Horoscop săptămâna 27 iunie – 3 iulie 2022. Racii sunt vedetele săptămânii, Berbecii au parte de noi începuturi în viața de familie


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 27 iunie - 3 iulie 2022.


Horoscop Berbec săptămâna 27 iunie – 3 iulie 2022

 

Dragoste– Neptun retrogradează, începând din 28 iunie, în zodia Pești, prin sectorul subconștientului, introspecției și trecutului. Până pe 4 decembrie, vei fi mai apropiată de spiritualitate, te poți elibera de trecut, să poți merge înainte. Al doilea eveniment astral al săptămânii este Luna Nouă din zodia Rac, din 29 iunie, care aduce noi începuturi în viața de familie, privind spațiul de locuit, patrimoniul. Ești invitată, în următoarele două săptămâni, să-ți concentrezi atenția pe chestiunile importante din viața ta.

Bani – Deși nu te aștepți la intrarea unor sume importante de bani în această săptămână, află că Uranus îți face o surpriză și vei primi niște bani sub formă de cadou.

Muncă – Fenomenul astral de Luna Nouă, care se formează pe 29 iunie, în zodia Rac, te invită să găsești un echilibru între viața de familie și cea profesională. Chiar dacă ai multe proiecte în derulare și depinzi de acestea pentru a obține venituri suplimentare, ai ajuns la concluzia că este timpul să te ocupi și de nevoile tale emoționale.

 

Horoscop Taur săptămâna 27 iunie – 3 iulie 2022

 

Dragoste– Comunicarea cu partenerul de cuplu este importantă pentru tine în această săptămână. Luna Nouă din zodia Rac, din 29 iunie, te invită la noi începuturi în ce privește felul cum interacționezi cu ceilalți și rezolvi anumite chestiuni, pe care, până acum le rezolvai prin a spune tuturor ce au de făcut. Deasemenea, criticai, dacă interlocutorii tăi aveau alte opinii.

Bani – Începi săptămâna în forță în planul financiar, pentru că ești determinată să-ți faci ordine în proiectele profesionale. Stai bine din punct de vedere financiar, așa că-ți permiți să renunți la unele proiecte, care nu-ți mai aduc beneficii financiare, care să te mulțumească.

Muncă– Sectorul asociat prietenilor și proiectelor pe termen lung va fi dinamizat de intrarea lui Neptun în mișcare retrogradă, din 28 iunie, prin zodia Pești. Așadar, până pe 4 decembrie, urmează o perioadă, în care poți avea niște revelații, în urma unor dezamăgiri venite de la oamenii cu care lucrezi. Decizi să-ți reevaluezi relațiile și să nu te mai lași păcălită de lucrurile împachetate frumos.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 27 iunie – 3 iulie 2022

 

Dragoste– Planul sentimental este pe locul doi în acest moment, pentru că ai multe alte domenii din viața ta care trebuie corectate rapid. Totuși, Venus plasat în zodia ta îți aduce dispoziție de flirt și cuceriri, însă fără să treci la următorul nivel. Ești bine așa cum ești în momentul de față și nu vrei să faci nicio schimbare momentan în sectorul relațiilor.

Bani – Sectorul financiar este activat de Luna Nouă din zodia Rac, din 29 iunie, care-ți aduce schimbări și etape noi în situația financiară, prin suplimentarea veniturilor sau încheierea unor contracte profitabile. Noile surse de venit îți vor acoperi cheltuielile și datoriile pe care le-ai făcut în ultima perioadă.

Muncă– Retrogradarea lui Neptun, din 28 iunie, în zodia Pești, prin sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale, îți aduce, până pe 4 decembrie, o reevaluare a proiectelor profesionale în care te afli. Posibil să ai unele revelații, dar și intuiție într-o chestiune profesională, privind direcția spre care trebuie să te îndrepți.

 

Horoscop Rac săptămâna 27 iunie – 3 iulie 2022

 

Dragoste– Ești vedeta săptămânii datorită Lunii Noi din 29 iunie, care se formează în zodia Rac, în semnul nașterii tale și care te invită la noi etape în viața ta personală și la setarea unor obiective pentru următorul an. Este dinamizată și axa relațiilor, așa că în deciziile pe care le vei lua în planul personal, vei ține cont și de partener și dorințele acestuia.

Bani– Ultima parte a săptămânii îți aduce preocupări de natură financiară, renunțarea la unele proiecte, care nu-ți mai aduc banii de care ai nevoie sau pe care consideri că îi meriți.

