Muncă– Intrarea Soarelui din 23 august în zodia Fecioarei vine să-ți activeze, timp de o lună, casa carierei și a intereselor profesionale. Folosește-te de acest context astral pentru a iniția cât mai multe proiecte și a te face remarcată! Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Fecioară, din 27 august, care deschide noi etape în planul profesional. Sectorul muncii va fi dinamizat și de retrogradarea lui Uranus, planeta imprevizibilului, din 24 august. Posibil, în următoarele luni, să faci niște schimbări majore în activititatea profesională.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 22 – 28 august 2022

 

Dragoste– Uranus, planeta imprevizibilului, începe să retrogradeze prin zodia Taur, din 24 august, prin sectorul iubirii, aventurilor romantice și este posibil ca în perioada următoare să-ți reevaluezi sfera sentimentală.

Bani – Preocupări de natură financiară ai marți și miercuri, faci plăți sau mergi la shopping. S-ar putea să achiziționezi și niște cursuri, să-ți cumperi cărți sau să investești într-o călătorie.

Muncă– Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Balanță, în 26 august, pe sectorul carierei și va aduce dialoguri cu superiorii despre activitatea profesională. Posibil să ți se facă niște propuneri de a prelua o funcție sau conducerea unei echipe. Intrarea Soarelui din 23 august în zodia Fecioarei, pe sectorul perfecționării profesionale, îți aduce preocupări pentru perfecționarea într-un domeniu de interes pentru tine. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Fecioară, din 27 august, care deschide noi etape în ce privește direcția profesională.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 22 – 28 august 2022

 

Dragoste– Retrogradarea lui Uranus, guvernatorul tău, din 24 august, prin casa vieții de familie, vine să-ți aducă o reevaluare a relațiilor de familie sau a planurilor care privesc reamenajarea spațiului de locuit.

Bani – Intrarea Soarelui în zodia Fecioară, din 23 august, în casa intereselor financiare, vine să-ți aducă, în următoarea lună, preocupări pentru situația financiară. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din 27 august, care deschide noi începuturi privind administrarea finanțelelor pe care le deții împreună cu partenerul de cuplu.

Muncă– Mercur, astrul comunicării, ajunge pe 26 august, în zodia Balanță, pe sectorul asociat perfecționării și schimburilor profesionale, semn că urmează o perioadă în care vei participa la schimburi de experiență, vei învăța lucruri noi. Dacă vrei să obții o funcție sau să-ți schimbi domeniul de activitate, intenționezi să te mai înscrii la o formă de școlarizare.

 

Horoscop Pești săptămâna 22 – 28 august 2022

 

Dragoste– Intrarea Soarelui în zodia Fecioară, din 23 august, în sectorul relațiilor și căsătoriei, îți aduce preocupări, în următoarea lună, pentru relația de cuplu, pentru a petrece mai mult timp cu partenerul. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din 27 august, care aduce noi începuturi în viața de cuplu, trecerea la un alt nivel al relației sau poate încheierea unei relații nefuncționale.

Bani – Mercur, astrul comunicării, ajunge în 26 august în zodia Balanță, pe sectorul intereselor financiare și urmează o perioadă, în care vei fi determinată să-ți faci ordine în situația banilor și bunurilor pe care le deții împreună cu partenerul de cuplu.

Muncă– Retrogradarea lui Uranus, planeta imprevizibilului, din 24 august, prin zodia Taur, respectiv prin casa comunicării, gândirii, dezbaterilor, informațiilor și acumulării de cunoștințe, vine cu reevaluarea modalității de comunicare în relațiile cu ceilalți, reluarea unor cursuri sau schimbarea unor tipare de gândire, să fii mai deschisă și să cauți să-ți faci cunoscute ideile și soluțiile orginale.

 

 

related posts

Modifică setările cookies