Horoscop săptămâna 25 noiembrie - 1 decembrie 2019. Berbecii întâlnesc o persoană specială în viața lor, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele pentru această perioadă și citește mai jos horoscopul săptămânii realizat de Laura Ianculescu!


Horoscop Berbec săptămâna 25 noiembrie – 1 decembrie 2019

Dragoste– Dacă ești singură și pleci într-o delegație sau într-o călătorie, ai toate șansele să cunoști pe cineva care să-ți devină partener. Dacă ești deja într-o relație, Luna Nouă din Săgetător din 26 noiembrie ar putea să te facă mai deschisă către rudele partenerului și acesta va aprecia aceste eforturi din partea ta.

Bani – Ai grijă cum îți gestionezi resursele financiare în acestă săptămână, deoarece doar vineri se întrevede intrarea unei sume de bani.

Muncă – Luna Nouă din 26 noiembrie din zodia Săgetător anunță o nouă etapă în planul profesional, mai ales dacă în următoarea perioadă începi niște cursuri de perfecționare. Sistemul de valori după care te ghidezi în viață se poate schimba și să te pui mai mult în valoare decât până acum.

Horoscop Taur săptămâna 25 noiembrie – 1 decembrie 2019

Dragoste– Luna Nouă din 26 noiembrie din Săgetător te invită să petreci mai multe momente intime cu partenerul de viață pentru a schimba ceva din monotonia în care ați intrat.

Bani – Posibil marți să încasezi o sumă mai mare de bani de la locul de muncă, sub forma unui bonus sau o primă de sfârșit de an.

Muncă– Vineri se anunță cea mai dinamică zi din săptămâna la locul de muncă, când poți iniția niște dialoguri cu șefii privind diverse proiecte. Dacă ai pe mână un buget, ți se atrage atenția să mai reduci cheltuielile.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 25 noiembrie – 1 decembrie 2019

Dragoste – Cu Venus, planeta iubirii, intrată din 26 noiembrie în sectorul intim, nu poți decât să profiți să schimbi în bine relația cu partenerul. Luna Nouă care se formează marți în Săgetător, în casa mariajului, poate anunța o nouă etapă în cuplu. Dacă ești singură, lucrurile se aranjează în așa fel încât te poți trezi într-o relație cu o persoană pentru care simți mai mult decât o prietenie.

Bani – Sâmbătă îți faci niște socoteli financiare pentru următoarea lună în care vor fi cheltuieli foarte mari, iar duminică îți vine în cap o idee miraculoasă, de a face mai mulți bani în următoarea perioadă.

Muncă– Profită de oportunitățile din această săptămână, când se formează Luna Nouă în sectorul parteneriatelor, pentru că ți se pot deschide niște drumuri în care îți poți lărgi orizonturile și o pasiune poate să devină sarcină de serviciu.

 

Horoscop Rac săptămâna 25 noiembrie – 1 decembrie 2019

Dragoste–Sâmbătă reușești să te ocupi și de partener, după o săptămână în care doar munca a contat. Venus, micul benefic și planeta iubirii, începe să traverseze sectorul cuplului din 26 noiembrie, semn că dacă până acum au existat neîntelegeri, acum se instalează armonia.

Bani – De abia duminică se întrevede intrarea unei sume de bani în conturi și vei fi surprinsă pentru că un membru al familiei îți face acest cadou, înainte să vină sărbătorile, acum când ai mai multă nevoie.

Muncă– Luna Nouă din zodia Săgetător din 26 noiembrie se formează în sectorul muncii și deschide o nouă etapă, iar următoarea perioadă ar trebui să te dedici în special sectorului profesional. Dacă nu ai loc de muncă, acum poate fi momentul în care să primești o ofertă. Dacă te-ai suprasolicitat în ultima perioadă, ar fi cazul acum să o iei mai ușor, pentru că deja dai semne ca ar fi bine să te odihnești mai mult.

 

Horoscop Leu săptămâna 25 noiembrie – 1 decembrie 2019

Dragoste– Luna Nouă din Săgetător din 26 noiembrie se formează în sectorul iubirii și al aventurii, moment prielnic de a începe o noua etapă în sfera sentimentală. Dacă ești singură, cineva cu care flirtezi de mai mult timp, îți poate deveni partener. Posibil să fie un coleg, mai ales ca Venus, planeta iubirii, își face intrarea de marți în zona muncii.

Bani – Nu se întrevede nicio schimbare în situația financiară din acestă săptămână, în afară de niște vești pe care le afli de la unii colegi precum puteți obtine o mărire salarială sau un bonus.

Muncă– Miercuri te faci remarcată la locul de muncă prin prezentarea unui proiect, iar spre finalul săptămânii ai parte de niște zile aglomerate, când ești nevoită să faci față la unele probleme apărute. Deja se simte că începe cea mai dificilă perioadă a anului, iar sarcinile se înmulțesc.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 25 noiembrie – 1 decembrie 2019

Dragoste– Dacă ești singură perioada joi-sâmbătă este prielnică întâlnirilor romantice, iar dacă ai partener, ar fi bine să-ți rezervi mai mult timp în aceste zile. Configurația astrală te poate ajuta să rezolvi niște probleme în cuplu, mai ales că de marți Venus, micul benefic și planeta iubirii, își face intrarea în sectorul sentimental.

Bani – Luna Nouă din zodia Săgetător din 26 noiembrie se formează în sectorul familie și spațiu locativ și anunță o nouă etapă în viața de familie. Dacă ai de gând să cumperi/vinzi un imobil, aspectele astrale din aceată săptămână sunt de bun augur.

