Horoscop săptămâna 25 aprilie – 1 mai 2022. Fecioarele stau bine la capitolul bani, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 25 aprilie – 1 mai 2022. 


Horoscop Berbec săptămâna 25 aprilie – 1 mai 2022

 

Dragoste– Conjuncția lui Venus, guvernatoarea casei relațiilor, cu Neptun din zodia Pești, din 27 aprilie, care se formează în sectorul subconștientului, frământărilor interioare, trecutului și introspecției, îți aduce unele revelații privind o decizie pe care este nevoie să o iei în planul sentimental. Poți încheia o relație sau poți continua o relație pe alte baze.

Bani – Unul dintre evenimentele importante ale săptămânii este Luna Nouă din zodia Taur, din 30 aprilie, care se formează în sectorul financiar și deschide noi etape în situația financiară. Fenomenul astral este însoțit de o Elipsă de Soare, care aduce evenimente neașteptate și răsturnări de situație într-un context financiar.

Muncă – Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Gemeni, pe 30 aprilie, în sectorul asociat comunicării, gândirii, negocierilor, informațiilor, cunoștințelor, deplasărilor. Așadar, vei fi avantajată de acest tranzit astral în dialoguri, învățarea unor lucruri noi, vei fi susținută în proiecte, interviuri, prezentarea unor lucrări.

 

Horoscop Taur săptămâna 25 aprilie – 1 mai 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Taur, din 30 aprilie, care deschide noi etape în viața ta personală. Însoțită de o Eclipsă de Soare, te poți aștepta la evenimente importante, răsturnări de situație, surprize sau situații neașteptate în cuplu, dar și-n familie, pentru că Soarele îți guvernează casa, familia, relația cu părinții.

Bani – Intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Gemeni, din 30 aprilie, în sectorul financiar, al banilor obținuți din muncă și din activități extraprofesionale, îți aduce negocieri salariale, încheieri de contracte și contexte legate de bani. Posibil, o idee să-ți mărească veniturile, mai ales dacă-ți vei promova abilitățile și vei știi să te pui în valoare.

Muncă– Conjuncția lui Venus, guvernatoarea ta, cu Neptun din zodia Pești, din 27 aprilie, ar putea să-ți aducă o realizare privind un proiect, îndeplinirea unui vis, a unor obiective profesionale.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 25 aprilie – 1 mai 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Taur, din 30 aprilie, care se formează în casa asociată subconștientului, izolării, trecutului, frământărilor interioare, introspecției. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, fenomenul astral îți aduce niște revelații cu privire la direcția ta în viață. Posibil să ai parte de niște surprize și evenimente neașteptate, iar dacă ești plecată într-o călătorie, ia-ți măsuri de siguranță, fii pregătită de ceva neprevăzut!

Bani – Miercuri este posibil să încasezi niște bani. Posibil să fie banii dintr-o colaborare sau primești un cadou întârziat, sub formă de bani.

Muncă– Sectorul profesional se activează pe 27 aprilie, când se formează conjuncția lui Venus, micul benefic, cu Neptun din zodia Pești, din casa carierei și ambițiilor profesionale, relației cu șefii și străinătății. Posibil să obții o avansare, să înregistrezi un succes, să ți se aprecieze munca. Intrarea lui Mercur, guvernatorul tău, din 30 aprilie în Gemeni, în casa identității, va opera în favoarea ta în toate formele de comunicare, negociere, acumulare de cunoștințe, învățarea unor lucruri noi.

 

Horoscop Rac săptămâna 25 aprilie – 1 mai 2022

 

Dragoste– Unul dintre evenimentele astrale importante ale săptămânii este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Gemeni, pe sectorul subconștientului, izolării, meditației și introspecției. Posibil să stai mai retrasă. Poate chiar să ai niște probleme de comunicare, să faci niște analize, să te gândești cum anume să procedezi într-o situație în cuplu. 

