Horoscop săptămâna 28 decembrie 2020 - 3 ianuarie 2021. Fecioarele au parte de surprize pe plan financiar, ce se întâmplă cu Gemenii 


Aflați ce vă rezervă astrele, în materie de dragoste, sănătate și bani, în săptămâna 28 decembrie 2020 - 3 ianuarie 2021.


Horoscop Berbec săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021

Dragoste – În prima parte a săptămânii ai parte de un eveniment, care apare brusc și neașteptat în planul relațional. Nu știi dacă să accepți întâlnirea cu un fost partener, care insistă să vă vedeți. Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din 30 decembrie, care activează sectorul asociat vieții de familie. Posibil să apară o criză în familie, o problemă care necesită rezolvare și acest lucru să te pună pe gânduri și să cauți un echilibru între sfera profesională și timpul petrecut cu cei dragi.

Bani – În planul financiar faci doar socoteli, fără să încasezi vreo sumă de bani în acestă săptămână. Tot este bine că-ți faci un plan, să știi pe ce te bazezi în luna ianuarie.

Muncă – Începi săptămâna în forță cu multe emailuri, ședințe, întâlniri și deplasări pe distanțe scurte pentru a rezolva diverse chestiuni care privesc sfera profesională. Nu vrei să mai aștepti încă o săptămânii și vrei deja să demarezi toate proiectele la care lucrezi.

Horoscop Taur săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021

Dragoste – Dacă nu reușești să ajungi într-o stațiune montană unde ți-ar propus, vei căuta alte modalități de relaxare alături de partener. Nu vrei să lași să treacă vacanța de iarnă fără să dai o fugă până la munte.

Bani – Încasezi bani încă din prima zi a săptămânii sau te preocupă administrarea unor sume de bani, care vor intra în conturile tale.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din 30 decembrie, care activează axa învățării, respectiv sectorul comunicării, al schimbului de opinii și cunoștințelor. Posibil să primești vești de la o instituție de învățământ, să se încheie o etapă de studii, să culegi roadele unor demersuri privind obținerea unei calificări. Posibil să iei decizia să mai participi la unele workshopuri sau seminarii pentru a fi la curent cu tot ce este nou.

Horoscop Gemeni săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021

Dragoste – Încă te poți bucura în planul relațional de beneficiile pe care ți le aduce Venus, însă, dacă ești singură, vei observa că lucrurile se leagă numai cu parteneri care locuiesc în străinătate sau care lucrează cu firme din străinătate și sunt mai mult plecați în delegații, deplasări. 

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din 30 decembrie, care se formează în zodia Rac și care va activa sectorul banilor obținuți din muncă. Așadar, surpriza va fi că vei scăpa de o parte din datorii, pentru că ți se recunosc meritele și vei obține o mărire salarială. Totodată, poți încheia un contract profitabil, de pe urma căruia să-ți suplimentezi veniturile.

Muncă – Cum se anunță o perioadă mai liniștită la locul de muncă, te gândești cum să valorifici timpul de care dispui și ajungi la concluzia că ești interesată de studiu, să citești, să te informezi și să fii la curent cu tot ce este nou în domeniul în care activezi.

Horoscop Rac săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021

Dragoste – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din 30 decembrie, care se formează în semnul nașterii tale și care activează axa relațională. Este un moment de mare încărcătură astrală și poți culege roadele unor demersuri în sectorul personal. Totodată, simți nevoia de siguranță emoțională.

Bani – În weekend ești preocupată de situația materială și cum să faci să câștigi mai mult. Posibil să reiei niște negocieri cu șefii privind o mărire salarială.

Muncă – Chiar dacă ți-ai luat câteva zile libere, gândul tău este tot la activitățile de la serviciu, iar Luna Plină din zodia ta, din 30 decembrie, va aduce o reușită și o recunoaștere a eforturilor tale de-a lungul anului. Astfel, te sfătuiești cu partenerul de cuplu cum să faci să mai obții un proiect, pentru că ai potential și simți că-l poți duce la capăt.

