Horoscop săptămâna  27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022. Scorpionii încep o idilă, Taurii ar putea să întâlnească bărbatul ideal


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în săptămâna 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022. 

Tag-uri:

Horoscop Berbec săptămâna 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

 

Dragoste– Pe 29 decembrie are loc evenimentul astrologic al săptămânii: intrarea lui Jupiter în zodia Pești, în sectorul subconștientului, introspecției, trecutului. Tranzitul marelui benefic în 2022 va fi împărțit în mai multe perioade. Jupiter traversează Peștii până pe 11 mai 2022, iar în perioada 11 mai-28 octombrie va dinamiza zodia Berbec și va aduce o previzionare a ceea ce va urma de la finalul anului, adică o relansare personală. Din 28 octombrie, când ajunge, din nou, în zodia Pești, Jupiter te ajută să-ți închei un bilanț, să lași în urmă situații/persoane, care nu-ți mai folosesc în evoluție. 

Bani – Marți și miercuri te preocupă fondurile comune cu partenerul și este posibil să ai parte și de un eveniment neprevăzut, cheltuieli neașteptate. Cum planurile de acasă nu se potrivesc cu cele de la cumpăruturi, ai surpriza că ceva ce doreai să achiziționezi este mai scump cu mult față de ce știai tu.

Muncă – Deși cu o aglomerare de planete în casa carierei, ar trebui să fii foarte activă în planul profesional, săptămâna aceasta alegi să iei o pauză, să muncești mai puțin sau să-ți iei niște zile libere, pentru a-ți încărca forțele. În ultima zi din săptămână au loc 2 evenimente: intrarea lui Mercur în zodia Vărsător, pe sectorul prietenilor și planurilor pe termen lung și Luna Nouă din zodia Capricorn. Așadar, Mercur vine cu idei de afaceri, negocieri și implicare în proiecte cu prietenii, iar Luna Nouă aduce noi începuturi în planul profesional. Se deschid noi etape, iar următoarele două săptămâni trebuie să-ți concentrezi atenția pe a-ți seta obiectivele pe anul 2022.

 

Horoscop Taur săptămâna 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Pești, în sectorul prietenilor și proiectelor pe termen lung. Totodată se dinamizează și axa sentimentală și ai putea să faci o schimbare în planul personal, să-ți întâlnești jumătatea prin intermediul sau cu ajutorul prietenilor. Sunt două perioade în care Jupiter traversează Peștii, până pe 11 mai si din 28 octombrie până la finalul anului, așa că fii atentă ce se întâmplă în aceste perioade!

Bani – Preocupări de natură financiară vei avea pe 31 decembrie și 1 ianuarie, când îți faci un bilanț al anului ce se încheie. Totodată, de Revelion vei primi un cadou neașteptat de la partenerul de cuplu.

Muncă– Se anunță o săptămână liniștită la locul de muncă. Poate ești în vacanță și încerci să-ți încarci bateriile pentru proiectele viitoare. În ultima zi din săptămână au loc 2 aspecte astrale importante. Mercur își face intrarea în Vărsător în 2 ianuarie, pe sectorul carierei, aspirațiilor profesionale, străinătății și relațiilor cu instituții sau persoane cu autoritate și în perioada următoare vei primi diverse propuneri de job, de implicare în proiecte profesionale sau ai idei originale. Luna Nouă din 2 ianuarie se formează în zodia Capricorn, pe sectorul asociat schimburilor de experiență profesională, studiilor, călătoriilor, proiectelor personale de viață, semn că ești invitată de către astre să-ți concentrezi atenția pe aceste domenii, care-ți vor aduce satisfacție personală.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

 

Dragoste– În planul relațional se întrevede acțiune în prima parte a săptămânii și spre weekend. Conjuncția Lunii cu Marte din casa relațiilor, din 31 decembrie, ar putea să-ți aducă tensiuni cu partenerul de cuplu, dar dacă alegi să folosești constructiv energia lui Marte, s-ar putea să faceți multe lucruri bune împreună, mai ales dacă organizați o petrecere.

Bani – În ultima zi a săptămânii are loc Luna Nouă din zodia Capricorn, care deschide noi etape în sectorul asociat banilor și resurselor financiare, provenite din alte surse decât salariile, creditele, datoriilor, moștenirile. Este un moment bun să faci o reorganizare a banilor. 

