Horoscop săptămâna 26 septembrie – 2 octombrie 2022. Gemenii reînvie pasiunea în cuplu, ce se întâmplă cu Săgetătorii 


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în săptămâna 26 septembrie  - 2 octombrie 2022.


Horoscop Berbec săptămâna 26 septembrie – 2 octombrie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Balanță, din 26 septembrie, care anunță noi începuturi în planul relațiilor și căsătoriei. Venus și Mercur fac parte din configurația astrală, însă planeta comunicării este în mișcare retrogradă, ceea ce înseamnă că atunci când va reveni la mișcarea directă, după 11 octombrie, s-ar putea ca unele decizii pe care le iei acum în cuplu, să sufere modificări. Al doilea aspect astral important al săptămânii vizează tot relațiile și anume intrarea lui Venus, micul benefic, în casa relațiilor, din 29 septembrie, semn că vei căuta armonie și înțelegere în cuplu. Te vei ocupa mai mult de partener și de relația cu acesta, iar dacă ești singură s-ar putea să vină spre tine mai mulți pretendenți.

Bani – Miercuri și joi sunt zile în care ești preocupată de partea financiară, mai ales de banii comuni cu partenerul sau de returnarea unei datorii.

Muncă – Marți și miercuri sunt zile importante la locul de muncă din punct de vedere profesional, privind discutarea unor proiecte noi. În ultima zi a săptămânii, duminică, Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă, prin casa muncii, semn că încep să se așeze lucrurile, și să vezi mai clar direcția profesională.

 

Horoscop Taur săptămâna 26 septembrie – 2 octombrie 2022

 

Dragoste– După trei săptămâni de retrogradare, Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă, din 2 octombrie, prin casa asociată iubirii, aventurilor romantice, distracției și plăcerilor. Ți-a răscolit viața sentimentală, însă rolul acestui context astral a fost să te ajute să identifici cât ești dispusă să investești într-o relație și să clarifici anumite aspecte.

Bani – Vineri și sâmbătă se anunță zile cu activitate în conturile tale. Posibil să primești niște bani de la un prieten, dintr-o colaborare, să obții o finanțare, să returnezi o datorie.

Muncă– Săptămâna începe cu un eveniment important pe 26 septembrie: Luna Nouă din zodia Balanță, care anunță noi începuturi în activitățile profesionale. Venus, guvernatoarea ta, și Mercur, planeta comunicării, în mișcare retrogradă, fac parte din configurația astrală, și vor încerca să te ajute în decizii, însă este posibil să-ți revizuiești planurile, după 11 octombrie, când Mercur ajunge din nou în zodia Balanță, dar în mișcare directă. Atunci vei fi sigură pe deciziile pe care le iei. Al doilea aspect astral important al săptămânii este intrarea lui Venus, guvernatoarea ta, din 29 septembrie, în zodia Balanță, pe aceeași casă a muncii și vine să ajute în desfășurarea activităților. Posibil să primești oferte noi de job, să ai ajutor de la colegi sau să te degrevezi de anumite sarcini.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 26 septembrie – 2 octombrie 2022

 

Dragoste– Unul dintre evenimentele astrale ale săptămânii este Luna Nouă din zodia Balanță, din 26 septembrie, care anunță noi începuturi în sfera sentimentală, în relația de iubire. Din contextul astral face parte Venus, micul benefic, și Mercur, guvernatorul tău, în mișcare retrogradă. Este posibil să iei niște decizii, dar retrogradarea lui Mercur nu te va ajuta prea mult, pentru că după 11 octombrie, când revine în Balanță, în mișcare directă, de abia atunci vei putea să fii sigură de decizia luată în planul iubirii. Din 29 septembrie și Venus, planeta iubirii, ajunge în zodia Balanță, pe sectorul sentimental și vine cu oportunități și șanse în dragoste. Vei fi mai dispusă către o relație, dacă ești singură, iar dacă faci parte dintr-un cuplu, să reînvii pasiunea.

