Horoscop săptămâna 27 ianuarie – 2 februarie 2020. Capricornii sunt dezamăgiți în dragoste


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani, carieră și citește horoscopul săptămânii 27 ianuarie - 2 februarie 2020. 


Horoscop Berbec săptămâna 27 ianuarie – 2 februarie 2020

Dragoste– În primele două zile din săptămână nu te afli în cea mai bună formă, mai ales că ești dezamăgită de direcția pe care a luat-o viața ta, în urma unor acțiuni pripite în sfera sentimentală. La mijlocul săptămânii te decizi să pleci într-o călătorie, pentru a-ți face ordine în gânduri.

Bani – Afli vineri că ți se vor plăti orele suplimentare sau că vei lua un bonus la final de lună.

Muncă – Cele mai active zile din săptămână la locul de muncă vor fi joi și vineri, când vei demonstra încâ o data că faci față provocărilor, stresului și situațiilor limită. Posibil să mergi la niște cursuri în următoarea perioadă, pentru a te specializa într-un domeniu.

Horoscop Taur săptămâna 27 ianuarie – 2 februarie 2020

Dragoste– La începutul săptămânii discuți cu unul dintre apropiați despre faptul că partenerul te-a dezamagit. Ești foarte supărată și nu vrei să mai dai înapoi de la hotărârile pe care le-ai luat. În weekend îți mai revine starea de bine și ieși în oraș cu prietenii, să te distragi de la gândurile pe care le ai.

Bani – Joi și vineri sunt zile în care te preocupă banii pe care îi deții cu partenerul sau cu partenerul de afaceri. Totodată poți demara o succesiune sau te interesezi cum poți intra în posesia unui bun care-ți revine de drept.

Muncă– La locul de muncă se anunță o săptămână liniștită sau poate îți iei câteva zile libere să te odihnești. Vrei să te detașezi de toată agitația și-ți închizi telefonul pentru a nu fi deranjată. Ai ajuns la concluzia că oricât ai munci, nu ți se apreciază munca și ți se cere tot mai mult, însă sănătatea ta este mai importantă și pentru acest lucru decizi să te odihnești mai mult.

Horoscop Gemeni săptămâna 27 ianuarie – 2 februarie 2020

Dragoste– Nu prea rezonezi cu partenerul în perioada aceasta. Poate și pentru că tinzi să-ți proiectezi pe el problemele avute la serviciu sau îți descarci frustrările prin a-l acuza de diverse lucruri. Marte, planeta acțiunii, poziționată în sfera relațiilor ar trebui să te facă să-ți dai interesul pentru a merge relația, nu a o strica de tot.

Bani –Pentru că tot anul casa avantajelor materiale este locuită de planetele grele, nu va exista săptămână în care să nu-ți faci socoteli, să cauți soluții de finanțare sau să administrezi economiile tale sau sumele la care ești pusă beneficiar de către un membru al familiei.

Muncă– În primele două zile din săptămână poți intra ușor în conflict cu șefii din cauza unor colegi care nu își fac treaba cum trebuie. Va trebui să le explici clar că tu nu îți poți face treaba, dacă alții nu și-o fac pe a lor. Joi și vineri discuți de proiectele pe care le ai în derulare, iar întâlnirile cu asociații sau colaboratorii vor avea ca rezultat încheierea unui contract profitabil de ambele părți.

Horoscop Rac săptămâna 27 ianuarie – 2 februarie 2020

Dragoste–Nu prea ai timp de dragoste sau de petrecere a timpului în compania partenerului și-l lași pe locul doi, prioritatea fiind cariera. Dacă vezi însă că partenerul dă semne de nemulțumire, ar fi cazul să rezolvi situația, pentru a nu fi prea târziu și a nu mai putea repara relația.

Bani – Mercur în Vărsător în casa banilor deținuți împreună cu partenerul sau alți terți, îți aduce preocupări pentru administrarea finanțelor, pentru găsirea celor mai bune soluții pe termen lung.

