Horoscop săptămâna 28 iunie – 4 iulie 2021. Leii se îndrăgostesc de un bărbat la prima vedere, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate în săptămâna 28 iunie – 4 iulie 2021.


Horoscop Berbec săptămâna 28 iunie – 4 iulie 2021


Dragoste– Din partea a doua a săptămânii, când Luna îți traversează semnul nașterii, iar Venus, micul benefic, se apropie de Marte, guvernatorul tău, vei simți dorință de aventură, pasiune, romantism și intensificarea emoțiilor. Profită de aceste zile favorabile sferei sentimentale!

Bani – În weekend apar evenimente neașteptate în planul financiar și confruntări cu cei cu care interacționezi. Posibil să fi rămas fără bani din cauza unor cheltuieli neprevăzute.

Muncă – Urmează o săptămână dinamică la locul de muncă, pentru că aspectele astrale îți imprimă combativitate, determinare, curaj, initiative și inspirație în rezolvarea sarcinilor de muncă.

 

Horoscop Taur săptămâna 28 iunie – 4 iulie 2021


Dragoste– Relațiile de cuplu sau cele cu familia ar putea să fie mai dinamice săptămâna aceasta, mai ales spre finalul ei, când intervine un aspect astral conflictual. Poate ar fi bine să nu ai dialoguri în contradictoriu și să stai departe atunci când simți că apar tensiuni. 

Bani – În prima parte a săptămânii s-ar putea să refuzi o colaborare din cauza lipsei timpului și a banilor puțini pe care i-ai primi. În weekend ai o idee de afacere, activitate independentă, pentru care intenționezi să pregătești un plan în perioada următoare.

Muncă– Contextul astral al sfârsitului de săptămână aduce sarcini dificile la locul de muncă și respectarea unor termene limită. Vei fi foarte solicitată și din acest motiv, pot să apară unele disfuncții organice pe fondul stresului. Așa că, ar fi recomandat să eficientizezi timpul, să-ți faci o listă cu priorități și să împarți treaba pe zile, pentru a nu ajunge în situația să nu termini ce ai de făcut.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 28 iunie – 4 iulie 2021


Dragoste– În planul sentimental, ești nemulțumită de unele neînțelegeri cu partenerul de cuplu. Te gândești cum să-ți reinventezi relația de cuplu sau dacă ești singură, cum să abordezi o persoană care-ți place. Marte, planeta acțiunii, poziționată pe casa comunicării îți va da curajul să iei inițiative în acest sens. 

Bani – Sectorul financiar te preocupă întreaga săptămână. Iei legătura cu prietenii sau foști colegi și cauți soluții de suplimentare a veniturilor, deoarece urmează o perioadă cu multe cheltuieli și trebuie să rezolvi această chestiune care te presează.

Muncă– Contextul astral al începutului de săptămână îți aduce preocupări pentru carieră și activitățile profesionale, unde poți înregistra un succes, ai susținerea șefilor și te poți afirma printr-o propunere/idee. În partea a doua a săptămânii, poți avea conflicte cu unii colegi din cauza unor ambiții personale ale acestora, să demonstreze că au rezultate mai bune ca tine.

 

Horoscop Rac săptămâna 28 iunie – 4 iulie 2021


Dragoste– Deși preocupările tale din această săptămână sunt pentru sfera profesională, vei găsi timp să petreci și cu partenerul de cuplu, care-ți pregătește o surpriză. Te impresionează printr-un gest, atitudine, dialog.

Bani– Ar putea să apară modificări în proiectele tale persoanele, să ai nevoie de mai mulți bani. Vor exista tensiuni între tine și cei cu care desfășori activități din cauze financiare. Încerci să recuperezi mai devreme o sumă de bani, care ar trebui să intre în conturile tale săptămâna viitoare.

Muncă– Partea a doua a săptămânii îți consumă mai multă energie și depui eforturi la locul de muncă să demonstrezi că ești bună în tot ceea ce faci.