Bani – Marți este o zi favorabilă discuțiilor despre bani și despre administrarea acestora, astfel încât să reușești să achiziționezi tot ce ți-ai propus sau să obții o mărire salarială.

Muncă– Aspectul armonios pe care Marte, planeta acțiunii, îl formează, miercuri, cu Saturn din casa idealurilor, principiilor și înțelepciunii, vine să te ajute în luarea unor decizii bune în proiectele tale profesionale. Revenirea lui Mercur, guvernatorul tău, la mișcarea directă, din 2 octombrie, te ajută să-ți faci ordine în gânduri, să fii din nou sigură de deciziile tale și să nu te mai temi că poți greși saucă  nu te faci înțeleasă.

 

Horoscop Rac săptămâna 26 septembrie – 2 octombrie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Balanță, din 26 septembrie, care anunță noi începuturi în sectorul asociat casei, căminului. Din configurația astrală face parte Venus, micul benefic, și Mercur, în mișcare retrogradă, semn că este posibil să iei decizii importante, dar pe care le vei mai revizui după 11 octombrie, când Mercur ajunge în zodia Balanței, în mișcare directă. Sau poate atunci pui în practică ce decizi acum. Tot aici Venus, micul benefic, își începe tranzitul prin zodia Balanței, din 29 septembrie și va aduce posibilitatea reamenajării spațiului de locuit, relații bune cu părinții sau cu alte rude. Dacă ești singură, îți poți cunoaște partenerul prin intermediul familiei.

Bani – Trigonul, aspect armonios, care se formează miercuri între Marte, planeta acțiunii, din zodia Gemeni, și Saturn din casa intereselor financiare, vine să aducă soluții la o chestiune financiară, privind o finanțare sau obținerea unui credit.

Muncă– Revenirea lui Mercur, planeta comunicării, la mișcare directă, din 2 octombrie, după trei săptămâni, în care ți-ai revizuit comunicarea și interacționarea cu ceilalți, vine să te ajute să finalizezi niște negocieri, dialoguri cu partenerii de afaceri, să închei cu succes un curs, să obții o calificare.

 

Horoscop Leu săptămâna 26 septembrie – 2 octombrie 2022

 

Dragoste– Trigonul pe care Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa planurilor de viitor, îl face cu Saturn, din casa relațiilor și căsătoriei, vine să aducă o relație bună cu partenerul de cuplu. Este un moment favorabil să faceți planuri comune de viitor.

Bani – Începând din 2 octombrie, Mercur, planeta comunicării și negocierilor, revine la mișcarea directă, prin casa banilor, după trei săptămâni, în care te-a ajutat să-ți reorganizezi finanțele.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Balanței, din 26 septembrie, care anunță noi începuturi în sectorul asociat comunicării, acumulării informațiilor, cunoștințelor, negocierilor. Din configurația astrală face parte Venus și Mercur retrograd și este posibil ca deciziile pe care le iei acum să le schimbi parțial sau să le pui în practică după 11 octombrie, când Mercur ajunge în zodia Balanță, în mișcare directă. Tot în Balanță va intra și Venus din 29 septembrie, să te ajute să-ți îmbunătățești cunoștințele, să relaționezi mai bine, să cauți armonie și să te faci plăcută în dialogurile cu interlocutorii tăi.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 26 septembrie – 2 octombrie 2022

 

Dragoste– Pe 2 octombrie, Mercur, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă, și vei scăpa de problemele de comunicare și confuzia pe care ți-a adus-o timp de trei săptămâni. Dacă ai încercat să-ți refaci unele planuri și nu ai reușit, de săptămâna viitoare este posibil să reușești să te decizi, să nu mai fii nehotărâtă.

Bani – Sectorul financiar este dinamizat de Luna Nouă din zodia Balanță, din 26 septembrie, care anunță noi începuturi, privind încasarea unor sume de bani pe care le câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Venus și Mercur, guvernatorul tău, în mișcare retrogradă, fac parte din contextul astral, însă este posibil ca unele decizii pe care le iei acum să le pui în practică după 11 octombrie, când Mercur, ajunge în zodia Balanță, în mișcare directă. Din 29 septembrie, Venus începe să traverseze zodia Balanță, respectiv sectorul financiar, semn că vor intra mai mulți bani în conturile tale.

