Horoscop săptămâna 24 - 30 octombrie 2022. Racii au parte de noi începuturi în plan sentimental, ce se întâmplă cu Balanțele 


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 24 - 30 octombrie 2022.


Horoscop Berbec săptămâna 24 - 30 octombrie 2022

 

Dragoste– Pe 28 octombrie, Jupiter revine în zodia Pești pentru încă două luni, pe sectorul asociat frământărilor interioare, izolării, trecutului, meditației, înainte să intre din nou în Berbec, pe 20 decembrie. Așadar, urmează o perioadă în care ești invitată să-ți faci un bilanț, să te gândești cum îți poți îmbunătăți viața.

Bani – Luna Nouă din 25 octombrie din zodia Scorpion anunță noi începuturi privind administrarea resurselor financiare, a banilor pe care îi deții la comun cu partenerul sau ai banilor care provin din alte surse decât salariile. În aceeași zi are loc și o Eclipsă de Soare, care poate aduce surprize și răsturnări de situație în planul financiar. Pe 29 octombrie, Mercur începe să traverseze zodia Scorpion, respectiv sectorul financiar, unde urmează să faci planuri și să-ți reorganizezi bugetele.

Muncă – Ultimul aspect astral al săptămânii vizează casa comunicării, respectiv zodia Gemeni, unde Marte, guvernatorul tău, va începe mișcarea retrogradă, din 30 octombrie. Așadar, până pe ianuarie 2023 este posibil să apară probleme de comunicare sau evenimente neașteptate în deplasări și este nevoie să-ți controlezi impulsurile, să gestioneze situațiile apărute, astfel încât să eviți conflicte.

 

Horoscop Taur săptămâna 24 - 30 octombrie 2022

 

Dragoste– Luna Nouă din 25 octombrie se formează în zodia Scorpion și anunță noi începturi în sectorul asociat căsătoriei și relațiilor. Fiind însoțită de o Eclipă de Soare, fenomenul astral este de o intensitate mai mare și pot exista surprize, răsturnări de situație sau evenimente cu impact emoțional. Tot aici, din 29 octombrie începe să traverseze și Mercur, planeta comunicării, semn că vor exista dialoguri pentru clarificarea unor situații în cuplu.

Bani – Ultimul eveniment astral al săptămânii vizează casa financiară, a banilor pe care îi câștigi din muncă și din alte activități extraprofesionale, unde Marte, planeta acțiunii, intră în mișcare retrogradă până în ianuarie 2023. Va fi nevoie să-ți reorganizezi situația financiară și să cauți metode de suplimentare a veniturilor.

Muncă– Sectorul asociat prietenilor, grupurilor de apartenență, planurilor, strategiilor și proiectelor pe termen lung va fi activat, începând din 28 octombrie de Jupiter, marele benefic, care își începe traseul prin zodia Pești. Până pe 20 decembrie, când se întoarce în zodia Berbec, îți va aduce șanse și oportunități de la/prin intermediul prietenilor sau persoanelor din grupul pe care îl frecventezi. Posibil să-ți găsești un job sau o colaborare prin intermediul cunoscuților, care-ți fac o recomandare.


Horoscop Gemeni săptămâna 24 - 30 octombrie 2022

 

Dragoste– Pe 30 octombrie, în ultima zi a săptămânii, Marte, planeta acțiunii, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Gemeni, respectiv prin casa personalității. Până în ianuarie 2023 urmează o perioadă în care este nevoie să-ți redirecționezi energia spre interior, să cauți să rezolvi niște probleme relaționale de mai mult timp.

Bani – În weekend ai preocupări pentru bani și administrarea unor sume pe care le deții cu familia. Posibil să recuperezi și o sumă de bani pe care ai împrumutat-o sau reeșalonezi o datorie.

Muncă– Luna Nouă din 25 octombrie se formează în zodia Scorpion și anunță noi începuturi în sectorul asociat muncii și activităților profesionale. Pentru că în aceeași zi se formează și o Eclipsă de Soare, pot să apară surprize sau evenimente neaștepte în planul profesional. Pe 28 octombrie, Jupiter, marele benefic, începe să traverseze zodia Pești, respectiv casa carierei, pentru două luni de zile. Până pe 20 decembrie, când se întoarce în Berbec, va mai aduce oportunități în planul profesional, cu care te vei mai întâlni peste doisprezece ani. Pe 29 octombrie, Mercur, guvernatorul tău, ajunge și el în casa muncii, să ajute la reorganizare, negocieri sau planificarea unor strategii și planuri de viitor.