Muncă- Retrogradarea lui Neptun, din 28 iunie, prin zodia Pești, în sectorul asociat sistemului de valori, credințe și principii de viață, perfecționărea profesională, dar și schimburile de experiență profesională, îți aduce o reevaluare a planurilor tale de viață. Vei accepta că trebuie să schimbi direcția profesională și vei fi de acord numai cu acele proiecte profesionale, care intră în acord cu principiile tale.

 

Horoscop Leu săptămâna 27 iunie – 3 iulie 2022

 

Dragoste– Încă de la începutul săptămânii ești interesată de viața socială, de participarea la cât mai multe evenimente și a cunoaște persoane noi. Nu ți-ai făcut vreun plan să cucerești pe cineva, însă s-ar putea să vină mai multe persoane spre tine, așa că ai de unde alege, dacă ești interesată de o aventură sau de o relație serioasă.

Bani – Începând din 28 iunie și până pe 4 decembrie, Neptun începe să traverseze zodia Pești, în mișcare retrogradă. Așadar, următoarele luni, sectorul avantajelor financiare și al banilor obținuți din alte surse decât salariile, dar și a banilor pe care îi obții prin intermediul altor persoane sau cei comuni cu partenerul, intră în vizorul rău. Urmează evaluări și revizuiri și s-ar putea să corectezi o situație sau un plan financiar, care nu pare realizabil.

Muncă – Luna Nouă din 29 iunie, din zodia Rac, se formează pe casa subconștientului și frământărilor interioare și dinamizează, totodată, axa muncii și sănătății. Așadar, ești invitată să-ți faci un bilanț profesional, să-ți faci ordine în activitățile de la muncă și să elimini din viața ta ce te ține în loc sau îți afectează sănătatea. 

 

Horoscop Fecioara săptămâna 27 iunie – 3 iulie 2022

 

Dragoste– Începând din 28 iunie, Neptun, guvernatorul casei relațiilor, intră în mișcare retrogradă, prin zodia Pești, respectiv prin sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor. Până pe 4 decembrie, urmează o perioadă, în care trebuie să-ți dai seama, dacă mai continui cu relația în care te afli, dacă ești împlinită. S-ar putea să ți se ia un văl și să-I vezi partenerului adevărata față. Nu te grăbi în decizii!

Bani – Dialogurile cu șefii, din prima parte a săptămânii, îți pot aduce suplimentarea veniturilor printr-un proiect sau sarcini suplimentare, pe care le vei prelua la locul de muncă de la alți colegi.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Rac, din 29 iunie, care vine cu propuneri de a încheia sau de a prelua proiecte noi, pe termen lung, de la prieteni sau de la persoane, care au încredere în tine, că poți susține un efort suplimentar din punct de vedere profesional.

 

Horoscop Balanță săptămâna 27 iunie – 3 iulie 2022

 

Dragoste– Sfera sentimentală și viața socială sunt activate la finalul săptămânii, când au loc întâlniri cu prietenii, ieșiri la evenimente, unde poți cunoaște persoane noi, de care să fii atrasă. Totodată, dacă faci parte dintr-un cuplu, te sfătuieși cu un prieten legat de o situație, care apare în planul amoros.

Bani – Începutul săptămânii vine cu preocupări pentru a rezolva o serie de chestiuni birocratice, financiare, la instituții publice, privind studiile, achitarea unor taxe pentru un examen sau pentru un curs de dezvoltare personală sau profesională.

Muncă– Retrogradarea lui Neptun, începând din 28 iunie, prin zodia Pești, respectiv prin casa muncii și sănătății, vine, până pe 4 decembrie, cu reevaluri privind activitatea profesională, sarcinile, relațiile cu colegii. Al doilea eveniment astral important este Luna Nouă din zodia Rac, din 29 iunie, care anunță noi etape în planul carierei, sferei profesionale, conducerea firmei în care lucrezi, unde pot avea loc schimbări.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 27 iunie – 3 iulie 2022


Dragoste– Retrogradarea lui Neptun, începând din 28 iunie, prin zodia Pești, respectiv prin sectorul sentimental și al aventurilor romantice, vine cu revizuirea unor planuri care privesc aceste domenii. Până pe 4 decembrie, urmează o perioadă, în care este posibil să conștientizezi niște lucruri în sectorul amoros și să faci niște schimbări.

