Horoscop săptămâna 28 februare – 6 martie 2022. Capricornii ar putea începe o poveste de dragoste, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 28 februarie – 6 martie 2022. 

 


Horoscop Berbec săptămâna 28 februarie – 6 martie 2022

 

Dragoste– Primul eveniment astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Pești, din 2 martie, care te invită la un bilanț, la o analiză privind relația de cuplu. S-ar putea să ții cont de principiile și convingerile după care te ghidezi tu și partenerul tău și dacă acestea nu sunt în acord, atunci vei decide o separare, pe care încă nu o comunici.

Bani – Contextul astral de la începutul săptămânii și ziua de duminică sunt zile în care vei fi interesată de situația financiară, de cum să-ți suplimenteze veniturile dintr-o activitate extraporfesională.

Muncă – Se anunță o săptămână dinamică la locul de muncă, mai ales că din 6 martie, Venus și Marte, guvernatorul tău, ajung în zodia Vărsător, în sectorul asociat proiectelor profesionale, a planurilor pe termen lung. S-ar putea să vii cu idei noi de acțiune, să-ți faci o echipă nouă, să te implici într-un proiect sau o campanie umanitară.


Horoscop Taur săptămâna 28 februarie – 6 martie 2022

 

Dragoste– Luna Nouă din 2 martie, din zodia Pești, vine cu o nouă etapă privind relațiile de prietenie, lărgirea cercului de cunoscuți, privind implicarea în noi proiecte. Cum se dinamizează și axa sentimentală, nu este exclus ca prin intermediul unui prieten sau a unei echipe cu care lucrezi, să-ți cunoști viitorul partener. În altă ordine de idei, dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, acum s-ar putea să faceți planuri de viitor, care includ și apariția unui copil.

Bani – S-ar putea ca Luna Nouă din 2 martie, din a cărei configurație face parte și Jupiter, guvernatoarul casei intereselor financiare, să vină cu planuri financiare pe termen lung. Posibil o sumă de bani provenită dintr-o moștenire sau de la familie să o investești într-un proiect personal.

Muncă– Sectorul carierei și aspirațiilor profesionale primește tranzitul lui Venus, guvernatoarea ta, și a lui Marte, planeta acțiunii, așa că urmează o perioadă în care te vei face vizibilă, te afirmi, te implici mai mult în activitățile profesionale. Posibil să primești propunere de a primi o funcție sau conducerea unei echipe. Nu sunt excluse surprize, așa că ai grijă la imaginea ta! Dacă ți se fac  propuneri care nu rezonează cu crezurile tale, nu vei ceda presiunilor și-ți vei vedea de drumul tău.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 28 februarie – 6 martie 2022

 

Dragoste– Săptămâna aceasta pregătește-te pentru o schimbare în bine și noi etape în planul relațional! Fii deschisă oportunităților!

Bani – Începând din 6 martie, Venus, guvernatoarea casei pasiunilor, și Marte, guvernatorul casei prietenilor și a proiectelor de viitor, își unesc forțele în sectorul perfecționării profesionale și planurilor personale de viitor, semn că poți începe un proiect, pe care îl tot amâni, cu ajutorul unui prieten sau cu cineva din grupul tău, de pe urma căruia să obții niște avantaje materiale însemnate.

Muncă– Unul dintre evenimentele astrale importante ale săptămânii este Luna Nouă din zodia Pești, care se formează în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale. Din configurația astrală face parte și Jupiter, marele benefic, așa că așteaptă-te la vești bune, oportunități și la începutul unei relații bune cu șefii sau cu persoane cu autoritate, care-ți dau o șansă.

 

Horoscop Rac săptămâna 28 februarie – 6 martie 2022

 

Dragoste– S-ar putea să ai o revelație la începutul săptămânii și să vezi altfel lucrurile în planul relațional, să fii deschisă unei transformări interioare profunde.

Bani– Sectorul intereselor materiale, a banilor pe care îi deții împreună cu partenerul de cuplu sau cu alți terți, banii pe care îi poți obține dintr-o moștenire sau un credit, primește tranzitul lui Venus și a lui Marte, din 6 martie. Cum Venus este guvernatoarea sectorul familial, iar Marte, guvernatorul casei carierei, banii pot veni din două părți: de la familie, dintr-un credit pentru casă, sau de la șefi care-ți măresc salariul sau te propun într-un proiect, de unde vei primi o sumă de bani în plus.

