Horoscop săptămâna 25-31 iulie 2022. Berbecii încep o nouă poveste de dragoste, Taurii fac o schimbare radicală în viața lor


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 25-31 iulie 2022.


Horoscop Berbec săptămâna 25 - 31 iulie 2022

Dragoste– Unul dintre evenimentele astral importante ale săptămânii este Luna Nouă din zodia Leu, din 28 iulie, care aduce noi începuturi în sfera sentimentală. Fenomenul astral îți poate aduce o nouă poveste de dragoste sau poți să vii cu ceva nou în relația de cuplu. Următoarele două săptămâni sunt importante să-ți concentrezi atenția pe sfera amoroasă.

Bani – Venus, planeta care-ți guvernează banii, intră într-un careu cu Jupiter, din zodia ta, așa că este posibil ca-n acestă săptămână să iasă la suprafață niște nemulțumiri mai vechi legate de bani, de cheltuielile pe care le faci în casă.

Muncă – Al doilea eveniment astral al săptămânii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în mișcare retrogradă prin zodia Berbec, respectiv prin casa personalității tale. Așadar, până pe 24 noiembrie, urmează o perioadă, în care-ți vei revizui planurile personale sau profesionale, vei căuta să-ți faci un bilanț, o autoanaliză și să iei o decizie personală în mod realist, să nu mai visezi, cum ai făcut altă dată și s-a dovedit că ai greșit direcția. Partea a doua a săptămânii este mai dinamică în planul profesional.

 

Horoscop Taur săptămâna 25 - 31 iulie 2022

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Leu, din 28 iulie, care aduce noi începuturi în sectorul vieții de familie, locuinței, spațiului de locuit și relațiilor cu părinții. Posibil să iei o decizie privind o mutare, să accesezi un credit, să te muți împreună cu partenerul de cuplu. Tot pe 28 iulie, Jupiter în tranzit prin casa subconștientului, intră în mișcare retrogradă până pe 24 noiembrie, și urmează o perioadă, în care cauți să te reechilibrezi, să scapi de un blocaj, de niște frici, să lași în urmă trecutul și să faci o schimbare în viața ta.

Bani – Cu Jupiter, guvernatorul casei intereselor financiare, retrograd din 28 iulie, urmează o periaoadă, în care vei fi mai atentă la cheltuieli și vei încerca să scapi de o datorie, să închei un capitol într-un context financiar.

Muncă– În prima parte a săptămânii poți negocia niște contracte, însă vei semna numai după ce te vei asigura că înțelegi clar ce presupune anumitul contract. Nu vrei să mai muncești fără să merite banii sau să nu ai timp liber pentru tine.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 25 - 31 iulie 2022

Dragoste– Fenomenul astral de Luna Nouă din 28 iulie, care se formează în zodia Leu, poate veni cu declarații de iubire, exprimarea sentimentelor față de o persoană cu care aveai până acum o iubire platonică.

 Bani – Începi săptămâna cu preocupări de natură financiară și cu găsirea unor soluții de suplimentare a veniturilor sau de returnare a unei datorii. Există și o nemulțimire privind salarizarea în raport cu volumul de muncă și cauți momentul potrivit să ai o discuție cu șefii.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Leu, din 28 iulie, care vine cu noi începuturi privind comunicarea, învățarea unor lucruri noi, începerea unor cursuri, privind decizii sau negocieri avantajoase. Tot pe 28 iulie, Jupiter își începe mișcarea retrogradă prin zodia Berbec, respectiv prin casa prietenilor, vieții sociale și proiectelor pe termen lung. Până pe 24 noiembrie, ai timp să-ți reevaluezi relațiile de prietenie și proiectele în care ești implicată. Totodată, dacă ești implicată într-o activitate cu unul dintre prieteni este posibil să iasă la suprafaă unele aspecte, care să te determine să schimbi direcția. Pe de altă parte, o relație de prietenie/colaborare ar putea lua o altă turnură, să se trasforme într-o poveste de iubire.

 

Horoscop Rac săptămâna 25 - 31 iulie 2022

Dragoste– În prima parte de săptămână te preocupă relația de cuplu și găsirea unor metode noi de relaxare sau de petrecere a timpului liber, iar weekendul vine cu deplasări, întâlniri și vizite la prieteni, rude sau părinți.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Leu, din 28 iulie, care vine cu noi etape în planul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la locul de muncă sau din alte activități extraprofesionale.