Muncă– Ai parte de foarte multă muncă la serviciu, iar zilele cele mai dificile vor fi joi și vineri, așa că pregătește-te să faci față provocărilor și stresului! Îți place acțiunea și înveți lucruri noi la serviciu, dar atunci când suprasolicitarea își spune cuvântul, ai vrea măcar o zi să fie mai liniștită.

Horoscop Leu săptămâna 27 ianuarie – 2 februarie 2020

Dragoste– Cu Soarele în casa relațiilor și cu Marte în sfera sentimentală, ar trebui să te preocupe iubirea și relațiile. Dacă ești singură, posibil să cunoști pe cineva prin intermediul serviciului.

Bani – Săptămâna se anunță destul de bună la capitolul bani și mici avantaje materiale. Ești mulțumită de cât câștigi momentan și demersurile tale în sfera profesională și-au atins scopul.

Muncă– Din partea a doua a săptămânii se activează sarcinile de la locul de muncă, delegațiile sau vei fi foarte activă în spațiul social, prezentă la evenimente, cursuri de pregătire profesională sau de perfecționare a unei limbi străine.

Horoscop Fecioara săptămâna 27 ianuarie – 2 februarie 2020

Dragoste– Luni și marți intri în conflict cu cineva din familie, posibil din cauza banilor sau a chestiunilor gospodărești. Deși Venus, micul benefic și planeta iubirii, se află în sectorul care reprezintă partenerul, ești dezamăgită în dragoste. Și dacă faci parte dintr-un cuplu și dacă ești singură, situația nu se schimbă, pentru că întâlnești tot felul de persoane cu care nu ai nimic în comun.

Bani – Contextul astral de joi și vineri te îndeamnă să acționezi în sfera financiară, unde cauți soluții de returnare a unei datorii sau de inițierea unor demersuri de pe urma cărora să obții un credit.

Muncă– Deși este weekend, cele mai active zile ale săptămânii se anunță sâmbătă și duminică pentru că există posibilitatea să apară surprize neașteptate și să fii nevoită să lucrezi.

Horoscop Balanță săptămâna 27 ianuarie – 2 februarie 2020

Dragoste–Pentru că deja ai obosit de la începutul anului să descâlcești ițele la locul de muncă, îți iei două zile libere, joi și vineri și pleci împreună cu partenerul într-o minivacanță. Ești foarte hotărâtă să te detașezi de tot ce înseamnă stres și suprasolicitare.

Bani –În weekend cheltui o sumă considerabilă de bani pentru a-ți satisface toate micile plăceri. 

Muncă– Zilele de luni și marți vin la pachet cu stres și suprasolicitare la locul de muncă. Nu prea ești mulțumită de cum evoluează lucrurile și-ți vei aborda șefii să le spui tot ce te deranjează. Atenție la faptul că Marte, planeta acțiunii, care-ți traversează casa comunicării, te face războinică și te pripești în a spune lucrurilor pe nume, fără să gândești înainte. Poate pentru că nici nu te mai interesează ce cred alții despre tine.

Horoscop Scorpion săptămâna 27 ianuarie – 2 februarie 2020

Dragoste– Contextul astral al zilelor de luni și marți te invită să-ți petreci timpul cu persoana iubită, mai ales că sunt favorizate întâlnirile romantice. În restul săptămânii, deși nu ai timp, vei încerca totuși să-i faci persoanei iubite tot felul de mici surprize.

Bani –Săptămâna aceasta nu se întrevede intrarea niciunei sume de bani, așa că va trebui să-ți gestionezi bine bugetul. Posibil partenerul să susțină toate cheltuielile.

Muncă–Cele mai active zile din săptămână sunt joi și vineri, când Luna traversează sectorul care indică sarcinile de la locul de muncă. Pot să apară tot felul de situații neprevăzute, să trebuiască să stai peste program. Posibil să testezi terenul și să inițiezi niște dialoguri cu șefii legate de salarizare și de volumul mare de muncă.