 

Horoscop Rac săptămâna 24 - 30 octombrie 2022

 

Dragoste– Luna Nouă din 25 octombrie, care se formează în zodia Scorpion, anunță noi începuturi în planul sentimental, al iubirii și aventurilor romantice. În aceeași zi se formează și o Eclipsă de Soare, care poate aduce surprize sau răsturnări de situație în acest segment de viață. Tot aici ajunge și Mercur, astrul comunicării, din 29 octombrie, semn că este momentul să clarifici anumite situații în cuplu.

Bani – În prima parte a săptămânii este posibil să-ți regândești relația cu banii și să te valorifici mai mult.

Muncă– Pe 28 octombrie, Jupiter, guvernatorul casei muncii, revine în zodia Pești, pe sectorul perfecționarii profesionale, unde va sta timp de două luni, când se va întoarce înapoi în casa carierei. Așadar, prinde oportunitățile care ți se oferă și-n special cursurile de perfecționare, pentru că te va ajuta pe viitor în ascensiune! Marte, planeta care-ți guvernează casa carierei, își începe retrogradarea pe 30 octombrie, prin zodia Gemeni, și va dinamiza axa muncii. Așadar, până în ianuarie urmează o perioadă în care ești invitată la un bilanț profesional, la redirecționarea energiei și la revizuirea modului în care interacționezi cu cei cu care lucrezi sau intri în contact.

 

Horoscop Leu săptămâna 24 - 30 octombrie 2022


Dragoste– Luna Nouă din 25 octombrie se formează în zodia Scorpion și anunță noi începuturi în viața de familie, spațiul de locuit și relațiile cu părinții. Pentru că este însoțită de o Eclipsă de Soare, nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație în aceste domenii. Tot aici și Mercur, astrul comunicării, ajunge în 29 octombrie, și vine cu dialoguri și rezolvarea unor situații tensionate, negocieri sau tranzacții imobiliare.

Bani – Jupiter, marele benefic, revine în zodia Pești pe 28 octombrie pentru două luni, respectiv în sectorul intereselor financiare, a banilor proveniți din alte surse decât salariile. Până pe 20 decembrie ai șansa să rezolvi o chestiune financiară, să intri în posesia unei moșteniri, să accesezi un credit.

Muncă– Ultimul aspect astral al săptămânii este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în mișcare retrogradă, din 30 octombrie prin zodia Gemeni, respectiv prin casa asociată prietenilor, planurilor și proiectelor de viitor, dar și a activităților profesionale. Până în luna ianuarie 2023 vei fi nevoită să-ți reorganizezi proiectele și să-ți revizuiești modul de acțiune, dacă vrei să meargă totul conform planului.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 24 - 30 octombrie 2022

 

Dragoste– Unul dintre evenimentele astrale importante ale săptămânii este revenirea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Pești, din 28 octombrie, pentru două luni, pe sectorul relațiilor și căsătoriei. Așadar, până pe 20 decembrie, când își va face intrarea din nou în zodia Berbec, Jupiter va aduce oportunități în relații. Dacă ești singură, îți găsești jumătatea, iar dacă faci parte dintr-o relație care nu mai funcționează, te vei elibera.

Bani – În prima parte a săptămânii s-ar putea să primești o sumă de bani sau să negociezi un contract, la care se tot amână semnarea.

Muncă– Luna Nouă din 25 octombrie, care se formează în zodia Scorpion, pe sectorul comunicării, învățării, informațiilor, dezbaterilor și acumulării de informație deschide noi etape în comunicarea cu ceilalați. Pentru că este însoțită de o Eclipsă de Soare, nu sunt excluse vești sau informații surpriză sau evenimente bruște și neașteptate, trăiri intense. Tot aici și Mercur, guvernatorul tău, ajunge în 29 octombrie, în drumul său prin zodia Scorpion, semn că va ajuta la acumulare de informație, învățarea unor lucruri noi și începerea unor cursuri. Retrogradarea lui Marte, planeta acțiunii, din 30 octombrie, prin zodia Gemeni, prin casa carierei și aspirațiilor profesionale, vine să te invite să-ți redirecționezi energia spre interior, să analizezi, să cauți cea mai bună soluție pentru tine într-o chestiune profesională.