Muncă– Intrarea lui Jupiter, guvernatorul casei muncii, în mișcare retrogradă, din 28 iulie, prin sectorul carierei, aspirațiilor profesionale, îți dă ocazia până pe 24 noiembrie, să-ți reevaluezi direcția profesională.

 

Horoscop Leu săptămâna 25 - 31 iulie 2022

Dragoste–  Ești vedeta săptămânii, pentru că Luna Nouă din 28 iulie se formează în semnul nașterii tale și vine cu setarea unor noi obiective, planuri și proiecte, care se deschid în viața ta. Este momentul tău de afirmare din an, în care poți lua decizii privind viața personală și relația de cuplu.

Bani – Preocupări pentru bani ai în weekend, când este posibil să mergi la niște cumpărături sau să achizi un sejur.

Muncă– În prima parte din săptămână s-ar putea să apară unele conflicte cu colegii de serviciu, pentru că nu reușiți să dați de capăt unei probleme apărute. Al doilea aspect astral al săptămânii este intrarea lui Jupiter în mișcare retrogradă prin zodia Berbec, din 28 iulie, retrogradare care va dura până pe 24 noiembrie. Așadar, sectorul studiilor, perfecționării și schimburilor profesionale este activat. Mai mult de atât, va intra într-un proces de revizuire. Planurile și direcția profesională, dar și principiile și credințele tale vor fi reevaluate.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 25 - 31 iulie 2022

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Leu, din 28 iulie, care se formează pe sectorul subconștientului, izolării, introspecției și trecutului. Este o perioadă favorabilă meditației, să te detașezi de niște temeri, frici sau un sentiment de vinovăție, să faci pace cu trecutul și să elimini din viața ta ce te ține în loc să evoluezi.

Bani – Al doilea eveniment astral al săptămânii este intrarea lui Jupiter în mișcare retrogradă din 28 iulie, prin zodia Berbec, respectiv prin casa intereselor financiare și a banilor pe care îi poți obține din împrumuturi, credite sau sub formă de moștenire. Până pe 24 noiembrie ai ocazia să-ți reevaluezi situația datoriilor, să achiți niște datorii mai vechi.

Muncă– Posibil la serviciu să-ți impui punctul de vedere în fața celorlalți. Nu este exclus să intri în conflicte, din cauza unor situații care te deranjează, a sarcinilor care devin din ce în ce mai multe și a activităților profesionale, care se întind peste programul de lucru.

 

Horoscop Balanță săptămâna 25 - 31 iulie 2022

Dragoste– Unul dintre evenimentele importante ale săptămânii este intrarea lui Jupiter în mișcare retrogradă prin zodia Berbec, respectiv prin casa relațiilor și căsătoriei. Până pe 24 noiembrie urmează o perioadă, în care-ți vei reevalua situația în relație. Cum Jupiter este guvernatorul casei comunicării, ești invitată să rezolvi nemulțumirile prin comunicare și deschidere, nu prin conflict!

Bani – La mijlocul săptămânii s-ar putea să intervină o situație care să aibă legătură cu o sumă de bani, pe care trebuie să obții sau să o returnezi unui membru al familiei.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Leu, din 28 iulie, care se formează pe sectorul asociat prietenilor, protectorilor, proiectelor și planurilor de viitor. Așadar, poți începe un proiect nou, printr-o recomandare a unui prieten sau a unor persoane cu putere de decizie. Totodată, poți lua decizii care implică cariera, în acord cu principiile și credințele tale. 

 

Horoscop Scorpion săptămâna 25 - 31 iulie 2022

Dragoste– La începutul săptămânii te preocupă plecarea într-o călătorie, iar dacă ești singură este posibil să cunoști pe cineva cu care să ai pasiuni și principii comune. În urma dialogurilor plăcute, veți decide să păstrați legătura. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, îți dorești să explorezi domenii noi, să ai o vacanță plină de aventură alături de partener.

Bani – Pentru că Luna Nouă din casa carierei, care se formează pe 28 iulie, intră într-un aspect armonios cu Jupiter, guvernatorul casei banilor, nu este exclusă o mărire salarială sau suplimentarea veniturilor, din alte surse.