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în 29 decembrie, în Pești, respectiv în sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale, unde va aduce dezvoltare personală, șanse și oportunități de avansare, dar și protecție. Jupiter va traversa Peștii până pe 11 mai 2022 și din 28 octombrie până la finalul anului 2022. În perioada 11 mai-28 octombrie, marele benefic traversează zodia Berbec, respectiv sectorul asociat prietenilor și proiectelor pe termen lung și va aduce o previzionare a ceea ce urmează să se întâmple de la finalul anului, când poți începe niște proiecte noi. Pe 2 ianuarie 2022 Mercur, guvernatorul tău, ajunge în Vărsător, pe sectorul schimburilor de experiență profesională, străinătății, studiilor, principiilor și convingerilor, semn că ești deschisă să elimini mentalitățile învechite și ideile originale care-ți vin să le folosești într-un proiect profesional nou.

 

Horoscop Rac săptămâna 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

 

Dragoste– Unul dintre evenimentele astrale importante ale săptămânii este Luna Nouă din zodia Capricorn, din 2 ianuarie 2022, care anunță noi începuturi în planul relațional. Așadar, ești invitată, în următoarele două săptămâni, să-ți concentrezi atenția pe partener. Revelionul îl petreci cu prietenii sau cu colegii de serviciu, însă atenție la excesele alimentare!

Bani– Din punct de vedere financiar stai bine, pentru că ai primit niște bonusuri restante. Mercur, astrul comunicării și negocierilor, în tranzit prin zodia Vărsător, din 2 ianuarie 2022, îți aduce negocieri profitabile privind un credit, reeșalonarea unor rate, intrarea în posesia unei sume de bani, a unor bunuri provenite dintr-o moștenire, dar și o reorganizare a finanțelor.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Jupiter în zodia Pești, pe 29 decembrie, în sectorul schimburilor de experiență, studiilor, dezvoltării profesionale. În perioada 11 mai-28 octombrie 2022 Jupiter tranzitează zodia Berbec, respectiv sectorul carierei, aducând evenimente care să te propulseze în sfera profesională sau evenimentele care vor avea loc în această perioadă vor anunța pe cele care vor avea loc de la finalul anului, când Jupiter va traversa, pentru un an zodia Berbec. Pe 28 octombrie, marele benefic se întoarce în Pești pentru două luni, să finalizezi niște studii sau o pregătire profesională, care te va ajuta în carieră mai departe.

 

Horoscop Leu săptămâna 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

 

Dragoste– Mercur, astrul comunicării, ajunge în 2 ianuarie în zodia Vărsător, pe sectorul relațiilor, unde aduce o mai bună comunicare cu partenerul, dialoguri deschise și planuri pe termen lung legate de relația de cuplu.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Pești, în 29 decembrie, în sectorul avantajelor materiale și a resurselor pe care le deții sau care provin din alte surse decât salariile. Evenimente importante legate de partea financiară pot avea loc până pe 11 mai sau din 28 octombrie până la finalul anului. În perioada 11 mai-28 octombrie, Jupiter ajunge în zodia Berbec și aduce șanse și oportunități de dezvoltare profesională, prin înscrierea la cursuri de perfecționare profesională, care te vor ajuta în viitor în carieră.

Muncă – La serviciu ești nevoită să predai niște situații cerute de către șefi, stai în sedințe și întâlniri și faci planuri și strategii. Pe 2 ianuarie 2022 are loc Luna Nouă din Capricorn, care deschide noi etape în planul muncii și activităților profesionale, o organizare a sarcinilor, a programului de lucru și-n relațiile cu colegii. Este important să te preocupi, în următoarele două săptămâni, de aceste domenii pentru a-ți ușura munca.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Pești, pe 29 decembrie, eveniment care are loc o dată la 12 ani în sectorul relațiilor. Așadar, ai șanse și oportunități să-ți rezolvi o chestiune relațională, să oficializezi o relație sau să pui capăt unei relații nefuncționale. Marele benefic traversează Peștii în două perioade: până pe 11 mai și din 28 octombrie până la finalul anului 2022. În perioada 11 mai-28 octombrie 2022 Jupiter va traversa sectorul resurselor deținute cu partenerul sau a banilor proveniți din alte surse decât salariile și anunță evenimentele care vor avea loc de la finalul anului, care privesc o transformare sau suplimentarea a veniturilor/încasarea unor sume însemnate de bani. Pe 2 ianuarie are loc Luna Nouă din zodia Capricorn, care deschide noi etape în viața ta afectivă.