Bani – În prima parte a săptămânii, te preocupă situația financiară, a banilor pe care îi poți obșine prin intermediul altor persoane. Totodată, te decizi să reduci niște cheltuieli, să-ți reorganizezi altfel situația financiară.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Rac, din 29 iunie,

care se formează în sectorul schimburilor de experiență profesională și a educației superioare. Vei face eforturi, în perioada următoare, să înveți lucruri noi într-un domeniu de interes pentru tine, totul în paralel cu activitatea profesională. Merită să încerci pentru că-ți vor folosi pe viitor.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 27 iunie – 3 iulie 2022

 

Dragoste – Relațiile sunt importante pentru tine în acest început de săptămână și vei face totul să-ți impresionezi partenerul, prin gesturi și acțiuni, care să-l determine să-și dorească să vă relansați relația, să reaprindeți pasiunea în cuplu. Primul aspect astral al săptămânii este intrarea lui Neptun în mișcare retrogradă, din 28 iunie, prin zodia Pești, respectiv prin sectorul asociat vieții de familie și locuinței. Așadar, până pe 4 decembrie, ai timp să-ți reorganizezi viața de familie și să-ți dai seama dacă ți-ai făcut planuri nerealiste care privesc o mutare.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Rac, din 29 iunie, care se formează în sectorul intereselor financiare și al banilor pe care îi deții cu partenerul sau provin din alte surse decât salariile. Așadar, ești invitată la noi etape în aceste domenii și la o reorganizare a situației financiare.

Muncă – Pentru că Uranus se află pe casa muncii și se apropie de Nodul Nord (destinul) nu sunt excluse schimbări importante în activitatea ta profesională.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 27 iunie – 3 iulie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Rac, din 29 iunie, care se formează și deschide noi etape în planul căsătoriei și relațiilor de cuplu. Așadar, ești invitată să-ți setezi obiective și să treci la următorul nivel al relației.

Bani – Din punct de vedere financiar, finalul de săptămână îți aduce semnarea unui contract nou sau o mărire salarială.

Muncă– Retrogradarea lui Neptun, din 28 iunie, prin zodia Pești, respectiv prin casa asociată comunicării, învățării și informațiilor, îți aduce, până pe 4 decembrie, clarificări asupra unor decizii pe care le-ai luat în sfera profesională. S-ar putea să descoperi niște informații, care ți-au influențat deciziile la un moment dat.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 27 iunie – 3 iulie 2022

 

Dragoste – În prima parte a săptămânii, ești preocupată de sfera sentimentală, mai ales dacă afli niște lucruri despre partener, care-ți pot schimba părerea sau atitudinea în raport cu acesta. Înainte să dai crezare unor informații, ar fi bine să le verifici, să nu-ți strici relația din cauza unor persoane, care doresc să se amestece în viața ta personală.

Bani – Retrogradarea lui Neptun, din 28 iunie, prin zodia Pești, respectiv prin casa banilor, pe care îi câștigi din muncă, ar putea să-ți aducă, până pe 4 decembrie, unele revelații legate de administrarea și cheltuirea banilor. Posibil, să-ți revizuiești niște planuri, care acum par nerealiste.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Rac, din 29 iunie, care anunță noi începuturi în sectorul muncii și activităților profesionale. Poți începe o nouă etapă la locul de muncă actual sau să faci o schimbare și să accepți o ofertă venită de curând.

 

Horoscop Pești săptămâna 27 iunie – 3 iulie 2022

 

Dragoste – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Rac, care se formează pe 29 iunie în zodia Rac și care te invită la o nouă etapă în planul sentimental. Dacă ești singură, ai șanse să intri într-o relație, iar dacă faci parte dintr-un cuplu, unele evenimente, care vor avea loc în preajma fenomenului astral,  te vor determina să faci niște schimbări în raport cu partenerul.

Bani – Profită de ultimele zile ale tranzitului lui Marte prin zodia Berbec, prin casa banilor, pentru că de săptămâna viitoare, planeta acțiunii părăsește sfera financiară și nu vor mai avea loc atâtea evenimente și impuls de a cheltui să-ți faci toate plăcerile!

Muncă – Retrogradarea lui Neptun, din 28 iunie, prin zodia Pești, respectiv prin casa personalității tale, îți aduce, până pe 4 decembrie, conștientizări, revelații și o revizuire a planurilor personale. Sfatul astrelor este să nu te lași influențată de alții, ci să mergi pe intuiție în orice decizie iei în planul profesional sau personal.

related posts

Modifică setările cookies