Muncă– Trigonul, aspectul astral, care se formează, miercuri, între Marte, planeta acțiunii, din casa carierei și relației cu superiorii, cu Saturn din casa muncii, vine să te ajute să te remarci în fața șefilor prin acțiunile pe care le întrerinzi și felul cum rezolvi anumite situații limită.

 

Horoscop Balanță săptămâna 26 septembrie – 2 octombrie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din 26 septembrie, care se formează în casa personalității tale. Ești vedeta începutului de săptămână și ești invitată să-ți setezi obiective noi pentru următorul an. Din configurația astrală face parte Venus, guvernatoarea ta, și Mercur, în mișcare retrogradă, iar axa relațională va fi și ea dinamizată. Așadar, este posibil ca deciziile pe care le iei acum, să le schimbi sau să le pui în practică după 11 octombrie, când Mercur revine în zodia ta, dar de data aceasta în mișcare directă. Al doilea aspect astral este intrarea lui Venus, guvernatoarea ta, în 29 septembrie, în casa personalității, semn că începe o perioadă cu oportunități, dispoziție de flirt și cuceriri.

Bani – Miercuri și joi sunt zile favorabile negocierilor și discutării unor contracte noi. Trigonul pe care Marte, planeta acțiunii, din casa intereselor financiare, îl formează cu Saturn, îți aduce stabilitate financiară.

Muncă– Din 2 octombrie, Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, după o perioadă de trei săptămâni, în care te-a supus la analize și introspecții privind activitatea profesională și direcția pe care s-o urmezi în perioada următoare.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 26 septembrie – 2 octombrie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Balanță, din 26 septembrie, care te invită la introspecție și la un bilanț personal, deoarece se formează în casa frământărilor interioare, introspecției și trecutului. Tot aici va intra și Venus, guvernatoarea casei relațiilor, și este posibil să încerci să te reechilibrezi, dacă ai avut o dezamăgire în dragoste sau să începi o relație ascunsă.

Bani – În weekend se întrevede activitate în conturile tale, când este posibil să primești niște bani de la cineva din familie. De asemenea, vei fi tentantă să mergi al cumpărături și să cheltui peste bugetul alocat, mai ales dacă găsești oferte.

Muncă– Marți este o zi favorabilă comunicării, învățării unor lucruri noi, dar și prezentării unor idei. Contextul astral este susținut de trigonul, care se formează între Mercur și Pluton, guvernatorul tău. Miercuri trigonul dintre Marte, planeta acțiunii, și Saturn aduce stabilitate și decizii înțelepte. Din 2 octombrie, Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, după trei săptămâni, în care ți-a reevaluat proiectele profesionale. Vei observa că lucrurile se vor mișca mult mai rapid și nu mai întâmpini blocaje, amânări sau comunicare defectuoasă.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 26 septembrie – 2 octombrie 2022

 

Dragoste– Din 2 octombrie, Mercur, guvernatorul casei relațiilor, revine la mișcarea directă, după trei săptămâni, în care te-a supus la reevaluări, analize și introspecții în planul relațional. Dacă ai reușit să clarifici o situație în cuplu, să spui lucrurilor pe nume, acum totul va reintra în normal.

Bani – Marți este o zi importantă din punct de vedere al negocierilor și încasărilor unor sume de bani. Trigonul care se formează între Mercur și Pluton te ajută să negociezi în favoarea ta.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Balanță, din 26 septembrie, care anunță noi etape în planul proiectelor și planurilor profesionale de viitor. Din contextul astral face parte și Venus și Mercur, în mișcare retrogradă, însă deciziile pe care le vei lua acum, legate de activitatea profesională, s-ar putea să le pui în practică după 11 octombrie, când Mercur, ajunge în zodia Balanță, în mișcare directă. Și Venus va începe să tranziteze sectorul planurilor de viitor, începând cu 29 septembrie, și va aduce oportunități, șanse de implicare în noi proiecte sau ajutor de la echipa cu care lucrezi.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 26 septembrie – 2 octombrie 2022


Dragoste– Posibil în prima parte a săptămânii, când Pluton, din casa personalității, formează un trigon, aspect armonios, cu Mercur, din casa principiilor de viață, să ai niște dialoguri plăcute cu partenerul de cuplu și să ajungeți la aceeași viziune legată de subiectele pe care le discutați.

