Horoscop săptămâna 23 – 29 mai 2022. Gemenii au de luat decizii importante în plan amoros, Leii au parte de surprize neșteptate


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 23 – 29 mai 2022. 


Horoscop Berbec săptămâna 23 - 29 mai 2022

 

Dragoste– Intrarea lui Marte, guvernatorul tău, în 25 mai, în Berbec, vine cu multă energie și dispoziție de flirt și cuceriri. Atenție și nu te grăbi în decizii, pentru că-ți vei dori ca totul să se întâmple pe repede-înainte și s-ar putea să regreți anume decizii luate în pripă!

Bani – Sectorul financiar este activat în această săptămână de Mercur, care revine în mișcare retrogradă, pe 23 mai, în zodia Taur și de intrarea lui Venus, micul benefic, în 28 mai, în aceeași zodie, respectiv în sectorul care îți guvernează banii. Așadar, ai putea reveni la unele decizii financiare, reiei negocieri și Venus s-ar putea să-ți aducă niște sume suplimentare în conturile tale.

Muncă – La serviciu este o săptămână dinamică, mai ales de a găsi soluții la situații mai vechi. În partea a doua a săptămânii, nivelul de concentrare este la cote maxime, așa că poți îndeplini o serie de sarcini dificile.

 

Horoscop Taur săptămâna 23 - 29 mai 2022

 

Dragoste– Zodia ta primește, în această săptămână, două aspecte astrale: revenirea lui Mercur, prin mișcare retrogradă, în 23 mai și intrarea lui Venus, stăpâna zodiei tale, din 28 mai. Așadar, s-ar putea să reiei anumite decizii și să finalizezi o autoevaluare. Totodată, nu rata oportunitățile care vin spre tine odată cu intrarea micului benefic în Taur! Te vei ocupa mai mult de tine, investești în imaginea ta, în look, garderobă și nu sunt excluse ocaziile în care te poți îndrăgosti.

Bani – Joi, contextul astral aduce soluții pentru o chestiune financiară și poți negocia în favoarea ta un contract.

Muncă– Intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în 25 mai, în zodia Berbec, va activa axa muncii. Marte te impulsionează să-ți redirecționezi energiile spre interior, să lucrezi retrasă, să cauți să rezolvi niște chestiuni profesionale, fără să te lași influențată de alte persoane. Totodată, vei avea energie mai scăzută și ar trebui să cauți metode de a te reechilibra.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 23 - 29 mai 2022


Dragoste– Săptămâna începe cu două aspecte astrale: intrarea lui Mercur, guvernatorul tău, din 23 mai, în mișcare retrogradă, prin zodia Taur, și intrarea lui Venus, planeta care-ți guvernează sectorul sentimental, din 28 mai, în aceeași zodie Taur, respectiv pe sectorul subconștientului, secretelor, trecutului și introspecției. Așadar, pot reveni persoane din trecut în viața ta, care să te răscolească și să fii nevoită să iei o decizie: ori continui povestea de iubire, care nu s-a terminat, ori închei definitiv acest capitol.

Bani – Planurile tale de a-ți mări veniturile încep să prindă contur, mai ales că ai prieteni, care își oferă ajutorul să pornești un nou proiect pe cont propriu.

Muncă– Marte, planeta acțiunii, ajunge în 25 mai, în zodia Berbec, pe sectorul proiectelor, planurilor de viitor și prietenilor, așa că vei beneficia de ajutorul prietenilor sau a unor persoane cu care decizi să te asociezi într-un proiect. Totodată, viața socială se amplifică și în urma evenimentelor la care participi, s-ar putea să mai primești propuneri sau oferte de colaborare.

 

Horoscop Rac săptămâna 23 - 29 mai 2022


Dragoste– Sectorul prietenilor și planurilor pe termen lung este activat în această săptămână de două aspecte astrale: revenirea lui Mercur, astrul comunicării, în 23 mai, în mișcare retrogradă prin zodia Taur, și intrarea lui Venus, micul benefic, prin zodia Taur, în 28 mai. Așadar, s-ar putea să revii la niște decizii privind viața sentimentală, chestiuni lăsate nerezolvate, care privesc planurile tale de viitor cu partenerul sau cu o persoană cu care vrei să începi o relație, pentru că se dinamizează axa amoroasă și vei fi interesată de acest aspect.

Bani– În partea a doua a săptămânii, te organizezi împreună cu partenerul de cuplu, să îi faci o surpriză unui apropiat, unei persoane din familie sau unui prieten. Apar și cheltuieli neprevăzute.

Muncă- Revenirea lui Mercur, în zodia Taur și intrarea lui Venus, în același Taur, prin casa proiectelor de viitor, vine cu preocupări și pentru activitățile din sfera profesională și implicarea în proiecte noi sau reluarea celor abandonate. Contextul astral va fi susținut  de intrarea lui Marte, planeta acțiunii, din 25 mai, în zodia Berbec, în sectorul asociat carierei, aspirațiilor profesionale, imaginii și statutului personal. Vei fi determinată să-ți demonstrezi abilitățile și experiența și vei investi multă energie să-ți consolidezi statutul profesional. 

