Horoscop săptămâna 26 iulie – 1 august 2021. Vărsătorii au succes fantastic în dragoste și la bani, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august 2021. 


Horoscop Berbec săptămâna 26 iulie – 1 august 2021


Dragoste– Începând din 28 iulie, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Leu, pe sectorul sentimental și vei fi tentată să faci declarații, să-ți exprimi sentimentele. Totodată, se activează orgoliul, care poate fi afectat mai ușor, deci partenerul tău ar trebui să aibă grijă atunci când aduce în discuție situațiile de natură sentimentală.

Bani – În perioada vineri-duminică se întrevede acțiune în sfera financiară. Dacă sâmbătă este posibil să apară niște cheltuieli neprevăzute, duminică, primești o ofertă care-ți va acoperi suma lipsă.

Muncă – Marte, guvernatorul tău, ajunge în zodia Fecioarei în 29 iulie, pe sectorul muncii și sănătății. Așadar, până pe 15 septembrie, urmează o perioadă în care vei munci cu spor la locul de muncă, reorganizezi activitatea, programul, sarcinile, ești mai responsabilă și practică în tot ce faci. Pe 28 iulie, Jupiter, revine prin retrogradare, în zodia Vărsător, și până la finalul anului, 29 decembrie, va opera în chip favorabil și va aduce oportunități profesionale prin prieteni. 

 

Horoscop Taur săptămâna 26 iulie – 1 august 2021


Dragoste– Începând din 29 iulie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Fecioarei și până pe 15 septembrie va tanzita sectorul sentimental, al aventurii, romantismului, plăcerilor, pasiunilor și distracției. Așadar, urmează o perioadă efervescentă în sfera afectivă și chiar dacă ești tentată să iei decizii bruște, este recomandat să analizezi bine înainte. Începând din 28 iulie, Mercur, ajunge în zodia Leu, în sectorul vieții de familie, unde, până pe 12 august va aduce preocupări pentru casă și viața de familie, pentru administrarea unor bunuri de valoare mai mare, o mutare sau o tranzacție imobiliară.

Bani – Începi săptămâna cu preocupări de natură financiară, cu recuperarea unor sume de bani dintr-o colaborare sau activitate extraprofesională.

Muncă– Pe 28 iulie, Jupiter, marele benefic, revine, prin retrogradare în zodia Vărsător și până pe 29 decembrie, va mai aduce niște oportunități profesionale. Este recomandat să nu pierzi șansele care vin spre tine în următoarele luni, pentru că Jupiter mai ajunge în sfera profesională de abia peste doisprezece ani.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 26 iulie – 1 august 2021


Dragoste– Începând din 28 iulie, Jupiter, guvernatorul casei relaționale, se întoarce, prin retrogradare, în zodia Vărsător, unde, până pe 29 decembrie anul acesta, te va ajuta să-ți schimbi unele mentalități învechite, care nu-ți mai folosesc. Dacă ești singură, un partener din străinătate sau pe care îl cunoști în mediul academic, te va ajuta să accepți mai ușor o schimbare. Și dacă faci parte dintr-un cuplu, partenerul ar putea avea un rol important în viața ta și mai ales în direcția spre care te îndrepți. Pe 29 iulie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Fecioarei, în sectorul vieții de familie și până pe 15 septembrie vei fi nevoită să lămurești niște situații în familie.

Bani – Spre finalul săptămânii este posibil să încasezi niște sume de bani. Ai în plan să mergi la niște cumpărături pentru casă, așa că este nevoie să faci o cercetare privind oferte și prețuri.

Muncă– Începi săptămâna în forță la locul de muncă și vei avea și niște discuții cu șefii legate de activitatea profesională. Te poți remarca într-o ședință, printr-o idee sau o propunere, care poate fi acceptată de către șefi. Începând din 28 iulie, Mercur, guvernatorul tău, ajunge în zodia Leu, pe sectorul comunicării și până pe 12 august vor fi favorizate testarea cunoștințelor, comunicarea, negocierile și deplasările în scop administrativ sau financiar. Ești determinată să-ți demonstrezi abilitățile și experiența la locul de muncă.

 

Horoscop Rac săptămâna 26 iulie – 1 august 2021


Dragoste– Sectorul intim se activează începând din 28 iulie, de când Jupiter, ajunge prin retrogradare în zodia Vărsător. Așadar, ai timp până pe 29 decembrie să rezolvi unele probleme apărute în cuplu privind intimitatea și încrederea reciprocă.

Bani– Începând din 28 iulie, Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, ajunge în zodia Leu, și până pe 12 august va opera favorabil în toate negocierile salariale sau privind administrarea unor sume de bani.