Horoscop Săgetător săptămâna 27 ianuarie – 2 februarie 2020

Dragoste– Preocupările tale principale din această săptămână vizează casa, regimul unei locuințe, posibilitatea de a te muta împreună cu partenerul într-o casă mai mare. Relația voastră a trecut la un alt nivel, posibil să deveniți părinți în curând și pregătirea casei pentru venirea noului membru vă preocupă cel mai mult în perioada următoare.

Bani – Sectorul care indică finanțele este bine aspectat de către planetele grele. Banii vin, dar așa cum vin, îi și cheltui. Astrele te îndeamnă să pui deoparte, în conturile de economii, o parte din surplusul de bani, pentru că o să ai nevoie în viitor.

Muncă– Dacă ai o afacere personală sau intenționezi să ai afacerea ta, primele două zile din săptămână sunt cele mai activate. Cauți soluții pentru a găsi un sediu sau schimbi sediul în care te afli acum, pentru a diminua cheltuielile. În weekend, deși sunt zile libere, ai parte de o surpriză în planul profesional și vei fi nevoită să faci niște rapoarte sau să faci un plan pentru unul dintre clienții cu care lucrezi.

Horoscop Capricorn săptămâna 27 ianuarie – 2 februarie 2020

Dragoste– Posibil să fii dezamăgită la începutul săptămânii de faptul că partenerul tău ți-a ascuns niște lucruri. Contextul astral este favorabil dialogurilor deschise. Rezolvați neînțelegerile acum când nu este prea târziu să nu stricați relația! Weekendul aduce o împăcare și surprize în planul sentimental.

Bani – Săptămâna aceasta banii nu fac parte dintre prioritățile tale, pentru că stai bine la acest capitol. Ai foarte mult de muncă și nici nu ai timp de cheltuit.

Muncă– Posibil din cauza unor probleme de sănătate, să fii nevoită să lucrezi de acasă în ultimele două zile ale săptămânii. Deși vei fi acasă, vei rezolva de la depărtare niște lucruri importante.

Horoscop Vărsător săptămâna 27 ianuarie – 2 februarie 2020

Dragoste– Săptămâna aceasta, sfera sentimentală se află pe locul secund, pentru că atenția ți-e îndreptată în zona sectorului profesional, unde speri să ai parte de oportunități și să te afirmi.

Bani – Luni și marți ai niște cheltuieli mai mari de făcut. Achiți utilități și mergi la cumpărături. Ai grijă că ești tentată să cheltui mult peste bugetul pe care ți l-ai propus!

Muncă– Contextul astral al zilelor de joi și vineri este favorabil ședințelor, întâlnirilor cu asociații, colaboratorii sau participării la niște cursuri în vederea perfecționării profesionale. Totodată, poți face planuri pe termen lung, însă timpul de care dispui ți se pare insuficient pentru activitățile ce trebuie să le gestionezi.

Horoscop Pești săptămâna 27 ianuarie – 2 februarie 2020

Dragoste– Timpul liber de care dispui săptămâna aceasta ar trebui să îl folosești să te bucuri de plăcerile tale ori să petreci timp de calitate cu persoana iubită. Lasă pe planul doi sfera profesională și relațiile de prietenie și bucură-te de timpul petrecut în compania partenerului!

Bani – Joi și vineri faci tot posibilul să obții o mărire salarială sau un bonus. Ești determinată să obții ce ți-ai propus și nu te lași până nu iese totul cum îți dorești.

Muncă– Mintea nu prea-ți stă la sarcinile de la serviciu, pentru că gândul îți este la vacanță. Dacă nu ești atentă la ce ai de făcut, sarcinile de lucru dificile ți-ar putea da mari bătăi de cap. Încearcă și concentrează-te și dacă nu te descurci, cere ajutorul unui coleg!

 

Urmărește cel mai nou episod Trending Review cu Daragiu. Conflictul dintre Alex Velea și Abi escaladează! 

related posts

Modifică setările cookies