Horoscop Leu săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021

Dragoste – Vei fi surprinsă să constați că cineva pe care îl credeai doar prieten se apropie din ce în ce mai mult de tine. Poate nu relația este prioritatea numarul 1 la tine în această săptămână, dar undeva în sufletul tău te gândești că ai nevoie de susținerea cuiva în perioada următoare.

Bani – Discuții despre bani vor fi duminică, pe 3 ianuarie, pentru că începe un nou an și vrei să ai o idee clară de cum vei administra ceea ce deții și dacă ai posibilități de creștere financiară.

Muncă – Începi săptămâna cu planuri de viitor, cu strategii și proiecte pe termen lung. Pe fondul acesta astral are loc Luna Plină din 30 decembrie, care se formează în zodia Rac și care-ți activează axa muncii cu o încărcătură astrală mare. Preocuparea ta principală este cum să faci să închei mai multe proiecte.

Horoscop Fecioara săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021

Dragoste – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Rac, care se formează în 30 decembrie și care aduce o încărcătură astrală mare pe axa sentimentală. Vei avea parte de o surpriză în planul sentimental, așa că fii pregătită să o primești!

Bani – Ultimele zile ale anului îți aduc o surpriză în conturile tale, așa că vei fi nevoită să administrezi banii mai devreme decât te-ai așteptat.

Muncă – Dacă în prima parte a săptămânii ești preocupată să-ți demonstrezi valoarea, să ieși în față și să-ți arăți abilitățile și experiența, registrul astral se schimbă din partea a doua a săptămânii, când se activează casa proiectelor pe termen lung. Așadar, pe fondul acesta astral are loc Luna Plină din zodia Rac, din 30 decembrie, care activează sectorul asociat planurilor tale de viitor și-ți aduce surprize de la prieteni, prin prieteni și încheierea sau culegerea roadelor unui proiect personal sau a unei etape profesionale.

Horoscop Balanță săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021

Dragoste – Săptămâna analizată este posibil să nu fii prea încântată de cum merge relația cu partenerul de cuplu și să intri într-o etapă de reevaluare a relației, să analizezi și să te gândești foarte bine înainte să iei o decizie importantă.

Bani – În planul financiar este un moment bun pentru a te ocupa de administrarea unui imobil. Posibil să demarezi un demers sau să faci o simulare de credit, pentru că ai în plan să cumperi sau să faci o tranzacție financiară. 

Muncă – Evenimentul astral important din această săptămână este Luna Plină din 30 decembrie, care se formează în zodia Rac, respectiv în casa asociată carierei și aspirațiilor profesionale, unde este posibil să înregistrezi un succes, iar munca să-ți fie recunoscută.

Horoscop Scorpion săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021

Dragoste – Posibil la începutul săptămânii să ai parte de o dezamăgire în planul sentimental sau acțiunile partenerului te vor dezamăgi încât vei sta deoparte o perioadă, până reușești să-ți dai seama pe ce drum să o iei.

Bani - Spre finalul săptămânii primești cu întârziere o sumă de bani sub formă de cadou de la cineva din familie și ești fericită că mai poți rezolva ceva în locuință, unde ai planuri mari de a face o redecorare.

Muncă - Evenimentul astral important din această săptămână este Luna Plină din 30 decembrie, care se formează în zodia Rac și care va activa axa cunoașterii, a informațiilor, relația cu diferite instituții de unde trebuie să obții niște documente sau aștepti niște răspunsuri. Nu în ultimul rând, te vor preocupa convingerile și principiile de viață, care se pot schimba din cauza unor evenimente apărute neașteptat.