Bani– Luna Nouă din zodia Taur din 30 aprilie îți deschide noi etape într-un proiect profesional. Fenomenul astral este însoțit de o Eclipsă de Soare, care aduce surprize și răsturnări de situație într-un context financiar, pentru că Soarele îți guvernează casa banilor obținuți din muncă.

Muncă- Conjuncția lui Venus, micul benefic, cu Neptun din zodia Pești, din sectorul pregătirii profesionale, vine să întărească contextul astral și să-ți aducă o serie de avantaje profesionale. S-ar putea să fii avansată într-o funcție sau să ți se mărească salariul, să ți se recunoască valoarea.

 

Horoscop Leu săptămâna 25 aprilie – 1 mai 2022

 

Dragoste– În planul sentimental s-ar putea să aibă loc tot felul de trăiri profunde, intense, să-ți dorești să faci o schimbare, dacă relația în care te afli nu mai funcționează, însă nu poți lua, încă, decizii radicale, pentru că te simți încă legată. Dacă simți că vrei o schimbare, un dialog sincer și direct ar putea să lămurească o serie de frământări.

Bani – Pe 27 aprilie are loc conjuncția dintre Neptun și Venus din zodia Pești, context astral care-ți poate aduce preocupări pentru situația financiară, în special a banilor pe care îi poți obține din alte surse decât salariile. În unele situații este posibil să-ți faci prea multe calcule, să ai niște așteptări nerealiste.

Muncă – Sectorul care indică prietenii, grupurile pe care le frecventezi, echipa cu care lucrezi este dinamizat, începând din 30 aprilie, de intrarea lui Mercur, astrul comunicării și negocierilor, în zodia Gemeni. Așadar, se intensifică dialogurile, ai idei, pe care le pui în aplicare, îți lărgești cercul de cunoștințe și te implici în proiecte noi. Tot pe 30 aprilie are loc Luna Nouă din zodia Taur, respectiv în casa carierei, imaginii, statutului personal, dar și aspirațiilor profesionale, care anunță noi etape. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație sau evenimente neprevăzute în carieră sau la nivelul conducerii firmei/departamentului în care lucrezi. Cum Soarele este guvernatorul tău, fenomenul astral îți aduce niște evenimente care te vizează personal.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 25 aprilie – 1 mai 2022

 

Dragoste– Sectorul asociat căsătoriei și relațiilor este cel mai activat în această perioadă, de nu mai puțin de patru planete, care traversează zodia Pești. La fel și zodia Taur, care guvernează casa principiilor, convingerilor, credințelor, unde are loc Luna Nouă din 30 aprilie. Însoțită de o Eclipsă de Soare, fenomenul astral poate veni cu răsturnări de situație într-o chestiune de principiu și sistem de valori, credințe și mentalități. Între cele patru planete din zodia Taur și cele patru planete din zodia Pești se formează aspecte constructive, de armonie, înțelegere și cooperare, așa că planul relațional va fi unul dintre segmentele în care vei avea o realizare. Simți că lucrurile se îndreptă într-o direcție dorită de tine.

Bani – Stai bine la capitolul bani și ești determinată să ai câștiguri mai mari. Cu toate acestea, partenerul este cel care susține cel mai mult cheltuielile, dar și activitățile de relaxare și distracția.

Muncă – Mercur, guvernatorul tău, ajunge în zodia Gemeni, în casa carierei, pe 30 aprilie, și urmează o perioadă, în care vei analiza un context profesional, vei lua niște decizii, care privesc drumul tău în carieră. Totodată, vei ține cont mai mult de posibilitatea dezvoltării tale profesionale.

 

Horoscop Balanță săptămâna 25 aprilie – 1 mai 2022

 

Dragoste– Evenimentul important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Taur, din 30 aprilie, care deschide noi etape în planul intim și al încrederii reciproce. Însoțită de o Eclipsă de Soare, fenomenul astral poate aduce surprize și răsturnări de situație în relație și evenimente, care pot schimba cursul unei relații. Dacă ești tentată să te apropii mai mult de  cineva din anturaj, gândește-te de două ori înainte să faci niște pași, pe care i-ai putea regreta mai târziu.