 

Horoscop Leu săptămâna 23 - 29 mai 2022

 

Dragoste– În partea a doua a săptămânii te pregătești să pleci într-un minisejur, poate în afara țării, împreună cu partenerul sau un grup de prieteni. În weekend este posibil să apară niște surprize, așa că fii pregătită să faci față provocărilor în planul relațional!

Bani – Luni și marți te preocupă situația financiară și s-ar putea să apar surprize neașteptate în ce privește încasarea unor sume de bani.

Muncă – Sectorul carierei și aspirațiilor profesionale este activat în această săptămână de două aspecte astrale: revenirea lui Mercur, astrul comunicării, în 23 mai, în mișcare retrogradă, prin zodia Taur, și intrarea lui Venus, micul benefic, prin zodia Taur, în 28 mai. Așadar, s-ar putea să revii la niște decizii privind activitatea profesională, să inițiezi niște dialoguri în raport cu șefii, să negociezi niște contracte importante. Totodată, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Berbec, din 25 mai, pe sectorul studiilor, învățării, perfecționării profesionale și aduce multă energie și determinare pentru obținerea unor atestate, diplome, participare la workshopuri sau seminarii.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 23 - 29 mai 2022

 

Dragoste– Cu Mercur, guvernatorul tău, din 23 mai, retrograd prin casa ideilor, principiilor și credințelor, s-ar putea să reflectezi la viața ta, să cauți soluții să faci niște schimbări.

Bani – Intrarea lui Marte, planeta acțiunii, din 25 mai, în zodia Berbec, pe sectorul avantajelor materiale, a banilor deținuți la comun cu partenerul, a banilor proveniți din alte surse decât salariile, aduce multă energie să rezolvi anumite chestiuni financiare, pe care le-ai tot amânat până acum.

Muncă – Săptămâna începe cu două aspecte astrale: intrarea lui Mercur, guvernatorul tău, din 23 mai, în mișcare retrogradă, prin zodia Taur și intrarea lui Venus, planeta care-ți guvernează sectorul financiar, din 28 mai, prin aceeași zodie Taur, respectiv pe sectorul perfecționării profesionale, ideilor și principiilor de viață. Așadar, s-ar putea să revii la niște idei, să-ți reevaluezi traiectoria profesională și să schimbi direcția.

 

Horoscop Balanță săptămâna 23 - 29 mai 2022


Dragoste– Intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în 25 mai, în zodia Berbec, pe sectorul relațiilor și căsătoriei, vine cu acțiune pe aceste domenii. Contextul astral te îndeamnă să investești mai mult în relația de cuplu, însă atenție, pentru că vei avea tendința să fii mai agresivă și acest lucru nu va fi pe placul partenerului!

Bani – Săptămâna începe cu două aspecte astrale: intrarea lui Mercur, din 23 mai, în mișcare retrogradă, prin zodia Taur și intrarea lui Venus, guvernatoarea ta, din 28 mai, prin aceeași zodie Taur, respectiv pe sectorul intereselor materiale. Dacă Mercur vine cu renegocierea unor contracte, reorganizarea situației financiare, Venus va aduce mici sume de bani, vei avea noroc să-ți suplimentezi veniturile. Poate și partenerul este cel care va aduce sume suplimentare în următoarea lună.

Muncă– Marte, planeta acțiunii, părăsește, în partea a doua a săptămânii, casa muncii, așa că vei simți o eliberare, lucrurile încep să se mai liniștească și poți să-ți iei câteva zile de concediu, pentru a te ocupa și de chestiunile tale personale.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 23 - 29 mai 2022


Dragoste–Săptămâna începe cu două aspecte astrale: intrarea lui Mercur, din 23 mai, în mișcare retrogradă și a lui Venus, micul benefic, din 28 mai, prin zodia Taur, respectiv pe sectorul relațiilor și căsătoriei. Dacă Mercur readuce în actualitate dialoguri relaționale, revenirea asupra unor decizii parteneriale, Venus aduce oportunități de împăcare sau dacă ești singură, oporunități de a intra într-o relație.

Bani – Din punct de vedere financiar nu stai prea bine și ai gânduri să ceri o mărire salarială, însă se pare că nu va fi nevoie, pentru că ți se propune trecerea pe un alt post și atunci vei obține și suplimentarea veniturilor. Totodată, pot veni și alte beneficii, în afara de o mărire salarială.

Muncă – Intrarea lui Marte, guvernatorul tău, din 25 mai, în zodia Berbec, vine cu multă acțiune la locul de muncă. Începi proiecte noi și ai acel elan de care ai nevoie să te implici total. Marți este o zi favorabilă unor dialoguri cu colegii, pentru a discuta schimbările, care vor avea loc în perioada următoare.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 23 - 29 mai 2022

 

Dragoste – Intrarea lui Marte, planeta acțiunii, din 25 mai, în zodia Berbec, pe sectorul sentimental, al aventurilor romantice, distracției și petrecerii timpului într-un mod plăcut, vine cu preocupări pentru aceste domenii. Este o perioadă în care decizi să investești mai mult în timpul petrecut cu cei dragi. Dacă ești singură, s-ar putea să te grăbești să intri într-o relație, fără să te gândești prea mult.