Muncă– Din 29 iulie, Marte, guvernatorul casei carierei, ajunge în zodia Fecioarei și până pe 15 septembrie va susține sectorul comunicării și al deplasărilor. Vei fi determinată să obții o funcție, să schimbi jobul, să negociezi în favoarea ta, să susținii interviuri sau examene, teste privind competențele profesionale. Totodată sunt susținute relațiile cu instituțiile și dacă ai de rezolvat o serie de chestiuni birocratice, vei știi cum să le rezolvi rapid și eficient.

 

Horoscop Leu săptămâna 26 iulie – 1 august 2021


Dragoste– Începând din 28 iulie, Jupiter, marele benefic, revine prin retrogradare în zodia Vărsător, prin sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor și până în 29 decembrie, când va intra în zodia Pești, ai timp să rezolvi o serie de chestiuni relaționale sau să definitivezi o situație.

Bani – Sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă se activează din 29 iulie, odată cu intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Fecioarei, așa că urmează o perioadă, până pe 15 septembrie, în care te va preocupa suplimentarea veniturilor.

Muncă – Pe 28 iulie, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Leu, în casa personalității și până pe 12 august te va ajuta în toate demersurile și chestiunile personale pe care le ai de rezolvat. Vei fi determinată, îți vei vedea interesul și vei aborda fără compromisuri chestiunile care te privesc. 

 

Horoscop Fecioara săptămâna 26 iulie – 1 august 2021


Dragoste– Pe 28 iulie, Mercur, guvernatorul tău, ajunge în zodia Leu, pe sectorul subconștientului, al izolării, meditației, trecutului și introspecției și până pe 12 august îți va răscoli trecutul. Revin amintiri, te gândești la persoane din trecut și vei lua legătura cu acestea. 

Bani – Miercuri și joi sunt două zile bune din punct de vedere financiar pentru că vei încasa niște sume restante sau este posibil să primești mai repede salariul sau alte avantaje materiale. Dacă te pregătești pentru concediu, vor fi binevenite pentru că reușești să mergi mai repede la cumpărături.

Muncă – Începând din 29 iulie, Marte, planeta acțiunii, va intra în zodia Fecioarei, în semnul nașterii tale și-ți va aduce, până pe 15 septembrie, multă energie, determinare, motivație să rezolvi o serie de chestiuni profesionale. Posibil să apară și surprize la locul de muncă în sarcini, program sau activitatea pe care o desfășori. Și Jupiter revine, prin retrogradare, în zodia Vărsător, în casa muncii pe data de 28 iulie și până pe 29 decembrie, va aduce șanse și oportunități de schimbare a locului de muncă sau de implicare în noi proiecte. 

 

Horoscop Balanță săptămâna 26 iulie – 1 august 2021


Dragoste– Începând din 28 iulie, Jupiter, marele benefic, revine în zodia Vărsător prin retrogradare, în sectorul sentimental și până pe 29 decembrie, când va intra în zodia Pești, aduce oportunități și șanse în planul afectiv. 

Bani – În weekend apar niște cheltuieli neprevăzute. Posibil să primești și vești despre o mărire salarială sau obținerea unui bonus.

Muncă– Pe 28 iulie, Mercur, planeta comunicării, ajunge în zodia Leu, și până pe 12 august va activa sectorul asociat prietenilor și planurilor de viitor. Așadar, este posibil să începi un proiect cu unul dintre prieteni sau să te recomande într-un proiect nou. Pe 29 iulie și Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Fecioarei, pe sectorul subcontientului, aducând frământări interioare privind unele decizii luate în sfera profesională sau poate nu te poți integra în echipa cu care lucrezi și atunci faci eforturi pentru a-ți îndeplini sarcinile.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 26 iulie – 1 august 2021


Dragoste– Pe 28 iulie, Jupiter revine prin retrogradare în zodia Vărsător, și până pe 29 decembrie, când intră în zodia Pești, va ajuta în toate demersurile care țin de familie, viața de familie, administrarea unui imobil, a patrimoniului.

Bani- În prima parte a săptămânii, este posibil să încasezi niște bani, iar apoi partenerul este cel care va susține cheltuielile unor activități de relaxare sau un minisejur pe care îl achiziționați.

Muncă – Pe 28 iulie, Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, ajunge în zodia Leu, în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale și până pe 12 august va ajuta în toate demersurile privind obținerea unei funcții,  exprimările publice, prezentarea de proiecte, lucrări și comunicarea cu șefii sau cu diferite insituții. A doua zi, în 29 iulie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Fecioarei, pe sectorul prietenilor, echipei cu care lucrezi și planurilor de viitor. Până pe 15 septembrie urmează o perioadă în care-ți poți lărgi cercul de cunoscuți și poți stabili relații de colaborare într-un proiect nou.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 26 iulie – 1 august 2021


Dragoste– Mercur, astrul comunicării și guvernatorul casei relațiilor, ajunge în zodia Leu pe 28 iulie, și până pe 12 august vei fi interesată să pui la punct unele chestiuni care privesc principiile de viață, să fii pe aceeași lungime de undă cu partenerul de cuplu. Dacă ești singură, te poate atrage cineva care-ți este mentor sau o persoană din străinătate, pe care o cunoști într-o călătorie sau în mediul academic.

