Horoscop săptămâna 24-30 ianuarie 2022. Fecioarele se bucură de o perioadă intensă în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 24-30 ianuarie 2022. 


Horoscop Berbec săptămâna 24 - 30 ianuarie 2022

 

Dragoste– Revenirea lui Venus, guvernatorul relațiilor, la mișcarea directă, din 29 ianuarie, anunță încheierea unei etape în care ți-ai reevaluat situația relațională și acum știi pe ce baze trebuie să construiești o relație durabilă.

Bani – Marți și miercuri se activează sectorul financiar, al banilor pe care îi poți obține prin intermediul altor persoane. Ai șanse de reușită să intri în posesia unor bani.

Muncă – Intrarea lui Marte, guvernatorul tău, din 24 ianuarie, în zodia Capricorn, în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, îți aduce energie, până la începutului lunii martie, să-ți îndeplinești obiectivele profesionale, să înregistrezi succese în carieră. Deciziile pe care le vei lua, în perioada următoare, vor fi în funcție de sistemul de valori după care te ghidezi în viață. Al doilea aspect important al săptămânii este intrarea lui Venus în mișcare directă, prin casa carierei, din 29 ianuarie, semn că s-a încheiat revizuirea proiectelor profesionale și acum reintră totul în normal.

 

Horoscop Taur săptămâna 24 - 30 ianuarie 2022

 

Dragoste– Marți și miercuri Luna îți traversează casa relațiilor, semn că te interesează clarificarea unei situații în cuplu, privind principiile după care vă ghidați fiecare. Revenirea lui Venus, guvernatorul tău, la mișcarea directă, din 29 ianuarie, prin casa principiilor de viață, te face să vezi lucrurile și din altă perspectivă. Este posibil să realizezi că nu mai rezonezi cu persoana de lângă tine.

Bani – Aproape toată săptămâna vei fi interesată să obții un profit de pe urma unei asocieri. Dacă ai nevoie de bani, spre finalul săptămânii, apelezi la un prieten.

Muncă– Săptămâna începe cu intrarea planetei Marte în zodia Capricorn, respectiv în sectorul asociat străinătății, studiilor, călătoriilor și schimburilor de experiență profesională. Ai prilejul să faci progrese în carieră, mai ales dacă începi niște cursuri de recalificare sau te perfecționezi într-un domeniu de interes pentru tine. Dacă ți-ai făcut un bilanț profesional, din 29 ianuarie, de când Venus revine la mișcarea directă, prin sectorul perfecționării profesionale, vei putea lua decizii pentru că acum știi direcția spre care te îndrepți.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 24 - 30 ianuarie 2022

 

Dragoste– Intrarea lui Marte, din 29 ianuarie, în zodia Capricorn, respectiv în sectorul intimității și încrederii reciproce, îți aduce preocupări pentru relația de cuplu și pentru o apropiere profundă față de partener. Cum Marte îți guvernează casa prietenilor, dacă ești singură, este posibil să începi o relație cu cineva din anturajul tău. Revenirea lui Venus, guvernatoarea vieții afective, la mișcarea directă, din 29 ianuarie, anunță încheierea unei perioade în care ți-ai reevaluat sentimentele și ți-ai dat seama cât ești dispusă să investești într-o relație.

Bani – Săptămâna începe cu intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Capricorn, în sectorul asociat intereselor materiale, a banilor pe care îi deții în comun cu partenerul de cuplu. Așadar, până la începutul lui martie este important  să clarifici o situație financiară, a datoriilor, creditelor.

Muncă– Cele mai active zile ale săptămânii în ce privește sfera profesională sunt marți și miercuri, când sunt favorabile negocieri privind un contract sau întocmirea unor acte.

 

Horoscop Rac săptămâna 24 - 30 ianuarie 2022

 

Dragoste– Sectorul relațiilor și căsătoriei primește din 24 ianuarie tranzitul lui Marte, planeta acțiunii. Până la începutul lunii martie este recomandat să depui toate eforturile pentru a clarifica situația într-o relație. Totodată, ești invitată să folosești constructiv energia lui Marte și să eviți să intri în dispute cu partenerul de cuplu din cauza unor nemulțumiri din sfera profesională.

Bani– În această săptămână nu se întrevede intrarea niciunei sume de bani în conturile tale, așa că recomandarea astrelor este să ai grijă la chetuieli. Posibil duminică să primești un cadou sau o sumă de bani de la parinți sau de la cineva din familie.