Bani – Situația financiară se stabilizează. Ai reușit să faci niște economii și să-ți reorganizezi veniturile, astfel încât să reduci din cheltuieli.

Muncă – Sectorul muncii este activat în această săptămână de două aspecte astrale: revenirea lui Mercur, astrul comunicării, în 23 mai, în mișcare retrogradă, prin zodia Taur, și intrarea lui Venus, micul benefic, prin zodia Taur, în 28 mai. Așadar, s-ar putea să revii la niște decizii privind activitatea profesională, să reiei niște dialoguri cu colegii, șefii, partenerii și colaboratorii de afaceri, să pui la punct niște strategii și activitatea pentru următoarea perioadă.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 23 - 29 mai 2022

 

Dragoste–Sectorul asociat aventurilor sentimentale este activat săptămâna aceasta de două aspecte astrale: revenirea lui Mercur în mișcare retrogradă, în 23 mai, prin zodia Taur și intrarea lui Venus, micul benefic, din 28 mai, prin aceeași zodie Taur. Așadar, s-ar putea să reiei niște dialoguri în cuplu pentru a lămuri o situație. Pot reveni în viața ta persoane din trecut, cu care să ai niște discuții și să închei o etapă. Totodată, Venus, planeta iubirii, vine cu șanse și oportunități, dacă ești singură, sau cu armonie și împăcări, dacă ai avut neînțelegeri cu partenerul.

Bani – În prima parte a săptămânii, este o perioadă bună pentru a discuta unele aspecte financiare sau privind cheltuielile casei. Intrarea lui Marte, planeta acțiunii, din 25 mai, în zodia Berbec, aduce preocupare pentru casă și viața de familie. Vei face niște investiții pentru confortul tău.

Muncă– La locul de muncă, încerci să pui lucrurile în mișcare, să ai inițiative și să-ți depășești limitele, să demonstrezi că meriți să obții o avansare profesională.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 23 - 29 mai 2022

 

Dragoste – Sectorul asociat vieții de familie, spațiului de locuit, este activat săptămâna aceasta de revenirea lui Mercur, în mișcarea retrogradă, din 23 mai, prin zodia Taur, și de intrarea lui Venus, micul benefic, din 28 mai. Așadar, reiei dialoguri legate de adminstrarea locuinței, o renovare sau reamenajare sau schimbari în spațiul de locuit, pentru a avea parte de mai mult confort.

Bani – Marte, planeta acțiunii, eliberează, în această săptămână, casa financiară și nu vei mai fi așa determinată să-ți suplimentezi veniturile. Dacă ai reușit să obții venituri mai mari, acum este momentul să-ți îndrepți atenția spre alte domenii, unde trebuie să aduci modificări.

Muncă – Intrarea lui Marte, planeta acțiunii, din 25 mai, în zodia Berbec, pe sectorul comunicării, gândirii, dezbaterilor, învățării, aduce dorința de a învăța lucruri noi la serviciu. Posibil să ți se ofera șansa să îi înveți pe alții, să predai o parte din sarcinile tale, pentru că tu te vei ocupa de alte lucruri în departament. Atenție la faptul că Marte pe casa comunicării poate aduce agresivitate verbală și deși, ești bine intenționată și vrei ca lucrurile să iasă bine, să spui tot ce ai de spus, să nu omiți nimic, interlocutorii tai s-ar putea simți lezați.

 

Horoscop Pești săptămâna 23 - 29 mai 2022

 

Dragoste – Dacă ești singură, din 28 mai, când Venus, planeta iubirii, începe să-ți tranziteze casa comunicării și deplasărilor, ai toate șansele să cunoști pe cineva, cu care să începi o poveste de iubire. Una dintre zilele favorabile poate fi sâmbătă.

Bani – Intrarea lui Marte, planeta acțiunii, din 25 mai, în zodia Berbec, vine cu energie, putere, determinare, să-ți suplimentezi veniturile. Dacă nu reușești să obții o mărire salarială, veniturile vor veni din colaborări extraprofesionale. Atenție la faptul că vei avea tendința să te pripești atunci când trebuie să achiziționezi ceva, să nu analizezi înainte, după care să-ți dai seama că nu mai ai nevoie de acel lucru! Încearcă și oprește-ți impulsurile de a face cheltuieli, fără a te consulta înainte cu partenerul de cuplu!

Muncă – Revenirea lui Mercur, astrul comunicării, în mișcare retrogradă, din 23 mai, prin casa comunicării, îți aduce în atenție chestiuni pe care este nevoie să le reiei în planul profesional. Totodată, s-ar putea să începi niște cursuri, să înveți lucruri noi. Vei avea spor la învățat, pentru că, din 28 mai, vine și Venus, micul benefic, să susțină aspectele pe casa învățării.

related posts

Modifică setările cookies