Horoscop săptămâna 25 - 31 octombrie 2021. Vărsătorii sunt tentați să intre într-o relație extraconjungală, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în săptămâna 25 - 31 octombrie 2021.


Horoscop Berbec săptămâna 25 - 31 octombrie 2021


Dragoste– Intrarea lui Marte, din 30 octombrie, în zodia Scorpion, pe domeniul casei intimității, îți aduce preocupări pentru relația de cuplu. Inițiezi niște dialoguri deschise și te asiguri că partenerul înțelege nevoile tale.

Bani – Începând din 30 octombrie, Marte, guvernatorul tău, ajunge în zodia Scorpion și vei fi interesată să rezolvi o serie de contexte financiare, să intri în posesia unor moșteniri sau bunuri, să-ți administrezi cât mai bine resursele pe care le deții împreună cu partenerul de cuplu.

Muncă – Începi săptămâna cu multe dialoguri și deplasări pentru rezolvarea unor acte sau chestiuni administrative. Tot în prima parte a săptămânii ești interesată să-ți consolidezi poziția la serviciu. Soliciți și ajutor șefilor pentru a se desfășura cât mai bine activitatea profesională.

 

Horoscop Taur săptămâna 18 - 24 octombrie 2021


Dragoste– Începând din 30 octombrie, Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze zodia Scorpion, respectiv casa căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor. Prin urmare, în aceste domenii începe lupta lui Marte și ar trebui să fii atentă la cum folosești energia acesteia, să nu strici relațiile, să o folosești constructiv, chiar dacă vor ieși la iveală unele probleme.

Bani – Începi săptămâna cu preocupări bănești: discuți, negociezi, încasezi, faci plăți și încerci să administrezi cât mai bine resursele pe care le deții, pentru că ai în plan strângerea unor economii. În unele cazuri, poți apela la conturile de economii sau la cardurile de credit, să achiziționezi niște bunuri de valoare mai mare.

Muncă– La serviciu ai nevoie de multă răbdare pentru a putea să rezolvi o serie de activități sau sarcini. Te-ar ajuta să ai sprijin de la unii colegi, dar ești încăpățânată și vrei să le faci singură pe toate.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 18 - 24 octombrie 2021


Dragoste– În prima parte a săptămânii discuți cu partenerul despre nevoile tale emoționale, iar în weekend se schimbă registrul astral și ești interesată de chestiunile gospodărești, de treburile practice.

Bani – Marți și miercuri ai nevoie de sprijin financiar pentru a putea rezolva unele evenimente care apar neașteptat.

Muncă– Joi și vineri sunt două zile în care ar trebui să rezolvi ușor, prin comunicare, o serie de chestiuni la serviciu. S-ar putea să intri și-n conflict cu cei care nu-și fac treaba cum trebuie. În 30 octombrie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Scorpion, respectiv în sectorul muncii și anunță o perioadă dinamică la serviciu și-n toate activitățile pe care le desfășori.

 

Horoscop Rac săptămâna 18 - 24 octombrie 2021


Dragoste– Sfera sentimentală începe să devină tot mai activă pe zi ce trece, prin intrarea planetelor în zodia Scorpion. În 30 octombrie și Marte, planeta acțiunii, ajuunge în Scorpion, pe sectorul asociat iubirii, aventurii, romanstismului, pasiunii și vine să aducă mult dinamism. Vor exista și zile, în perioada următoare, în care Saturn va bloca demersurile într-o relație, în exprimarea sentimentele sau în mersul unei relații care se află la început, însă rolul acestuia este să testeze relația, pentru a nu te grăbi să iei decizii pripite.

Bani– Două zile favorabile încheierii de contracte, negocieri sau discutării unor chestiuni financiare sunt joi și vineri. Posibil să faci mai multe plăți sau să cumperi niște cadouri, cu care vrei să impresionzi pe cineva apropiat.

Muncă– În weekend, Luna trece prin casa comunicării, mentalului și negocierilor și ar trebui să intuiești bine o situație ivită. Deciziile pe care tinzi să le iei, vor avea cumva legătură cu starea ta emoțională de atunci.

