Horoscop săptămânal 27 iulie - 2 august 2020. Balanțele își găsesc sufletul-pereche, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate în săptămâna 27 iulie - 2 august 2020. 


Horoscop Berbec săptămâna 27 iulie - 2 august 2020

Dragoste– În sfera sentimentală traversezi o perioadă destul de bună, în care ai dispoziție de cuceriri, flirt, aventură și relaxare. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, atenție, pentru că ai putea să ai parte, la finalul săptămânii, de neînțelerea unor afirmații ale partenerului și de aici să emiți judecăți greșite.

Bani – În primele două zile din săptămână te preocupă achitarea unor taxe, impozite, taxe școlare sau cursuri de vară pentru copii. Posibil să faci și niște cumpărături pentru concediu, dacă în partea a doua a săptămânii, pleci cu partenerul sau familia.

Muncă – Sectorul profesional se intensifică de miercuri, când unele dialoguri cu superiorii sau cu persoane de decizie într-un proiect ar putea să-ți dea peste cap tot planul stabilit din cauza principiilor diferite. Posibil să aduci și acasă problemele de la serviciu și să ai un weekend activ din punct de vedere profesional.

 

Horoscop Taur săptămâna 27 iulie - 2 august 2020

Dragoste– În primele două zile ale săptămânii te preocupă relațiile parteneriale. Posibil să fii tentată să intri mai mult în conflicte decât să rezolvi pașnic o neînțelegere, numai de dragul de a demonstra că tu ai dreptate. Mai gândește-te, pentru că nu-ți folosește la nimic să menții o stare conflictuală în cuplu!

Bani – Miercuri și joi sunt zile în care ai de revolzat chestiuni financiare. Și la serviciu este posibil să trebuiască să gestionezi un buget, să faci niște plăți sau să negociezi niște contracte.

Muncă– Atmosfera la serviciu s-ar putea liniști spre finalul săptămânii, când unul dintre colegi sau poate un superior ia niște decizii în favoarea angajaților. Totodată, dacă aștepți un rezultat la un examen sau concurs, vei primi vești bune și astfel ți se confirmă faptul că mergi bine pe drumul ales în carieră.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 27 iulie - 2 august 2020

Dragoste– Miercuri și joi sunt zile favorabile pentru a le petrece în compania persoanei iubite sau a face planuri de vacanță. Dacă ești singură, cineva din anturajul tău te invită la o plimbare. Vei fi surprinsă, însă cooperezi cu influența planetelor, pentru că nu ai nimic de pierdut.

Bani –Spre finalul săptămânii, mai exact în weekend intervin preocupări pentru situația financiară și vei încerca să faci un plan astfel încât să achiți și utilități, să returnezi datorii, dar să și-ți rămână bani de activități de relaxare.

Muncă– Primele două zile din săptămână ai parte de situații stresante la locul de muncă sau poate unii dintre colegi nu își îndeplineasc sarcinile și acest lucru te va afecta și pe tine. Nu lăsa ca aceste lucruri să-ți afecteze dispoziția bună cu care vii din weekend!

 

Horoscop Rac săptămâna 27 iulie - 2 august 2020

Dragoste– Deși în primele două zile din săptămână se activează sfera sentimentală, a romantismului și a activităților creative, alegi să meditezi, să citești o carte și să fii singură cu gândurile și frământările tale, care privesc viața de cuplu.  Ai nevoie să întelegi situația în relație și numai dacă stai departe de persoanele care ar putea să te influențeze, îți vei da seama cum poți îndrepta lucrurile.

Bani – Din punct de vedere financiar nu ai de ce să te plângi. Poate ar trebui să nu mai cheltui pe lucruri, care nu sunt neapărat necesare, pe care le iei doar de dragul de a merge la shopping.

Muncă – Cele mai active zile ale săptămânii în sfera profesională sunt miercuri și joi, când ești pe cale să închei un parteneriat, însă intervine o amânare, un blocaj și se dă totul peste cap. Posibil și partenerul să dorească să vă sfătuiți într-o situație care trenează de mai mult timp la el la serviciu.

 

Horoscop Leu săptămâna 27 iulie - 2 august 2020

Dragoste– Împreună cu partenerul de cuplu, decizi ca în primele două zile ale săptămânii să rezolvați niște chestiuni gospodărești sau care au legătură cu regimul unei locuințe sau teren. Posibil să fiți nevoiți să umblați după niște acte, să încheiați niște contracte, iar timpul vostru împreună să nu mai existe.

Bani – Modificări în situația financiară din acestă săptămână nu sunt. Totuși, până după a doua jumătate a lunii august este important cum te pui în valoare și ce contracte și parteneriate negociezi, pentru că de aceste lucruri vor depinde veniturile tale viitoare.

Muncă– Deoarece ai ajutorul Soarelui, vei avea energia necesară să te implici în mai mult proiecte, să le coordonezi și să faci modificări pe parcursul derulării acestora. Nu duci lipsă de idei, doar ți-e teamă că superiorii ar putea să schimbe ceva și să trebuiască să iei de la capăt o strategie, un plan.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 27 iulie - 2 august 2020

Dragoste– Sfera sentimentală se activează în weekend, când sunt șanse să pleci într-un minisejur. Dacă sunt niște probleme in relație, ar trebui să pleci doar cu partenerul, să nu mai cooptați și alte persoane. Ar fi mai bine să te lămurești ce este mai bine pentru voi și dacă sunteți deschiși cooperării, puteți să o luați de la capăt, pe alte baze. Saturn va mai testa relațiile sentimentale până în decembrie, așa că te vei tot lovi de blocaje și teste în relație.

