Horoscop săptămâna 24 februarie – 1 martie 2020. Taurii se reîntâlnesc cu o fostă iubire, ce se întâmplă cu Leii


Aflați ce vă rezervă astrele în materie de dragoste, bani și carieră în săptămâna 24 februarie - 1 martie 2020.


Horoscop Berbec săptămâna 24 februarie – 1 martie 2020

Dragoste– Din a doua parte a săptămânii, când Luna ajunge în semnul tău zodiacal, vei ieși în evidență în grupurile din care faci parte, iar dacă ești singură, ai toate șansele să atragi atenția cuiva și să fii invitată la o întâlnire.

Bani – Vineri se întrevede intrarea unei sume de bani dintr-un proiect pe care îl ai în derulare sau poate recuperezi o sumă de bani de la un prieten/cunoștință.

Muncă – Cea mai activă perioadă din săptămână la locul de muncă va fi mijlocul săptămânii, când vei fi foarte activă, cu spirit de inițiativă și implicare în sfera profesională. Posibil joi să închei un contract profitabil.

Horoscop Taur săptămâna 24 februarie – 1 martie 2020

Dragoste– Spre finalul săptămânii ai tendința să dai curs unei întâlniri romantice, secrete, cu un fost partener pe care îl întâlnești întâmplător la o petrecere. Deși ai fost foarte activă în planul social, nu s-a legat nimic până acum, iar întâlnirea cu această persoană simți că-ți dă viața peste cap.

Bani – Joi ai putea să încasezi o sumă de bani, pe care o ții ascunsă de partener, deoarece vrei să îi faci o surpriză.

Muncă– În prima parte a săptămânii ești preocupată în principal de proiectele pe care le ai în derulare și înregistrezi un succes sau șefii te laudă pentru implicare și rezultatele obținute. Posibil un prieten să-ți vândă un pont pentru un proiect.

Horoscop Gemeni săptămâna 24 februarie – 1 martie 2020

Dragoste– În prima parte a săptămânii ești mai activă în planul social, ieși cu prietenii, cu partenerul. Se cere totuși atentie, că te poți certa cu cineva din anturaj, să nu fiți pe aceeași lungime de undă și să aveți mentalități diferite. În weekend stai izolată, ai o stare mai puțin bună, energia este scăzută, așa că odihnă mai multă nu ar strica.

Bani –Săptămâna aceasta ai putea să cunoști persoane care să vrea să investească într-un proiect personal. Ești foarte aproape să-ți realizezi un vis.

Muncă– Posibil evenimentele din ultimele zile să te facă să-ți schimbi direcția socio-profesională, mai ales că acțiunea unuia dintre șefi te-a deranjat foarte mult. Continui reevaluarea situatiei în carieră și analizezi toate variantele care ar putea să-ți aducă mai mulți bani.

Horoscop Rac săptămâna 24 februarie – 1 martie 2020

Dragoste– În weekend se creează contextul protrivit pentru a-l petrece cu un grup de prieteni, rude sau membrii ai familiei, mai ales că aveți de sărbătorit un eveniment. Dacă încă nu te afli într-o relație, ești pe cale să te îndrăgostești de un șef sau o persoană cu funcție sau putere de decizie.

Bani – La capitolul bani stai bine, nu ai probleme, pentru că ai o sumă de bani în plus, cu care, se pare că te lași convinsă de prietene, să mergi la cumpărături să-ți mai împrospătezi garderoba.

Muncă– Stai foarte bine la capitolul carieră în această săptămână, mai ales că iei inițiative și primești aprecierea șefilor. Posibil să intervii pe lângă unul dintre șefi pentru că vrei să recomanzi pe cineva să vină în echipa voastră.

Horoscop Leu săptămâna 24 februarie – 1 martie 2020

Dragoste– Toată săptămâna sunt aspecte astrale care-ți înlesnesc petrecerea timpului cu partenerul. Profiți de timpul liber pe care îl ai și vrei să reînvii pasiunea în relație. Nu vor lipsi momentele romantice, așa că bucurăți-vă de prezența celuilalt!

Bani – Nu va exista zi din această săptămână în care să nu-ți faci tot felul de socoteli financiare și să analizezi ofertele de job, salarizarea. Ești nemulțumită de banii pe care îi câștigi în present și vrei să mai faci ceva în plus.

Muncă– Posibil la locul de muncă să afli că ești trimisă într-o delegație sau la niște cursuri de dezvoltare personală sau profesională. Totodată, spre finalul săptămânii te pregătești să susții o lucrare, un proiect sau un raport pe care trebuie să-l predai șefilor.

Horoscop Fecioara săptămâna 24 februarie – 1 martie 2020

Dragoste– Dacă ești singură, în planul sentimental ai parte de o întâlnire pasională miercuri sau joi. Dacă ești într-o relație, partenerul ar putea să facă niște gesturi prin care te îndrăgostești mai mult de el.

Bani – Posibil spre finalul săptămânii să aibă loc niște negocieri cu privire la achiziționarea unui bun de valoare mai mare. Așteaptă-te să nu iasă totul așa cum îți dorești și să mai ai nevoie de o sumă de bani, pe care o vei obține de la cineva din familie.

