Horoscop săptămâna 25 - 31 ianuarie 2021. Gemenii au noroc în dragoste și la bani, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în săptămâna 25 - 31 ianuarie 2021.


Horoscop Berbec săptămâna 25 - 31 ianuarie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Leu, de joi, care activează sectorul sentimental și aduce surprize, răsturnări de situație în planul amoros, culegerea roadelor sau încheierea unei etape. Totodată, pasiunea poate fi la cote înalte, iar cineva din grupul de prieteni ar putea deveni perechea ta. 

Bani – Chestiunile financiare te preocupă la finalul săptămânii, când începi o reevaluare a sarcinilor de serviciu și îți dai seama că munca nu-ți este răsplătită pe măsura eforturilor.

Muncă – Al doilea eveniment astral este intrarea lui Mercur, astrul comunicării și negocierilor, în mișcare aparent retrogradă, din 30 ianuarie, prin zodia Vărstător, prin sectorul proiectelor, planurilor de viitor, grupurilor pe care le frecventezi și prietenilor. Așadar, în următoarele trei săptămâni, poți să reiei un proiect, îți reevaluezi proiectele, relațiile de prietenie, renegociezi niște contracte/parteneriate și lămurești niște aspecte cu prietenii. Surprizele pot veni și din dialogurile cu prietenii sau cu cei cu care desfășori activități în preajma fenomenului de Lună Plină din 28 ianuarie.

 

Horoscop Taur săptămâna 25 - 31 ianuarie 2021


Dragoste– Primul eveniment astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Leu, care se perfectează joi, în sectorul familiei, spațiului de locuit, relației cu părinții, privind patrimoniul, dar și administrarea unor bunuri de valoare. Așadar, se dinamizează axa familie-carieră și vei analiza ce câștigi și ce pierzi, în urma acțiunilor tale, pentru că trebuie să găsești un echilibru între viața personală și cea profesională.

Bani – Realizezi în weekend că ai putea să-ți suplimentezi veniturile dacă accepți o ofertă venită de curând, care presupune să-ți folosești creativitatea.

Muncă– Al doilea eveniment astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în mișcare aparent retrogradă prin zodia Vărsător, din 30 ianuarie, semn că urmează o perioadă de trei săptămâni, în care îți vei reevalua proiectele din sfera profesională, relația cu șefii, oferte noi primite datorită desfășurării activității tale.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 25 - 31 ianuarie 2021


Dragoste– Unul dintre evenimentele astrale importante ale săptămânii este intrarea lui Mercur, guvernatorul tău, în mișcare aparent retrogradă, din 30 ianuarie, prin zodia Vărsător, prin sectorul asociat relației cu străinătatea și a legăturilor cu persoane care locuiesc în altă țară. Așadar, dacă ții legătura cu o persoană cu care ai dialoguri interesante, dar și cu care flirtezi, ai timp, în următoarele trei săptămâni, să spui lucrurilor pe nume, să-ți declari sentimentele și să vezi poziția acestuia. Totodată, poate fi vorba și de o persoană cunoscută în mediul academic, online sau la un curs de dezvoltare personală.

Bani – Situația financiară te preocupă în primele trei zile din săptămână, când vei încasa niște sume de bani, nu mari, dar cu care îți vei rezolva cumpărăturile curente.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Leu, care se formează joi, în sectorul comunicării, informării, schimburilor de opinii, studiului. Posibil să găsești soluții la o situație complicată, să închei o etapă privind desfășurarea unor cursuri de perfecționare profesională, care te vor ajuta pe viitor. Este momentul culegerii roadelor, a încheierii unor etape.

 

Horoscop Rac săptămâna 25 - 31 ianuarie 2021


Dragoste–Începi săptămâna cu Luna în semnul nașterii tale, te simți bine, ai energie și poți aborda deschis unele chestiuni relaționale, fără să-ți mai fie teamă de eșec. Unul dintre evenimentele astrale importante ale săptămânii este intrarea lui Mercur în mișcare retrogradă, din 30 ianuarie, prin zodia Vărsător, prin sectorul intimității și a încrederii reciproce. Așadar, ai la dispoziție trei săptămâni, în care vei putea aborda subiecte delicate privind inimitatea și dorințele tale.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină de joi, care se formează în zodia Leu și care va activa sectorul banilor, pe care îi câștigi de la locul de muncă. Așadar, ar trebui să te aștepți la o situație favorabilă, de pe urma căreia să-ți suplimentezi veniturile. Totodată, așteaptă-te și la evenimente neprevăzute, care pot să apar brusc.

