Horoscop săptămâna 23 - 29 decembrie 2019. Balanțele, câștiguri neașteptate de bani în Ajun de Crăciun, vezi ce se întâmplă cu Racii


Citește horoscopul săptămânii 23 - 29 decembrie 2019 realizat de Laura Ianculescu pentru Perfecte.ro!


Horoscop Berbec săptămâna 23 - 29 decembrie 2019

Dragoste– Dacă ești în concediu săptămâna aceasta și pleci într-o vacanță cu prietenii, poți cunoaște printr-o situație imprevizibilă o persoană sau mai multe, cu care să începi să flirtezi. Dacă ai deja partener, petreci clipe romantice cu acesta.

Bani – Nu duci lipsă de bani în această săptămână și îți rotunjești considerabil conturile în urma bonusurilor pe care le-ai încasat.

Muncă- Evenimentul important al săptămânii este Luna Nouă din Capricorn, care se formează în 26 decembrie în sectorul socio-profesional, unde ai înregistrat un succes pe care îl vei împărtăși familiei de Crăciun. Este o perioadă liniștită la locul de muncă. Bucură-te că ai scăpat de forfota și de zilele aglomerate și rezervă-ți timp celor dragi. 


Horoscop Taur săptămâna 23 - 29 decembrie 2019

Dragoste– Luni nu prea ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul tău, pe care îl taxezi la orice mișcare greșită. Lucrurile se mai îndreaptă de Crăciun, când vei avea dispoziție bună și-l vei răsfăța. 

Bani – Eforturile tale de a investi într-o afacere dau roade și vei obține un profit mai repede decăt te gândești.

Muncă– Luna Nouă din a doua zi de Crăciun se formează în zodia Capricorn și marchează un nou început în alegerea unui drum în viața profesională. Te gândești serios ca după sărbători să începi niște cursuri de perfecționare profesională pentru a-ți schimba jobul sau chiar domeniul în care activezi.


Horoscop Gemeni săptămâna 23 - 29 decembrie 2019

Dragoste– Contextul astral al ajunului și a zilei de Crăciun te îndeamnă să fii mai atentă cu partenerul de cuplu. Posibil să aveți niște dialoguri, în care să realizați că se poate rezolva foarte ușor cu regimul unei locuințe pe care vreți să o vindeți sau cumpărați.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Capricorn, care activează sectorul care indică avantajele materiale și banii pe care îi deții în comun cu partenerul sau alți terți. Ai grijă cum gestionezi finanțele și ce hotărâri iei, pentru că există și posibilitatea unei răsturnări de situație.

Muncă– Dacă lucrezi la finalul săptămânii, reușești să-ți scoți din impas colegii, găsind soluția potrivită la o problemă cu care v-ați confruntat în ultima perioadă. Ești foarte eficicientă în îndeplinirea sarcinilor și șefii te apreciază foarte mult.

 

Horoscop Rac săptămâna 23 - 29 decembrie 2019

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii îl reprezintă Luna Nouă din 26 decembrie, care se formează în casa relațiilor și deschide o nouă etapă în relația cu acesta sau trecerea la următorul nivel. Posibil să primești de la partener un cadou pe care îl dorești de mult.

Bani – Situația financiară nu suferă modificări în această săptămână. Ai grijă totuși să nu pierzi o sumă de bani din neatenție!

Muncă– Luna Nouă din 26 decembrie are legătură și cu parteneriatele din sfera profesională. Așadar, în următoarele zile ai putea să discuți termenii unui contract. Fenomenul astral fiind înoțit și de o Eclipsă de Soare, poți să ai parte de surprize și răsturnări de situație și poți ajunge să lucrezi în cadrul unui proiect care-ți animă interesul.

 

Horoscop Leu săptămâna 23 - 29 decembrie 2019

Dragoste– Săptămâna aceasta este posibil să o ții numai într-o petrecere alături de persoana iubită și un grup de prieteni, cu care plecați într-o stațiune, unde se practică sporturi de iarnă.

Bani –Cheltui mult în această săptămână pe activități de relaxare sau sportive, posibil mult mai mult decât îți permiți. Atenție că ai tendința să apelezi și la cardurile de credit!

Muncă– Luna Nouă din 26 decembrie, care se formează în Capricorn, dinamizează sectorul care indică serviciul și sănătatea și deschide o nouă etapă, iar direcția următoarelor două săptămâni este importantă. Totodată, ar trebui să te ocupi și de sănătate, să faci niște investigații și să mergi la consultații pentru a te asigura că ești bine.


Horoscop Fecioara săptămâna 23 - 29 decembrie 2019

Dragoste– Luna Nouă din 26 decembrie din zodia Capricorn se formează în sectorul sentimental și al aventurilor, semn că următoarele două săptămâni sunt importante în planul iubirii. Dacă ești singură, ai putea să intri într-o relație cu o persoană cu care flirtezi de mai mult timp, iar dacă faci deja parte dintr-un cuplu, puteți ajunge la concluzia să faceți următorul pas în relație.

Bani – În weekend faci niște cheltuieli mai mari pentru a organiza o petrecere la final de an. Atenție și nu risipi banii pe toate lucrurile care nu-ți sunt necesare, numai de dragul de a cheltui!