Muncă- Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Pești, care se formează și aduce noi începuturi în sectorul pregătirii profesionale. Din configurația astrală face parte și Jupiter, guvernatorul casei muncii, așa că s-ar putea să primești niște oferte de muncă din străinătate sau dintr-un alt domeniu decât ai lucrat până acum. Cum Jupiter aduce șanse și oportunități în sectorul unde este plasat, gândește-te bine și nu rata șansele!

 

Horoscop Leu săptămâna 28 februarie – 6 martie 2022

 

Dragoste– Intrarea lui Venus, micul benefic, și a lui Marte, planeta acțiunii, din 6 martie, în zodia Vărsător, în sectorul relațiilor, îți aduce o activare a acestui domeniu de viață. Ești dispusă să-ți relansezi relația, să investești mai mult, să te împaci cu partenerul, dacă este cazul, sau să începi o relație cu cineva din străinătate. Nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Pești, din 2 marție, care vine cu noi etape în planul financiar, al banilor pe care îi deții în comun cu partenerul sau a banilor și bunurilor pe care le poți obține prin intermediul altor persoane/instituții.

Muncă – Săptămâna vine cu schimbări într-un contract de muncă sau de colaborare cu unul dintre asociați sau dintre persoanele cu care colaborezi. În urma unor dialoguri, veți fi de acord să faceți schimbarea, mai ales dacă este în avantajul ambelor părți.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 28 februarie – 6 martie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Pești, care se formează în sectorul căsătoriei și relațiilor. Este un moment favorabil luării unor decizii în cuplu cum ar fi căsătoria sau pentru a face planuri pe termen lung cu partenerul. Din configurația astrală face parte și Jupiter, marele benefic, care vine cu oportunități, șanse în relație și o viață fericită.

Bani – Spre finalul săptămânii îți faci griji privind situația financiară, faci socoteli, încerci să vezi de ce sume dispui, cum le poți folosi sau investi, în așa fel încât să nu le pierzi. Apar și nemulțumiri, pentru că nu discuți deschis cu partenerul de cuplu legat de intențiile tale.

Muncă – Sectorul muncii primește tranzitul lui Venus și Marte prin zodia Vărsător, din 6 martie, semn că se dinamizează activitatea la serviciu. Cum Venus este guvernatoarea casei financiare, s-ar putea să ai niște surprize financiare sau să primești oferte de a-și suplimentare veniturile. Atenție, însă, la Marte care te poate face agresivă în relațiile cu colegii! Deși ești bine intenționată, din afară nu se va vedea la fel de bine precum vezi tu situația.

 

Horoscop Balanță săptămâna 28 februarie – 6 martie 2022

 

Dragoste– Sectorul asociat iubirii, fericirii, romantismului, flirtului, este activat începând din 6 martie de Venus, guvernatoarea ta, și Marte, planeta acțiunii. Așadar, pentru că cele două planete traversează imprevizibila zodie Vărsător, așteaptă-te la evenimente surpriză și răsturnări de situație în planul sentimental!

Bani – Săptămâna aceasta este important să știi cum să-ți administrezi finanțele, astfel încât să nu te trezești că nu mai ai niciun ban în cont. Sub impulsul unor momente, s-ar putea să cheltui mai mult decât îți permiți.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Pești, din 2 martie, care se formează și aduce noi etape în sectorul muncii. Așadar, este posibil, să-ți schimbi serviciul, să afli de la cineva apropiat despre o ofertă și totul să se deruleze rapid. Din configurația astrală face parte Jupiter, marele benefic, așa că ai toate șansele să înregistrezi un succes, să ai o realizare profesională.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 28 februarie – 6 martie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Pești, din 2 martie, care activează sectorul sentimental și anunță noi începuturi. Pentru că din configurația astrală face parte Jupiter, marele benefic, dacă ești singură, ai toate șansele să te îndrăgostești sau să intri într-o relație, iar dacă faci parte dintr-un cuplu, îți dorești să relansezi relația. Intrarea lui Venus și a lui Marte, din 6 martie, în zodia Vărsător, în sectorul familiei, îți aduce preocupări pentru întemeierea unei familii sau pentru schimbarea spațiului de locuit.