 

Horoscop Balanță săptămâna 24 - 30 octombrie 2022

 

Dragoste– Marte, guvernatorul casei relațiilor, își începe mișcarea retrogradă din 30 octombrie, prin zodia Gemeni și urmează o perioadă, până în ianuarie 2023, în care este recomandat să încerci să ajungi la căi comune de comunicare cu partenerul de cuplu, privind filosofia de viață și convingerile.

Bani – Luna Nouă din 25 octombrie, care se formează în zodia Scorpion, anunță noi începuturi în planul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Pentru că este însoțită de o Eclipsă de Soare, s-ar putea să apară evenimente neașteptate și bruște, surprize, care să-ți dea peste cap planurile. Pe 29 octombrie, Mercur, planeta comunicării, începe să traverseze casa financiară și va ajuta la o reorganizare financiară.

Muncă– Unul dintre evenimentele astrale importante ale săptămânii este revenirea lui Jupiter, marele benefic, din 28 octombrie, în zodia Pești, respectiv în sectorul muncii. Până pe 20 decembrie, Jupiter aduce oportunități în sfera profesională. Posibil să primești oferte noi de job sau de colaborări.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 24 - 30 octombrie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important din această săptămână este Luna Nouă din 25 octombrie, care se formează în Scorpion și anunță noi începuturi în planul personal. Pentru că în aceeași zi se formează și o Eclipsă de Soare, nu sunt excluse surprize sau evenimente neașteptate și-n planul relațional. Sectorul sentimental este activat începând din 28 octombrie de tranzitul lui Jupiter, marele benefic, care începe să tranziteze zodia Pești pentru două luni. Până pe 20 decembrie, când revine în zodia Berbec, dacă ești singură, s-ar putea să începi o poveste de iubire, iar dacă faci parte dintr-un cuplu, să-ți relansezi relația de iubire.

Bani – Marte, guvernatorul casei muncii, își începe mișcarea retrogradă, din 30 octombrie, prin zodia Gemeni, respectiv prin casa intereselor financiare, semn că până în ianuarie ești invitată să-ți reevaluezi modul în care acționezi când administrezi banii.

Muncă– Din 29 octombrie, Mercur, planeta comunicării, își începe tranzitul prin zodia Scorpion, semn că va opera în favoarea ta în toate procesele de comunicare, în negocieri și semnarea unor contracte. 

 

Horoscop Săgetător săptămâna 24 - 30 octombrie 2022

 

Dragoste– Sectorul asociat subconștientului, izolării, introspecției și trecutului este activat de Luna Nouă din 25 octombrie din zodia Scorpion, care te invită la un bilanț, la pregătirea unui plan de relansare. În aceeași zi se formează și Eclipsa de Soare, care poate aduce conștintizări și revelații în legătură cu anumite decizii pe care le-ai luat în trecut. Din 29 octombrie și Mercur, guvernatorul casei relațiilor, ajunge în Scorpion și te va răscoli. Posibil să apară persoane din trecut, foști parteneri și să reușești să închei definitiv un capitol din viața ta. În 28 octombrie, Jupiter, guvernatorul tău, revine în zodia Pești, pentru două luni, să definitiveze niște acțiuni demarate în primăvară, care au legătură cu viața de familie, spațiul de locuit, patrimoniul și relațiile cu părinții.

Bani – În weekend este posibil să încasezi niște sume de bani, să faci plăți sau să returnezi niște datorii.

Muncă– Pe 30 octombrie, Marte, planeta acțiunii, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Gemeni, respectiv pe casa asocierilor și parteneriatelor profesionale, semn că urmează o perioadă în care ești invitată să-ți reevaluezi modul în care acționezi în raport cu cei cu care desfășori activități. Până în ianuarie 2023 ai timp să identifici ceea ce nu funcționează într-un parteneriat și să îndrepți.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 24 - 30 octombrie 2022

 

Dragoste– Weekendul îți aduce preocupări pentru relația de cuplu. Posibil să organizezi o petrecere surpriză sau să ieși împreună cu partenerul și prietenii în oraș să sărbătoriți un eveniment important din viața voastră sau o realizare profesională.