Muncă– Cele mai active zile la locul de muncă sunt joi și vineri, cu un volum mare de muncă și decizii importante, care privesc mersul unui proiect. Revenirea lui Venus, guvernatoarea casei parteneriale, la mișcarea directă, din 29 ianuarie, aduce o îmbunătățire a relațiilor cu cei cu care desfășori activități, mai ales dacă ești pe cale să închei un parteneriat sau să te integrezi într-o echipă.

 

Horoscop Leu săptămâna 24 - 30 ianuarie 2022

 

Dragoste– Marți și miercuri ai de rezolvat o serie de chestiuni administrative sau care privesc viața de familie. S-ar putea să primești și vizita unor rude, iar partenerul nu va fi foarte încântat, pentru că aveți alt program.

Bani –De abia în weekend se întrevede activitate în conturile tale: intră bani, faci niște plăți sau mergi la cumpărături.

Muncă – Unul dintre evenimentele astrale importante ale săptămânii este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Capricorn, pe 29 ianuarie, în sectorul muncii. Până la începutul lui martie urmează o perioadă dinamică la serviciu, cu multă energie și determinare să te afirmi. Dacă ești interesată să faci o schimbare, ai toată susținerea astrelor. Revenirea lui Venus la mișcarea directă, din 29 ianuarie, prin casa muncii, încheie o perioadă în care ți-ai reevaluat proiectele profesionale.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 24 - 30 ianuarie 2022

 

Dragoste– Intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Capricorn, din 24 ianuarie, activează sectorul sentimental și te anunță că urmează o perioadă intensă în viața afectivă, până la începutul lunii martie. Revenirea lui Venus la mișcare directă prin zodia Capricorn, din 29 ianuarie, încheie o perioadă în care ți-ai reevaluat sentimentele și relațiile afective. Dacă au apărut persoane din trecut, acum vei știi dacă vrei să continui sau nu relația.

Bani – Începând din 29 ianuarie, Venus, guvernatoarea casei banilor, revine la mișcare directă, semn că îți vei reveni cu banii, iar situația financiară se îmbunătățește. Dacă ai primit oferte noi de colaborare, acum poți alege liniștită. Nu vei mai avea senzația că nu ești decisă pe deplin în alegerea corectă.

Muncă – Cele mai active zile din săptămână la locul de muncă sunt marți și miercuri, când este susținută casa comunicării și a deplasărilor. Te poți baza pe ajutorul colegilor în niște situații limită.

 

Horoscop Balanță săptămâna 24 - 30 ianuarie 2022

 

Dragoste– Începând din 24 ianuarie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Capricorn, respectiv în sectorul asociat vieții de familie. Așadar, până la începutul lunii martie, te va preocupa familia, reamenajarea spațiului de locuit, o mutare sau încheierea unei tranzacții imobiliare.

Bani – Marți sau miercuri încasezi o sumă de bani sau negociezi o tranzacție financiară. Revenirea lui Venus, guvernatoarea sectorului financiar, la mișcarea directă din 29 ianuarie, aduce clarificarea unei situații privind un context financiar.

Muncă– Cele mai active zile din săptămână la locul de muncă sunt joi și vineri, când s-ar putea să apară și mai multe confruntări cu colegii din cauza sarcinilor curente.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 24 - 30 ianuarie 2022

 

Dragoste– În ce privește relația de cuplu simți un blocaj și este nevoie să ai un dialog deschis cu partenerul tău. Revenirea lui Mercur în mișcare retrogradă, pe casa comunicării, te poate ajuta să iei inițiativa unui dialog pe teme sensibile. Din 29 ianuarie revine și Venus, guvernatoarea casei relațiilor, la mișcarea directă, după o perioadă în care te-a ajutat să-ți reevaluezi modalitatea de comunicare și abordare a problemelor în cuplu.

Bani – Joi și vineri Luna ajunge în casa banilor și vei cheltui o sumă de bani mai mare pentru a-i face o surpriză partenerului de cuplu.

Muncă – Intrarea lui Marte, guvernatorul tău, din 24 ianuarie, în zodia Capricorn, respectiv în  sectorul asociat comunicării, gândirii, informațiilor, acumulării de cunoștințe, îți aduce multă energie și putere să înveți lucruri noi. Studiul personal va fi foarte important. Ai ajutor astral să obții niște atestate, diplome, susținere de examene.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 24 - 30 ianuarie 2022

 

Dragoste– Atenție în weekend, pentru că este posibil să apară unele nemulțumiri din partea partenerului pentru felul cum ai administrat finanțele!