Muncă– Contextul astral din această săptămână este favorabil dialogului cu șefii legat de sarcinile tale și de salarizare.

 

Horoscop Leu săptămâna 25 - 31 ianuarie 2021


Dragoste– Unul dintre cele două evenimente astrale, care se formează, în această săptămână, este Luna Plină din zodia Leu, din 28 ianuarie, în semnul nașterii tale, care închide o etapă în planul personal, începută astă vară la Luna Nouă din Leu. Contextul astral este favorabil unei noi relații, unei noi povești de iubire, dar după ce ai încheiat sau făcut pace cu trecutul.

Bani – În weekend vei avea preocupări de natură financiară. Posibil să ai și niște întâlniri pentru a stabili unele parteneriate sau privind o asociere.

Muncă – Al doilea eveniment astral al săptămânii este intrarea lui Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, în mișcare aparent retrogradă, din 30 ianuarie, prin zodia Vărsător, în sectorul parteneriatelor și asocierilor din sfera profesională. Așadar, începi reevaluarea relațiilor din sfera profesională și încerci să închei unele contracte care nu mai sunt de actualitate.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 25 - 31 ianuarie 2021


Dragoste– Posibil, preocupările din planul sentimental să le lași pe locul doi în această săptămână, mai ales dacă nu primești vești de la cineva din străinătate sau cu care ai conversații pe mediile online. Totuși, dacă te folosești de configurația astrală dintre Venus, planeta iubirii, și Pluton, magnetismul și intensitatea, poziționate pe casa iubirii, ai putea să obții rezultatele dorite, dar acest lucru presupune să iei inițiativa.

Bani – Posibil în această săptămână să nu încasezi nicio sumă de bani. Poate să faci rost de un împrumut de la cineva apropiat.

Muncă – Luna Plină din 28 ianuarie, care se formează în zodia Leu și care îți activează axa muncii, va scoate în evidență unele chestiuni, care trebuie lămurite, cu șefii sau cu colegii din echipa în care lucrezi. Totodată, retrogradarea lui Mercur, guvernatorul tău, prin casa muncii, din 30 ianuarie, te îndeamnă să reorganizezi munca, programul de lucru, să rezolvi unele tensiuni pe care le ai cu unii colegi. Ai la dispoziție trei săptămâni, în care ești invitată la schimbare.

 

Horoscop Balanță săptămâna 25 - 31 ianuarie 2021


Dragoste– Unul dintre evenimentele astrale importante ale săptămânii este Luna Plină care se formează în 28 ianuarie, în sectorul asociat prietenilor și planurilor de viitor, însă are efecte și pe casa iubirii. Așadar, relațiile afective sunt dinamizate și este posibil să închei o etapă sau să începi o alta, cu cineva din anturaj, la care nu te-ai gândit că vei putea avea o relație. Totodată, din 30 ianuarie, Mercur, astrul comunicării, își începe retrogradarea prin zodia Vărsător, prin sectorul asociat iubirii, unde, timp de trei săptămâni, îți va răscoli relațiile afective și-ți vei reevalua sentimentele.

Bani – În partea a doua a săptămânii pot veni bani dintr-o speculație financiară sau dintr-o tranzacție imobiliară. Posibil să accesezi un credit de nevoi personale sau să te interesezi de condițiile de acordare.

Muncă– În sfera profesională aștepți un moment prielnic pentru a face o schimbare, însă momentan ești la stadiul de informare, căutări, trimiți CV-uri.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 25 - 31 ianuarie 2021


Dragoste– În sectorul sentimental încă nu știi cum stai. Deși conjuncția Venus-Pluton aduce intensitate și magnetism în relații, este posibil să fii nevoită să tai un rău de la rădăcină, să vrei să-ți reconfigurezi din temelii relația. Dacă faci parte dintr-un cuplu care ia decizia să încheie relația, din 30 ianuarie, când Mercur își începe retrogradarea, ai la dispoziție trei săptămâni să iei decizii care țin de familie și spațiul de locuit.

Bani- Posibil în partea a doua a săptămânii să primești o sumă de bani de la familie sau să fie nevoie să faci rost de o sumă de bani pentru a repara ceva în casă.

Muncă- Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Leu, de joi, care se formează în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale și poate anunța culegerea roadelor unor acțiuni, în urma cărora să obții o funcție, un job, te poți remarca sau îți poți face cunoscute abilitățile și experiența. 

 

Horoscop Săgetător săptămâna 25 - 31 ianuarie 2021


Dragoste– Începând din 30 ianuarie, de când Mercur, guvernatorul casei relației, își începe retrogradarea, ai putea să abordezi subiecte pe care le-ai tot evitat în relație.