Muncă– Două dintre evenimentele astrale ale acestei săptămâni vizează cariera, imaginea și stautul personal. Primul eveniment astral este Luna Nouă din zodia Leu, din 28 iulie, care-ți deschide noi etape în planul carierei și direcției profesionale. Ți se dă ocazia de afirmare în fața șefilor. Al doilea aspect astral este intrarea lui Jupiter, guvernatorul casei financiare, în mișcare retrogradă prin zodia Berbec, respectiv prin casa muncii și sarcinilor curente. Așadar, urmează o perioadă de reevaluare a proiectelor personale, a sarcinilor, privind activitatea prestată. Posibil, până pe 24 noiembrie, dacă se mărește volumul de muncă, să ceri o mărire salarială.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 25 - 31 iulie 2022

Dragoste– Începând din 28 iulie, Jupiter, guvernatorul tău, intră în mișcare retrogradă prin zodia Berbec, respectiv prin sectorul sentimental. Ultima oară a fost retrograd în Berbec în urmă cu 12 ani, așa că se pot reedita niște momente de atunci, însă acum vei știi ce decizie te face fericită și nu vei mai da greș.

Bani – În primele două zile din săptămână te afli față în față cu o situație, care privește planul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă, dar și a banilor pe care îi poți obține prin intermediul altor persoane sau instituții. La serviciu ți se poate propune preluarea unui proiect contra unei sume de bani, separată de salariu.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Leu, din 28 iulie, care deschide noi etape în sectorul asociat principiilor, credințelor, perfecționării și schimburilor de experiență profesională. Posiblil să iei niște decizii majore privind direcția profesională în acord cu sistemul tău de valori. Pentru că fenomenul astral face un trigon cu Jupiter, guvernatorul tău, să fii convinsă că vei lua cea mai bună decizie!

 

Horoscop Capricorn săptămâna 25 - 31 iulie 2022

Dragoste– În perioada 28 iulie-24 noiembrie Jupiter, marele benefic, retrogradează prin zodia Berbec, respectiv prin casa vieții de familie, căminului, spațiului de locuit și vine cu revizuirea unor planuri, care privesc familia sau întemeierea unei familii, privind achiziția unei locuințe sau reamenajarea spațiului de locuit.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Leu, din 28 iulie, care deschide noi etape în planul financiar, al intereselor materiale, privind accesarea unui credit, intrarea în posesia unei moșteniri sau returnarea unei datorii.

Muncă– În prima parte din săptămână se activează sectorul contractelor și parteneriatelor de afaceri și este posibil să existe niște dialoguri sau negocieri. Atenție la termenii unui contract, pentru că este posibil să nu fii atentă la ce semnezi și să-ți dai seama mai târziu că nu este ceea ce ai discutat!

 

Horoscop Vărsător săptămâna 25 - 31 iulie 2022

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Leu, din 28 iulie, care deschide noi etape în planul căsătoriei și relațiilor. Registrul astral vine cu oportunități în dragoste, dacă ești singură, iar dacă faci parte dintr-un cuplu, aveți ocazia să reînviați pasiunea, să ieșiți din rutina zilnică.

Bani – Contextul astral al finalului de săptămână vine cu preocupări pentru banii deținuți împreună cu partenerul de cuplu. Posibil să existe niște dialoguri privind achitarea unui sejur, a unei vacanțe sau achiziționării unui bun de folosință îndelungată.

Muncă– Al doilea eveniment astral al săptămânii este intrarea lui Jupiter în mișcare retrogradă, din 28 iulie, prin zodia Berbec, poziție în care a mai fost în urmă cu 12 ani și acum se pot reedita niște momente sau situații de atunci. Până pe 24 noiembrie ești invitată să-ți reevaluezi modalitatea de comunicare și interacționare cu ceilalți, evitarea unor conflicte și declanșarea unor crize, care ar putea duce la rupturi.

 

Horoscop Pești săptămâna 25 - 31 iulie 2022

Dragoste– De abia în weekend, când Luna îți traversează casa relațiilor, te preocupă și sectorul relațional. Posibil să ai niște dialoguri cu partenerul de cuplu, privind împărțirea responsabilităților casnice, dar și rezolvarea unor chestiuni care privesc sănătatea unuia dintre părinți.

Bani – Pe 28 iulie Jupiter, guvernatorul tău, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Berbec, respectiv prin casa financiară, a banilor pe care îi câștigi de la locul de muncă. Până pe 24 noiembrie, urmează o perioadă de reviziure a planurilor financiare. Vei căuta un echilibru între sumele încasate și cheltuierea lor.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Leu, din 28 iulie, care deschide noi etape în sectorul muncii și activităților profesionale. Posibil să schimbi jobul, să începi o activitate nouă sau poate o activitate pe cont propriu.

 

 

related posts

Modifică setările cookies