Bani – Intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în sectorul financiar, din 24 ianuarie, te determină să-ți suplimentezi veniturile, să investești mai mult în proiectele de pe urma cărora obții profit. Tot în sectorul financiar ajunge și Mercur retrograd și te ajută la o reorganizare a cheltuielilor. Nu este o săptămână bună pentru a face achiziții majore.

Muncă – În primele zile ale săptămânii ai nevoie de detașare față de toate activitățile, care-ți aduc stres și suprasolicitare, pentru a putea lua decizii privind planurile tale de viitor. Cu Luna în zodia ta, joi și vineri, nu-ți lipsește elanul de a te implica în toate activitățile unde este nevoie de tine. Revenirea lui Venus, guvernatorea casei muncii, la mișcare directă, în 29 ianuarie, prin sectorul financiar anunță încheierea unei perioade în care ți-ai reevaluat proiectele profesionale.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 24 - 30 ianuarie 2022

 

Dragoste– Viața socială se activează marți și miercuri, când ai întâlniri cu prietenii sau ieși la o întâlnire, dacă ești singură. Revenirea lui Venus, guvernatoarea sectorului sentimental, la mișcarea directă, din 29 ianuarie, încheie o perioadă în care ți-ai reevaluat viața afectivă. Acum este posibil să înceapă să se așeze lucrurile mult mai bine.

Bani – Partea a doua a săptămânii ar putea să-ți aducă venituri suplimentare, dar și cheltuieli. La locul de muncă s-ar putea să ți se facă o propunere de a schimba funcția/departamentul.

Muncă– Săptămâna începe cu intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia ta, semn că vei avea energie, inițiative și curaj să te implici în diverse proiecte profesionale. Revenirea lui Mercur, în mișcare retrogradă, prin casa personalității, s-ar putea să-ți mai aducă unele neînțelegeri în comunicarea cu colegii, șefii, asociații și colaboratorii.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 24 - 30 ianuarie 2022

 

Dragoste– Revenirea lui Mercur, în mișcare retrogradă, prin zodia Capricorn, din 26 ianuarie, s-ar putea să-ți aducă nevoia de a te retrage, să stai singură cu gândurile tale. Îți poți face un bilanț privind viața afectivă și în urma unei introspecții să reușești să te reechilibrezi. Tot în sectorul subconștientului ajunge și Marte, planeta acțiunii, din 24 ianuarie, semn că vei avea energie mai puțină sau vei încerca să-ți redirecționezi energiile spre interior. Pe 29 ianuarie și Venus revine la mișcarea directă, prin aceeași casă a frământărilor interioare, după o perioadă de timp în care ți-ai reevaluat relațiile de familie.

Bani – Joi și vineri s-ar putea să-ți intre în conturi niște bani sau niște beneficii financiare, un bonus.

Muncă – Se anunță o săptămână cu multe evenimente în sfera socio-profesională. Dacă marți și miercuri Luna activează sectorul carierei, joi și vineri va dinamiza sectorul planurilor și proiectele pe termen lung. Ai planuri mari, dar le ții secrete, pentru că vrei ca cineva să-și însușească ideile tale.

 

Horoscop Pești săptămâna 24 - 30 ianuarie 2022

 

Dragoste– Revenirea lui Venus, din 29 ianuarie, la mișcarea directă, prin sectorul vieții sociale și relațiilor de prietenie, ar putea să-ți aducă, după o perioadă în care ți-ai reevaluat relațiile, decizii privind încheierea sau continuarea unor relații de prietenie. 

Bani- De abia în weekend se întrevede intrarea unei sume de bani în conturile tale. Pe tot parcursul săptămânii ai grijă la cheltuieli!

Muncă – Marte, guvernatorul casei banilor, intră din 24 ianuarie, în sectorul asociat proiectelor și planurilor de viitor, semn că vei fi determinată să investești mai mult într-un proiect sau să te asociezi cu un prieten într-o proiect nou. Pe 26 ianuarie Mercur ajunge, prin retrogradare, în același sector al proiectelor și s-ar putea să reiei dialogurile sau negocierile privind încheierea unui parteneriat sau a unui contract profesional, însă decizia finală ar fi bine să o iei după 4 februarie.

related posts

Modifică setările cookies