 

Horoscop Leu săptămâna 18 - 24 octombrie 2021


Dragoste– Începând din 30 octombrie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Scorpion, în sectorul asociat bazelor emoționale, vieții de familie și căminului și s-ar putea să răscolească anumite chestiuni, care privesc relațiile de familie, relațiile cu părinții și trecutul. Ești invitată să-ți rezolvi  nelămuriri care privesc relația ta cu familia, pentru a putea corecta niște greșeli pe care le faci acum în cuplu. 

Bani – Weekendul vine cu preocupări bănești, mai mult cheltuieli și socoteli, decât încasarea unor sume de bani. Faci multe deplasări, mergi la cumpărături, poate chiar în afara orașului la relaxare și nu-ți refuzi nicio plăcere.

Muncă – Începând de joi, Luna începe să-ți traverseze semnul zodiacal și în fața celorlalți te prezinți veselă și optimistă, însă în interiorul tău sunt multe tensiuni care mocnesc. Cu toate acestea reușești să performezi la serviciu. Atenție la faptul că ești mai sensibilă și tentată să intri în conflicte! Îți dai seama în ultimul moment, dar mai bine mai târziu, decât să iști niște dispute care să vă îngreuneze activitățile profesionale!

 

Horoscop Fecioara săptămâna 18 - 24 octombrie 2021


Dragoste– Axa sentimentală este activată în prima parte a săptămânii și dacă ești singură, poți avea niște dezamăgiri, să nu te întâlnești cu cine îți dorești.

Bani – În weekend, Luna îți traversează zodia, iar Mercur, guvernatorul tău, se află poziționat pe casa banilor, așa că, vei face o serie de socoteli, planuri financiare și mai ales cum te poți pune în valoare să obții venituri mai mari.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în 30 octombrie, în zodia Scorpion, asociată casei comunicării, mentalului, negocierilor și învățării. Așadar, urmează o perioadă activă la locul de muncă, dar mai ales în ce privește acumularea de informații noi. Dacă marți și miercuri sunt două zile active în planul proiectelor pe termen lung și planurilor, strategiilor, joi și vineri s-ar putea să stai mai retrasă, să faci niște analize.

 

Horoscop Balanță săptămâna 18 - 24 octombrie 2021


Dragoste– În sfera sentimentală ai momente când te simți blocată și nu poți să te exprimi așa cum îți dorești. Poate și pentru că Mercur, astrul comunicării, poziționat în zodia ta, face un aspect disonant cu Saturn din casa iubirii și sentimentelor și nu te lasă, în acest moment, să faci declarații, să-ți spui nemulțumirile sau să cucerești pe cineva, dacă ești singură.

Bani – Joi și vineri ai putea să ai niște dialoguri privind drepturile tale financiare. Începând din 30 octombrie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Scorpion, pe care o va traversa, în perioada următoare, prin sectorul asociat banilor de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Vei fi determinată să-ți suplimentezi veniturile din asocieri și parteneriate.

Muncă– Dacă săptămâna începe mai relaxată, cu dialoguri legate de un proiect personal și de posibilitatea să te pui în valoarea mai mult, marți și miercuri, când se activează sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, ai multe întâlniri importante, dialoguri cu șefii și primești responsabilități noi.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 18 - 24 octombrie 2021


Dragoste– Intrarea lui Marte, guvernatorul tău, în zodia Scorpion, din 30 octombrie, va efect efect în planul personal, al relațiilor, pentru că vei avea dispoziție de flirt, cuceriri și aventură.

Bani- Începi săptămâna cu planuri financiare, pe care le ții ascunse, nu le împărtășești nici cu cei mai apropiați, pentru că vrei să îi impresionezi atunci vei fi pregătită să demarezi un proiect nou.