Bani – Posibil Luna Nouă din zodia Pești, din a cărei configurație face parte și Jupiter, guvernatorul casei banilor munciți, să-ți aducă oportunități de suplimentare a veniturilor printr-o activitate extraprofesională/un hobby pe care reușești, într-un final, să-l valorifici. 

Muncă – Partea a doua a săptămânii este mai activă și vine cu stres, suprasolicitare și efort pentru a face față unor termene limită. Totuși ai un randament intelectual ridicat și rezultatele se văd. 

 

Horoscop Săgetător săptămâna 28 februarie – 6 martie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Pești, din 2 martie, care vine cu noi începuturi pentru viața de familie și rezolvarea unor chestiuni locative. Din configurația astrală face parte și Jupiter, guvernatorul tău, așa că rezolvarea vine prin tine.

Bani – Dacă ai de negociat un contract sau o colaborare, evită prima parte a săptămânii, pentru că Mercur, responsabil cu comunicarea, va fi blocat de către Saturn, care vine cu întârzieri și incapacitatea de a putea lua decizii, pe fondul unor situații apărute neașteptat.

Muncă – S-ar putea, în prima parte a săptămânii, să te trezești că ai probleme cu aparatura pe care lucrezi, să fie blocaje și întârzieri și să nu ai răbdare să se rezolve. Încearcă să nu iei decizii sub impulsul momentului! Nu te grăbi să tragi concluzii sau să trimiți documente în ultimul moment, numai să te încadrezi într-un termen limită, fără să mai verifici informația sau documentul!

 

Horoscop Capricorn săptămâna 28 februarie – 6 martie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Pești, din 2 martie, care se formează pe sectorul comunicării și deplasărilor. Așadar, este posibil să restabilești relațiile cu o persoană, iar dacă ești singură, s-ar putea să vă apropiați mai mult, să începeți o frumoasă poveste de dragoste.

Bani – Posibil la începutul săptămânii să te preocupe situația financiară. Faci socoteli pentru că vrei să donezi o sumă de bani unei cauze umanitare.

Muncă– Luna Nouă din 2 martie are efecte și-n planul profesional, pentru că-ți dă ocazia să impresionezi cu cunoștințele tale, să obții o bursă, să participi la niște cursuri, care te pot ajuta, în viitor, în activitatea profesională.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 28 februarie – 6 martie 2022

 

Dragoste– Posibil, în primele două zile ale săptămânii, când Luna îți traversează semnul zodiacal, să realizezi că-ți dorești libertate mai multă în cuplu și vei discuta aceste lucruri cu partenerul de cuplu.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Pești, din 2 martie, care deschide noi etape în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din activități extraprofesionale. Din configurația astrală face parte și Jupiter, marele benefic, așa că ai șanse și oportuni să-ți mărești veniturile.

Muncă – Începi săptămâna în forță, mai ales că Luna îți traversează semnul zodiacal și-ți insuflă optimism de a te implica în activități profesionale, care să te pună în valoare. Îți dorești să fii în prim plan și vei reuși să impresionezi printr-o idee originală. Săptămâna nu se încheie la fel, pentru că s-ar putea să existe o comunicare dificilă, să intri în dispute, să-ți susții cu tărie ideile, chiar dacă nu sunt argumentate.

 

Horoscop Pești săptămâna 28 februarie – 6 martie 2022

 

Dragoste– Evenimentul astral important din această săptămână este Luna Nouă din semnul nașterii tale, care se formează în 2 martie și vine cu noi începuturi în viața ta personală.

Bani- Finalul de săptămână aduce preocupări de natură financiară: dialoguri, plăți dar și încasări de bani. S-ar putea o sumă de bani să intre în conturile tale mai devreme, dar recomandarea astrelor este să ai grijă și să nu cheltui peste măsură. Impulsul Lunii în zodia Berbec, în weekend, s-ar putea să te împingă spre cheltuieli mai mari.

Muncă – Nu te suprasolicita prea mult în prima parte a săptămânii, pentru că este posibil să ai parte de unele probleme de sănătate! În altă ordine de idei, Luna Nouă din 2 martie vine cu noi începuturi și-n viața profesională, pentru că din configurația astrală face parte și Jupiter, guvernatorul tău și al casei carierei. Așadar, munca îți va fi răsplătită și satisfacțiile profesionale vor aduce și mai mulți bani în conturi.

related posts

Modifică setările cookies