Bani – În primele două zile din săptămână este posibil să primești niște sume de bani provenite dintr-o colaborare. S-ar putea să cheltui mai mult, să faci niște cadouri celor dragi, partenerului sau copiilor, dacă ești părinte.

Muncă – Cele mai active zile din săptămână la serviciu sunt miercuri și joi. Posibil să faci și niște deplasări să negociezi/semnezi un contract. 

 

Horoscop Balanță săptămâna 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

 

Dragoste– Primele două zile din săptămână ești mai sensibilă și preocupată de relația cu partenerul de cuplu. Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Vărsător, pe 2 ianuarie 2022, unde te îndeamnă să faci declarații, să-ți exprimi sentimentele și să îi acorzi partenerului mai multă atenție. Luna Nouă din 2 ianuarie 2022 din Capricorn deschide noi începuturi privind viața de familie, spațiul de locuit, administrarea unui imobil, o mutare sau un schimb de locuință.

Bani – Miercuri și joi încasezi bani, faci cumpărături, achiți utilități și-ți cumperi o ținută pentru Revelion, în caz că ai rămas pe ultima sută de metri cu pregătirea vestimentației.

Muncă– Jupiter, marele benefic, ajunge în zodia Pești, pe 29 decembrie și va aduce oportunități de dezvoltare la locul de muncă, prin intermediul serviciului, un job mai bun sau condiții de muncă mai bune la actualul loc de muncă. În perioada 11 mai-28 octombrie 2022 Jupiter părăsește semnul Peștilor și va traversa zodia Berbec, respectiv sectorul relațiilor, unde va aduce evenimente care prevestesc ce urmează să se întâmple de la finalul lui 2022 din punct de vedere relațional, dar și al parteneriatelor/contractelor profesionale.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Jupiter, marele benefic în zodia Pești, în 29 decembrie, în sectorul vieții afective. Tranzitul marelui benefic prin zodia Pești va fi întrerupt în perioada 11 mai-28 octombrie 2022, când Jupiter va traversa Berbecul, sectorul muncii și sănătății și va anunța, prin evenimentele care au loc, ceea ce se va întâmpla de la finalul anului 2022. Așadar, Jupiter vine cu daruri în sectorul sentimental, cu vindecări dacă ai suferit după o relație care nu s-a terminat tocmai bine, cu o nouă poveste de dragoste. Un alt eveniment din această săptămână este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Vărsător, pe 2 ianuarie, în sectorul vieții de familie. Prin urmare, Mercur aduce o mai bună înțelegere cu membrii familiei, idei originale privind o schimbare în casă, în spațiul de locuit.

Bani – Spre finalul săptămânii faci niște cheltuieli pentru a-I face o surpriză partenerului de cuplu sau pentru pregătirile petrecerii de Revelion. Atenție la buget și încadrează-te în suma pe care ai planificat-o!

Muncă – Unul dintre evenimentele astrologice importante ale săptămânii este Luna Nouă din 2 ianuarie 2022 din zodia Capricorn, care deschide noi etape în sectorul asociat comunicării, acumulării de cunoștințe, învățării, cunoașterii și lărgirii orizonturilor. Ești invitată, ca-n următoarele două săptămâni, să-ți concentrezi atenția pe a acumula cât mai multe informații. Poți începe cursuri sau să participi la seminarii, workshopuri și ateliere online.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Pești, pe 29 decembrie, respectiv în sectorul vieții de familie și locuinței. Marele benefic, guvernatorul tău, va travesa Peștii până pe 11 mai și va aduce oportunități de a rezolva chestiuni locative, mărirea familiei sau a spațiului de locuit. În perioada 11 mai-28 octombrie 2022, iese din Pești și va traversa zodia Berbec, sectorul sentimental, al copiilor și creativității și anunță evenimente care se vor întâmpla anul viitor, când Jupiter va traversa tot anul zodia Berbec.

