Horoscop săptămâna 27 septembrie–3 octombrie 2021. Taurii își doresc o relație cu un coleg de serviciu, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate în săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie 2021.


Horoscop Berbec săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie 2021


Dragoste– Săptămâna începe cu retrogradarea lui Mercur, astrul comunicării, din 27 septembrie, prin zodia Balanței, prin sectorul relațiilor și căsătoriei. Așadar, urmează o perioadă de trei săptămâni, în care îți vei reevalua relațiile personale, deschizi dialoguri pe teme sensibile, pentru a rezolva unele chestiuni lăsate nerezolvate în cuplu.

Bani – Nu este recomandat să faci investiții sau să faci artificii financiare în această săptămână, pentru că este posibil să apară evenimente neprevăzute, care să-ți destabilizeze situația financiară!

Muncă – La locul de muncă trebuie să ai grijă cui te destăinui și cui oferi ajutor, pentru că unele persoane pot profita de tine. Se anunță o săptămână cu multe deplasări, discuții, ședințe, preocupări pentru susținerea unui examen sau înscrierea la niște cursuri pentru a fi la curent cu ultimele noutăți din domeniul în care activezi.

 

Horoscop Taur săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie 2021


Dragoste– Retrogradarea lui Mercur, din 27 septembrie, astrul care-ți guvernează sectorul sentimental, îți va aduce o reevaluare a relațiilor sentimentale. Posibil să fi cunoscut pe cineva prin intermediul servciului sau poate este un coleg cu care flirtezi de mult și acum te gândești dacă este bine să amesteci planul amoros cu cel profesional.

Bani – Apar cheltuieli mai mari în această săptămână. Totodată, ești tentată să începi o renegociere, însă dacă ai de gând să semnezi un contract, poți să te oprești la negocieri și discuții, iar semnarea să fie după 18 octombrie.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Mercur în mișcare retrogradă, din 27 septembrie, prin zodia Balanței, prin sectorul asociat muncii și activităților profesionale. Până pe 18 octombrie, urmează o perioadă de trei săptămâni în care începi o revizuire a planurilor profesionale, a proiectelor și a relațiilor cu colegii și cu cei cu care desfășori activități.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este retrogradarea lui Mercur, guvernatorul tău, din 27 septembrie, prin zodia Balanței, sectorul asociat iubirii, fericirii, aventurilor sentimentale. Așadar, urmează o perioadă de trei săptămâni, în care ai ocazia să-ți faci ordine în situația sentimentală, să te gândești ce anume îți dorești de la partener sau de la un potential partener, cât ești dispusă să investești. Totodată, dacă ești într-o relație de mai mult timp, acum se pune problema de a deveni părinți.

Bani – Segmentul financiar se activează marți și miercuri. Este posibil să faci eforturi să obții niște sume de bani. S-ar putea să fii nevoită să faci niște plăți mai mari pentru achiziționarea unui sejur, un cadou pentru cineva drag sau o plată/taxă școlară a copiilor.

Muncă– La locul de muncă afli informații prețioase și ai susținerea șefilor în activitățile pe care le întreprinzi. Dacă joi primești informații despre salarizare, vineri s-ar putea să primești niște sarcini noi.

 

Horoscop Rac săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie 2021


Dragoste– Începând din 27 septembrie, Mercur, astrul comunicării, intră în mișcare retrogradă prin zodia Balanței, prin sectorul asociat vieții de familie și locuinței, așa că urmează trei săptămâni, în care ai ocazia să lămurești unele chestiuni familiale, să rezolvi niște situații cu casa, cu spațiul de locuit. Este recomandată evitarea semnării unor acte pentru tranzacții imobiliare.

Bani– În weekend primești o sumă de bani de la familie, pe care o vei folosi pentru achiziționarea unor bunuri pentru casă.

Muncă– Contextul astral din această săptămână îți aduce oferte de job. Este posibil să fii nevoită să dai un raspuns repede, însă vei amâna decizia, pentru că nu ești hotărâtă în ce direcție să mergi. Marți și miercuri, când Luna îți traversează semnul zodiacal, este posibil să fii ușor de influențat. Cel mai bine ar fi să-ți urmezi intuiția atunci când iei o decizie legată de partea profesională.