Muncă – Cele mai active zile la locul de muncă sunt joi și vineri, când Luna activează casa carierei și sferei profesionale. Posibil să ți se facă niște propuneri, pe care le vei analiza în weekend. Începând din 30 octombrie, Marte, guvernatorul tău, ajunge în zodia ta, așa că te vei bucura de energia acestuia, vei avea curaj, inițiative în acțiuni și simți că lucrurile se vor mișca mult mai repede decât până acum în tot ce privește planurile și strategiile, dar și implementarea acestora.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 18 - 24 octombrie 2021


Dragoste– Intrarea lui Marte, guvernatorul sferei sentimentale, din 30 octombrie, în zodia Scorpion, pe casa subconștientului, îți va răscoli trecutul sentimental. Posibil să-ți dorești să stai mai retrasă, să-ți analizezi unele acțiuni și să încerci să nu mai repeți niște greșeli.

Bani – Marți și miercuri faci calcule financiare, încasezi, faci plăți, unele parțiale și încerci să aranjezi bugetul astfel încât să fii cu toate la zi.

Muncă – Începând din 30 octombrie, Marte, ajunge în sectorul subconștientului, al lucrurilor ascunse, secretelor, dar și dușmanilor ascunși, așa că ar trebui să fii foarte atentă la persoanele pe care le crezi apropiate și care-și urmăresc un interes, cu riscul să strice o relație cu tine. Fii în gardă și nu mai împărtăși nimănui, o perioadă, planurile sau ideile tale! 

 

Horoscop Capricorn săptămâna 18 - 24 octombrie 2021


Dragoste– O bună parte din săptămână sunt dinamizate casele relaționale, așa că vei avea multe evenimente în planul asociat relației de cuplu. Posibile frământări privind evoluția și viitorul relației. În weekend decizi, împreună cu partenerul, să plecați într-un minisejur romantic pentru a sta departe de tot ce vă poate influența și a lua niște decizii de natură relațională.

Bani – Joi și vineri sunt două zile în care este posibil să încasezi niște sume de bani sau ai niște negocieri cu șefii sau cu persoane cu putere de decizie.

Muncă– Ziua de luni se anunță destul de agitată și aglomerată la capitolul activități profesionale și s-ar putea să preiei și o parte din sarcinile altora, lucru care te poate enerva, însă decizi să nu reacționezi momentan. Începând din 30 octombrie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Scorpion și planurile și strategiile tale pe termne lung încep să prindă contur, vezi rezultatele ideilor tale puse în practică.

 

 

 

Horoscop Vărsător săptămâna 18 - 24 octombrie 2021


Dragoste– Contextul astral al săptămânii ar putea să-ți aducă amintiri despre o poveste de dragoste din trecut, care te poate răscoli. S-ar putea să ai tendința să intri într-o relație extraconjugală, însă gândește-te la consecințe de două ori înainte să iei o decizie!

Bani – În weekend poți primi niște bani de la rudele din străinătate sau intenționezi să achiziționezi o minivacanță, să faci niște rezervări.

Muncă – Urmează o săptămână activă la locul de muncă: marți și miercuri în ce privesc sarcinile și activitățile profesionale, iar joi și vineri privind întâlniri cu cei cu care desfășori activități, parteneriate, contracte. Evenimentul important al săptămânii are loc în weekend, pe 30 octombrie, și este vorba de intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Scorpion, pe sectorul asociat sferei profesionale. Așadar, urmează o perioadă dinamică în carieră.

 

Horoscop Pești săptămâna 18 - 24 octombrie 2021


Dragoste– Contextul astral de marți și miercuri îți aduce o dispoziție către aventuri sentimentale, romantism, dacă ești singură, iar dacă faci parte dintr-un cuplu, ai mai multă nevoie de atenție, siguranță emoțională.

Bani- În weekend decizi, împreună cu partenerul de cuplu, destinația unor bani și faceți socoteli. Posibil să rezervați o vacanță sau faceți niște achiziții pentru casă.

Muncă – Joi și vineri sunt două zile active la locul de muncă, unde ideile tale ar putea să impresioneze șefii. Chiar dacă apar unele tensiuni între colegi și viziuni sau mentalități diferite, vei reuși, cu diplomație, să rezolvi orice situație care apare și vă poate strica starea. Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în 30 octombrie, în zodia Scorpion, în sectorul perfecționării profesionale. Așadar, urmează o perioadă dinamică în acest domeniu, privind direcția profesională sau o recalificare/obținerea unor atestate.

related posts

Modifică setările cookies