 

Horoscop Leu săptămâna 28 iunie – 4 iulie 2021


Dragoste– În planul sentimental ai nevoie de provocări noi. Venus și Marte, ambele traversesază semnul nașterii tale și-ți imprimă dorință de aventură, cuceriri, flirt și pasiune. În partea a doua a săptămânii, ieși la întâlniri cu persoanele din anturaj, cunoști oameni noi și te poți îndrăgosti la prima vedere.

Bani – În primele două zile din săptămână este posibil să faci o strategie financiară pentru returnarea unor datorii sau poate vrei să accesezi un credit.

Muncă – Ești foarte implicată în sfera profesională. Ți se deschid noi perspective de afirmare și nu vrei să ratezi nicio șansă. Atenție, însă, la relațiile cu șefii, care pot deveni conflictuale din cauza ta, pentru că-ți dorești libertate de mișcare. Vrei să joci după regulile tale și să nu ții seamă de deciziile acestora. 

 

Horoscop Fecioara săptămâna 28 iunie – 4 iulie 2021


Dragoste– Îți dorești să oficializezi relația în care te afli și comunici deschis partenerului intențiile tale. Dacă ești singură, onorezi o invitație de a ieși în oraș cu o persoană din trecutul tău.

Bani – În partea a doua a săptămânii te concentrezi pe o temă financiară. Dacă depui eforturi, s-ar putea să-ți iasă planurile privind încasarea unor sume de bani.

Muncă – Spre finalul săptămânii, când crezi că ai scăpat de toate sarcinile restante și mai dificile, vine și o surpriză neașteptată de la serviciu. Trebuie să preiei sarcinile ale unui coleg, care are o problemă personală.

 

Horoscop Balanță săptămâna 28 iunie – 4 iulie 2021


Dragoste– Sectorul sentimental este afectat în ultima parte de săptămână, pentru că apar informații, prin intermediul prietenilor, care îți vor pune sub semnul întrebării încrederea în partenerul de  cuplu. Nu ar fi prima dată când îți ajung la urechi astfel de informații și acum ești decisă să lămurești situația.

Bani – În prima parte a săptămânii, o speculație financiară ar putea să-ți rotunjească conturile, iar cu banii, care vin neașteptat, să-ți achiți niște datorii.

Muncă– Dacă faci planul pe întreaga săptămână, vei observa că toate activitățile de la serviciu se aglomerează în prima parte a săptămânii, iar volumul de muncă va fi destul de mare. Organizează-te, gestionează corect resursele și eficientizează timpul de lucru, pentru a putea face față provocărilor!

 

Horoscop Scorpion săptămâna 28 iunie – 4 iulie 2021


Dragoste– Sectorul relațiilor va fi activat în primele două zile din săptămână, când vei simți o confuzie în planul sentimental, poate chiar o reacție emoțională mai intensă vis-à-vis de persoană cunoscută de curând. La finalul săptămânii când Luna va ajunge lângă Uranus, planeta imprevizibilului, în sectorul relațiilor și mariajului, s-ar putea să ai parte de niște surprize sau planurile tale să fie date peste cap, din cauza unor evenimente, care au loc în familie sau în planul profesional.

Bani- O speculație financiară ar putea să-ți rotunjească conturile, însă trebuie să verifici bine înainte să te implici și să folosești o parte din economiile tale.

Muncă – Joi și vineri sunt cele mai active zile la locul de muncă, pentru că Luna traversează dinamica zodie a Berbecului. Chiar dacă este posibil să apară unele blocaje în desfășurarea activității, nu te lași până nu rezolvi tot ce ai de rezolvat. Relația cu șefii este bună și ți se apreciază implicarea și faptul că ești proactivă.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 28 iunie – 4 iulie 2021


Dragoste– În partea a doua a săptămânii faci niște compromisuri pentru ca relația de cuplu să treacă peste niște disensiuni. Dacă ești singură, ai șansa să-ți găsești pe cineva pe măsură. Socializează, ieși la evenimente, pleacă într-o călătorie, pentru că ai toate șansele să întâlnești pe cineva așa cum îți dorești! 