 

Horoscop Leu săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie 2021


Dragoste– Spre finalul săptămânii, începând de vineri, când Luna îți traversează semnul zodiacal, în relațiile parteneriale vei fi foarte fermă și-ți vei menține poziția atunci când vine vorba de decizii legate de carieră și segmentul financiar.

Bani – Atenție la cheltuielile din această săptămână, pentru că numai duminică se întrevăd intrarea unor sume de bani în conturile tale!

Muncă – Începând din 27 septembrie, Mercur, astrul comunicării, retrogradează prin zodia Balanței, chiar prin casa comunicării, așa că vei avea ocazia să analizezi proiectele profesionale sau să ai dialoguri deschise cu cei cu care desfășori activități, să spui lucrurilor pe nume sau să afli informații care te vor ajuta în viitor la locul de muncă. Este recomandat să nu semnezi contracte până pe 18 octombrie, ci doar să discuți termenii și condițiile.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie 2021


Dragoste– Din punct de vedere relațional este posibil să traversezi o perioadă cu multă confuzie, așa că ar fi indicat, cât durează retrogradarea lui Mercur, până pe 18 octombrie, să nu iei decizii parteneriale, pentru că riști să greșești.

Bani – Începând din 27 septembrie, Mercur, guvernatorul tău, intră în mișcare retrogradă prin zodia Balanței, prin sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă. Așadar, următoarele trei săptămâni, îți vei reevalua situația financiară, însă este recomandată să nu semnezi contracte, ci doar să ai niște negocieri.

Muncă – Spre finalul săptămânii apar oportunități profesionale pe termen lung, însă cu Mercur, guvernatorul tău, retrograd nu vei fi decisă spre ce direcție să te îndrepți. Atenție la decalarații sau la relația cu șefii sau cu persoane cu autoritate, pentru că este posibil să-ți strici imaginea dacă te aventurezi în dialoguri pe teme pe care nu le stăpânești pe deplin!

 

Horoscop Balanță săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie 2021


Dragoste– Începând din 27 septembrie, Mercur, astrul comunicării, își începe tranzitul retrograd prin zodia Balanței, prin casa personalității, unde urmează trei săptămâni, în care ai ocazia să-ți începi o autoevaluare. Cum Mercur este guvernatorul casei principiilor și filosofiei de viață, perioada ce urmează va fi activă în acest domeniu, cu întrebări, analize și concluzii care privesc proiectele personale.

Bani – Se menține și în această săptămână nemulțumirea privind salarizarea sau banii pe care îi câștigi de la serviciu.

Muncă– Toată săptămâna se anunță activă la locul de muncă, pentru că sunt dinamizate sectoarele asociate carierei, relației cu șefii, proiectele de viitor, strategia pe termen lung într-un proiect, relațiile cu prietenii, cu cei cu care ai în derulare activități, dar și sectorul muncii.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie 2021


Dragoste– Începând din 27 septembrie, Mercur, astrul comunicării, își începe tranzitul retrograd prin zodia Balanței, prin sectorul frământărilor interioare, a trecutului, meditației și introspecției. Așadar, urmează o perioadă de trei săptămâni, în care îți vei face un bilanț financiar, dar și relațional. Posibil să apară persoane din trecut în viața ta și vei avea ocazia să închei niște etape, să te vindeci după o suferință.

Bani- Săptămâna aceasta ai în plan să începi niște colaborări, să negociezi niște contracte, de pe urma cărora îți vei rotunji conturile. Nu pierde șansele și oportunitățile care vin spre tine, pentru că ți se deschid niște uși cum nu ai fi sperat vreodată.

Muncă – La locul de muncă se întrevede o săptămână activă în planul social, al studiilor și al dialogurilor privind activitatea profesională. Posibil să ți se propună să participi la niște cursuri de formare profesională. Ești interesată să participi, pentru că vei învăța lucruri noi.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie 2021


Dragoste– La începutul săptămânii s-ar putea să se iște unele dispute cu partenerul de cuplu din cauza unor prieteni sau a unor situații create de către aceștia, privind organizarea unei excursii sau a unei petreceri surpriză pe care dorești să o organizezi. Posibil să fi înțeles greșit unele aspecte și de aici să apară dispute, mai ales că din 27 septembrie Mercur este retrograd și poate aduce neînțelegeri timp de trei săptămâni. 