Bani – Nu se vede activitate de intrare a unor sume de bani în această săptămână, așa că ai grijă, pentru că s-ar putea să apară cheltuieli neprevăzute și este recomandat să gestionezi rațional situațiile apărute!

Muncă– Evenimentul astral important din această săptămână este Luna Nouă din zodia Balanță, din 26 septembrie, care se formează în casa carierei, semn că se deschid noi etape. Din configurația astrală fac parte Venus și Mercur, în mișcare retrogradă, numai că este posibil ca deciziile pe care le iei acum în sfera socio-profesională, să le schimbi sau să le pui în practică după 11 octombrie, când Mercur ajunge în zodia Balanță, de data aceasta în mișcare directă. Tot aici ajunge și Venus, micul benefic, din 29 septembrie, să-ți aducă posibilitatea unei avansări în carieră. În ultima zi a săptămânii, pe 2 octombrie, Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, semn că se încheie revizuirea planurilor, analizelor și introspecției pe care ai avut-o, legate de perfecționarea și schimburile de experiență profesională.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 26 septembrie – 2 octombrie 2022

 

Dragoste– Trigonul, aspectul armonios, care se formează miercuri între Marte, planeta acțiunii, din casa iubirii, aventurilor romantice, îl formează cu Saturn din casa personalității, vine să-ți consolideze relația sentimentală.

Bani – Mercur, astrul comunicării și negocierilor, revine la mișcare directă, din 2 octombrie, după trei săptămâni, în care ți-a adus revizuiri și analize asupra situației financiare, în special a banilor și bunurilor pe care le deții în comun cu partenerul sau cu alte persoane.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Balanță, din 26 septembrie, care dinamizează și aduce noi începuturi în sectorul studiilor, perfecționării profesionale, schimburilor de experiență și principiilor/convingerilor de viață. Din configurația astrală face parte Venus și Mercur, astrul comunicării, în mișcare retrogradă, semn că este posibil ca deciziile pe care le iei acum, legate de perfecționarea ta profesională, s-ar putea să le schimbi sau să le pui în aplicare după 11 octombrie, când Mercur ajunge în Balanță, în mișcare directă. Pe 29 septembrie Venus, micul benefic, vine să activeaze aceleași domenii, ajutându-te să-ți atingi obiectivele.

 

Horoscop Pești săptămâna 26 septembrie – 2 octombrie 2022

 

Dragoste– Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, din 2 octombrie, după o perioadă de trei săptămâni, în care ți-ai revizuit și reevaluat relațiile. Luna Nouă din 26 septembrie, din zodia Balanță activează și planul intim, iar din 29 septembrie, tot aici va intra Venus, micul benefic, care aduce o îmbunătățire a relației și reînvierea pasiunii.

Bani – Evenimentul astral important din această săptămână este Luna Nouă din zodia Balanță, din 26 septembrie, care anunță etape noi în sectorul intereselor financiare, creditelor, taxelor, impozitelor, a banilor pe care îi deții cu partenerul. Din configurația astrală face parte Venus și Mercur, astrul comunicării, în mișcare retrogradă, semn că unele decizii pe care le iei acum, s-ar putea schimba sau să le pui în practică după 11 octombrie, când Mercur ajunge în zodia Balanță, de data aceasta în mișcare directă. 

Muncă– Trigonul pe care Mercur, astrul comunicării, în tranzit prin casa parteneriatelor, îl formează, marți, cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din casa proiectelor profesionale și pe termen lung, te ajută să negociezi și să închei un contract important sau să fii foarte activă într-un proiect.

related posts

Modifică setările cookies