Bani – Luna Nouă din zodia Capricorn din 2 ianuarie 2022 deschide noi etape în situația financiară. Prin urmare, ești invitată, ca în următoarele două săptămâni, să-ți faci ordine în situația banilor și să găsești un echilibru între cheltuieli și încasări.

Muncă – Mercur, astrul comunicării, își face intrarea în zodia Vărsător, pe sectorul comunicării și negocierilor și va ajuta în toate dialogurile care privesc o negociere. Totodată, vei avea idei originale, pe care astrele te sfătuiesc să le folosești pentru a-ți ușura munca la serviciu.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

 

Dragoste– Unul dintre evenimentele importante ale săptămânii este Luna Nouă din Capricorn, din 2 ianuarie 2022, care deschide noi etape în planul personal. Totodată, se dinamizează axa relațională și în următoarele două săptămâni ești invitată să-ți concentrezi atenția pe propria persoană, pe setarea unor obiective pentru următorul an.

Bani – Mercur, astrul comunicării, odată intrat în Vărsător pe 2 ianuarie 2022, ajută la socoteli financiare, situații cerute de către șefi, privind un buget, pe care trebuie să-l administrezi, negocieri privind salariul sau propuneri de colaborări pentru suplimentarea veniturilor.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Jupiter în zodia Pești, pe 29 decembrie, în sectorul asociat comunicării, învățării, acumulării de informații, lărgirii orizonturilor cunoașterii. În perioada 11 mai-28 octombrie Jupiter va traversa sectorul vieții de familie și va anunța evenimente care se vor derula de la finalul anului viitor. De la finalul lui octombrie până în decembrie 2022, Jupiter va traversa din nou Peștii să-ți va da ocazia să te specializezi într-un domeniu de interes pentru tine, să obții o calificare, pentru a putea să te dezvolți profesional.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

 

Dragoste– Luna Nouă din zodia Capricorn, din 2 ianuarie 2022, se formează în sectorul subconștientului, izolării, meditației și introspecției și te invită, în următoarele două săptămâni, să-ți faci un bilanț, să-ți setezi niște obiective, să faci un plan, pe care să-l lansezi, luna viitoare, la Luna Nouă din zodia Vărsător.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, din 29 decembrie, în zodia Pești, în sectorul financiar. Așadar, marele benefic vine cu oportunități de suplimentare a veniturilor. În perioada 11 mai-28 octombrie, cât Jupiter traversează zodia Berbec, registrul astral se schimbă, vei fi nevoită să înveți lucruri noi, care-ți vor folosi la dezvoltarea profesională, ca în ultimele două luni din an, când Jupiter se întoarce în Pești, să mai aducă niște sume de bani în conturile tale.

Muncă – Intrarea lui Mercur în zodia Vărsător, în zodia nașterii tale, va fi de un real ajutor pentru că te va ajuta în negocieri, învățarea unor lucruri noi, vei avea idei originale legate de proiectele tale profesionale. Miercuri și joi sunt două zile active în planul profesional, în care un dialog cu șefii ar putea să te ajute să înțelegi deciziile acestora vis-à-vis de un proiect.

 

Horoscop Pești săptămâna 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Jupiter, guvernatorul tău, în semnul nașterii tale, pe 29 decembrie. O dată la 12 ani ajunge Jupiter, marele benefic, în zodia ta și vine cu șanse, oportunități în planul personal sau profesional. Așadar, depinde de tine cum vei știi să-ți valorifici șansele, să-ți aranjezi viața în așa fel încât să fii fericită.

Bani- În primele două zile din săptămână te sfătuiești cu partenerul, legat de destinația unor sume de bani, de cum achitați niște rate, credite, utilități. Aveți în plan să plecați câteva zile la munte, așa că trebuie să aveți o evidență clară a banilor.

Muncă – Al doilea eveniment astral important este Luna Nouă din zodia Capricorn, din 2 ianuarie 2022, care deschide noi etape în planul proiectelor pe termen lung, dar și al relațiilor cu persoane cu care desfășori activități profesionale. Așadar, următoarele două săptămâni sunt importante să demarezi niște proiecte. Intrarea lui Mercur în Vărsător, din 2 ianuarie, pe o casă a secretelor și a introspecției, îți aduce aflarea unor informații ascunse sau secrete, care te pot ajuta să știi pe ce te bazezi sau pe cine te poți baza la serviciu.

 

related posts

Modifică setările cookies