Muncă– Șefii îți cer un plan de acțiune pe anul ce urmează să înceapă. Te sfătuiești cu colegii, setați obiectivele și demarați împreună planul.

 

Horoscop Balanță săptămâna 25 noiembrie – 1 decembrie 2019

Dragoste– Simți că în cuplu s-a instalat monotonia și vrei să faci ceva ieșit din comun. Duminică programezi împreună cu partenerul un sejur în ajun de sărbători, achiziționați transportul și cazarea și faceți planuri de vacanță.

Bani – Ar fi indicat să îți calculezi cu grijă banii de care dispui, pentru că tot ai tendința să mergi la shopping și vine luna decembrie și nu vei mai avea cu ce să platești cadourile pentru cei dragi. 

Muncă– Luna Nouă din zodia Săgetător din 26 noiembrie anuntă o nouă etapă în sectorul comunicării, al acumulării de cunoștințe și informații, semn că este o perioadă prielnică să începi un curs de dezvoltare profesională, cursuri de șofat sau un curs de limbi străine.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 25 noiembrie – 1 decembrie 2019

Dragoste– Dacă simți că nu ai mai făcut nimic pentru tine în ultima perioadă, începutul săptămânii este momentul să găsești soluții de relaxare. Ai putea să-i propui partenerului să ieșiți în oras, la un bazin de înot sau să petreceți o seară romantică.

Bani – Cum Luna Nouă din zodia Săgetător din 26 noiembrie se formează în sectorul financiar, ar fi bine să faci un plan pe termen lung, în care să începi să faci niște economii, să reduce cheltuielile și să încerci să fii mai atentă când cumperi ceva. Gândește-te de două ori, dacă ai nevoie de lucrul respectiv.

Muncă– În zilele de joi și vineri și poate și sâmbătă, vei fi nevoită să te concentrezi mai mult pe sarcinile de la locul de muncă, pe care ar trebui să le prioritizezi, ca să poți face față. Conjunctura astrală favorizează comunicarea, întâlnirile și ședințele de lucru.  

 

Horoscop Săgetător săptămâna 25 noiembrie – 1 decembrie 2019

Dragoste– Luna Nouă din 26 noiembrie îți deschide o nouă etapă în relația de cuplu, deci urmatoarea perioadă ar fi bine să-ți rezervi timp pentru voi. Dacă ești singură, norocul îți surâde și Jupiter îți scoate în cale o persoană cu care poți începe o relație.

Bani – Zile norocoase în sectorul finanțelor se anunță joi și vineri și chiar dacă poți să întâmpini unele amânări în încasarea unor sume de bani, vei reuși până începe weekend-ul să intri în posesia lor.

Muncă– Luna Nouă din 26 noiembrie se formează în casa personalității tale. Configurația astrală marchează un moment de relansare profesională. Ești într-o formă excelentă la locul de muncă și depășești mai ușor provocările și evenimentele solicitante.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 25 noiembrie – 1 decembrie 2019

Dragoste– Luni poți să ai parte de o surpriză în planul sentimental. Partenerul face eforturi pentru a te simți bine și a-ți face pe plac. 

Bani – Prezența Lunii în zodia ta, vineri și sâmbătă, îți aduce detașare față de problemele financiare, față de factorii de stres și acest lucru va avea efect, pentru că duminică ai o idee genială privind o investiție financiară.

Muncă– Chiar dacă în această săptămână traversezi câteva zile în care vei sta mai mult izolată, din cauza Lunii Noi din 26 noiembrie care îți activează sectorul subconștientului, al izolarii și al introspecției, spre finalul săptămânii îți revii ca prin minune și găsești soluții la unele probleme de la locul de muncă.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 25 noiembrie – 1 decembrie 2019

Dragoste–Săptămâna aceasta se anunță cu multe evenimente mondene la care vei participa alături de partenerul de cuplu. Vă bucurați de prezența celuilalt și redescoperiți pasiunea de la începutul relației.

Bani – Luni poți să intri foarte ușor în conflict cu șefii, motivul fiind un buget administrat de tine sau faci o revendicarea salarială și nu mai ești dispusă sa lași de la tine. Vrei să obții un salariu mai mare, iar dacă șefii nu vor face nimic în acest sens, decizi sa pleci.

Muncă– Luna Nouă din 26 noiembrie marchează un nou început în relațiile de prietenie, cunoașterea unor persoane noi și lansarea sau pregătirea unui proiect personal. Urmează două săptămâni în care astrele te invită să investești într-un proiect personal la care visezi de mult.

 

Horoscop Pești săptămâna 25 noiembrie – 1 decembrie 2019

Dragoste– Ai toate șansele ca săptămâna aceasta, dacă ieși la întalniri cu prietenii, petreceri sau evenimente mondene, să fii în centrul atenției și să fii remarcată de o persoană care să te invite la o întâlnire în următoarea perioadă.

Bani – Din cauza unei sume de bani pe care ai împrumutat-o unui prieten, ai discuții cu partenerul de cuplu. Cel mai înțelept ar fi să îi explici că și el se poate afla cândva într-o nevoie financiară și atunci poate chiar persoana ajutată îi va întoarce gestul.

Muncă– Luna Nouă din Săgetător din 26 noiembrie marchează un nou început în sfera socio-profesională, unde în ultima perioadă ai dat dovadă de multă responsabilitate. Susținerea astrală a marelui benefic, Jupiter, prin valorificarea calităților personale, ți-a adus o funcție sau o recunoaștere a meritelor.

related posts