Bani – Te gândești tot mai des la vacanță, așa că în primele două zile din săptămână, te sfătuiești împreună cu partenerul de cuplu să achiziționați o vacanță sau măcar un minisejur. Aveți mare nevoie de câteva zile libere.

Muncă – La serviciu este posibil să obții acele drepturi de care ai fost privată până acum, așa că lucrurile încep să fie bune și pentru tine în acest plan. Ești determinată pe atingerea intereselor personale. În weekend au loc evenimente neașteptate la locul de muncă sau în planul sănătății, așa că nu depune eforturi prea mari, dacă nu vrei să ți se dea peste cap planurile și să nu mai poți duce la bun sfârșit sarcinile.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 28 iunie – 4 iulie 2021


Dragoste– Chiar dacă ai impresia că norocul nu-ți surâde în dragoste, sunt persoane în anturajul tău care ar face orice să petreacă timpul cu tine. Nu-ți râmâne decât să fii atentă în jurul tău, pentru că persoana pe care o cauți, s-ar putea să fie chiar lângă tine.

Bani –În weekend s-ar putea să cheltui mai mult decât îți permiți pentru a impresiona pe cineva drag, partenerul sau un posibil partener, care a apărut în viața ta de curând. 

Muncă– Săptămâna se anunță dinamică în sfera comunicării, acumulării de informație, a schimbului de idei, negocierilor și deplasărilor în interes personal. Un proiect important va depinde de felul cum îl vei prezenta sau vei negocia cu partenerii de afaceri. Nu sunt excluse răsturnări de situație și surprize.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 28 iunie – 4 iulie 2021


Dragoste– S-ar putea, la capitolul relații personale sau profesionale, să fii încercată în această săptămână, așa că ar fi mai bine să nu te aventurezi în dialoguri sau conversații în contradictoriu, să intri în conflicte sau să faci acuzații nefondate, pentru că există riscul să rupi niște relații!

Bani – Luni sau marți vei cheltui o sumă de bani pentru a-ți cumpăra produse vestimentare, mergi la un salon de înfrumusețare sau achiziționezi lucruri pentru casă. Ai, totuși, grijă și nu risipi banii pe lucruri care nu-ți sunt neapărat necesare!

Muncă – Joi și vineri sunt cele mai active zile la locul de muncă, mai ales că Luna îți traversează sectorul comunicării, dezbaterilor, schimburilor de opinie, acumulării de informații, de învățare a unor lucruri noi. S-ar putea să te remarci în echipa în care lucrezi, iar ideile și inițiativele tale să fie apreciate de către șefi. Totuși, ar trebui să stai departe de conflicte, chiar dacă ai dreptate în unele situații, contextul astral nefiind favorabil negocierilor sau înțelegerii cu asociații, colegii sau colaboratorii.

 

Horoscop Pești săptămâna 28 iunie – 4 iulie 2021


Dragoste– La începutul săptămânii, odată cu tranzitul Lunii prin semnul tău zodiacal, vei reflecta la unele greșeli pe care le-ai făcut în relația cu partenerul de cuplu și în weekend este posibil să abordezi unele subiecte sensibile.

Bani – Situația ta financiară este bună. Din fericire, vei recupera niște sume de bani. Totodată, se conturează o sursă suplimentară de venituri. De tine depinde să profiți de ea!

Muncă – Profită de tranzitele acestei săptămâni și de aspectele astrale ale lui Venus și Marte, care îți traversează casa muncii, pentru a recupera unele întârzieri sau de a te ocupa de activitățile începute și lăsate neterminate!

related posts

Modifică setările cookies