Bani – Se anunță o săptămână cu cheltuieli mai mari pentru casă sau pentru achiziționarea unei vacanțe.

Muncă – Pe 28 iulie, Jupiter, guvernatorul tău, revine în zodia Vărsător prin retrogradare și până pe 29 decembrie, când va intra în zodia Pești, ți se oferă șanse, oportunități de a începe cursuri de recalificare, vei învăța lucruri noi, vei negocia în favoarea ta un contract. Pe 29 iulie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Fecioarei, în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale și până pe 12 august vei primi diverse propuneri de asociere, o funcție, implicarea într-un proiect nou sau conducerea unei echipe. Vei munci mult, dar vei avea și rezultate pe măsură.

 

 

Horoscop Capricorn săptămâna 26 iulie – 1 august 2021


Dragoste – Contextul astral se menține tensionat în planul relațiilor sentimentale dacă ești singură sau dacă faci parte dintr-un cuplu. Este recomandat să-ți redirecționezi energiile dezvoltându-ți o pasiune, prin creativitate sau petrecând timpul cu persoane cu care rezonezi și să stai departe de conflicte cu partenerul de cuplu.  

Bani – Pe 28 iulie, Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, ajunge în zodia Leu, și până pe 12 august va aduce preocupări pentru sfera financiară, interesele materiale și obținerea unor venituri mai mari. Tot pe 28 iulie, Jupiter, marele benefic, revine prin retrogradare în zodia Vărsător și până pe 29 decembrie, va aduce oportunități de creștere a veniturilor din salarii sau din activități extraprofesionale.

Muncă– Începând din 29 iulie, Marte, planeta acțiunii, va ajunge în zodia Fecioarei pe care o va traversa până pe 15 septembrie, prin sectorul asociat perfecționării profesionale, proiectelor personale și principiilor de viață. Așadar, vei lucra susținut să-ți vezi planurile realizate și te vei înconjura de persoane cu același principii ca ale tale.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 26 iulie – 1 august 2021


Dragoste– Jupiter, marele benefic, revine prin retrogradare, în 28 iulie, în semnul nașterii tale și până pe 29 decembrie va susține toate demersurile tale în planul personal sau profesional. Tot pe 28 iulie și Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Leu și până pe 12 august va activa sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor. Folosește energia lui Mercur pentru a lămuri unele chestiuni relaționale, pentru o împăcare și evită ambițiile și orgoliul în relația cu partenerul de viață! Pe 29 iulie, Marte, planeta acțiunii, începe să activeze sectorul intim și ești determinată să reînvii pasiunea în cuplu. 

Bani – Începând din 29 iulie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Fecioarei, și până pe 15 septembrie va activa sectorul intereselor materiale. Vei primi suport astral în această perioadă, așa că nu-ți rămâne decât să prinzi oportunitățile.

Muncă – Sectorul comunicării se dinamizează în a doua jumătate de săptămână, așa că este recomandat sa-ți programezi întâlniri sau susținere de proiecte, interviuri și proiecte.

 

Horoscop Pești săptămâna 26 iulie – 1 august 2021


Dragoste– În 29 iulie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor și până pe 15 septembrie vei investi mai mult în relație. Există și riscul să-ți proiectezi unele frustrări pe partener și de aici să se iște conflicte, așa că trebuie să ai mare grijă.

Bani – Oportunități financiare apar în cea de-a doua parte a săptămânii și acestea  vor veni prin intermediul serviciului sau foști colegi care te propun într-un proiect sau o funcție.

Muncă – Pe 28 iulie Mercur, astrul comunicării și guvernatorul relațiilor, ajunge în zodia Leu, unde va introduce, până pe 12 august, preocupări pentru sectorul muncii, al activităților curente. Folosește-te de acest context astral pentru că vor veni oferte de job spre tine sau de mutare într-un alt departament, unde poți primi responsabilități noi sau conducerea unei echipe. Tot pe 28 iulie, Jupiter, marele benefic, ajunge prin retrogradare înapoi în zodia Vărsător, unde va sta până pe 29 decembrie, când va reveni în zodia ta. Așadar, ești invitată la introspecție, meditație și la pregătirea unui plan pe care să-l lansezi la începutul anului viitor.

related posts

Modifică setările cookies