Bani –Luna Nouă și Eclipsa de Soare din zodia Taur are efecte și-n planul financiar, al banilor proveniți din alte surse decât salariile, așa că așteaptă-te la evenimente surpriză în regimul banilor. Posibil situații sau evenimentele care apar să aibă legătură cu banii partenerului de cuplu.

Muncă– Începi săptămâna cu preocupări legate de activitatea profesională, care este susținută de conjuncția dintre Venus, guvernatoarea ta, și Neptun din zodia Pești, din 27 aprilie. Intrarea lui Mercur, astrul comunicării și învățării, din 30 aprilie, în sectorul studiilor, perfecționării profesionale, îți poate aduce gânduri de a continua o formă de învățământ abandonată, să te perfecționezi într-un domeniu de interes pentru tine, să ai schimburi de experiență profesională.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 25 aprilie – 1 mai 2022

 

Dragoste– Începi săptămâna cu preocupări pentru sfera sentimentală. Îți schimbi look-ul, garderoba și este posibil să farmeci pe cineva din anturaj cu noua ta înfățișare. Contextul astral este susținut și de conjuncția lui Venus, micul benefic, cu Neptun din zodia Pești, din 27 aprilie, care vine cu evenimente, care-ți pot schimba statutul. Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Taur, din 30 aprilie, care vine cu noi etape în relații sau căsătorie. Se deschid oportunități de a intra într-o relație dacă ești singură, iar dacă faci parte dintr-un cuplu, treci la următorul nivel al relației. Fiind însoțit de o Eclipsă de Soare, fenomenul astral vine cu evenimente neașteptate, răsturnări de situație și surprize, așa că fii pregătită să le întâmpini!

Bani – Intrarea lui Mercur, astrul comunicării și negocierilor, în zodia Gemeni, din 30 aprilie, într-o casă financiară, te va ajuta să-ți recuperezi niște bani, să intri în posesia unor sume importante, să rezolvi un context juridic, notarial.

Muncă – Planul profesional este activat în special în partea a doua a săptămânii, când Luna ajunge în zodia Berbec și iei inițiative, faci planuri pe termen lung, reorganizezi sarcinile de serviciu și încerci să eficientizezi timpul. Ai multe idei, pe care încerci să le prezinți șefilor, în așa fel încât să primești niște aprobări. Eclipsa de Soare din 30 aprilie vizează încheierea unui parteneriat și aduce evenimente care-ți poți schimba funcția, pentru că Soarele îți guvernează sectorul carierei, imaginii și statutului personal.

 

 Horoscop Săgetător săptămâna 25 aprilie – 1 mai 2022

 

Dragoste– Începi săptămâna cu preocupări pentru viața de familie, relația cu părinții. Iei legătura cu rudele și te bucuri atunci când afli vești bune despre fiecare. Contextul astral este întărit de conjuncția lui Venus, micul benefic, cu Neptun din zodia Pești, din 27 aprilie, care îți aduce mulțumire sufletească, atunci când îți petreci timpul cu familia. Intrarea lui Mercur, astrul comunicării, din 30 aprilie, în zodia Gemeni, pe sectorul relațiilor, vine cu dialoguri cu partenerul de cuplu privind viața de familie și activitatea profesională, unde ai vrea să aduci niște modificări.

Bani –Contextul astral din această săptămână nu activează casa financiară, așa că ai grijă și descurcă-te cu ce ai, fără a face prea multe cheltuieli!