Bani – Mijlocul săptămânii, mai exact joi este o zi favorabilă unor discuții privind un parteneriat profesional. Ai toate șansele să pui bazele unei noi direcții profesionale. 

Muncă – Începând din 27 septembrie, Mercur își începe retrogradarea prin zodia Balanței, prin sectorul proiectelor de viitor. Așadar, următoarele trei săptămâni, îți vei reevalua proiectele și vei lua decizii privind renunțarea la cele care nu-ți mai aduc beneficii financiare. Cum Mercur este guvernatorul casei relațiilor și parteneriatelor profesionale, este posibil să-ți reevaluezi și relațiile cu cei cu care lucrezi. 

 

Horoscop Capricorn săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie 2021


Dragoste– Dacă miercuri apar tensiuni în cuplu din cauza deciziilor pe care le iei în planul profesional sau a timpului dedicat mai mult profesiei decât relației, joi lucrurile intră în normal și primești o surpriză din partea partenerului de viață.

Bani – Vineri și sâmbătă sunt zile favorabile încasării unor sume de bani din activitatea profesională. Până la finalul anului, cât mai traversează Jupiter, marele benefic, sectorul financiar, este recomandat să nu pierzi șansele de a te implica în proiecte bine plătite.

Muncă– Începând din 27 septembrie, Mercur, astrul comunicării, își începe tranzitul retrograd prin zodia Balanței, prin sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale. Așadar, până pe 18 octombrie, urmează o perioadă de trei săptămâni, în care îți vei reevalua activitatea profesională, în special proiectele pe care le ai în derulare. Dacă primești oferte de job, recomandarea este să aștepți până revine Mercur la mișcarea directă în 18 octombrie.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie 2021


Dragoste– Mercur, guvernatorul casei sentimentale, intră în mișcare retrogradă din 27 septembrie, așa că urmează o perioadă de revizuire a situației în planul amoros. Posibil să-ți reevaluezi și sentimentele față de persoana iubită.

Bani – Mercur este și guvernatorul zodiei Fecioarei, adică a segmentului financiar, al banilor și bunurilor pe care le deții în comun cu partenerul de cuplu. Prin urmare, vor ieși în evidență și vor trebui rezolvate și chestiunile financiare.

Muncă – Începând din 27 septembrie, Mercur, astrul comunicării, își începe retrogradarea prin zodia Balanței, prin sectorul asociat filosofiei și principiilor după care te ghidezi, a perfecționării profesionale, studiilor, călătoriilor și schimburilor de experiență. Prin urmare, cele trei săptămâni de retrogradare vor aduce o reevaluare a mentalităților sau vei lua decizii de natură profesională în acord cu principiile tale de viață. Totodată, ești interesată de a te specializa într-un domeniu de interes pentru tine. Posibil să reiei niște cursuri sau studii abandonate.

 

Horoscop Pești săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie 2021


Dragoste– Mercur, guvernatorul sectorului vieții de familie, își începe retrogradarea de luni, așa că vei avea de rezolvat o serie de chestiuni gospodărești lăsate restante sau amânate. Totodată, reiei unele dialoguri cu membrii familiei despre patrimoniu sau administrarea unor bunuri imobiliare.

Bani- Începând de luni, Mercur, astrul comunicării, își începe tranzitul retrograd prin zodia Balanței, prin sectorul asociat resurselor comune cu partenerul, datoriilor, taxelor și creditelor. Așadar, până pe 18 octombrie, urmează o perioadă, în care îți vei reevalua situația financiară, în special a banilor pe care îi deții în comun cu partenerul de cuplu sau alți terți.

Muncă – Zile dificile la locul de muncă, cu volum mare de muncă, dar cu randament intelectual ridicat vor fi joi și vineri. S-ar putea, totuși, vineri să fii surprinsă de niște vești sau informații care apar neașteptat.

 

related posts

Modifică setările cookies