Horoscop Săgetător săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021

Dragoste – Planul sentimental îl lași pe locul secund în această săptămână, pentru că preocupările tale sunt în special pentru activitățile de la locul de muncă și pentru obținerea unor venituri mai mari.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din 30 decembrie, care se formează în zodia Rac și care va activa axa financiară, respectiv sectorul avantajelor materiale, a moștenirilor, a datoriilor, a banilor deținuți împreună cu partenerul. Așadar, poți încasa o sumă de bani restantă, poți încheia o colaborare, să primești o sumă de bani sau poți demara o acțiune notarială pentru a obține o moștenire sau bunuri dintr-un partaj sau proces.

Muncă – Demersurile tale din prima zi a săptămânii ar putea să-ți aducă un contract sau semnarea unui parteneriat care să-ți mărească veniturile, însă depinde numai de tine cum vei știi să negociezi în favoarea ta. Posibil Jupiter, marele benefic și guvernatorul tău, proaspăt intrat în casa comunicării, să te ajute să obții ceea ce-ți dorești.

Horoscop Capricorn săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021

Dragoste – Evenimentul astral important din această săptămână este Luna Plină din 30 decembrie, care se formează în zodia Rac și care-ți activează axa relațiilor, respectiv sectorul asociat relațiilor și mariajului, unde este posibil să apară o criză în cuplu, care trebuie gestionată. Încărcătura astrală poate aduce și încheierea unei relații, a unei căsătorii sau a unui parteneriat, dar și culegerea roadelor unor demersuri în relație.

Bani – Săptămâna aceasta mergi la shopping cu cardurile cadou pe care le-ai primit de sărbători. Ești fericită că-ți împrospătezi garderoba și este posibil să depăsești cu mult bugetul, pentru că găsești niște oferte tentante.

Muncă – Sarcinile și responsabilitățile profesionale vor fi îndeplinite cu mai multă ușurință în prima parte a săptămânii, iar dacă-ți cauți un loc de muncă, acum ai putea avea șansa de a te angaja. 

Horoscop Vărsător săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021

Dragoste – Începi săptămâna cu niște revelații care privesc planul afectiv. Posibil să vrei să începi o nouă etapă de viață, poate și pentru că Jupiter, proaspăt intrat în semnul nașterii tale, îți aduce optimism și încredere că vei lua cele mai bune decizii.

Bani – În săptămâna analizată nu se întrebede intrarea niciunei sume de bani, deci va trebui să te încadrezi în bugetul stabilit înainte de Crăciun. Posibil duminică să ai nevoie de niște bani și să ceri un împrumut unul prieten.

Muncă – Cele mai solicitante zile la locul de muncă vor fi marți și miercuri, când Luna îți traversează sectorul muncii. În funcție de cum îți termini treburile, faci și niște programări la medic, pentru a rezolva o problemă apărută recent. Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Rac, din 30 decembrie, care va activa sectorul asociat muncii și sănătății. Cum încărcătura astrală este mare, recomadarea este să nu te suprasoliciți prea mult, să nu abuzezi de medicamente, dacă unele afecțiuni se acutizează sau apar din nou. La serviciu, poate să apară o criză, o problemă care necesită rezolvare, se poate încheia o etapă sau de ce nu, poți culege roadele unor demersuri.

Horoscop Pești săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021

Dragoste – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din 30 decembrie, care activează sectorul asociat iubirii, aventurii, flirtului și romantismului. Fenomenul astral ar putea aduce în atenție o criză în planul afectiv, care să te trezească la realitate și să-ți schimbi comportamentul în cuplu. Mai este posibil să închei o etapă sau să primești vestea că vei deveni părinte. Duminică faci planul de viitor cu partenerul.

Bani – În prima parte a săptămânii faci planuri în ce privește administrarea unui imobil. Posibil să cumperi, vinzi sau închiriezi și astfel să obții lunar o sumă de bani suplimentară.

Muncă – Săptămâna aceasta este o perioadă liniștită la locul de muncă sau poate este doar la tine, pentru că ai de luat niște libere și te-ai gândit să-ți faci o minivacanță.

Vezi și: PODCAST "Iată, vin povestitori!" - Cosmin Stan: Cadoul de Crăciun

related posts

Modifică setările cookies