Bani – Contextul astral de la începutul săptămânii îți aduce preocupări pentru situația financiară, pentru banii pe care vrei să îi investești într-o minivacanță la finalul săptămânii.

Muncă– Cele două evenimente astrale importante ale săptămânii au loc pe axa cunoașterii, a informației, a comunicării și pregătirii profesionale. Așadar, joi se formează Luna Plina din zodia Leu, din casa comunicării, care poate aduce informații utile, dialoguri și negocieri cu cei cu care desfășori activități. Sâmbătă, Mercur, astrul comunicării și guvernatorul casei parteneriatelor, își începe retrogradarea prin zodia Vărsător, așa că, următoarele trei săptămâni, ai timp să-ți reevaluezi proiectele profesionale.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 25 - 31 ianuarie 2021


Dragoste– În planul sentimental, ar putea să apară cineva din trecut, cu care ai avut o relație și care acum se întoarce și-ți propune să mai încercați, de data aceasta fiind amândoi conștienți că trebuie să cooperați, nu să tragă fiecare în partea opusă.

Bani – Cele două evenimente astrale importante ale săptămânii au legătură cu axa financiară. Astfel, Luna Plină de joi, din zodia Leu se perfectează în sectorul banilor pe care îi obții din alte surse decât salariile și poate aduce un eveniment neașteptat, o sumă de bani mai mare. Al doilea eveniment este intrarea lui Mercur în mișcare aparent retrogradă, prin zodia Vărsător, prin casa banilor obținuți din salarii, așa că, ai la dispoziție trei săptămâni, să renegociezi salariul.

Muncă– Contextul astral al acestei săptămâni nu aduce evenimente deosebite în planul profesional. Se menține o atmosferă destul de relaxată la locul de muncă, fără provocări sau obstacole.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 25 - 31 ianuarie 2021


Dragoste– Două evenimente astrale importante au loc pe axa relațiilor în această săptămână. Primul este Luna Plină de joi, care se formează în zodia Leu și care poate aduce surprize sau răsturnări de situație în planul relațiilor, dar și încheierea unei etape, dacă te afli într-o relație care nu mai funcționează de mult. Al doilea eveniment este retrogradarea lui Mercur, din 30 ianuarie, prin semnul nașterii tale, ceea ce îți oferă posibilitatea, în următoarele trei săptămâni, să-ți faci o autoevaluare.

Bani – Nu se întrevede nicio modificare săptămâna aceasta în planul financiar, în afară de faptul că încerci să negociezi salariul, dar momentan nu obții nicio mărire.

Muncă– Primele două zile din săptămână se anunță mai aglomerate la locul de muncă, cu provocări, dar și cu tensiuni din partea unor colegi, care nu știu ce înseamnă munca de echipă și pe care, nu vei rezista, să nu îi pui la punct. Luna Plină din 28 ianuarie, care se formează în zodia Leu, activează și parteneriatele de natură profesională. Așadar, este posibil să ți se propună un contract pe care nu-l poți refuza.

 

Horoscop Pești săptămâna 25 - 31 ianuarie 2021


Dragoste– Pentru că Mercur este guvernatorul casei relațiilor și intră în mișcare aparent retrogradă, din 30 ianuarie, prin casa trecutului, universului interior și a vindecării, este posibil să ai unele revelații legate de relația în care te afli. Dacă ești singură, posibil să apară cineva din trecutul tău, însă înclini să respingi ideea de a face o nouă încercare cu această persoana.

Bani – Contextul astral nu aduce modificări semnificative în săptămâna analizată privind conturile tale și sectorul financiar. Partenerul este cel care va susține toate cheltuielile.

Muncă– Cele două evenimente astrale importante ale săptămânii se vor forma pe axa muncii. Astfel, Luna Plină din 28 ianuarie, din zodia Leu, va activa casa muncii și a activităților pe care le desfășori în sectorul profesional. Fenomenul astral poate aduce culegerea roadelor unor demersuri privind obținerea unui job nou, încheierea unei etape la actualul loc de muncă. Al doilea eveniment este retrogradarea lui Mercur, astrul comunicării, prin zodia Vărsător, din 30 ianuarie, prin sectorul asociat frământărilor interioare, a subconștientului, trecutului, secretelor. Așadar, urmează o perioadă de trei săptămâni, în care ești invitată să să-ți faci un bilanț partenerial, să analizezi niște oferte care ți se propun și să faci un plan pe termen lung.

 

related posts

Modifică setările cookies