Muncă– La serviciu au loc surprize și răsturnări de situație în activitățile curente și în sarcinile de serviciu. Posibil să treci pe un alt post sau să ți se propună să mai preiei un proiect sau niște sarcini ale unui coleg, care va fi implicat în altceva următoarele luni.

Horoscop Balanță săptămâna 24 februarie – 1 martie 2020

Dragoste– Atmosfera de cuplu ar putea să devină incendiară de marți până joi, pentru că nu reușești să găsești o cale de mijloc la unele probleme apărute în familie sau care au legătură cu căminul sau spațiul de locuit.

Bani – La locul de muncă ai putea să ai parte de o surpriză și să ți se propună o mărire salarială dacă preiei niște sarcini în plus.

Muncă– Unele circumstanțe mai puțin obișnuite apărute la locul de muncă ar putea să te pună pe gânduri și să vrei să faci o schimbare de traiectorie. Vin spre tine tot felul de vești care nu sunt îmbucurătoare legate de organigrama departamentului în care lucrezi și ți-e teamă de unele schimbări.

Horoscop Scorpion săptămâna 24 februarie – 1 martie 2020

Dragoste– După o săptămână dificilă, în weekend nu vrei să mai auzi de serviciu, ci doar să de bucuri de prezența partenerului. Nici măcar să ieși în oraș nu vrei și preferi să stai acasă.

Bani – La mijlocul săptămânii vei face niște artificii financiare. Unele plăți le amâni, iar altele le achiți mai devreme, ca să scapi de o grijă.

Muncă–Dacă ziua de luni este mai ușoară, nu se poate spune același lucru despre celelalte zile ale săptămânii, care pe măsură ce vor trece, ți se vor părea interminabile. Astfel, la finalul perioadei analizate vei fi epuizată.

Horoscop Săgetător săptămâna 24 februarie – 1 martie 2020

Dragoste– În prima zi a săptămânii te ocupi de casă și de treburile gospodărești și noroc că ai ajutorul partenerului și termini repede ce ai de făcut. De marți încolo, când se activează sfera sentimentală și sectorul care indică aventura, distracția și plăcerile, ai dispoziție doar de a avea activități de relaxare sau ieși cu prietenii pe care nu i-ai mai văzut de mult și vă povestiți ultimele evenimente din viața voastră.

Bani – Posibil să cheltui mai mult săptămâna aceasta decât ți-ai propus pentru că în fiecare seară ieși în oraș.

Muncă– Cea mai activă zi din săptămână la locul de muncă este ziua de vineri, când poți rezolva niște chestiuni apărute neașteptat. Totodată, te poți aștepta și la unele evenimente neprevăzute în regimul unui contract.

Horoscop Capricorn săptămâna 24 februarie – 1 martie 2020

Dragoste– În partea a doua a săptămânii poți beneficia de atenția partenerului. Totodată, te poți aștepta la surprize, răsturnări de situație în relația cu partenerul de cuplu, care poate să aibă o atitudine care-ți dă de gândit.

Bani – Deși nu este zi lucrătoare, bani poți încasa sămbătă, iar dacă nu-ți intră în conturi banii pe care îi aștepți, tot faci rost de la familie și fără bani nu rămâi.

Muncă– Posibil în primele două zile din săptămână să fii destul de agresivă în comunicare și nici să nu-ți dai seama când strici relațiile. Cel mai bine este să folosești aspectele planetare care favorizează comunicarea, să dai dovadă de diplomație pentru a-ți putea duce la capăt obiectivele.

Horoscop Vărsător săptămâna 24 februarie – 1 martie 2020

Dragoste– Posibil vineri sau în weekend să apară un eveniment neprevăzut în familie și să-ți strice programul stabilit împreună cu partenerul de cuplu. Nu te enerva, rezolvă ce este de rezolvat și amână deplasarea pentru săptămâna următoare!

Bani – Dacă nu ai ținut o socoteală a banilor pe care îi ai, posibil săptămâna aceasta să intervină niște probleme de ordin financiar. Poate ai uitat să plătești o factură și primești o notificare și ești nevoită să faci rost de bani.

Muncă–Dacă ai de susținut un proiect, lucrare, interviu, o deplasare de făcut pentru a rezolva niște chestiuni administrative sau juridice, ziua de joi este perfecta pentru a rezolva tot ce ți-ai propus și a avea rezultate bune.

Horoscop Pești săptămâna 24 februarie – 1 martie 2020

Dragoste– Dacă ești singură, fii atentă în jurul tău, zâmbește, că nu se știe cine se îndrăgostește de zâmbetul tău. Ai toate șansele ca în perioada următoare să începi o relație cu o persoană cu care vei rezona din toate punctele de vedere.

Bani – Săptămâna aceasta de marți până joi vei acorda o importanță deosebită sectorului financiar. Posibil să faci multe cheltuieli și să intervină niște conflicte cu partenerul, așa că ai grijă cum gestionezi crizele apărute în cuplu!

Muncă– În primele două zile din săptămâna ești într-o formă excelentă la serviciu. Nu-ți lipsește energia și optimismul și îți molipsești și colegii cu această stare.

Trending Review cu Daragiu - Episodul 17

related posts