Muncă– Doar prima zi din săptămână vei merge la serviciu, când vei încerca să lași toată treaba în regulă. Primești cadouri surpriză de la colegi și lași deoparte neînțelegerile.

 

Horoscop Balanță săptămâna 23 - 29 decembrie 2019

Dragoste– Vei petrece Crăciunul alături de familie și împreună cu partenerul de cuplu veți face un anunț surpriză, acela de a vă muta împreună, după ce el ți-a făcut o cerere în căsătorie. Cum a doua zi se formează Luna Nouă în sectorul care indică viața de familie, decizia de a trece la următorul nivel al relației este de bun augur.

Bani – Poți să ai parte de un câștig neașteptat în ajun de Crăciun. Posibil să câștigi la un joc de noroc sau dacă ai participat la o promoție, să fii marele câștigător.

Muncă– Universul îți aude dorințele și ți se aprobă concediu pentru această săptămână. Predai tot ce ai de făcut de luni și apoi pleci liniștită. 

 

Horoscop Scorpion săptămâna 23 - 29 decembrie 2019

Dragoste– Luna Nouă și Eclipsa de Soare din a doua zi de Crăciun marchează un nou început în sectorul care indică comunicarea. Dacă au existat neînțelegeri în relație, acum este momentul să îndrepți, să comunici clar și sincer ce anume ai vrea să îndreptați în relație pentru a face să meargă așa cum vă doriți amândoi.

Bani – De Crăciun primești bani sub formă de cadou. Ești fericită că acum îți poți cumpăra ce-ți dorești.

Muncă–Cea mai activă zi din această săptămână, dar și singura, este ziua de luni, când apar tot felul de lucruri neprogramate, pe care ești nevoită să le rezolvi. Ai impresia că ziua nu se mai termină, dar există și o parte bună: aceea că ai ocazia să te afirmi în grupul tău de la serviciu. 


Horoscop Săgetător săptămâna 23 - 29 decembrie 2019

Dragoste– Deși ți-ai propus să te odihnești de sărbători, nu vei avea parte de așa ceva, pentru că partenerul și prietenii tăi au programat o serie de activități sau petreceri la care trebuie să ajungeți. Dacă ești singură, ai putea să atragi cu farmecul tău mai mulți pretendenți.

Bani – De sărbători vei fi preocupată de situația financiară, mai ales că în a doua zi de Crăciun Luna Nouă din zodia Capricorn și Eclipsa de Soare îți aduc noi începuturi, poți lua hotărâri și să-ți faci un plan financiar pe termen lung. Nu sunt excluse surprize care pot să apară, dar și răsturnări de situație în colaborările cu asociații și partenerii de afaceri.

Muncă– La serviciu vei finaliza o serie de acțiuni începute înainte de Crăciun. Vei avea mai multe deplasări de făcut pentru a pune în ordine o serie de acte administrative.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 23 - 29 decembrie 2019

Dragoste– Luna Nouă din 26 decembrie se formează în casa personalității, pe axa partenerială, ceea ce indică că următoarele două săptămâni ai putea să începi o nouă etapă în relația pe care o ai. Dacă ești singură, încearcă să nu mai fii așa distantă și rece și lasă să se apropie de tine pretendenții.

Bani – În weekend vei avea niște cheltuieli neplanificate, care riscă să-ți strice socotelile. Totuși vei avea destule idei și inițiative de a face rost de bani. 

Muncă– Urmează o săptămână ușoară, cu doar câteva zile lucrătoare, în care vei sta mai mult în ședințe și vei face planuri despre cum să pui în practică proiectele pe anul 2020.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 23 - 29 decembrie 2019

Dragoste– Dacă relația cu partenerul a avut de suferit în ultima perioadă din cauza faptului că ai pus pe primul loc cariera, acum este momentul să petreceți mai multe zile împreună pentru a îndrepta lucrurile.

Bani – Săptămâna aceasta te tot gândești cum să faci niște artificii financiare pentru a scoate un profit dintr-un proiect la care vei lucra in luna ianuarie.

Muncă– Posibil la locul de muncă să intervină o criză, care are legătură cu unii asociați, colaboratori sau parteneri de afaceri și să fii nevoită să iei niște decizii de încheiere a unui parteneriat.

 

Horoscop Pești săptămâna 23 - 29 decembrie 2019

Dragoste–Luna Nouă din 26 decembrie este însoțită de o Eclipsă de Soare care dinamizează axa sentimentală, așa că așteaptă-te la surprize în sectorul iubirii. Posibil niște prieteni să se amestece în viața ta și dacă ești într-o relație discretă cu un coleg, acest lucru să se afle și să te deranjeze.

Bani – Înainte să faci planuri, dacă ți-ai propus să dai o petrecere sau să faci ceva special, verifică dacă îți ajung banii.

Muncă– Luna Nouă din 26 decembrie se formează în sectorul care indică prietenii și planurile de viitor și este momentul în care trebuie să demonstrezi că ești potrivită, datorită abilităților și experienței acumulate, pentru a începe o nouă etapă, un proiect nou, care să-ți aducă promovarea dorită.

related posts