Bani – În prima parte a săptămânii faci niște cheltuieli neprevăzute, însă reușești să te încadrezi într-un buget.

Muncă– Pe 25 octombrie se formează Luna Nouă din zodia Scorpion, care deschide noi etape în sectorul planurilor și proiectelor de viitor privind activitățile profesionale. În aceeași zi are loc o Eclipsă de Soare, care poate să aducă răsturnări de situație într-un proiect. Și Mercur, astrul comunicării, începe să traverseze zodia Scorpion, unde alături de Soare și Venus, va lucra în favoarea ta. Vei avea idei originale și te vei implica în mai multe proiecte. Pe 28 octombrie, Jupiter, marele benefic, revine în zodia Pești, pe casa  comunicării și învățării, pentru două luni, să aducă oportunități de învățare de la persoane cu mai multă experiență. Ultimul aspect al săptămânii are legătură tot cu casa muncii. Marte, planeta acțiunii, intră în mișcare retrogradă din 30 octombrie prin zodia Gemeni. Până în ianuarie 2023 ești invitată să-ți reevaluezi modul în care acționeazi la locul de muncă și-ți planifică rutina și activitățile zilnice.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 24 - 30 octombrie 2022

 

Dragoste–  Pe 30 octombrie, Marte, planeta acțiunii, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Gemeni, prin sectorul sentimental. Până în ianuarie 2023 ești invitată să-ți analizezi sentimentele, cât ești dispusă să investestești într-o relație. De asemenea, ar trebui să-ți reevaluezi modul în care acționezi în sectorul iubirii și-n relațiile cu persoanele dragi.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii, care vizează sectorul financiar, este revenirea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Pești, pe casa banilor obținuți de la serviciu sau din alte activități profesionale. Așadar, până pe 20 decembrie, când intră din nou în zodia Berbec, marele benefic va aduce oportunități de suplimentare a veniturilor.

Muncă– Pe 25 octombrie are loc Luna Nouă din zodia Scorpion, care aduce noi începuturi în sectorul socio-profesional. Pentru că este însoțită de o Eclipsă de Soare, nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație și evenimente neașteptate în conducerea firmei unde lucrezi. Pe 29 octombrie, Mercur, astrul comunicării, începe să traverseze aceeași casă a carierei și este posibil să primești propuneri interesante de job. De asemenea, te afirmi și îți prezinți ideile superiorilor.

 

Horoscop Pești săptămâna 24 - 30 octombrie 2022

 

Dragoste– Pe 30 octombrie, Marte, planeta acțiunii, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Gemeni, respectiv prin casa vieții de familie. Până în ianuarie 2023 este recomandat să-ți redirecționezi energia spre casă și familie și pe rezolvarea unor chestiuni administrative ale casei.

Bani – În prima parte a săptămânii te preocupă situația banilor, mai ales dacă ai de făcut niște plăți, să achiziționezi niște cursuri, să achiți o taxă.

Muncă– Pe 25 octombrie are loc Luna Nouă din zodia Scorpion, care anunță noi începuturi în sectorul asociat studiilor, perfecționării profesionale. În aceeași zi are loc o Eclipsă de Soare, care poate aduce evenimente neașteptate, care vizează și sfera profesioanală. Este posibil să iei decizii importante privind obținerea unei diplome sau a unei calificări, în urma căreia îți poți schimba funcția la serviciu. Pe 29 octombrie, vine în ajutor și Mercur, care va ajuta în toate procesele de învățare și acumulare de cunoștințe. Evenimentul astral important al săptămânii este revenirea lui Jupiter, marele benefic, în 28 octombrie, în zodia Pești, pe sectorul personalității. Marele benefic vine înapoi în zodia ta să definitiveze ce nu a reușit în primăvară și să mai aducă oportunități de relansare personală și profesională.

related posts

Modifică setările cookies