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Taur, din 30 aprilie, care aduce noi începuturi la serviciu, privind activitatea profesională. Pentru că este însoțită de o Eclipsă de Soare, fenomenul astral aduce răsturnări de situație, surprize și evenimente neașteptate în planul profesional, dar și-n planurile tale și direcția profesională, pentru că Soarele îți guvernează casa principiilor, convingerilor și credințelor.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 25 aprilie – 1 mai 2022


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Taur, din 30 aprilie, care se formează pe sectorul sentimental, al iubirii, aventurii, fericirii, romantismului și aduce noi începuturi. Însoțită de o Eclipsă de Soare, fenomenul astral poate aduce evenimente neașteptate, surprize și răsturnări de situații, dar și evenimente cu impact emoțional. Viața ta sentimentală se poate schimba la 180 de grade.

Bani –Posibil, în prima parte de săptămână, să nu vrei să mai cheltui, să faci niște economii, să-ți faci un plan de suplimentare a veniturilor. Dacă vei știi cum să pui problema și să te pui în valoare, mai ales că ai patru planete pe casa negocierilor, ai toate șansele să obții o mărire salarială.

Muncă– Începi săptămâna în forță la locul de muncă și ai multe idei, pe care vrei să le prezinți, astfel încât să primească aprobare pentru implementare. Contextul astral este susținut de intrarea lui Mercur, astrul comunicării, din 30 aprilie, în zodia Gemeni, pe casa serviciului. Totodată, pot veni oferte mai bune de muncă sau dacă ești în căutarea unui loc de muncă, ar trebui să nu ratezi oportunitățile și să acționezi.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 25 aprilie – 1 mai 2022

 

Dragoste– Intrarea lui Mercur, astrul comunicării, din 30 aprilie, în zodia Gemeni, pe casa sentimentală, a romantismului, aventurii, flirtului și cuceririlor, îți aduce preocupări pentru relații cu persoane cu care să ai de discuta. Dacă ești singură, ești atrasă de cunoștințele persoanelor cu care flirtezi. Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Taur, din 30 aprilie, care aduce noi începuturi privind viața de familie, în ce privește casa, spațiul de locuit, relațiile cu părinții. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, iar Soarele îți guvernează casa relațiilor, fenomenul astral vine cu evenimente surpriză, neașteptate, răsturnări de situație în planul relațiilor și mai ales în planurile tale privind viața de familie și casa.

Bani – Începi săptămâna cu preocupări privind situația financiară, a banilor pe care îi câștigi din muncă. Posibil să-ți dorești să strângi o sumă de bani pentru vacanța de vară și vei face tot posibilul să strângi suma pe care ai stabilit-o. Contextul astral, respectiv conjuncția dintre Venus, micul benefic, și Neptun din zodia Pești, din 27 aprilie, îți susține demersurile.

Muncă – Cele mai active zile din săptămână la locul de muncă sunt joi și vineri, când Luna traversează zodia Berbec, respectiv casa comunicării, gândirii, învățării, negocierilor și deplasărilor. Atenție la felul cum comunici și transmiți mai departe informațiile, pentru că ai tendința să fii destul de agresivă, iar interlocutorii tăi să fie deranjați!

 

Horoscop Pești săptămâna 25 aprilie – 1 mai 2022

 

Dragoste– Intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Gemeni, din 30 aprilie, în sectorul asociat familiei, părinților, patrimoniului și spațiului de locuit, îți aduce dialoguri privind rezolvarea unui context familial/locativ.

Bani- Joi și vineri te preocupă situația financiară și vei avea niște dialoguri pentru încheierea unui contract/parteneriat, pentru găsirea unui numitor comun, pentru o înțelegere într-un context profesional.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Taur, din 30 aprilie, care se formează pe 30 aprilie în casa comunicării, gândirii, opiniilor, ideilor, cunoștințelor, informațiilor, deplasărilor și negocierilor. Fiind însoțit de o Eclipsă de Soare, iar Soarele este guvernatorul casei muncii, nu sunt excluse surprize, evenimente și situații neprevăzute la locul de muncă. Fii pregătită pentru niște propuneri interesante sau pentru aflarea unor vești neașteptate!


 

related posts

Modifică setările cookies