Bani – Miercuri și joi este posibil să primești o sumă de bani de la un părinte sau tu vei ajuta pe cineva din familie cu niște bani.

Muncă– Sectorul comunicării și al schimbului de opinii și idei este activat în primele două zile ale săptămânii. Prin urmare, ai putea să-ți programezi unele ședințe sau întâlniri. Dacă intervin niște schimbări bruște în programul de lucru și programul stabilit se va schimba, ai grijă cum reacționezi, pentru că tentația este să critici și să fii deranjată de unele comentarii ale celor implicați.

 

Horoscop Balanță săptămâna 27 iulie - 2 august 2020

Dragoste– Posibil în weekend să întâlnești o persoană deosebită cu care să începi să-ți petreci din ce în ce mai mult timp. Nici nu-ți vei da seama cât de repede va avansa prietenia și te vei trezi direct într-o relație serioasă.

Bani – Preocupări de natură financiară vei avea luni și marți, când este posibil să apară ceva neprevăzut în locuință, să se strice un electrocasnic și să fii nevoită să faci o reparație sau poate trebuie să faci niște cumpărături lunare.

Muncă– Sfera profesională se dinamizează miercuri și joi, când primești vești bune de la superiori, care-ți propun o alta funcție în departamentul în care lucrezi sau să preiei un proiect mai mare. Prin urmare, vei negocia din punct de vedere financiar ce presupun aceste sarcini și te vei sfătui cu partenerul de cuplu ce decizie să iei.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 27 iulie - 2 august 2020

Dragoste– Dacă în prima parte a săptămânii ești preocupată de activitățile din sfera profesională și de situația financiară, pentru planul sentimental îți vei rezerva weekendul. Plănuiești o escapadă romantică, însă vezi pe parcurs dacă se leagă lucrurile așa cum îți dorești.

Bani – Miercuri și joi se activează sectorul financiar și vei face eforturi să intri în posesia unor drepturi care-ți revin.

Muncă– În primele două zile ale săptămânii Luna îți traversează semnul nașterii și va face niște aspecte tensionate cu sectorul care indică cariera și superiorii. Posibil să fii mai sensibilă decât de obicei și dacă ți se reproșează lucruri cu care nu ai de-a face, vei avea impulsul să reacționezi agresiv și să-ți strici imaginea, așa că apelează la diplomație și rezolvă lucrurile pașnic.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 27 iulie - 2 august 2020

Dragoste– Cu Luna în semnul nașterii tale, miercuri și joi vei traversa o perioadă bună în relație și îi vei face mici plăceri/surprize partenerului.

Bani –Spre finalul săptămânii intervin nemulțumiri de ordin bănesc. Posibil niște sume de bani, care ți se cuvin, să nu intre în conturi și să iei legătura cu cei care trebuie să te plătească.

Muncă– Dacă în primele două zile din săptămână ai de facut niște deplasări pentru a rezolva o serie de acte sau chestiuni administrative, poți avea parte de surprize sau evenimente neprevăzute, iar lucrurile să ia o întorsătură neașteptată. 

 

Horoscop Capricorn săptămâna 27 iulie - 2 august 2020

Dragoste- În weekend, dialogul cu partenerul va fi marcat de neîncredere sau de nesiguranță. Posibil cineva din grupul de prieteni să se amestece în relația ta și să afli lucruri pe care partenerul le ascunde, așa că se cere o discuție deschisă, sinceră.

Bani – Posibil un câștig material să apară vineri, însă nu te baza pe acest lucru. Încearcă să te încadrezi în bugetul stabilit și renunță la shopping cel puțin o perioadă.

Muncă– Săptămâna se anunță activă, însă prezența lui Venus, micul benefic, în casa muncii, oferă posibilitatea eliminării factorilor de stres, care îți complică viața și sarcinile sau activitățile curente. Atenție la probleme cu superiorii sau autoritățile în prima parte a săptămânii!

 

Horoscop Vărsător săptămâna 27 iulie - 2 august 2020

Dragoste– Cu Soarele care îți traversează casa relațiilor ar trebui să dai dovadă de diplomație, să ai răbdare să aștepți momentele propice pentru a interveni în problemele conjugale sau în evoluția conflictelor.

Bani – Îți programezi o serie de investigații medicale să te asiguri că ești bine. Partea cea mai puțin plăcută este că vei fi nevoită să le achiți, însă ești conștientă că trebuie să investești în starea ta de sănătate.

Muncă– Posibil în primele două zile ale săptămânii să existe un moment în care să eziți să-ți asumi demararea unui proiect. Jupiter, marele benefic, va lucra în favoarea ta și vei avea ajutorul deplin al echipei cu care lucrezi, așa că fii sigură că vei duce totul până la capat cu bine! 

 

Horoscop Pești săptămâna 27 iulie - 2 august 2020

Dragoste– Dacă ești singură, se anunță o săptămână bogată în ieșiri în sfera socială. Poți cunoaște persoane noi, cu care ai pasiuni în comun și cu care să începi să-ți petreci tot mai mult timp. Cu unii dintre vechii prieteni, cu care ai avut altercații și te-au dezamăgit, decizi să interacționezi mai puțin spre deloc.

Bani –Continuă și săptămâna aceasta preocupările pentru bani și pentru a câștiga mai mult. Marte, planeta acțiunii, poziționată pe casa financiară nu te lasă până nu vei obține câștiguri însemnate.

Muncă– Zile favorabile la serviciu vor fi miercuri și joi, când te vei face remarcată prin ideile și opiniile tale, în ședințe sau întâlniri cu partenerii/asociații/ colaboratorii.

Vezi și : Iluziile optice de pe Tik Tok
 

related posts

Modifică setările cookies